ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

سردرگمی درباره نحوه شکرگزاری برای خواسته مان
زمان کنونی: 09-24-2025, 07:20 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: togchn
آخرین ارسال: nima6286
پاسخ:
بازدید: 4196

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 3.31
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سردرگمی درباره نحوه شکرگزاری برای خواسته مان
07-18-2013, 06:10 PM
ارسال: #7
RE: سردرگمی درباره نحوه شکرگزاری برای خواسته مان
(06-30-2013 08:04 PM)haman716 نوشته شده توسط:  حالا که بحث شد من هم یه سوال دارم
من چند ماهی شده که کتاب راز رو خوندم ولی با اون قسمتی که میگه "باید خودتون رو در رفاه و تنعم کامل تصور کنید و احساس فروانی و نشاط کنید و لذت ببرید" مشکل دارم
مشکل من در تجسم نیست بلکه مشکلم در ایجاد احساس شادیه, اصلا نمیتونم احساس شادی بکنم و از بدست آوردن خواسته هام در هنگام تجسم لذت ببرم
لطفا راهنمایی کنید

بازم این مشکل شما به تجسم ضعیف شما ربط پیدا میکنه.
شما باید اینقد قوی رفاه رو تجسم کنید که باورتون بشه که مثلا سوار مازراتی هستید یه یه کت شلوار چند میلیونی به تن دارید..
اونقدر باور کنید که دیگه احساس نیاز به رفاه تو وجودتون از بین بره..
به نظر من شروع کنید یه نوشتن خاطراتی ار آینده یعنی مثلا بنویسید:امروز ویلاهه رو خریدم به نظر من که 3میلیارد بیشر نمی ارزید اما چکار کنم پسرم از استخرش خوشش اومده بود.

و....
خاطرات اینجوری که حس شادی رو تو وجودتون غلیان بده از قدیم هم گفتن که وصف العیش نصف العیش..

و اشاره کنم که شکرگزاری یه احساس درونی نسبت به خداست باید این حس رو در درونتون به وجود آورده و همییییشه حفظش کنید و در روز گاهی به زبون بیارید که خدایا شکرت بخارطر رفاه و آرامش حاکم بر زندگیم..

شکرگزاری یعنی در مقابل تمام هستی همه چیزتونو مال خودتون بدونید اما در مقابل خدا هیچی رو از خودتون ندونید و همه رو از خدا بدونید..

موفق باشید

من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.

من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: سردرگمی درباره نحوه شکرگزاری برای خواسته مان - Elixir - 07-18-2013 06:10 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فایل صوتی خود هیپنوتیزم برای قانون جذب pastil 26 22,171 04-05-2019 03:56 PM
آخرین ارسال: alialavi58
  برای فعال شدن قانون جذب تا کجا باید ادامه دهیم؟ abdolhossein 13 5,374 04-30-2017 03:16 PM
آخرین ارسال: fnazari
  فایل صوتی خودهیپنوتیزم برای تجسم خلاق mehrdad062 56 34,019 06-09-2016 03:30 PM
آخرین ارسال: harmonic
  3درس برای پولدار شدن mjdehghani 4 2,333 01-11-2013 09:33 PM
آخرین ارسال: فرهاد قربانی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS