ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
نکات رستوران داری و فست فود زمان کنونی: 09-27-2025, 02:27 PM |
|||||||
|
نکات رستوران داری و فست فود
|
07-08-2013, 12:21 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
RE: نکات رستوران داری و فست فود
تاریخچه یک فست فود
مطالعه چگونگی تأسیس، توسعه و جهانی شدن برخی برندها می تواند برای ما درسهای زیادی داشته باشد. از امشب می خواهم به صورت سلسله وار تاریخچه فست فود و رستوران های معروف را در این تاپیک قرار دهم امیدوارم مفید واقع شود. (1) پیتزا هات ![]() داستانی که به شما می گوید کمی ریسک کنید تا آینده ای درخشان منتظر شما باشد. ![]() پیتزا یک غذای ایتالیایی است این را همه می دانند، تکلیف طرز تهیه آنرا هم ایتالیایی ها قرن نهم میلادی یعنی هزار و چند صد سال قبل روشن کردند اما آمریکایی ها که دوست دارند همه چیز را با سلیقه خود جور دربیاورند آن را دست کاری کردند و چیزی ساختند که ظاهراً دنیا بیشتر از پیتزای ایتالیایی دوست داشت. و شاید آرزوی خیلی آشپزان و رستوران دارهای ایتالیایی است که پیتزا فروشی مثل پیتزا هات داشته باشند. پیتزا هات در 1958 توسط برادران Dan Carney , Frank Carney در شهر محل تولد شان Wichita در ایالت کانزاس افتتاح شد. آنها پیشنهاد دوستشان جان بلندر را برای باز کردن یک پیتزایی قبول کردند و با قرض گرفتن 600دلار از مادرشان و اجاره یک مغازه کوچک و خرید لوازم دست دوم اولین پیتزا هات را راه اندازی کردند. ![]() به شوخی یا جدی برادران Carney می گویند اسم مغازه را پیتزا هات گذاشتیم چون سردر اولین مغازه ما آنقدر کوچک بود که فقط جای 9کاراکتر روی تابلو وجود داشت. آنها برای جلب نظر مردم شب اول را پیتزای مجانی به مردم دادند و آنقدر کار خود را خوب انجام دادند که فقط یک سال طول کشید تا شعبه دوم خود را در شهر Topeka افتتاح کنند. ![]() برخلاف خیلی از مجموعه های بزرگ که قدمهای اول را آرام و با احتیاط برمی دارند، جاه طلبی Carney باعث شد تا از اوایل دهه 60 برنامه تبلیغات و بازاریابی بزرگ و پرهزینه ای را راه بی اندازند و نتیجه آن رسیدن شعبه های پیتزا هات به 145 شعبه تا سال 1965 بود. در کنار اهمیت به کیفیت و ابداع محصولات جدید، ذهن بیزینسی صاحبان پیتزا هات تمام تمرکز آنها را به توسعه شعب و شکل دادن یک کسب و کار حرفه ای می کشاند. آنها در سال 1966 یک دفتر مرکزی برای هماهنگی و اگذاری شعب راه انداختند و 2سال بعد شرکتی را جهت مدیریت واگذاری شعب پیتزا هات تأسیس کردند، شرکتی به اسم Pizza Hot Franchise Holder Association که به اختصار IPHFHA گفته می شود. ![]() مدیریت، نگاه حرفه ای و ریسک پذیری بالای برادران Carney و شریک جدیدشان تأثیر جدی در پیشرفت آنها داشت. صاحبان پیتزا هات سریع خود را بصورت عمومی وارد بورس کردند و خیلی سریع در لیست سهام های پر بازده بازار بورس نیویورک قرار گرفتند. آنها در 1972 رکورد فروش 1میلیون دلار در هفته را شکستند و شعبه های جدید در ژاپن و انگلستان افتتاح کردند. در سال 1977، دومین تولید کننده بزرگ سافت درینکهای دنیا بخش عمده ای از سهام پیتزا هات را می خرد تا مالکیت پیتزا در پپسی ادغام شود.همان سال فروش کل پیتزا ها به 436 میلیون دلار رسید و دفتر مرکزی جدیدی با هزینه 10 ملیون دلار برای شرکت تاسیس گردید تا هم سازماندهی کارها بهتر شود وجهه شرکت بالاتر برود. ![]() پپسی بعنوان سهامدار اصلی طرحی را برای پیتزا هات طراحی و اجرا کرد تقدیر نامه هایی از رئیس جمهور وقت آمریکا و وزیر آموزش و پرورش دریافت نمود. این طرح که خود پپسی بعنوان حامی مالی آن معرفی می شد با عنوان “book it” و با هدف توسعه فرهنگ کتاب خوانی بین دانش آموزان اجرا شد و افرادی که در برنامه “book it” شرکت می کردند و مهارت بالاتری در خواندن کتاب از خود نشان می دادند پیتزا مجانی می گرفتند. در سال 1992 حدود 17 میلیون دانش آموز در این مشارکت نمودند. ![]() ![]() در سال 94 برای اولین بار طی 15 سال گذشته، سود سالانه پیتزا هات نه تنها بیشتر نشد بلکه کمتر هم شد. دلیل موضوع را شاید در شرایط بسیار رقابتی بازار فست فود و حضور رقبای جدید دانست. در این شرایط یکی از مدیران ارشد پپسی از پپسی به پیتزا هات منتقل شد تا مشکلات آن را حل کند. اصلی ترین ایده مدیر جدید یعنی آقای Roger A Enrico معرفی و تبلیغ محصولات جدید بود و در این زمان بود که یکی از رویایی ترین محصولات پیتزا هات معرفی شد. ![]() حتی اگه تا الان به شعبه ای از پیتزاهات نرفته اید حتماً توصیف Stuffed Crust Pizza را شنیده اید. نوعی از پیتزاهای پیتزا هات که خمیر آن در لبه خارجی پیتزا، با حلقه ای از پنیر پیتزا (پنیر موتزارلا) پر شده است. این محصول که از خلاقیتهای راجر انریکو محسوب می شد در کنار تبلیغهای تلویزیونی زیادی که برای آن شد توانست هم سهم بازار پیتزا هات را بالا ببرد هم سود شرکت را. همان سال یک محصول جدید دیگر هم معرفی شد محصولی به اسم "پیتزای کاملاً جدید" این پیتزا 70 درصد تا پینگ ( مواد روی پیتزا) بیشتر از پیتزاهای معمولی داشت. گرچه پیتزا هات سود نسبتاً بالایی برای صاحبان خود داشت اما نتوانست توقعات دومین تولید کننده نوشیدنی های غیر الکلی دنیا یعنی پپسی را برآورده کند. مدیران پپسی که قبل ار آن سهام kfc , Taco Bell را هم خریده بودند به این نتیجه رسیدند که صنعت نوشیدنی بازگشت سرمایه بسار بیشتری از غذا برای آنها دارد. بنابراین پپسی با تاسیس شرکتی مجزا به اسم Tricon Global Restaurant که مالکیت این 3 مجموعه رستوران را در اختیار داشت و فروش سهام خود به این شرکت، عملاً از بار مسئولیت اداره این رستورانهای زنجیره ای خارج شدند. امروز پیتزا هات با 34،000 شعبه در 100 کشور، یکی از غولهای صنعت فست فود جهان است. منبع: فیدیلیو . ![]() ![]() |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
نکات رستوران داری و فست فود - Delta.H - 06-06-2013, 12:05 PM
RE: نکات رستوران داری - tondar12 - 06-06-2013, 12:07 PM
RE: نکات رستوران داری - Delta.H - 06-06-2013, 12:23 PM
RE: نکات رستوران داری و فست فود - Delta.H - 06-10-2013, 07:56 PM
RE: نکات رستوران داری و فست فود - Fela.Want - 06-10-2013, 08:22 PM
RE: نکات رستوران داری و فست فود - Delta.H - 06-10-2013, 09:13 PM
RE: نکات رستوران داری و فست فود - Delta.H - 07-08-2013 12:21 AM
RE: نکات رستوران داری و فست فود - یک دوست - 08-06-2014, 02:08 PM
RE: نکات رستوران داری و فست فود - karafarin - 11-15-2013, 12:23 PM
RE: نکات رستوران داری و فست فود - mohajer88 - 11-17-2013, 03:05 PM
RE: نکات رستوران داری و فست فود - Delta.H - 09-30-2014, 03:07 PM
RE: نکات رستوران داری و فست فود - naderv - 09-30-2014, 05:39 PM
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
مشورت در مورد اجاره رستوران | MOBIN66 | 10 | 2,048 |
05-29-2025 03:02 PM آخرین ارسال: abolfazl_qn |
|
فست فود سیار | mohsenghasemi | 7 | 16,993 |
01-15-2018 03:04 PM آخرین ارسال: abbasa1355 |
|
مهمترین نکات برای افزایش فروش اینترنتی چه هست؟ | saeed74 | 0 | 1,267 |
09-13-2017 12:02 PM آخرین ارسال: saeed74 |
|
راه اندازی فست فود | HMD76 | 3 | 1,138 |
11-14-2015 05:33 PM آخرین ارسال: shahcar |
|
صدها مغازه فست فود و ساندویجی | Ehsan63 | 2 | 798 |
04-30-2015 12:11 AM آخرین ارسال: hamedmoez |
|
راهنمايي درمورد فست فود كسي ميدونه ... ؟ | smsyaran | 3 | 1,358 |
04-09-2015 11:46 AM آخرین ارسال: saghi_gh |
|
راه اندازی فست فود با دستگاه چهار کاره پیتزا قیفی چتری پاپ کورن | طبیعت | 8 | 4,214 |
09-13-2014 02:25 PM آخرین ارسال: kamangar |
|
رستوران سنتی در چادر عشایر | ملکه | 21 | 4,467 |
03-07-2014 05:01 PM آخرین ارسال: BERKE |
|
رستوران سنتی | ملکه | 1 | 814 |
01-30-2014 02:35 AM آخرین ارسال: rasoul.es1989 |
|
![]() |
کجا فست فود بزنم؟ | fightermft | 6 | 2,895 |
09-11-2013 10:03 PM آخرین ارسال: mehdi62 |
نمایندگی رستوران | icepack38 | 0 | 1,088 |
08-23-2013 12:22 PM آخرین ارسال: icepack38 |
|
مشورت درمورد طراحی دکوراسیون و تبلیغات فست فود در شهرستان | elaheh-hosseini | 5 | 2,629 |
12-07-2012 11:28 PM آخرین ارسال: کیمیاگر |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان