ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطیفه ها زمان کنونی: 09-24-2025, 03:37 AM |
|||||||
|
لطیفه ها
|
06-09-2013, 07:46 PM
ارسال: #241
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
چرا درِ یخچالو شیشه ای نمیسازن تا قبل از باز کردن بفهمیم چیز جدیدی توش نیست؟
پس این دانشمندا چه غلطی میکنن؟ ![]() ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
06-09-2013, 07:47 PM
ارسال: #242
|
|||
|
|||
تو کنترل یه باطری گذاشتم ۳ سال پیش:|
از بس کوبیدمش ، منو که میبینه کار میکنه ! من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
06-09-2013, 07:47 PM
ارسال: #243
|
|||
|
|||
زنگ زدم مامانم که واسه تولد بابا چی کادو بگیرم؟
میگه از این ماهیتابه پیرکسا بگیر اونایی که داشتیم شیکسته :/ من ازدرون تو حرف میزنم
|||
06-09-2013, 07:48 PM
ارسال: #244
|
|||
|
|||
نامه محرمانه شرکت apple به GLX :
با سلام شما تکنولوژی از جیب راحت درآمدن گوشی glx و به ما بدید در عوضش ما کل سهام شرکت apple رو واگذار می کنیم به شما ولی متاسفانه جی ال ایکس این درخواست رو رد کرد و اپل در شرف ورشکستگی میباشد ! ![]() ![]() ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
06-09-2013, 08:17 PM
ارسال: #245
|
|||
|
|||
یه سئوال دارم!
روغن بادام از بادام، روغن ذرت، روغن زیتون روغن ماهی و بقیه روغنا از همین مواد تولید میشه مگه نه؟ پس روغن بچه از چی تولید میشه؟؟ ![]() . ![]() ![]() |
|||
06-09-2013, 08:39 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-09-2013 08:46 PM، توسط Delta.H.)
ارسال: #246
|
|||
|
|||
میگم من رو خیلی از ماشینا میبینم زده GLX
این یعنی اینکه اینا راحت از پارکینگ در میان؟:| . ![]() ![]() |
|||
06-09-2013, 09:49 PM
ارسال: #247
|
|||
|
|||
(06-09-2013 07:44 PM)MARYAR نوشته شده توسط: با اونایی که ” دستشون به دهنشون نمیرسه ” درست حرف بزن!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
06-09-2013, 09:58 PM
ارسال: #248
|
|||
|
|||
طرف تو انجمن پست میزنه که مشاوره میخواد در رابطه با کاری که میخواد شروع کنه....
هر کی هر چی میگه قبول نمیکنه.و میگه فقط حرف خودم درسته موندم اسم این مشاورس یا مجادله ![]() آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
06-09-2013, 11:18 PM
ارسال: #249
|
|||
|
|||
موبايل عزيز:
من تو را پرت ميكنم لهت ميكنم به تو فحش ميدهم با مشت روي صفحه ات مي كوبم تو را گم مي كنم حتي در باتريتو ميندازم تو وايتكس اما يك لحظه بدون تو دوام نمي اورم به افتخار همه موبايلا از همه بيشتر ضربه مي بينند ولي هميشه با ادمند |
|||
06-09-2013, 11:32 PM
ارسال: #250
|
|||
|
|||
با داداشم دو ساعت پشت در خونه وایستادیم هرچی زنگ میزنیم کسی جواب نمیده
آخرم مامانم آیفون رو برداشته میگه کیه ؟ داداشم میگه باز کن منم میگه غلط کردی تویی ، اگه راست میگی دستتو بردار از رو آیفون ![]() میگه دستم رو آیفون نیست که این خرابه میگه برو آقای محترم من که میدونم شما اومدی ماه وا ره رو جمع کنی اینا همش حقه اس برو ! میگه ماه وا ره چیه درو باز کن ! میگه برو گمشو بینیم ! ما اصن ماه واره نداریم ، صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران تمامی نیازهای مارو پاسخگوئه !!! |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
با گرانترین ها جهان آشنا شويد | صدفی | 4 | 1,737 |
01-06-2014 03:52 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
|
لطیفه ها و نکات طنز | 0 | 2,272 |
امروز 03:37 AM آخرین ارسال: |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان