ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطیفه ها زمان کنونی: 09-23-2025, 07:49 PM |
|||||||
|
لطیفه ها
|
06-08-2013, 09:35 PM
ارسال: #231
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
زن به محض ورود شوهرش به طرف او رفت و گفت: عزیزم نمیدونی واسه جشن تولدت چی خریدم!!!
مرد تشکر کرد و گفت: حالا بگو ببینم چی خریدی؟ زن گفت : صبر کن برم بپوشم و بیام!!!!! |
|||
06-09-2013, 01:01 AM
ارسال: #232
|
|||
|
|||
یه دوستی داشتم که اصلن اهل این سوسولبازیا و تقلب و این حرفا نبود. یه روز قبل از امتحان یه چاقو میزاشت جیبش میرفت دم خونهی استاد
ما شالله الان مهندس قابلی هم شده... کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
06-09-2013, 07:42 PM
ارسال: #233
|
|||
|
|||
یادم باشه حتماً وقتی خواستم ازدواج کنم
یکی از شرایط این باشه که همیشه کنترل تلوزیون دست من باشه من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
06-09-2013, 07:42 PM
ارسال: #234
|
|||
|
|||
از پـدر و مـادرای عزیز خواهشمندیم به بچه هاشون نـگـن تنبل …
مـــا در حالت صرفه جویی در مصرفِ انــرژی هستیم ! من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
06-09-2013, 07:43 PM
ارسال: #235
|
|||
|
|||
من نمیدونم این چه کاریه که همیشه میگن باید ازصفر شروع کنیم
من خودم یه بار از ۷۶ شروع کردم اتفاقا خیلی هم خوب جواب داد من ازدرون تو حرف میزنم
|||
ارسال: #236
|
|||
|
|||
یکی از سخت ترین کارا اینه که..
به مامان بابات معنی جمله ی حسش نیست رو بفهمونی من ازدرون تو حرف میزنم
|||
ارسال: #237
|
|||
|
|||
قدیما دخترایی که تو دوره متوسطه شوهر گیرشون نمیومد
میرفتن دانشگاه، بعدها دخترا جوگیر شدن هدف اصلی رو فراموش کردن من ازدرون تو حرف میزنم
|||
06-09-2013, 07:44 PM
ارسال: #238
|
|||
|
|||
با اونایی که ” دستشون به دهنشون نمیرسه ” درست حرف بزن!!
ممکنه دستشون به دهن تو برسه من ازدرون تو حرف میزنم
|||
06-09-2013, 07:45 PM
ارسال: #239
|
|||
|
|||
چیزی لذت بخشتر از زدن بچه ی پرروی مهمان دور از چشم پدر و مادرش نیست
![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
06-09-2013, 07:46 PM
ارسال: #240
|
|||
|
|||
زمانى که ما مدرسه مى رفتیم، یه نوع املاء بود به اسمِ “دیکته پا تخته ای”!
توی زمان خودش و در نوع خودش عذابى بود الیم! براى کسى که پاى تخته مى رفت یه حسى داشت تو مایه هاى اعدام در ملاءعام..! و براى همکلاسى هاى تماشاچى چیزى بود مصداق تفریح سالم..! ![]() ![]() ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
با گرانترین ها جهان آشنا شويد | صدفی | 4 | 1,734 |
01-06-2014 03:52 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
|
لطیفه ها و نکات طنز | 0 | 2,271 |
امروز 07:49 PM آخرین ارسال: |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان