ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

مشاوره ی انلاین
زمان کنونی: 09-24-2025, 03:38 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: 3ObHaN
آخرین ارسال: parsamk
پاسخ: 23
بازدید: 7626

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 32 رأی - میانگین امیتازات : 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشاوره ی انلاین
10-04-2011, 02:56 AM
ارسال: #1
مشاوره ی انلاین
خوب با اجازه ی ادمین بزرگوار و عزیز و دوستان ، مشاوره ی انلاین تو بخش خودرو هم راه بندازیم .
منو که میشناسید . عاشق خودرو هستم . گفتم یه بخش راه بندازیم تا مشاوره خرید خودرو بدیم .
خودرو های نو : میخواین خودرو ی خشک بخرید ، اسم بدید مشاوره بگیرید با عکس + تست خودرو
خودرو های دست دوم : اطلاعات بدید با عکس های 360 درجه خودرو با کیفیت بالا . تو خودرو های مدل بالا هم ، اطلاعات و عکس بدید و اگه خواستید ، در محل هم میتونم با کمک دوستان سایت HeartHeartHeart ، تست رنگ و تصادف انجام بدیم.
اطلاعات عمومی : اطلاعات عمومی مثل بهترین موقع خرید خودرو ، فروش دستگات تست رنگ ، اموزش واردات خودرو گذر موفت و پلاک ملی و ...
فعلا که رایگان هست تا اکه استقبال شد بره تو بخش vip Tongue
ممنون دوستان

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-04-2011, 06:27 AM
ارسال: #2
RE: مشاوره ی انلاین
(10-04-2011 02:56 AM)3ObHaN نوشته شده توسط:  خوب با اجازه ی ادمین بزرگوار و عزیز و دوستان ، مشاوره ی انلاین تو بخش خودرو هم راه بندازیم .
منو که میشناسید . عاشق خودرو هستم . گفتم یه بخش راه بندازیم تا مشاوره خرید خودرو بدیم .
خودرو های نو : میخواین خودرو ی خشک بخرید ، اسم بدید مشاوره بگیرید با عکس + تست خودرو
خودرو های دست دوم : اطلاعات بدید با عکس های 360 درجه خودرو با کیفیت بالا . تو خودرو های مدل بالا هم ، اطلاعات و عکس بدید و اگه خواستید ، در محل هم میتونم با کمک دوستان سایت HeartHeartHeart ، تست رنگ و تصادف انجام بدیم.
اطلاعات عمومی : اطلاعات عمومی مثل بهترین موقع خرید خودرو ، فروش دستگات تست رنگ ، اموزش واردات خودرو گذر موفت و پلاک ملی و ...
فعلا که رایگان هست تا اکه استقبال شد بره تو بخش vip Tongue
ممنون دوستان
سبجان چان بسیار عالی است.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-04-2011, 10:06 PM
ارسال: #3
آقا اولین مشتریت خود من هستم.
یکم برام در رابطه با امکانات و قدرت جنسیس بگو و اونو برام با فورد موستانگ مقایسه کن.
و قیمت فورد موستانگ پلاک شده در ایران رو هم بهم بگو.

ممنون

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
10-04-2011, 10:38 PM
ارسال: #4
(10-04-2011 10:06 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  آقا اولین مشتریت خود من هستم.
یکم برام در رابطه با امکانات و قدرت جنسیس بگو و اونو برام با فورد موستانگ مقایسه کن.
و قیمت فورد موستانگ پلاک شده در ایران رو هم بهم بگو.

ممنون

خب داشتم با مگس های حجره ور میرفتم اولین مشتریم رسید :
موستانگ تو ایران پلاک نمیشه . خودرو های امریکایی و اسرائیلی تو ایران پلاک نمیشن . البته ، یه قول هایی دادن برای ازاد سازی امریکایی ها . اگه ازاد بشه میتونی ماستانگ ( موستانگ ) 6 سیلندر رو پلاک کنی .
اما جنسیس : موتور 6 سلیندر با پاشش چند نقطه ای سوخت داره . قدرت موتورش با سبک شدن بدنه نسبت به جنسیس چار درب از 290 به 306 یا همون 310 اسب بخار افزایش پیدا کرده است . 6 دنده ی اتوماتیک زد اف المان رو داره که بی نظیرش میکنه . نمونه ی وارد شده به ایران Gs هست و نمونه ی دیگری هم داره که توسط بعضی وارد کننده وارد شده به اسم Se که موتور 4 سیلندر 2 لیتری داره . که حدود 40 تومن قیمت داره . مصرف سوختش بین 15 تا 18 تا متغیره رینگ های 18 داره که میتونی بعد خرید با 22 عوضشون کنی . مانیتور نداره یه مانیتور کوچولو داره که اطلاعات حیاتی توش نوشته شده . امکانات زیادی نداره ، صندلی هاش اکثرا دستی ولی چرمی هستن ، کولرش بعضا دستی و بعضا اتومات هستن و سانروف هم بعضی هاشون داره و بعضی نداره . در هر صورت ماشین خوب و پر فروشی هست و افت قیمت زیادی واسش اتفاق نمی افته .
مزایا : طراحی زیبا ، موتور قوی ، امکانات مناسب ، شتاب و هندلینگ عالی ، دیفرانسل عقب
معایب : برند هیوندای ، عدم استفاده از توربوشارژر تو موتور ، مصرف سوخت بالا ، عدم قیمت گذاری مناسب
رقبا در ایران : بی ام و 330 کوپه و رنو لاگونا

اما موستانگ در اصل رغیب جنسیس نیست . گذر موقت هاشم اینقدر زیاد شده که دیگه خیلی ها مثل من به قیافش عادت کردن . اما دو تا مدل داره ، 8 سیلندر 4.7 لیتری تمام الومینیومی 310 اسب بخاری و نمونه 6 سیلندر 210 اسب بخاری .
البته این ها نمونه ی استاندارد هستن ، نمونه هایی داره که تا 1000 اسب بخار هم قدرت دارند . به هر حال ماسل هست و حرفی برای جنسیس باقی نمیزاره . از نظر امکانات خوبه و بد نیست ولی کسی به امکانات ماسل ها کار نداره .
رقبا : دوج چلنجر
مزایا : امریکایی بودن ، قدرت بالای موتور
معایب : مصرف بالای بنزین ، عدم پلاک شدن

10-04-2011, 11:47 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-04-2011 11:49 PM، توسط toranj63.)
ارسال: #5
سبحان جان بسيار بخش جذاب و مفيدي خواهد بود ان شاا..
مشتري پايت خواهم بود...
راستي اين جنسيس آقا مهدي و اون ماستانگ عكس ندارن بزاري ما هم ببينيمشون!!اونجوري بحث كاملتر ميشه عزيز..

بعدشم مگه هيونداي عيبه من كه خيلي حال ميكنم با اين برند!!!
10-05-2011, 12:49 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-05-2011 12:50 AM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #6
زنگ تفریح :
ترنج جان ناصر خسرو وقتی داشت از این فروم میشد تو سفر نامش نوشت :
تاپیکی نبود که در ان اقا مهدی نباشد و در پی ان حرفی ، سخنی ، کامنتی ، عکسی و ... در مورد جنسیس البالویی رنگشان به میان نیاید Big Grin

من نگفتم هیوندای بده . هیوندای تازه شروع کرده و راه بلندی داره تا بشه بی ام و و فورد و بنز و لگسوز . دقیقا تداعی گر 30 سال پیش تویوتا ولی با سرعتی بیشتر از تویوتا .
میگن وقتی هیوندای سوناتا دو نسل قبل سال 2004 اومد امریکا ، خودروی ارزو ها بود . البته نه اون ارزویی که تو ذهنته ، ارزوی اینکه خوب راه بره ، هی نره تعمیرگاه ، هی سروصدا نده و ... الان نسل جدیدش که تو خیابون های ایران هم زیاده ، پر فروش تر از تویوتا کمری و هوندا اکورد تو امریکاست . چندین جایزه گرفته و ... مسلما نسل بعد سوناتا ، اصلا قابل مقاسه با این سوناتای الانی نیست . هیوندای تو 10 سال ، اندازه ی 15 سال شرکت تویوتا راه رفت و 10 سال دیگه باید بگذره تا بشه چیزی مثل تویوتا و 50 سال بگذره تا بشه رقیب بنز و بی ام و و ائودی و 30 سال بگذره تا بشه ماسل .
هیوندای تو بازار جهانی خودرویی 24 میلیونی با 306 اسب بخار قدرته . یعنی هیولا . ولی تو ایران ، خودرویی 70 میلیونی هست . که اونتو فقط از نظر قیمتی به غول ها نزدیک میکنه نه از نظر کیفیتی .

[تصویر: Ford-Mustang_GT_2011_photo_01.jpg]

[تصویر: Ford-Mustang_GT_2011_photo_08.jpg]

[تصویر: Ford-Mustang_GT_2011_photo_02.jpg]

[تصویر: Ford-Mustang_GT_2011_photo_0c.jpg]

[تصویر: Ford-Mustang_GT_2011_photo_57.jpg]

[تصویر: Ford-Mustang_GT_2011_photo_58.jpg]

راستی اگه بخواین ، حدود 10-15 هزار دلار بیشتر خرج کنی میتونی ماستانگ 2011 بخری . GT با موتور 5 لیتریش ، 410 اسب بخار قدرت داره . اونی که اطلاعاتش رو داده بودم مدل 2010 بود .

جنسیس :
[تصویر: Hyundai-Genesis_Coupe_2010_photo_01.jpg]

[تصویر: Hyundai-Genesis_Coupe_2010_photo_0e.jpg]

[تصویر: Hyundai-Genesis_Coupe_2010_photo_0d.jpg]

[تصویر: Hyundai-Genesis_Coupe_2010_photo_10.jpg]

[تصویر: Hyundai-Genesis_Coupe_2010_photo_2e.jpg]

نمونه فول اپشن :
[تصویر: Hyundai-Genesis_Coupe_2010_photo_33.jpg]

اما اینم رقیب اصلی به ترتیب جنسیس و موستانگ :

[تصویر: Renault-Laguna_Coupe_2009_photo_04.jpg]
رنو لاگونا ، الماسی از دیار گرانترین مارک ها و زیبا ترین جاها یعنی فرانسه .

[تصویر: Dodge-Challenger_SRT8_392_2012_photo_09.jpg]
هیولایی از غرب وحشی ...

10-05-2011, 01:07 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-05-2011 01:09 AM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #7
دکی جون تو رخ ماشینو ببین آدم کف می کنه.
چطور میشه من از این ماشین تعریف نکنم.

فعلا دارم با پرشیا حال می کنم تا برسم به عشقم(البته ماله رفیقمه ولی منو رفیقم نداریم باهم استفاده می کنیم)

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
10-05-2011, 01:22 AM
ارسال: #8
(10-05-2011 01:07 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  دکی جون تو رخ ماشینو ببین آدم کف می کنه.
چطور میشه من از این ماشین تعریف نکنم.

فعلا دارم با پرشیا حال می کنم تا برسم به عشقم(البته ماله رفیقمه ولی منو رفیقم نداریم باهم استفاده می کنیم)

ماشین تعریفم داره ! 306 اسب قدرتشه ....
پرشیا خوبه ، البته به سه شرط :

1. گیربکسش با مال زانتیا عوض شه
2: شمع هاش اسپرت شه . فیوز هاش عوض شه یه دیاگ استاندارد هم بره و چیپش هم دوباره نوشته شه
3: ارتفاش کم شه ، رینگ 18 بندازی زیرش .

10-05-2011, 01:28 AM
ارسال: #9
گزینه ی 1 و 3 رو داره

و بنده یکبار با این ماشین تا 200 پر کردم اونم تو اتوبان.
درضمن فنرهاشم مغناطیسیه

10-05-2011, 01:43 AM
ارسال: #10
اره پرشیا ماشین تیزی هست . پسر خاله ی من با کمری هر چی زور زد نتونست بیشتر از 195 تا پر کنه . یه پرشیا که سه تا اصل رعایت بشه تو ش، 220 تا رو پر میکنه .

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Bug مشاوره با شما (کاور خودرو) m.alizade 5 2,045 08-18-2017 11:13 AM
آخرین ارسال: m.alizade
  مشاوره خرید خودرو P@RSA 14 3,702 08-20-2014 08:19 AM
آخرین ارسال: hotdvd
  مشاوره در مورد خرید اتوبوس VIP half_moon 11 17,726 06-22-2013 02:45 AM
آخرین ارسال: hamid1231366

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS