ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-25-2025, 02:10 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ: 1136
بازدید: 344969

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
05-13-2013, 11:51 PM
ارسال: #561
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
سلام
آشنایی من با این سایت کاملاً تصادفی بود. برای پیدا کردن مطلبی در مورد کارآفرینی بودم که با این سایت آشنا شدم و این را از اتفاقای خوب زندگیم می دونم.
از آرزوهای دیرینه ی من ثروتمند شدن بوده و هست. مدتی هم در مورد آن مختصر تحقیقاتی داشته ام اما به طور جدی پیگیرش نشدم!!! اشکالات و موانعی رو در درونم برای ثروتمند شدن می بینم ولی نمی دونم چجوری میشه با اونها مقابله کرد. امیدوارم در اینجا بتونم به راهکارهایی دست یابم. 10_003
لیسانس طراحی صنعتی دارم و 28 سالمه. دوست دارم بتونم یه شرکت طراحی تو شهرمون داشته باشم اما خوب موانع زیادی هم درونی هم برونی وجود دارند Undecided
که باید از پس اونا بربیام با توکل بر خدا و کمک خانواده و دوستان و نیز دوستان در این سایت5_004
به امید موفقیت 10_004
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
05-14-2013, 07:31 PM
ارسال: #562
سلام . من زهرا رحمتی هستم .33 سال سن دارم از طریق همسرم آقای محمد بابایی به این سایت معرفی شدم . از آشنایی با شما و افراد انجمن بسیار خوشحال و خرسندم .

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا / و در آن باغ کسی میخواند / که خدا هست دگر غصه چرا ؟
05-14-2013, 07:43 PM
ارسال: #563
(05-14-2013 07:31 PM)رحمتی نوشته شده توسط:  سلام . من زهرا رحمتی هستم .33 سال سن دارم از طریق همسرم آقای محمد بابایی به این سایت معرفی شدم . از آشنایی با شما و افراد انجمن بسیار خوشحال و خرسندم .

سلام خانم رحمتی
بنده و همسرم متشکر هستیم که به ما اقتخار دادید.
از همسر گرامیتان، نیز بخاطر این آشنایی صمیمانه تشکر میکنیم.
موفق باشید

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
05-14-2013, 08:25 PM
ارسال: #564
سلام امير وارسته هستم متولد١٣٦٩ دانشجو كارشناسي نرم افزار، با كارت پايان خدمت.
از دبيرستان كار ميكردم اول شاگردي بعد مغازه موبايل فروشي بعد از گرفتن گواهينامه و زياد شدن سرمايه به كار ماشين پرداختم بعد از اين اينكه سرمايه ي خوبي از اين راه جمع كردم تصميم به احداث كارخانه ي بسته بندي به صورت شريك با دو تا از دوستان شدم وقتي ديديم دست براي اينكار زياد ه به سمت كار جوهر نمك يا اسيد سولفوريك رفتيم و متاسفانه نتونستيم كار رو استارت بزنيم من با سرمايم خونه پيش خريد كردم و الان سرمايه اندكي دارم كه دنبال كار جديدي ميگشتم كه با اين انجمن اشنا شدم اميدوارم همه دوره هم به اوج برسيم.

همه ميلياردرن ولي استعداداشونو بروز ندادن....

اول موبايل فروشي بعدم ماشين فروشي! الانم خونه خريدم با يه سرمايه كم دنبال تجربه ي جديدم...

عاشق كار توليدم
05-17-2013, 11:36 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 05-17-2013 11:38 PM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #565
باسلام به همه عزیزانی که درسایت میلیاردرهای آینده مشغول وعضو هستند من 40ساله ودانشحوی کارشناسی ارشد مدیریت وبرنامه ریزی شهری هستم واینکه همیشه بدنبال این بودم که هم میلیاردر باشم وهم اینکه بتوانم به دیگران خدمت کنم وتجاربم راکه از هیچی شروع کردم بهدیگران انتقال دهم البته شایان ذکر است ازسال 74به خواندن کتابهای موفقیت مشغول هستم واولین کتایهایم از انتونی رابینز وهمچنین سنگفرش هر خیابان ازطلاست اشاره کنم تا کتابهای وین دایر برایان تریسی رابرت کیوساکی وهمچنین از اولین سال انتشار مجله موفقیت با این مجله همراه بودم وهمچنین راز پنجره خلاقیت راه موفقیت وشادکامی وموفقیت باید اذعان کنم که من زمانیکه دانشجو بودم ازدواج کردم در سن 23سالگی وتنها منبع درامدم فوتبال بود چون بازیکن حرفه ای فوتبال بودم وهم اکنون نیز دارای مدرک مربیگری Bاسیا رادارم ودر باشگاه صنعت مس کرمان بعنوان مربی وآنالیزور مشغول هستم اما من ادمی هستم با هدفهای بزرگ وبسیار زیاد واینکه روابط عمومی بسیار بالایی دارم ودر بحث نوشتن نیز تاحدودی دست دارم واینکه میخواهم خودم باشم وکسیکه قدر مرا بداند وبرای ایده هایم ارزش قایل شود متاهل ودارای دوفرزند دختروپسر هستم وبزای اینده انها نیز بسیار امیدوارم وایمان دارم در این دنیا فقط غیرممکن غیرممکنه وانسان به هر انچه کهبخئاهد میتواند دست پیدا کند من نیز بهمین خاطر دراین سایت عضو شدم تا اول یادبگیرم وبعداز /ان بتوانم کمک حال دیگرانی باشم که به سبب شرایط بسیار ناامیدانه زندگی میکنند وامیدوارم من بعنوان میلیاردر اینده ومردموفق قرن21از ایران بتوانم یک مدیریت نوین کسب ودرامد را به دنیا نشان دهیم
05-17-2013, 11:42 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 05-18-2013 08:08 AM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #566
راستی من سیدجواد موسویان از کرمان هستم که ایمان دارم نه یقین دارم که مردموفق قرن 21 هستم چون انسان یک موجودی هست با قدرت فوق العاده ذهن ومن در سه بحث مدیریت ذهن مدیریت پول ومدیریت زمان میخواهم کار کنم بامید روزی که میلیاردرهای اول تا دهم دنیا از کشور عزیزمان ایران است
05-18-2013, 12:47 AM
ارسال: #567
مرد موفق قرن به انجمن خودت خوش اومدی.

ما هم ایمان داریم شما با ذهن خلاقت به زودی پله های موفقیت را طی خواهی کرد

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
05-18-2013, 11:23 AM
ارسال: #568
RE: معرفی واقعی اعضای سایت
م.جلالوند هستم.متولد سال 1364 در شهرستان نهاوند.نفر اول مسابقات قرآن در سالهای پیش و 10سال است به موسیقی گرایش پیدا کرده ام.
اینم پروفایل من :
آشنا به مسائل مختلف MBA ، مسلط به بازاريابي و فروش ، آشنا به مديريت ارتباط با مشتريCRM ، تسلط كافي به مسائل فروش و سيلينگ از جمله بازاريابي اينترنتي ، ترانه سرا و نويسنده كتاب "دل بريده"
آشنا به زبانهاي انگليسي ، عربي و كردي بين المللي
تسلط كافي و وافي به تمامي مسائل اداري و منابع انساني
من سالهاي زيادي از عمرم را ، با آنكه به پولش نياز داشته باشم فقط بخاطر عشق به كار فروش ، در خيابانها دستفروشي ميكردم ....
1) سالها فروشندگی لباس و لوازم آرایشی
2) مدیر فروش و بازاریابی صنایع سنگ پارت و شرکت آلاکس و آکپای ترکیه (فروش درب و پنجره های آلومینیوم)
3) مسلط به فروش هیجانی و خیابانی
4) ترانه سرای بسیاری از کارهای موسیقی اخیر
5) آمادگی برای آلبوم اول موسیقی خود به نام " دل بریده " با آهنگسازی سینا ملکی و تنظیم هادی پاکزاد
عاشق بحث های مدیریتی و اقتصاد
عاشق کتاب خوندن از جمله کتابهای بازاریابی ، مدیریت ، اقتصاد و البته شعر
همین الان که شما داری این رو میخونی من و دوستام داریم طراحی و ساخت مخازن عسلویه رو انجام میدیم.

با خودتان خوب تا کنید

با خودتان که خوب تا نکنید

روزگار شما را تا میکند

می کند توی پاکت و می اندازد توی صندوق پستی ؛

به یک مقصد نامعلوم

خودت به جان خودت بیفت

خودت خودت را بساز

خودت مواظب خودت باش

و گرنه دیگران به تو هر شکلی

که دلشان بخواهد می‌دهند.
05-20-2013, 05:42 PM
ارسال: #569
سلام خدمت دوستان
من پیمان 19 ساله از اورمیه(همون ارومیه!)هستم!دانشجوی مهندسی مکانیک
هیچی دیگه همین!
موفق باشید
05-21-2013, 11:24 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-07-2013 01:13 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #570
با سلام
علیرضا فیجانی هستم کاردانی معماری بوتیک دارم البته بیشتر پخش عمده کارم هست
مغازم شیراز پارامونت هست
وب سایتم دارم که دارم راهش میندازم
شمارم 09370336095
ایمیلم ar_fs@yahoo.com
در خدمت همه دوستان هستم و خوشحال میشم بتونم کاری انجام بدم ...
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,944 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS