ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کافه گپ میلیاردرها زمان کنونی: 09-24-2025, 03:48 AM |
|||||||
|
کافه گپ میلیاردرها
|
03-03-2013, 07:00 PM
ارسال: #1241
|
|||
|
|||
RE: کافه گپ میلیاردرها
همسر حمید مصدق -لاله خانم - روی در ورودی سالن خانه شان با خط درشت نوشته بود :
حمید بیماری قلبی دارد . لطفا مراعات کنید و بیرون از خانه سیگار بکشید . خود حمید مصدق هم می آمد بیرون سیگار می کشید و می گفت : به احترام لاله خانم است ...! |
|||
03-03-2013, 07:00 PM
ارسال: #1242
|
|||
|
|||
در تهران قبر ها را چند طبقه می سازند .
احمد رضا احمدی به شهرداری پیشنهاد داد برای قبر ها " اف- اف " هم بگذارند تا صاحب مرده قبلا مرده اش را صدا کند و اشتباهی برای مرده دیگری فاتحه نخواند ...! من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
03-03-2013, 07:05 PM
ارسال: #1243
|
|||
|
|||
رضا ايرانمنش
من تقریباً 17 بار به کما رفتم، 4 سال پیش هم یک بار مرگ مغزی شدم، شاید باورتان نشود اما من 4 ساعت کاملاً مرده بودم. مرا به سردخانه بردند و بعد از 4 ساعت دوباره برگشتم. 2 بار از دفعاتی که به کما رفته بودم، خاطرات واضحی را به یاد دارم، احساس میکردم در خلأ هستم، میتوانستم خیلی سریع به هر جا که اراده کنم بروم. اما دلم نمیآمد از کنار جسمم آن طرفتر بروم، مثل یک رویا بود. یکی از بچهها از بههوش آمدن من - بعد از یک ماه بیهوشی- فیلم گرفته بود، در فیلم دیدم که گریه و التماس میکنم و همه را به قرآن قسم میدهم که نمیخواهم برگردم ، من سبک و رها بدون هیچ دردی در ابرها بودم، اما هر لحظه به زمین نزدیکتر میشدم دلم نمیخواست برگردم. اما بالاخره برگشتم و دوباره سنگین شدم دوباره دردها برگشتند (آهی میکشد، آب دهانش را قورت میدهد) و ادامه میدهد قبل از هوشیاری کامل صدای بوق دستگاهها به من یادآوری میکردند که برگشتهام و میفهمم دوباره به «آتیه» آمدهام. من سهمیه50 درصد جانبازی دارم، آنقدر که ما برای گرفتن پول و هزینه دوندگی میکنیم، با پرداخت هزینهها آنقدر تفاوت ندارد، البته چند روز پیش که آقای حسینی وزیر ارشاد به ملاقاتم آمده بودند صحبت کردند که روال آسانتر شود اما مسئله من نیستیم موضوع این است خیلی از جانبازان به نان شب خود نیز محتاجاند من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
03-03-2013, 11:46 PM
ارسال: #1244
|
|||
|
|||
خانم معاون از صمیم قلب قبولیتون رو تبریک میگم .
انشاءالله در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید. ![]() ![]() منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
03-04-2013, 12:01 AM
ارسال: #1245
|
|||
|
|||
خانم معاون تبریک بنده رو هم پذیرا باشید.....
محمد یادته رفتیم سی وسه پل با ناصر و... یه کافی شاپ توپ اونجا بود.... برو یه 20 تا صندلی خالی نگه دار برا 3 اردیبهشت که خانم معاون قراره بهمون شیرینی بده.... ![]() آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
03-04-2013, 12:06 AM
ارسال: #1246
|
|||
|
|||
آقای میر عباس واقعا ممنون بابت تبریکتون. از انرژی های مثبت شما ست که من به راحتی پذیرفته شدم
آقا مهدی اون مساله به صورت مسالمت آمیز حل و فصل شد. شما آخرش رسیدی دادا ![]() اصش من هیچ آزمونی نداشتم اشتباه شدس ![]() |
|||
03-04-2013, 10:25 AM
ارسال: #1247
|
|||
|
|||
از دیشب تا امروز صبح محروم بودم حتی به صورت مهمان هم نمی شد بیام!
. ![]() ![]() |
|||
03-04-2013, 12:09 PM
ارسال: #1248
|
|||
|
|||
مشاوره
http://ittic.ir/INPages/MainFa/Index.aspx
با سلام خدمت دوستان عزیز می خواستم بدونم کسی تا حالا از سایت بالا جارزرو کرده می خواستم نظرتونو بدونم برای رزرو یکی از شهرهای ایراندر ایام نوروز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
03-04-2013, 12:37 PM
ارسال: #1249
|
|||
|
|||
سلام اقايون ما نفهميديم چرا ما را ممنون الورود كرده بودند
اگر كسي ميدونه بگه تا ما هم بفهميم اسپري كود كامل سرسبز حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد ![]() |
|||
03-04-2013, 12:48 PM
ارسال: #1250
|
|||
|
|||
دوستانی که وایمکس یا ایرانسل داشته اند یا در یک رنج ای پی خاص بوده اند ( 2.145) به علت برخی مسائل توسط سیستم رنج ای پی از دیشب تا امروز صبح که رفع شد، بسته شده بود.
![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
ضرب المثلهای میلیاردرها | مهدی ر | 9 | 2,437 |
06-09-2015 11:49 AM آخرین ارسال: رها آزاد |
|
گالری اتومبیل میلیاردرها | Delta.H | 111 | 22,877 |
11-30-2014 06:19 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 89 مهمان