ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

کارت ویزیت افراد مشهور
زمان کنونی: 09-25-2025, 03:14 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: بيلا بالا
پاسخ: 10
بازدید: 3257

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کارت ویزیت افراد مشهور
02-27-2013, 01:02 AM
ارسال: #1
کارت ویزیت افراد مشهور
کارت ویزیت ایزاک آسیموف:
آیزاک آسیموف یا اسحق عاصم‌اف نویسندهٔ آمریکایی روسی تبار گونه‌های علمی، علمی-تخیلی، خیال‌پردازی، وحشت بود.
شهرت اصلی او بیشتر به خاطر سری بنیاد (در ایران سری امپراتوری کهکشانی) است. قوانین سه‌گانهٔ رباتیک وی از شهرت جهانی برخوردار است و دائرةالمعارف بریتانیکا وی را واضع واژه رباتیک در زبان انگلیسی می‌شناسد. وی بیش از 500 عنوان کتاب در تمام دسته‌های اصلی رده‌بندی دیوی (به جز فلسفه) دارد و سیارک آسیموف 5020 به افتخار وی نامگذاری شده است.

[تصویر: KART%20(1).jpg]

کارت ویزیت آبراهام لینکلن:
آبراهام لینکلن (Abraham Lincoln)‏‏ (12 فوریهٔ 1809 –15 آوریل1865) شانزدهمین رئیس‌جمهور ایالات متحدهٔ آمریکا بود. امروز او بدین جهت مشهور است که به تاریخ برده‌داری در آمریکا خاتمه داد و ایالات متحده آمریکا را با نظارت بر مسائل مربوط به جنگ در طی جنگ داخلی آمریکا پا برجا نگه داشت. او پایه گذار خردورزی، آزادی، برابری، دموکراسی و احیاگر اندیشه های والای انسانی بود .

[تصویر: KART%20(6).jpg]

کارت ویزیت اینشتین:
آلبرت اینشتین (Albert Einstein)‏ ( 14 مارس 1879 - 18 آوریل 1955) فیزیک‌دان نظری آلمانی بود. او بیشتر به خاطر نظریه نسبیت و بویژه برای هم‌ارزی جرم و انرژی (E=mc۲)(که از معروف ترین روابط فیزیک بین غیرفیزیک‌دان‌هاست) شهرت دارد.
علاوه بر این، او در بسط تئوری کوانتوم و مکانیک آماری سهم عمده‌ای داشت. اینشتین جایزه نوبل فیزیک را در سال 1921 برای خدماتش به فیزیک نظری و به خصوص به خاطر کشف قانون اثر فوتوالکتریک دریافت کرد. او به دلیل تأثیرات چشمگیرش، به عنوان یکی از بزرگ‌ترین فیزیک دانانی شناخته می‌شود که به این جهان پا گذاشته‌اند.

[تصویر: KART%20(2).jpg]

کارت ویزیت والت دیزنی:
والت دیزنی (1901 تا 1966 م.) از سازندگان بنام فیلم‌های انیمیشن (کارتونی) بود. وی که به همراه برادرش بنیادگذار شرکت والت دیزنی است، در 17 ژوئیه 1955 دیزنی‌لند را گشود.

[تصویر: walt.jpg]

کارت ویزیت ویلبر رایت:
برادران رایت، ارویل رایت (Orville)‏ و ویلبر رایت (Wilbur)‏ دو برادر آمریکایی اهل اوهایو بودند که به خاطر اختراع اولین هواپیمای قابل کنترل توانمند و سنگین تر از هوا در تاریخ 17 دسامبر 1903 (میلادی) مشهور شدند.

[تصویر: wright.jpg]

کارت ویزیت فروید:
زیگموند فروید که نام کامل او زیگیسموند شلومو فروید (Sigismund Schlomo Freud)‏ ‏ (6 مه 1856 -23 سپتامبر 1939) عصب‌شناس اتریشی و پایه‌گذار رشته روان‌کاوی است. برخی از منتقدان معتقدند نظریات فروید اکنون به عنوان شبه علم شناخته می‌شوند.

[تصویر: KART%20(3).jpg]

کارت ویزیت چاک جونز :
چاک جونز ، Chuck Jones اسطورهٔ انیمیشن و یکی از نام‌آورترین مردان دنیای سینما و تلویزیون است. او در طول بیش از 60 سال فعالیت هنری بیش از 300 انیمیشن کوتاه ساخت، برندهٔ سه اسکار کارگردانی، یک اسکارافتخاری، جایزه افتخاری اتحادیهٔ فیلمسازان امریکا و تعداد زیادی جایزهٔ معتبر دیگر شد.

[تصویر: JONS.jpg]

کارت ویزیت بیل گیتس:
ویلیام هنری گیتس سوم ( William Henry Gates III)‏ ملقب به بیل گیتس در 28 اکتبر 1955 میلادی در سیاتل، مرکز ایالت واشنگتن آمریکا زاده شد. او و پل آلن شرکت مایکروسافت را پایه ریزی نمودند. گیتس به‌عنوان مدیر عامل و مدیر معماری نرم‌افزار در شرکت مایکروسافت فعالیت کرده‌است و دارای بیشترین سهام می‌باشد. بیل گیتس در دنیا به‌عنوان بنیان‌گذار تحول در رایانه‌های شخصی بسیار مشهور است. نحوه تجارت بیل گیتس به دلیل اینکه قدرت رقابت را از رقیبان سلب کرده‌است همواره مورد انتقاد بوده ‌است و در زمان هایی نیز از او به این دلیل شکایت شده ‌است.

[تصویر: KART%20(4).jpg]

کارت ویزیت استیو جابز:
استیون پاول جابز (به انگلیسی: Steven Paul Jobs)‏ ( 24 فوریهٔ 1955 - 5 اکتبر 2011 ) کارآفرین، مخترع، بنیانگذار و مدیر ارشد اجرایی شرکت رایانه‌ای اپل و یکی از چهره‌های پیشرو در صنعت رایانه بود. در سال 1976، جابز 21 ساله به همراه دوستش استیو وزنیاک 26 ساله، شرکت اپل را تأسیس کردند.

[تصویر: KART%20(5).jpg]

کارت ویزیت باراک اوباما:
باراک اوباما دوم ( Barack Obama II)‏ ، عضو حزب دمکرات ایالات متحده آمریکا، سناتور جوان ایالت ایلینوی، چهل و چهارمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا و برنده جایزه صلح نوبل است.

[تصویر: KART%20(7).jpg]

کارت ویزیت ماکسیم گورکی:
آلکسی ماکسیموویچ پِشکوف ‏ (28 مارس 1868 - 18 ژوئن 1936) که بیشتر با نام ماکسیم گورکی شناخته می‌شود، داستان‌نویس، نمایش‌نامه‌نویس و مقاله‌نویس انقلابی روس و از بنیان‌گذاران سبک رئالیسم سوسیالیستی بود.

[تصویر: KART.jpg]

منبع: ایمیل ارسالی

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
02-27-2013, 09:16 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-27-2013 09:28 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #2
RE: کارت ویزیت افراد مشهور
سادگی کارت ویزیت ها بنظرم بسیار جالب است در حالی که معمولا ما فکر میکنیم که کارت ویزیت باید خیلی پر زرق و برق باشد.

کارت ویزیت سایت که چاپ شده است (سعی کردم از بنر چک به عنوان نشان و علامت منحصربفرد استفاده کنم.) :

[تصویر: Visite2.jpg]

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

02-27-2013, 09:29 PM
ارسال: #3
(02-27-2013 09:16 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  سادگی کارت ویزیت ها بنظرم بسیار جالب است در حالی که معمولا ما فکر میکنیم که کارت ویزیت باید خیلی پر زرق و برق باشد.

کارت ویزیت سایت (سعی کردم از بنر چک به عنوان نشان و علامت منحصربفرد استفاده کنم.) :

سلام
با اجازه یک مطلب رو از دید یک ناظر خارجی عرض میکنم
من گرافیک نخوندم و خیلی از افرادی که قرار است این کارت را ملاحظه کنند هم گرافیک یا طراحی نمیدانند....
بهتر از من میدونید همه در یک زمینه اطلاعات ندارند

بنابراین آنچه مهم است اولین تأثیر در نگاه بیننده هست.

این کارت طراحی شده در عین سادگی موردی که داره انتخاب رنگ نوشته هاست....
چشم خیلی میچرخه در سطح کارت و قدرت تمرکز رو از فرد میگیره.....

یعنی شما متوجه رنگ زرد و سپس نارنجی و قرمز میشید....چون رنگهای گرم جلوه کننده هستند
این باعث میشه که نتوان بلافاصله مضمون را دریافت کرد.

ببخشید جسارت کردم.....

...

تمام سپاسم از آن کسی است ...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

[تصویر: e4651_734827_4182999215734.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
02-27-2013, 09:48 PM
ارسال: #4
(02-27-2013 09:16 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  سادگی کارت ویزیت ها بنظرم بسیار جالب است در حالی که معمولا ما فکر میکنیم که کارت ویزیت باید خیلی پر زرق و برق باشد.

کارت ویزیت سایت که چاپ شده است (سعی کردم از بنر چک به عنوان نشان و علامت منحصربفرد استفاده کنم.) :

ببخشید این رو میگم اما این کارت ویزیت بیشتر ادم ر یاد یه تراکت تبلیغاتی میندازه تا کارت ویزیت .
استفاده از چند رنگ ، تغییر اندازه فونت ها ، استفاده از ارم بزرگ دسته چک و ....
به نظر من ، اگر ساده تر باشه خیلی قشنگ میشه .

[تصویر: start.gif]

02-28-2013, 11:04 AM
ارسال: #5
کامیار جان؟ کارت ویزیت خوشگل برا سوپر مارکت دارهای موفق هم بذارید دیگه.ببینیم استفاده کنیم

http://superyas.hamvar.ir/

09396945864
02-28-2013, 01:13 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-28-2013 01:26 PM، توسط goldmen.)
ارسال: #6
كارت ويزيت قدسي
احمد قدسي فاروجي متولد 29 شهريور 1367 در شهرستان قوچان. وي بيشتر به نام احمد خان شناخته مي شود ومديرعامل بزرگترين مجموعه شركت هاي جهان با برند فاران مي باشد. كارت ويزيت ير مال اولين نمايندگي وفعاليت شغلي اش مي باشد..
[تصویر: xt6fljymcgxzzlt5n7.jpg]

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
02-28-2013, 04:49 PM
ارسال: #7
(02-28-2013 01:13 PM)goldmen نوشته شده توسط:  كارت ويزيت قدسي
احمد قدسي فاروجي متولد 29 شهريور 1367 در شهرستان قوچان. وي بيشتر به نام احمد خان شناخته مي شود ومديرعامل بزرگترين مجموعه شركت هاي جهان با برند فاران مي باشد. كارت ويزيت ير مال اولين نمايندگي وفعاليت شغلي اش مي باشد..
یه چیزی برام جای سوال داره؟ چرا با دست چپ با هم دست دادن؟ عکس کارت ویزیتو میگم

http://superyas.hamvar.ir/

09396945864
02-28-2013, 07:59 PM
ارسال: #8
(02-28-2013 04:49 PM)habib tousi نوشته شده توسط:  
(02-28-2013 01:13 PM)goldmen نوشته شده توسط:  كارت ويزيت قدسي
یه چیزی برام جای سوال داره؟ چرا با دست چپ با هم دست دادن؟ عکس کارت ویزیتو میگم

نکته انحرافیش هست تا بیشتر توجه کنند بهش3535

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
02-28-2013, 08:41 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-28-2013 08:42 PM، توسط سعید یوسفی.)
ارسال: #9

به نظر منم خیلی شلوغ و رنگارنگه، جسارتا اصلا شبیه کارت ویزیت نیست.

همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن.
02-28-2013, 09:18 PM
ارسال: #10
جسارتا كارتا 2 لت بزنين
يه سمتا تصوير چك و مشخصات خودتون باشه
سمت ديگشم تبليغ انجمن البته با تنوع رنگي يه كمتر،برند انجمنم كوچيك كنين
يه سمت كارت بزنين زيباتر ميشه

اسپري كود كامل سرسبز
حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه
قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني

با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد
10_004
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ایده برای کارت ویزیت yousefi66 19 4,860 06-17-2015 07:11 PM
آخرین ارسال: peyman.fc
  آیا کارت ویزیت رسانه است؟ مختصات حرفه ای کارت limiaco 0 1,110 03-10-2012 09:52 AM
آخرین ارسال: limiaco
  آیا کارت ویزیت رسانه است؟ قسمت سوم limiaco 0 856 03-07-2012 10:33 PM
  آیا کارت ویزیت رسانه است؟ قسمت دوم limiaco 2 1,298 03-07-2012 02:37 AM
آخرین ارسال: arash67
  آیا کارت ویزیت رسانه است؟ limiaco 0 989 03-04-2012 11:24 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS