ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کافه گپ میلیاردرها زمان کنونی: 09-23-2025, 09:12 PM |
|||||||
|
کافه گپ میلیاردرها
|
02-15-2013, 01:56 PM
ارسال: #881
|
|||
|
|||
RE: کافه گپ میلیاردرها
سلام
در پاسخ به این دوستمان ، من همین چند وقت پیش یه سایت فارسی زبان رو دیدم که نوشته ها رو به صوت تبدیل میکرد مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
02-15-2013, 02:37 PM
ارسال: #882
|
|||
|
|||
خدا همین جاست!
خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ،خدا در دستان مردی است که نابینایی رااز خیابان رد می کتد ، خدا در اتومبیل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد ، خدا در جمله ی " عجب شانسی آوردم"است !! خدا خیلی وقت است که اسباب کشی کرده و آمده نزدیک من و تو!! خدا کنارساعت کوک شده ی توست، که می گذارد 5 دقیقه بیشتر بخوابی!! از انسانهای این دنیا فقط خاطراتشان باقی می ماند و یک عکس با روبان مشکی ، از تولدت تا آن روبان مشکی ، چقدر خدا را دیدی ؟! خدایا دوستت دارم ... من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-15-2013, 03:06 PM
ارسال: #883
|
|||
|
|||
دهانتان را به اندازهای باز کنید که حرف در دهانتان نگذارند . . . تمام تاریخ عبارت است جنگ سربازانی که همدیگر را نمیشناسند؛ و با هم میجنگند برای دو نفری که خيلي خوب همدیگر را میشناسند و نمیجنگند . . . بدترین خطایی که مرتکب ميشویم، تــوجه به خطای دیگران است . . . جادههای زندگی را خدا هموار ميکند؛ کار ما فقط برداشتن سنگریزههاست . . . مردی و نامردی، جنسیت سرش نمیشود؛ مرام و معرفت که نداشته باشید ، نامردید . . . تونلها ثابت کردند که حتی در دل سنگ هم ، راهی برای عبور هست … ما که کمتر از آنها نیستیم ، پس نا امیدی چرا . . . ؟ بعضیهایمان شانس گفتن کلماتی را داریم که برخی دیگر حسرتش را مثل : بابا، مامان، پدربزرگ . . . با عقلتان، دلبستگیهای دنیوی را از خودتان دور کن؛ وگرنه خواهيد ديد كه این دلبستگیهایتان هستند که عقلتان را از شما دور ميکنند . . . مدیر خوب، یک نقطۀ مثبت در فرد پیدا میکند و روی آن کار میکند. ولی مدیر بد، یک نقطه ضعف در فرد پیدا میکند و به آن گیر میدهد . . . در زندگیتان! نقش نیشهای مار ” ماروپله” را بازی نکنید؛ شاید دیگر توان دوباره بالا آمدن از نردبان را نداشته باشد. درمقابل سختیها همچون جزیرهاى باش که دریا هم با تمام عظمت و قدرت نمىتواند سر او را زیر آب کند . . . ناامیدی اولین قدمی است که شخص به سوی گور بر میدارد . . . قبل از اينكه در مورد راه رفتن ديگران قضاوت كنيد، منصفانه اين است كه اول چند قدمی با كفشهايش خودتان راه برويد. همیشه بیشتر افکار صرف جفت و جور کردن حرف هایی ميشود که هرگز بر زبان جاری نمیشود نگفتن، صلاح است، کم گفتن طلا است، پر گفتن، بلا است . . . و سخن آخر اينكه دیگران برای خوابیدن قصه میگویند، ما قصه خود را میگوییم که دیگران بیدار شوند . . . من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-16-2013, 12:49 AM
ارسال: #884
|
|||
|
|||
|
|||
02-16-2013, 12:55 AM
ارسال: #885
|
|||
|
|||
به به آقا مهیار بالاخره شما به کافه هم سری زدید، همه مشتریاتون پریدنااااااااااااا
![]() ![]() من یه هات چاکلت مخصوص می خواممممممم من ازدرون تو حرف میزنم
|||
02-16-2013, 01:29 AM
ارسال: #886
|
|||
|
|||
سلام به همه اهالي انجمن شب همگي بخير كسي هست اينجا يه قليون آلبالو دوسيب بياره واسمون ناسلامتي خيلي وقته نبوديما!
خدايا چنان كن سرانجام كار توخشنودباشي و مارستگار |
|||
02-16-2013, 01:40 AM
ارسال: #887
|
|||
|
|||
از پذيراييتون واقعا ممنونم شب خوش
خدايا چنان كن سرانجام كار توخشنودباشي و مارستگار |
|||
02-16-2013, 11:14 AM
ارسال: #888
|
|||
|
|||
(02-14-2013 02:02 AM)Mrs.Seyedi نوشته شده توسط: آقا یوسف همیشه بحث عادت را مدنظر داشته باشید، بنده خودم توی شیراز شوک شده بودم، هنوز چراغ قرمز سبز نشده بود مثل پیست مسابقات همه شروع به حرکت می کردند،ولی خوب بایستی عرض کنم من تهران هم همچنین قضیه ای که رانندگان تهرانی ویراژهای ناجور و حتی گاهی اوقات بدون چراغ راهنما جلوت می پیچیدند و توقع تشخیص از طرف ما رو داشتند را نیز مواجه شدم، نمی دونم شاید ما وقتی مکانمون عوض میشه تازه دقیق به دو رو برمون نگاه می کنیم. ![]() ![]() ![]() ![]() (02-15-2013 02:01 AM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: فیتیله ،فردا تعطیله فدای ماموریت رفتنت برادر ![]() تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
02-16-2013, 10:16 PM
ارسال: #889
|
|||
|
|||
اقا چرا کافه تعطیله ای وقت شو.
منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
02-16-2013, 10:23 PM
ارسال: #890
|
|||
|
|||
آقا مهیار یه نوشیدنی گرم خوشمزه رژیمی لطفا
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
ضرب المثلهای میلیاردرها | مهدی ر | 9 | 2,429 |
06-09-2015 11:49 AM آخرین ارسال: رها آزاد |
|
گالری اتومبیل میلیاردرها | Delta.H | 111 | 22,818 |
11-30-2014 06:19 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 71 مهمان