ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

کافه گپ میلیاردرها
زمان کنونی: 09-24-2025, 07:07 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 68 مهمان
نویسنده: اقاي ايـــده
آخرین ارسال: رضا سلطانی
پاسخ: 3366
بازدید: 616494

ارسال پاسخ 
کافه گپ میلیاردرها
02-14-2013, 04:47 PM
ارسال: #861
RE: سفرنامه مشهد 1391
خانم سیدی از هرچه بگذریم از تک چرخ زدنهای جوونهای مشهد نمیشه گذشت!!!
شنیدم ژاپن موتوری مخصوص بچه جوونهای مشهد اختراع کرده که فقط یک چرخ داره چون دیگه زحمت نکشن واسه تک چرخ زدن و هی کمک فنر نشکونند.25r30wi25r30wi

منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
02-14-2013, 05:17 PM
ارسال: #862
RE: کافه گپ میلیاردرها
(02-14-2013 01:08 PM)3ObHaN نوشته شده توسط:  نامه ای از سوی پروردگار به همه انسان ها
سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرد ه‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( ضحی 1-2) افسوس که هر کس را به تو فرستادم تا به تو بگویم دوستت دارم و پیش پایت بگذارم او را، که مرا به سخره گرفتی. (یس 30) و هیچ پیامی از پیام هایم به تو مرسید مگر از آن روی گردانیدی.(انعام­­ 4) و با خشم رفتی و فکر کردی هرگز بر تو قدرتی نداشته ام(انبیا 87) و مرا به مبارزه طلبیدی و چنان متوهم شدی که گمان بردی خودت بر همه چیز قدرت داری. (یونس 24)

و این درحالی بود که حتی مگسی را نمی توانستی و نمی توانی بیافرینی و اگر مگسی از تو چیزی بگیرد نمی توانی از او پس بگیری(حج 73) پس چون مشکلات از بالا و پایین آمدند و چشمهایت از وحشت فرو رفتند و تمام وجودت لرزید چه لرزشی،گفتم کمک هایم در راه است و چشم دوختم ببینم که باورم میکنی اما به من گمان بردی چه گمان هایی .( احزاب10)

تا زمین با آن فراخی بر تو تنگ آمد پس حتی از خودت هم به تنگ آمدی و یقین کردی که هیچ پناهی جز من نداری، پس من به سوی تو بازگشتم تا تو نیزبه سوی من بازگردی ، که من مهربانترینم در بازگشتن. (توبه 118) وقتی درتاریکی ها مرا به زاری خواندی که اگر تو را برهانم با من می‌مانی، تو را از اندوه رهانیدم اما باز مرا با دیگری در عشقت شریک کردی.(انعام63-6­ ­4) این عادت دیرینه ات بوده است، هرگاه که خوشحالت کردم از من روی گردانیدیو رویت را آن طرفی کردی و هروقت سختی به تو رسید از من ناامید شده‌ای. (اسرا 83) آیا من برنداشتم از دوشت باری را که پشتت را می شکست ؟ (سوره شرح 2-3)

غیر از من چه کسی برایت خدایی کرده است ؟ (اعراف 59) پس کجا میروی؟ (تکویر 26) پس از این سخن دیگر به کدام سخن میخواهی ایمان بیاوری؟ (مرسلات 50) چه چیز جز بخشندگی ام باعث شد تا مرا که می بینی خودت را بگیری؟ (انفطار­ ­ 6) مرا به یاد می آوری ؟ من همانم که بادها را می فرستم تا ابرها را در آسمان پهن کنندو ابرها را پاره پاره به هم فشرده می کنم تا قطره ای باران از خلال آن ها بیرون آید و به خواست من به تو اصابت کند تا تو فقط لبخند بزنی، و این در حالی بود که پیش از فرو افتادن آن قطره باران، ناامیدی تو را پوشانده بود (روم 48)

من همانم که می دانم در روز روحت چه جراحت هایی برمی دارد ، و در شب روحت را در خواب به تمامی بازمی ستانم تابه آن آرامش دهم و روز بعد دوباره آن را به زندگی برمی انگیزانم و تا مرگت که به سویم بازگردی به این کار ادامه می دهم.(انعام 60) من همانم که وقتی می ترسی به تو امنیت می‌دهم (قریش 3)
برگرد، مطمئن برگرد، تا یک بار دیگر با هم باشیم (فجر 28-29) تا یک بار دیگر دوست داشتن همدیگر را تجربه کنیم. (مائده 54)

ممنون.داداش گل...

02-14-2013, 05:44 PM
ارسال: #863
(02-14-2013 04:47 PM)mir abas نوشته شده توسط:  خانم سیدی از هرچه بگذریم از تک چرخ زدنهای جوونهای مشهد نمیشه گذشت!!!
شنیدم ژاپن موتوری مخصوص بچه جوونهای مشهد اختراع کرده که فقط یک چرخ داره چون دیگه زحمت نکشن واسه تک چرخ زدن و هی کمک فنر نشکونند.25r30wi25r30wi
خانم سیدی من خودم شیرازیم (واسه کارم اهواز زندگی میکنم).
اون تیکه شیراز رو خیلی خوب اومدی....
بعضیاشون خیلی بد رانندگی میکنند...
02-14-2013, 05:55 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-14-2013 06:00 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #864
مهدی محمودی عزیز جهان آگهیSmile از مشهد به تهران رفت و برگشت وگفت :
خدایا این تهرانیها چقدر بد رانندگی میکنند. Smile
تهرانی رفت مشهد و فرمود (استادیوسف عزیزم)SmileSmileSmile این مشهدی ها وحشناک رانندگی میکنند.
عزیز مشهدی (میر عباس جان عزیزم )SmileSmileرفت شیراز و فرمود :وای وای چه رانندگی خطرناکی دارند این شیرازیها
جهان آگهی رفت اهواز Smileهادی جانش را ببیند .برگشت و گفت خدا بمن رحم کرد که از رانندگی بد اهوازیها سالم در رفتم.
و......
این سیکل ادامه دارد.SmileSmile
عزیزان خوب راندن را از خود شروع کنید.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
02-14-2013, 06:46 PM
ارسال: #865
سلام

دوستان باز اینترنت ما بازیش گرفته

یه لطفی کنید ببنید اینجا براتون باز میشه https://www.nic.ir/Login(بخش لوگین)
متشکرم

مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو

http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png
02-14-2013, 07:12 PM
ارسال: #866
(02-14-2013 06:46 PM)M3HDI نوشته شده توسط:  سلام

دوستان باز اینترنت ما بازیش گرفته

یه لطفی کنید ببنید اینجا براتون باز میشه https://www.nic.ir/Login(بخش لوگین)
متشکرم

بله باز می شود.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

02-14-2013, 08:28 PM
ارسال: #867
از وقتي فهميدم سال 2017 بايد كجا باشم بد جور رفتم تو خــــــــــودم !A00 (38)

يكي منو بياره بيرون ، نفسم داره ميگيـــــــــره

هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
02-14-2013, 09:03 PM
ارسال: #868
امروز یک جمله خیلی خوب یکی بهم زد حیفم اومد اینجا نگم ،واقعا منو به فکر فرو برد شماها هم برید تو فکر.
زمانیکه خاطره هایمان از امیدهایمان قوی تر شوند ،پیر شدنمان شروع میشود!!!

منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
02-14-2013, 09:46 PM
ارسال: #869
عکسهای لو رفته از سفر به مشهد.صاحبان عکس توجه فرمایند ،اگه حق سکوت منو نپردازند،تمام عکسهاشونو تو همین کافه به نمایش میذارم.12_00212_002

[تصویر: immpphqsvynr3o2ujgs5.jpg]

کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته)
گروه برتر،برتر از همه
02-15-2013, 12:09 AM
ارسال: #870
(02-14-2013 09:46 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:   عکسهای لو رفته از سفر به مشهد.صاحبان عکس توجه فرمایند ،اگه حق سکوت منو نپردازند،تمام عکسهاشونو تو همین کافه به نمایش میذارم.12_00212_002

[تصویر: immpphqsvynr3o2ujgs5.jpg]

اخی بالاخره یکی پیدا شد عکسامونو بزاره

هورا هورا12_00212_00212_00212_00212_002

اگر حس روییدن در تو باشد حتی در بیابان رشد خواهی کرد

[تصویر: ZCSCBVNVC.jpg]

[تصویر: u20cp8y8elmtjihybdjz.gif]
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ضرب المثلهای میلیاردرها مهدی ر 9 2,438 06-09-2015 11:49 AM
آخرین ارسال: رها آزاد
  گالری اتومبیل میلیاردرها Delta.H 111 22,891 11-30-2014 06:19 PM
آخرین ارسال: omid.movafaghiat

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 68 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS