ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

کافه گپ میلیاردرها
زمان کنونی: 09-23-2025, 09:58 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 83 مهمان
نویسنده: اقاي ايـــده
آخرین ارسال: رضا سلطانی
پاسخ: 3366
بازدید: 614353

ارسال پاسخ 
کافه گپ میلیاردرها
02-07-2013, 09:08 PM
ارسال: #741
RE: کافه گپ میلیاردرها
(02-03-2013 05:47 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  یکی از دوستان به همه مدیران سلام برسونه ، بگه همون کسی که آی دی بنده را بن کرد
ادامه راه هم با خودش

همگی خدا نگهدار
اگر دوستی کار ضروری داشت ایمیل بزنه
10_004

آقا مهدی عزیز ادمین عزیز و من واقعا در مشهد از زدن این پست تعجب کردیم.
سیستم متاسفانه خودش اینکار را انجام داده است . همچنانچه بارها و بارها برای ما هم اتفاق افتاده.
شما عزیز انجمن هستید . شما استاد من هستید.
چرا باید چنین فکری داشته باشید؟

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
02-07-2013, 09:36 PM
ارسال: #742
برای دوستان علاقه مند به ست، مد و رنگهای سال.........

[تصویر: vulgdo7blao3iwmy679.jpg]

...

تمام سپاسم از آن کسی است ...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

[تصویر: e4651_734827_4182999215734.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
02-07-2013, 09:43 PM
ارسال: #743
بچه ها کی این داداشمون رو میشناسه ؟ Big Grin

[تصویر: cs2bx6do9rrqtsm8yfu8.jpg]

[تصویر: start.gif]

02-07-2013, 09:57 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-07-2013 10:01 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #744
(02-07-2013 09:43 PM)3ObHaN نوشته شده توسط:  بچه ها کی این داداشمون رو میشناسه ؟ Big Grin

آقای سرگئی برین، موسس گوگل در قطار نیویورک همراه با عینک معروف گوگل!
http://www.siliconbuzzard.com/2013/01/se...oogle.html

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

02-07-2013, 10:02 PM
ارسال: #745
(02-07-2013 09:57 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  
(02-07-2013 09:43 PM)3ObHaN نوشته شده توسط:  بچه ها کی این داداشمون رو میشناسه ؟ Big Grin

اورین
این اقا که صورتش رو اصلاح نکرده با کاپیشن مشکی که زیپشم از سرما کشیده بالا ،با یه کلاه بافتنی رو سرش و یه نایلون تو دستش تو مترو نیویورک نشسته داره میره سر کار، حتما شما هم مث من پیش خودتون میگید خوب این بابا یا دربونه یا آبدارچی ، بعد معلوم میشه طرف سرگئی برین موسس شرکت گوگل 24 امین ثروتمند جهان با حدود 20 میلیارد دلار ثروت صاحب یه بوئینگ 767 و تنها عینک اش که به چشم داره و هنوز البته به بازار عرضه نشده "گوگل گلاس" که کلی می ارزه

[تصویر: start.gif]

02-07-2013, 11:21 PM
ارسال: #746
آقای قربانیان در ادامه جک پراید که برای ما نگفتید یه مطلب بسیار زیبا خوندم که گذاشتم همسفران مشهد بخونن
ابراهیم رها در روزنامه اعتماد نامه ای برای محبوبش " پراید " نوشته که جالبه:

روزگار، ما را به جايي رسانده كه به پرايد نامه بنويسيم. (فكر كن!) پرايد عزيزم، شنيده‌ام مرز هجده ميليون تومان را رد كرده‌اي.‌اي قشنگ‌تر از پريا از اين به بعد، انصافا، تنها تو كوچه نريا. چون با اين وضعيت زورگيري، اختلاس و... كلا بچه‌هاي محل دزدن و خداي نكرده زبانم لال يكجا تو رو مي‌دزدند.

پرايد خوبم، انژكتورت را قربان، ‌اي لاستيكت تو حلقم، ‌اي دور رينگت بگردم، فكر مي‌كردي يك زمان به مدد تلاش شبانه روزي مسوولان هجده ميليون تومان بشوي؟!

اي پرايد، ‌اي نازنين، ‌اي ماكسيما مخفي، ‌اي طرح ژنريك بنز، ‌اي پرادو مينيمال تو الان در شرايطي هستي كه مي‌توان لنت‌هايت را طوطياي چشم كرد. تو الان در موقعيتي هستي كه دود اگزوزت صد مرتبه از هواي فرحزاد مصفي‌تر است! تو چنان مقام و منزلتي داري كه مردم عاشق جيب چاك تو هستند. باقلوا! من در حسرت آن لحظه خواهم سوخت كه سايپا سر در كارخانه‌اش بيلبورد بزند «اين ور پرايد اوفينا/ اون ور پرايد اوفينا».

اي تراول چك متحرك، ‌اي هر دور لاستيك تو شيش ماه كار كردن من، ‌اي كه ديروز در حد غضنفر بودي و امروز اما يك پا «ارزو» شدي. همينطور كه در خيابان‌ها حركت مي‌كني و از مردم دل مي‌بري به جان مسوولان با بالا گرفتن برف پاك‌كن‌هايت دعا كن. آنها و فقط آنها چنان در حوزه اقتصاد كيمياگري بلد بودند، كه توانستند نه مس، كه لگني مانند تو را طلا كنند؛ طلاي هجده عيار! باز من نمي‌دانم چرا اين مردم ناسپاس از مسوولان انتقاد مي‌كنند. قيمت پرايد امروز، قيمت زانتياي يك سال پيش است. آيا اين امر به راحتي به دست مي‌آيد؟ اين دوستان ناممكن‌ها را براي ما ممكن كرده‌اند. ‌اي الهي آخ و همينطور بچه‌ها متشكريم از بيخ.

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
02-07-2013, 11:40 PM
ارسال: #747
(02-07-2013 11:21 PM)m_sh نوشته شده توسط:  آقای قربانیان در ادامه جک پراید که برای ما نگفتید یه مطلب بسیار زیبا خوندم که گذاشتم همسفران مشهد بخونن
ابراهیم رها در روزنامه اعتماد نامه ای برای محبوبش " پراید " نوشته که جالبه:

روزگار، ما را به جايي رسانده كه به پرايد نامه بنويسيم. (فكر كن!) پرايد عزيزم، شنيده‌ام مرز هجده ميليون تومان را رد كرده‌اي.‌اي قشنگ‌تر از پريا از اين به بعد، انصافا، تنها تو كوچه نريا. چون با اين وضعيت زورگيري، اختلاس و... كلا بچه‌هاي محل دزدن و خداي نكرده زبانم لال يكجا تو رو مي‌دزدند.

پرايد خوبم، انژكتورت را قربان، ‌اي لاستيكت تو حلقم، ‌اي دور رينگت بگردم، فكر مي‌كردي يك زمان به مدد تلاش شبانه روزي مسوولان هجده ميليون تومان بشوي؟!

اي پرايد، ‌اي نازنين، ‌اي ماكسيما مخفي، ‌اي طرح ژنريك بنز، ‌اي پرادو مينيمال تو الان در شرايطي هستي كه مي‌توان لنت‌هايت را طوطياي چشم كرد. تو الان در موقعيتي هستي كه دود اگزوزت صد مرتبه از هواي فرحزاد مصفي‌تر است! تو چنان مقام و منزلتي داري كه مردم عاشق جيب چاك تو هستند. باقلوا! من در حسرت آن لحظه خواهم سوخت كه سايپا سر در كارخانه‌اش بيلبورد بزند «اين ور پرايد اوفينا/ اون ور پرايد اوفينا».

اي تراول چك متحرك، ‌اي هر دور لاستيك تو شيش ماه كار كردن من، ‌اي كه ديروز در حد غضنفر بودي و امروز اما يك پا «ارزو» شدي. همينطور كه در خيابان‌ها حركت مي‌كني و از مردم دل مي‌بري به جان مسوولان با بالا گرفتن برف پاك‌كن‌هايت دعا كن. آنها و فقط آنها چنان در حوزه اقتصاد كيمياگري بلد بودند، كه توانستند نه مس، كه لگني مانند تو را طلا كنند؛ طلاي هجده عيار! باز من نمي‌دانم چرا اين مردم ناسپاس از مسوولان انتقاد مي‌كنند. قيمت پرايد امروز، قيمت زانتياي يك سال پيش است. آيا اين امر به راحتي به دست مي‌آيد؟ اين دوستان ناممكن‌ها را براي ما ممكن كرده‌اند. ‌اي الهي آخ و همينطور بچه‌ها متشكريم از بيخ.
تو تجسم های خلاق حالا باید پراید رو هم وارد کرد، تصورشو بکنید تو یه پراید دوگانه سوز با رنگ نقره ای نشسته باشی واقعا وصف ناپذیره، ای خدا یعنی می شه یه روز ماهم سوار این عروس جاده ها بشیم؟229،

همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن.
02-08-2013, 12:11 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-08-2013 12:12 AM، توسط Delta.H.)
ارسال: #748
(02-07-2013 10:02 PM)3ObHaN نوشته شده توسط:  
(02-07-2013 09:57 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  

اورین
این اقا که صورتش رو اصلاح نکرده با کاپیشن مشکی که زیپشم از سرما کشیده بالا ،با یه کلاه بافتنی رو سرش و یه نایلون تو دستش تو مترو نیویورک نشسته داره میره سر کار، حتما شما هم مث من پیش خودتون میگید خوب این بابا یا دربونه یا آبدارچی ، بعد معلوم میشه طرف سرگئی برین موسس شرکت گوگل 24 امین ثروتمند جهان با حدود 20 میلیارد دلار ثروت صاحب یه بوئینگ 767 و تنها عینک اش که به چشم داره و هنوز البته به بازار عرضه نشده "گوگل گلاس" که کلی می ارزه

تو اون بقچه ای که دستش گرفته هم حتماً نون و پنیر و سبزی برده واسه ناهار سرکارشBig Grin
یاد یه خانواده افتادم که چون یه مقدار وضعشون خوب بود با گستاخی به اتوبوس میگفتند گدابر!!!!

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
02-08-2013, 12:26 AM
ارسال: #749
RE: سپاس از میزبانی شرکت عرشیا پیشگام
حق با شماست اما فراموش نکنید:

گروه برتر،برتر از همه...

02-08-2013, 12:29 AM
ارسال: #750
آقا لطفاً این تاپیک لطیفه ها رو درست کنید بازم گیر کرده مثل اون چند روزی که مشهد بودین!

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ضرب المثلهای میلیاردرها مهدی ر 9 2,430 06-09-2015 11:49 AM
آخرین ارسال: رها آزاد
  گالری اتومبیل میلیاردرها Delta.H 111 22,830 11-30-2014 06:19 PM
آخرین ارسال: omid.movafaghiat

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 83 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS