ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کافه گپ میلیاردرها زمان کنونی: 09-24-2025, 04:13 AM |
|||||||
|
کافه گپ میلیاردرها
|
01-10-2013, 08:56 PM
ارسال: #61
|
|||
|
|||
RE: کافه گپ میلیاردرها
میبینم مشهدیا دارین اصفهانیها رو غیرتی میکنید ؟بترسید از اون روزی که اصفهانیها بخوان تلافی رو سرتون در بیارند!!!!
منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
01-10-2013, 08:58 PM
ارسال: #62
|
|||
|
|||
(01-10-2013 08:56 PM)mir abas نوشته شده توسط: میبینم مشهدیا دارین اصفهانیها رو غیرتی میکنید ؟بترسید از اون روزی که اصفهانیها بخوان تلافی رو سرتون در بیارند!!!! پس هنوز مشهدی ها رو نشناختی عمرا یک مشهدی اینطوری غیرتی بشه این مشهدهای یک موجدات نا شناخته اند که فکر کنم خدا هم هنوز کشفشون نکرده ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
01-10-2013, 09:16 PM
ارسال: #63
|
|||
|
|||
سلام به به چه عجب، آقا یه دور قهوه و چایی بیار واسه همگی مهمون من،
--- آقا هوشنگ دم در بده بیایید تو لطفا چأیتون یخ میکنه -- آبگوشت ندارن تو این قهوه خونه؟ ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- خدایا شکرت هر چی ازت خواستم بم دادی |
|||
01-10-2013, 09:29 PM
ارسال: #64
|
|||
|
|||
RE: امروز فهمیدم که....
راستش امروز یه چیز عجیب از شخصیتم فهمیدم: تا حالا فکر می کردم اصلا علاقه ای به سریال ندارم اما امروز فهمیدم یهویی چقدر به سریالهای کره ای علاقه دارم!!!! (احتمالا یه دختربچه کره ای در درونم دارم
![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
01-10-2013, 09:35 PM
ارسال: #65
|
|||
|
|||
خانوم ها بدویید امشب باید این تریا را واسه خانوما غرق کنیم!!!
آقا رزرو اختصاصی این کافه چنده؟؟؟ اگر خانومها موافق باشند یه ساعتی تعیین کنید این کافه را غرق کنیم در مورد بخش زنان انجمن صحبت کنیم که این روزها حسابی کار و بارش کساده!!! به عنوان اولین نفر : 1- معاون حاضر دیگه کی حاضره؟ چه ساعتی؟ من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
01-10-2013, 09:42 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-10-2013 09:50 PM، توسط mallarme.)
ارسال: #66
|
|||
|
|||
(01-10-2013 09:35 PM)m_sh نوشته شده توسط: خانوم ها بدویید امشب باید این تریا را واسه خانوما غرق کنیم!!! ما (خانم ها) آهسته هم حرکت کنیم این تریا را غرق کردیم! ![]() زنان ممکنه سکوت کنند اما هیچگاه نمیگذارند، کار و بار امور کساد باقی بمونه! و باید ترسید از سکوت یک زن..... ![]() من حضور دارم تمام ساعات امشب رو! اما خواننده مطالب خواهم بود.... ![]() سپاس ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
01-10-2013, 10:09 PM
ارسال: #67
|
|||
|
|||
تا دیروز فکر می کردم که آقای مدیر خیلی کم سپاس رو میزنه و هر پستی رو سپاس نمیزنه
ولی امروز فهمیدم آقای مدیر ، پستهای خانم معاون رو بی برو برگرد سپاس میزنه ![]() مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
01-10-2013, 10:12 PM
ارسال: #68
|
|||
|
|||
ااااا
آقا مهدی خوب همه مدیر ها باید تصدیق کننده حرف های معاونانشون باشند!! چون معاون ها همیشه در جهت اهداف شرکت و مدیر حرکت می کنند ![]() ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
01-10-2013, 10:23 PM
ارسال: #69
|
|||
|
|||
(01-10-2013 08:56 PM)mir abas نوشته شده توسط: میبینم مشهدیا دارین اصفهانیها رو غیرتی میکنید ؟بترسید از اون روزی که اصفهانیها بخوان تلافی رو سرتون در بیارند!!!! ما زمین خورده ی بچه های با مرام اصفهون هم هستیم اینا رو هم به رسم ادب از آقا محمد گل و عزیز عرض کردیم پ.ن: آقا محمد جان باور بفرمایید راضی به زحمت زیاد نیستیم ![]() ،انشاالله مشهد زیارتتون کنیم ![]() مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
01-10-2013, 11:24 PM
ارسال: #70
|
|||
|
|||
(01-10-2013 10:12 PM)m_sh نوشته شده توسط: ااااامدیر جرات نمی کنه سپاس نزنه،وگرنه مجبوره تو این هوای سرد ، تو مسجد بخوابه ![]() ![]() کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
ضرب المثلهای میلیاردرها | مهدی ر | 9 | 2,437 |
06-09-2015 11:49 AM آخرین ارسال: رها آزاد |
|
گالری اتومبیل میلیاردرها | Delta.H | 111 | 22,879 |
11-30-2014 06:19 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 70 مهمان