ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
صادقانه خودت را معرفی کن....... زمان کنونی: 09-24-2025, 04:09 AM |
|||||||
|
صادقانه خودت را معرفی کن.......
|
01-04-2013, 09:41 PM
ارسال: #391
|
|||
|
|||
RE: معرفی واقعی اعضای سایت
امیر بهاری هستم
25 سال سن دارم اهل تبریزم و مهندس نرم افزار هستم از علایقم اینترنت - سرمایه گذاری و سفر به مناطق دیدنی دنیاست از 18 سالگی وارد بازار کار شده ام و در ابتدا در یک مغازه طلا فروشی مشغول به کار شدم از آنجایی که به وب و اینترنت علاقه زیادی داشتم و به دلیل تسلطم به زبان انگلیسی از طریق مقالات انگلیسی طراحی وب و برنامه نوسی را آموختم از سال 87 وب سایت های موفق خدماتی بسیاری را راه اندازی کرده ام که به دلیل مسایل امنیتی از ذکر نام آنها معذورم عاشق سایت گوگل یعنی جزیره گنج هزاره سوم هستم بسیار سختکوش و مثبت اندیش هستم و همیشه به دنبال ممکن کردن غیرممکن هام علاقه زیادی به زبان های انگلیسی فارسی ترکی استانبولی عربی و اسپانیایی دارم و مسلط به انگلیسی و ترکی استانبولی هستم و درحال آموختن عربی و اسپانیایی می باشم عامل موفقیتم کمک های خداست |
|||
01-04-2013, 10:16 PM
ارسال: #392
|
|||
|
|||
من هم به عنوان عضو کوچک انجمن خودمو معرفی میکنم:
سعید احمدی هستم 22 ساله ساکن تبریز در حال حاضر چند نفری یه نمایندگی سامسونگو اداره میکنیم ولی به دلیل علاقه به اینترنت دنبال کسب درامد از نت هم هستم و چندتا سایتو اداره میکنم.ارزو و هدفم اداره شرکتهای زنجیره ای هست که در اکثر زمینه ها فعالیت کنه.به نوشتن در زمینه موفقیت هم علاقه دارم و گاهی یادداشتهایی مینویسم. |
|||
01-04-2013, 10:52 PM
ارسال: #393
|
|||
|
|||
مقدم همه ی اندیشمندان را به انجمن میلیاردرهای آینده ایران گرامی میداریم
باعث افتخار و خرسندی ما هستید امیدواریم هدفتان صرفا فقط ثبت نام نباشد و جزو انسانهای اکتیو و فعال انجمن شوید با سپاس |
|||
01-05-2013, 12:27 AM
ارسال: #394
|
|||
|
|||
تبریک و خوش امد به تمامی دوستان عزیز
انشالله در کناره هم به اوج موفقیت برسیم. یا علی همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
01-09-2013, 09:09 AM
ارسال: #395
|
|||
|
|||
RE: چگونه از انجمن استفاده کنم؟
سلام فیروزه هستم از اینکه امروز تصادفی با این انجمن روبرو شدم خیلی خوشحالم و اعتقاد دارم که هیچ چیز تو دنیا تصادفی نیست . انشاا.. دوستای خوبی پیدا کنم
|
|||
01-09-2013, 04:45 PM
ارسال: #396
|
|||
|
|||
![]()
سلام من امروز عضو سایت خودمون شدم19 سالمه ترم یک گیاه پزشکی.
![]() از همین الان دنبال اینم که هم درس بخونم هم درآمد داشته باشم .با یاری خدا بدون شک من تا 4سال دیگه هم میلیاردرم هم درسمو تا مقطع دکتری ادامه میدم ![]() خیلی عجولم.ولی اراده خوبی دارم لطفا تجربیاتتون رو در اختیارم بگذارید. تو هر زمینه ای ![]() امروز معجزه پس از معجزه خواهد امد وشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد |
|||
01-09-2013, 07:05 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-11-2013 12:31 AM، توسط MARYAR.)
ارسال: #397
|
|||
|
|||
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
خوش اومدی
انشاله به زودی دکتر می شی و کار و بارت سکه اینجا پر از انژی مثبته و اگر تو هم با این انرژی همراه بشی به تمام خواسته هات می رسی من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
01-10-2013, 02:47 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-06-2013 01:11 AM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #398
|
|||
|
|||
من حامد هستم 23 سالمه متاهلم بچه ندارم کارشناسی الاهیات خوندم همه تون رو دوس دارم موفق باشید
ما امده ایم با زندگی کردن قیمت پیدا کنیم نه به هر قیمتی زندگی کنیم |
|||
01-10-2013, 03:29 PM
ارسال: #399
|
|||
|
|||
سلام حامد عزیز به انجمن خودتون خوش امدید.
از اینکه با من هم اسمی بسیار ذوق میکنم ![]() همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
01-10-2013, 04:54 PM
ارسال: #400
|
|||
|
|||
مقدمتان گلباران.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||