ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
آیا بعضی از ضرب المثلها دیوار ذهنی است؟ زمان کنونی: 09-24-2025, 07:03 PM |
|||||||
|
آیا بعضی از ضرب المثلها دیوار ذهنی است؟
|
12-11-2012, 04:48 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: آیا بعضی از ضرب المثلها دیوار ذهنی است؟
هر که بامش بیش برفش بیش
اجازه می خواهم که دلیل نقض را هم توضیح دهم 1- شما فرض کنید که شخصی یک دستگاه تریلی دارد و با آن کار می کند. مثلا ماهی یک مرتبه تریلی معیوب می شود و فرد مذکور برای رفع عیب مجبور به مراجعه به تعمیر گاه می شود و در آن روز از کاسبی خبری نیست. و این که صاحب بار زنگ می زند و ... بماند 2- حالا فرض کنید شخصی 1000 دستگاه تریلی دارد. این فرد هم در ماه با 1000 مورد عیب در تریلی ها مواجه میشود. آیا واقعا 1000 بار مشکلات و حجم کاری بیشتری دارد؟ به نظر بنده خیر. ایشان با استخدام تیم فنی و تعمیرگاهی حتی در طول روز شاید از خرابی تریلی ها آگاه هم نشود. به همین راحتی. به نظرم این ضرب المثل زمانی درست است که وقتی بام مان بیش می شود , فکر برف را نکرده باشیم. در واقع در زمانی درست است که متناسب با رشدمان , مدیریتمان را رشد ندهیم. ![]() ![]() |
|||
12-11-2012, 04:51 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
نابرده رنج گنج ميسر نمي شود مزد ان گرفت جان برادر كه كار كرد
=========================================== بنظر من ضرب المثل بالا صحیح هست چون لازمه اینکه به چیزی برسیم کار و تلاش، ولی اگه بلند پروزی و رویایی زندگی بهتر نداشته باشیم کارمون فقط جواب یه زندگی معمولی را میده. بهترین دلیل زندگی پدربزرگ خودم که تموم ۸۸ سال عمرشو کار کرد به سختی ولی در آخر فقط اون چیزهایی را داشت که براش مهم بودن،خونه , مغازه, زندگیِ آروم در حالی که اگه رویاهای بیشتری داشت و خیال پرداز بود با این همه زحمت میتونست ده برابر اونچه که داشت داشته باشه ولی تو قلبم میدونم که هیچوقت بلند پرواز نبود ----------------------------------------------------------------------------------------- خدایا شکرت هر چی ازت خواستم بم دادی |
|||
12-11-2012, 04:54 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
(12-11-2012 04:48 PM)maxsoulfly نوشته شده توسط: هر که بامش بیش برفش بیش تو ضرب المثل نگفته ک خودش هم برفشو پارو می کنه ک! میگه برفش بیشتر هست. حالا پولداره میره ۱۰ نفر میاره پارو می کنه! ب نظر من ارتباط معنایی بین توضیح بالا و نقض در ضرب المثل نبود :-) تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
12-11-2012, 05:04 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
استاد!
به نظر من زمانی این ضرب المثل را به کار می بریم که فردی به دلیل برخورداری از ثروت و رفاه بیشتر از مردم عادی دچار مشکلاتی می شود که برای مردم عادی پیش نمی آید. و منظور من همین دقیقا جمله شما بود. مردم عادی چون خودشان برف را پارو می کنند , تصور می کنند که آن فرد دچار چه مشکل بزرگی شده است. چون شما افکارتان از سطح عوام بالاتر است به راحتی ایراد این ضرب المثل را متوجه می شوید. و هدف از این تاپیک نیز دقیقا همین است که به جایگاهی که شما دارید برسیم مرسی ![]() ![]() |
|||
12-11-2012, 05:07 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
(12-11-2012 04:51 PM)Peanut نوشته شده توسط: نابرده رنج گنج ميسر نمي شود مزد ان گرفت جان برادر كه كار كرد اعتقاد م اینست: نابرده رنج گنج میسر نمی شود- مزد آن گرفت جان برادر که فکر کرد. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-11-2012, 05:10 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-11-2012 05:12 PM، توسط yu3f.)
ارسال: #16
|
|||
|
|||
متوجه منظورتون شدم
![]() در چند پست قبل تر یکی از دوستان در باره زبان فارسی گفت ک خیلی جا داره برای کار نمونش این ضرب المثل: هم می تونه معنی منفی منتقل کنه --> هرکی خونه بزرگتری داشته باشه، دردسر هاش زیادتره یا مثال شما هم می تونه معنی مثبت منتقل کنه --> هرکی کسب و کار بزرگتری داشته باشه، دریافتیش هم بیشتره این از خصوصیات زبان هست. :-) در مورد جمله آخر هم بنده ابدا در چنین جایگاهی نیستم! (12-11-2012 05:07 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: البته ب نظر من استاد بزرگوار این جمله بهتر است: نابرده رنج گنج میسر نمی شود- مزد آن گرفت جان برادر که اول فکر و سپس کار کرد! تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
12-11-2012, 05:17 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-11-2012 05:23 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #17
|
|||
|
|||
نابرده رنج گنج میسر نمی شود- مزد آن گرفت جان برادر که اول فکر و سپس کار کرد!
خیلی زیبا و پرمعنی است. ولی قافیه بهم خورد. ![]() کسی که فکر میکند می داند برای رسیدن به اهدافش باید حرکتی را هم انجام دهد. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-11-2012, 05:18 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
استاد این تغییر ۲ مقصود درش نهفته است:
۱- همیشه اول فکر و بعد کار (ب قول آقا سجاد ۱۰ سال فکر ۱ سال کار) ۲- همیشه یکی از این ها کافی نیست. در کنار هم نتیجه بخش است. (مثل خیلی از کسانی ک کتاب های موفقیت رو می خونن و فقط می شینن فکر می کنن بدون عمل!) البته درست می فرمایید ![]() ![]() تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
12-11-2012, 05:19 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-11-2012 05:22 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #19
|
|||
|
|||
هرکی خونه بزرگتری داشته باشه، دردسر هاش زیادتره
خوب بنده خدا دیگه فکر خانه بزرگ نمیکنه . ![]() وقتی با روشهای مطرح شده در تایپیکهای مختلف دیوار ذهنی را برداریم تفاوت ضرب المثلهای منفی و مثبت را دقیقا متوجه می شویم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-11-2012, 05:32 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
(12-11-2012 05:17 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: نابرده رنج گنج میسر نمی شود- مزد آن گرفت جان برادر که اول فکر و سپس کار کرد! مثال اول برای فکر : یک کارآفرین مثال دوم برای کار : کار یک کارگر زحمتکش خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
دیوار ذهنی | jahanagahi | 60 | 15,953 |
08-23-2017 10:51 AM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
محدوديتهای ذهنی | MARYAR | 8 | 2,922 |
11-28-2016 01:06 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
خاطره: بهانه گیری های شخصی که دیوار ذهنی خورده است | abdolhossein | 10 | 3,818 |
08-18-2014 01:56 PM آخرین ارسال: abdolhossein |
|
فقط نگرششان با هم متفاوت است! | abdolhossein | 0 | 881 |
04-28-2014 06:08 PM آخرین ارسال: abdolhossein |
|
همین الان دست از این کارها بکشید! | mallarme | 5 | 2,135 |
03-03-2014 01:43 AM آخرین ارسال: tarfand |
|
آیا كلبه شماهم در حال سوختن است؟ | mehdi098 | 0 | 625 |
05-28-2012 11:38 AM آخرین ارسال: mehdi098 |
|
داستانی در مورد دیوار ذهنی | صدفی | 0 | 1,283 |