ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

چطور از این فرصت استفاده کنم؟
زمان کنونی: 09-24-2025, 02:40 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: پرواز
آخرین ارسال: yu3f
پاسخ: 14
بازدید: 3103

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چطور از این فرصت استفاده کنم؟
11-27-2012, 01:10 AM
ارسال: #11
RE: چطور از این فرصت استفاده کنم؟
خیلی دوست داشتم در این زمینه ادامه ی فعالیت بدم. در دراز مدت اهداف خوبی داشتم. حتی با یه کارشناس هم مشورت کردم تا ببینم چطور میتونم در این زمینه مدرکی اخذ کنم؟ فهمیدم تنها راهم ادامه ی تحصیل در این رشته است که برای شرایط من تقریبا غیر ممکنه!
اما کارشناسی که باهاش مشورت کردم حرفای جالبی هم زد. مثلا اینکه گفت کی بصورت رسمی تو این زمینه کار میکنه که شما نگرانشی؟! تو شرایط فعلی حرف اول رو کسی میزنه که بازار رو در دست بگیره. نه کسیکه مدرک مرتبط داشته باشه.
اما من این وسط نگران یه چیز دیگه هستم. اینکه مثلا به هر نحو تو برنامه ای که به یه فرد دادم مشکلی برای سلامتیش باشه. البته این کارشناس گفت پزشکان هم از این اشتباهات دارن
ولی کلا من خیلی برای ادامه ی این مسیر سردرگمم. به نظرتون چطور میتونم این مسیر رو به شکل درستی ادامه بدم؟

گر در طلب لقمه نانی، نانی ----------- گر در طلب گوهر کانی، کانی
این نکته رمز اگر بدانی،دانی ----------- هر چیز که اندر پی آنی، آنی
"مولانا"
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
11-27-2012, 11:34 AM
ارسال: #12
سلام خانم پرواز Yosef.gif
خب من ک تایید می کنم شمارو Yosef.gif
از دو طریق می تونید فعالیت کنید.
۱- تبلیغات
۲- سایت خوبتون Yosef.gif

مثلا همین نیازمندی همشهری توش کلاهبرداری میلیونی میشه کسی ککش نمی گزه. نیازمندی هم گفته ما مسئول بررسی صحت و سقم ادعا ها نیستیم. معمولا هم تا کسی شکایت نکنه اتفاقی نمی افته. شکایت رو دو دسته از افراد می کنند:
۱- مشتری هایی ک ضرر کردن
۲- رقبا (مثلا اگر رقبای شما احساس کنند شما خیلی موفق هستید و مشتری های اونا کم شده و مدرک ندارید ممکنه شکایت کنند)

اما در زمینه سایتتون شما می تونید مشاوره ای ک میدید رو تا ی حدی رایگان انجام بدید. مثلا من الآن از اون موقع ک دفترچه زدم تا الآن وقت نکردم جدول غذایی در بیارم. باید بشینم حساب کتاب کنم و تنوع رو هم بزارم توش و ... . شما می تونید این خدمات رو پولی انجام بدید. مثلا برای اعضای سایتتون تخفیف بدید نسبت ب کسانی ک از تبلیغ می آن.

پیشنهاد: علاوه بر جدولی ک نرم افزار میده اگه بتونید بر اساس سلایق فرد و محیط زندگیش (مثلا یک فرد شمالی یا یک فرد تهرانی یا یک فرد جنوبی یک سری عادت های غذایی متفاوت دارند) ی سری موارد رو دخیل کنید فکر می کنم خیلی کمک می کنه و برنامه کاملتری میشه و اجراش هم عملی تر. البته یکم ازتون انرژی می گیره.

برای اینکه خدای نکرده مشکلی پیش نیاد هم همه جوانب رو خودتون در نظر می گیرید و تاکید می کنید ک هیچ مسئولیتی قبول نمی کنید و حتما باید طبق برنامه عمل کنه. ممکنه یکی بیاد مثلا مصرف آب کمی داشته باشه. روزی ۳ لیوان! خب این بخاطر عادت بد خودش صدمه می بینه ربطی ب رژیم شما نداره.

برای تبلیغ در آرایشگاه ب نظرم فکر خوبی هست. از این جمع های زنونه اگر مورد دیگری هم باشه مفیده. چون غالبا آقایون کمتر اهمیت می دن. هم مشغله زیاد هم اهمیت کمتر :-)

پ.ن: لطفا ب مو افراد هم توجه کنید. خیلی از افراد در رژیم گرفتن بد عمل می کنند (مخصوصا خانم ها) و باعث کوتاهی قد و ریزش و کم پشت شدن مو سرشون میشه.
پ.ن۲: اگر بتونید در کنار برنامه یک موردی ب اسم مشاوره هم داشته باشید خیلی خوبه. مثلا اگر برنامه ۳ ماهه ب فرد میدید برای N کیلو کم کردن. تو مدت ۳ ماه مشاوره هم داشته باشید و ب روند کارش نظارت کنید. این مورد رو شاید حتی بتونید رایگان انجام بدید (جلب مشتری) چون شما الآن هم تقریبا همین مشاوره رو تو سایتتون دارید رایگان انجام میدید Yosef.gif

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
11-27-2012, 02:20 PM
ارسال: #13
ممنون. اتفاقا میخواستم اینجا به شما پیام بدم که کجا رفتین برنامتون رو رها کردین؟!
زحمت کشیدین. آره انگار همینکه تمرکزم رو روی راه های جانبی کسب درآمد از این حرفه بذارم بی دردسرتر و بهتره. از حرفاتون چندتا نکته هم یادداشت کردم که باید اجراش کنم.

گر در طلب لقمه نانی، نانی ----------- گر در طلب گوهر کانی، کانی
این نکته رمز اگر بدانی،دانی ----------- هر چیز که اندر پی آنی، آنی
"مولانا"
11-27-2012, 03:20 PM
ارسال: #14
نه برنامه هامو دارم. سرمیزنم ب سایت هم Yosef.gif فقط اینکه هنوز وقت نکردم جدول درست کنم Yosef.gif حتی وقت نکردم وزن کنم! Yosef.gif ادامه مطلب در سایت مربوطه Yosef.gif

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راهنمایی در مورد شروع کار شراکتی با مجموعه ای از افراد داوطلب mohammad_e 0 862 04-11-2018 10:16 PM
آخرین ارسال: mohammad_e
  با سرمایه حدود 100 میلیون چکار کنم؟ armin0347 21 85,302 12-21-2017 05:15 PM
آخرین ارسال: odise
  چه کاری شروع کنم؟؟ mrr73 1 4,067 08-21-2016 02:12 AM
آخرین ارسال: shimakia
  چطور برای کسب و کاری که مدرک مرتبط ندارم، مجوز بگیرم؟ پرواز 0 1,132 11-13-2015 11:06 PM
آخرین ارسال: پرواز
  راهنمایی برای گرفتن زمین از شهرداری fa_herman 3 2,008 09-14-2015 10:03 AM
آخرین ارسال: saheb
  چه کاری شروه کنم نعیمی 2 1,013 06-13-2015 07:40 AM
آخرین ارسال: نعیمی
  چه کنم؟ Lady 17 3,195 03-27-2015 11:49 AM
آخرین ارسال: Lady
  طریقه واردات گوشی از چین به چه صورت است majid91 2 2,454 12-02-2014 08:07 PM
آخرین ارسال: mohammad.b
  گروه مشاورین املاک دلتا از زبان مدیر عامل دلتا zinka 0 1,476 10-14-2014 05:03 PM
آخرین ارسال: zinka
  من به نیروی کار غیر متخصص ارزان دسترسی دارم. اما سرمایه کمی دارم. چه کاری رو شروع کنم Mooon 4 4,289 05-14-2014 10:25 AM
آخرین ارسال: مهدی 1
  یک فرصت فوق العاده مرتبط با شکم مسعود شکرانی 42 8,916 12-24-2013 10:38 PM
آخرین ارسال: مهدی70
  میخوام شروع کنم! راهنمایی کنید! vivan 2 2,749 12-07-2013 06:17 PM
آخرین ارسال: shvn
  طرحی از یک زندگی arm84 5 1,231 11-19-2013 05:52 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
Brick من چه کار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید! vivan 4 2,041 10-15-2013 07:43 PM
آخرین ارسال: vivan
  می خوام شروع کنم امانمی دونم ازکجا ؟؟ sabaeng 1 2,382 06-23-2013 11:42 AM
آخرین ارسال: میلاد ابراهیمی
  ایا بعد از دوره های فنی حرفه ای مستقیما میشه وارد بازار کار شد؟ yunespc 1 1,076 04-15-2013 12:28 PM
آخرین ارسال: هومان هرمزدی
  دفتر خالی تو تهران دارم چکارش کنم به نظرتون؟؟؟؟ m.samaii 8 2,048 12-19-2012 08:56 PM
آخرین ارسال: دنیا

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS