سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: چطور از این فرصت استفاده کنم؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
خسته نباشید.
من یه نرم افزار ارائه ی رژیم غذایی دارم. یعنی مشخصات جسمی فرد رو بهش میدم و بعد اون براش برنامه ی یک هفته ی رژیمش رو ارائه میکنه.
احتمالا میدونید که تمام پزشکانی که در زمینه ی ارائه ی برنامه رژیم فعالیت میکنن از نرم افزارهایی که در این زمینه وجود داره استفاده میکنن. طبیعی هم هست. اینهمه تحلیل و محاسبه برای هر فرد اگر بخواد بصورت دستی انجام بشه زمان بره.
در کنار این نرم افزار اطلاعات زیادی هم در مورد رژیم های غذایی و مواد غذایی و کلا بحث تغذیه دارم. منتها اطلاعاتم رو بصورت تجربی و با مطالعه بدست آوردم و تحصیلاتم اصلا به تغذیه و پزشکی و اینا مرتبط نیست!
حالا به نظرتون چطور میتونم از این نرم افزار درآمد زایی داشته باشم؟ قطعا اگر مدرکم تغذیه یا پزشکی بود یه مطب میزدم و فعالیت میکردم. فکر میکنم بدون مدرک مرتبط نمیتونم یه چیزی مثل دفتر یا غیره بزنم. درسته؟
چجوری از این نرم افزار درآمد زایی داشته باشم؟ (امکان تکثیر و فروش خود نرم افزار رو ندارم)
قیمتش چند هست دوستم؟
والا من مال خودم رو به دلایلی نمیدونم.
اما شنیدم حوالی 1 میلیون قیمت دارن.
سلام

اگر میدونید که برنامه هاش طوری هست که به سلامتی افراد ضرر نزنه ( مثلا طرف آب کم نخوره تا اینقدری که کلیه هاش از کار بیفته!)

میتونید برید و تو آرایشگاه های زنانه و تبلیغ کنید ( البته غیر مستقیم)

مطمئن باشید نیازی به زدن دفتر هم نخواهید داشت
با عطاریهای سطح شهر مذاکره کنید و به انها مشاوره بدین چون جدیدا اکثر مردم برای کاهش وزن به داروهای گیاهی روی میارند و چون اکثر عطاریها علم کافی ندارند نیازمند مشاوری مثل شما هستند و راحت میتونید تلفنی افراد را ویزیت کنید.
البته میتونید به بچه های انجمن مشاوره رایگان بدین و از تبلیغ دهان به دهان بچه های انجمن نیز بهره ببرید.
ممنون از همه. من یه انجمن گفتگو در زمینه ی تناسب اندام و زیبایی هم دارم که اونجا به رایگان به همه راهنمایی میدم. چندتا از بچه های انجمن هم اونجا عضو هستند و تا اینجاشم موفق هستند. خلاصه با بچه های انجمن میلیاردرها هیچ مشکلی نیست و در خدمت هستم.
تو نیازمندی ها نمیتونم آگهی بزنم؟ تجربه بهم ثابت کرده نیازمندی ها خیلی خوب جواب میده
به نظرتون اینکار چطوره؟ یه سری تبلیغ چاپ کنم و روش بنویسم ارائه ی رژیم کامپیوتری یا نرم افزاری + مشاوره ی رایگان. این اشاره به نرم افزاری بودنش جای هیچ دروغی نمیذاره. من دوست ندارم به کسی دروغی بگم من پزشکم. اگر هم کسی از من پرسید خیلی رک بهش میگم من تجربی در این زمینه کار کردم.
به نظرتون برای من مشکلی پیش نمیاد؟ البته من میتونم به فرد تاکید کنم که اگر سابقه ی فشار خون یا بیماری خاصی داری من این رژیم رو بهت نمیدم

با مبالغ کم هم شروع میکنم. مثلا 5 تومن برای هر برنامه. ضمنا برنامه هاش مشکلی برای سلامتی نداره. سه وعده رو کامل داره. خودم از کالری همش اطمینان دارم.
نر م افزارتون با توجه به چه پارامترهايي از فرد برنامه را ارائه ميكنند؟
سن، جنسیت، قد، وزن، دور مچ
ضمنا تعداد واحد از هر ماده ی غذایی(نشاسته، میوه و...) رو رعایت میکنه و واضحا به فرد میگه.
در کنارش اگر فرد بخواد روش های دیگه ی رژیم رو بگیره هم میتونم کمکش کنم. مثلا روش های اتکینز و مدیترانه ای و...
ضمنا مطالعات من جنبه ی محض نداره. خودم تجربه کردم. خودم 14 کیلو بدون کم شدن یه تار مو و کوچکترین ضربه ی بدنی کم کردم.
دوستان من همچنان منتظر نظرات شما هستما. نگرانی اصلی فعلیم اینه که آیا با توجه به اینکه مدرک مرتبط ندارم این کار میتونه برام باعث دردسر بشه؟ (البته در مقابل به این هم فکر میکنم که اگه میخواست این چیزا دردسر شه، پس این داروگیاهی ها که هر دو روز یکبار یه داروی لاغری رو تبلیغ میکنن و خیلی هاش عوارض هم داره باید مدام دردسر داشتند دیگه. نه؟ نظرتون چیه؟)
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع