خیلی دوست داشتم در این زمینه ادامه ی فعالیت بدم. در دراز مدت اهداف خوبی داشتم. حتی با یه کارشناس هم مشورت کردم تا ببینم چطور میتونم در این زمینه مدرکی اخذ کنم؟ فهمیدم تنها راهم ادامه ی تحصیل در این رشته است که برای شرایط من تقریبا غیر ممکنه!
اما کارشناسی که باهاش مشورت کردم حرفای جالبی هم زد. مثلا اینکه گفت کی بصورت رسمی تو این زمینه کار میکنه که شما نگرانشی؟! تو شرایط فعلی حرف اول رو کسی میزنه که بازار رو در دست بگیره. نه کسیکه مدرک مرتبط داشته باشه.
اما من این وسط نگران یه چیز دیگه هستم. اینکه مثلا به هر نحو تو برنامه ای که به یه فرد دادم مشکلی برای سلامتیش باشه. البته این کارشناس گفت پزشکان هم از این اشتباهات دارن
ولی کلا من خیلی برای ادامه ی این مسیر سردرگمم. به نظرتون چطور میتونم این مسیر رو به شکل درستی ادامه بدم؟
سلام خانم پرواز

خب من ک تایید می کنم شمارو
از دو طریق می تونید فعالیت کنید.
۱- تبلیغات
۲- سایت خوبتون
مثلا همین نیازمندی همشهری توش کلاهبرداری میلیونی میشه کسی ککش نمی گزه. نیازمندی هم گفته ما مسئول بررسی صحت و سقم ادعا ها نیستیم. معمولا هم تا کسی شکایت نکنه اتفاقی نمی افته. شکایت رو دو دسته از افراد می کنند:
۱- مشتری هایی ک ضرر کردن
۲- رقبا (مثلا اگر رقبای شما احساس کنند شما خیلی موفق هستید و مشتری های اونا کم شده و مدرک ندارید ممکنه شکایت کنند)
اما در زمینه سایتتون شما می تونید مشاوره ای ک میدید رو تا ی حدی رایگان انجام بدید. مثلا من الآن از اون موقع ک دفترچه زدم تا الآن وقت نکردم جدول غذایی در بیارم. باید بشینم حساب کتاب کنم و تنوع رو هم بزارم توش و ... . شما می تونید این خدمات رو پولی انجام بدید. مثلا برای اعضای سایتتون تخفیف بدید نسبت ب کسانی ک از تبلیغ می آن.
پیشنهاد: علاوه بر جدولی ک نرم افزار میده اگه بتونید بر اساس سلایق فرد و محیط زندگیش (مثلا یک فرد شمالی یا یک فرد تهرانی یا یک فرد جنوبی یک سری عادت های غذایی متفاوت دارند) ی سری موارد رو دخیل کنید فکر می کنم خیلی کمک می کنه و برنامه کاملتری میشه و اجراش هم عملی تر. البته یکم ازتون انرژی می گیره.
برای اینکه خدای نکرده مشکلی پیش نیاد هم همه جوانب رو خودتون در نظر می گیرید و تاکید می کنید ک هیچ مسئولیتی قبول نمی کنید و حتما باید طبق برنامه عمل کنه. ممکنه یکی بیاد مثلا مصرف آب کمی داشته باشه. روزی ۳ لیوان! خب این بخاطر عادت بد خودش صدمه می بینه ربطی ب رژیم شما نداره.
برای تبلیغ در آرایشگاه ب نظرم فکر خوبی هست. از این جمع های زنونه اگر مورد دیگری هم باشه مفیده. چون غالبا آقایون کمتر اهمیت می دن. هم مشغله زیاد هم اهمیت کمتر :-)
پ.ن: لطفا ب مو افراد هم توجه کنید. خیلی از افراد در رژیم گرفتن بد عمل می کنند (مخصوصا خانم ها) و باعث کوتاهی قد و ریزش و کم پشت شدن مو سرشون میشه.
پ.ن۲: اگر بتونید در کنار برنامه یک موردی ب اسم مشاوره هم داشته باشید خیلی خوبه. مثلا اگر برنامه ۳ ماهه ب فرد میدید برای N کیلو کم کردن. تو مدت ۳ ماه مشاوره هم داشته باشید و ب روند کارش نظارت کنید. این مورد رو شاید حتی بتونید رایگان انجام بدید (جلب مشتری) چون شما الآن هم تقریبا همین مشاوره رو تو سایتتون دارید رایگان انجام میدید

ممنون. اتفاقا میخواستم اینجا به شما پیام بدم که کجا رفتین برنامتون رو رها کردین؟!
زحمت کشیدین. آره انگار همینکه تمرکزم رو روی راه های جانبی کسب درآمد از این حرفه بذارم بی دردسرتر و بهتره. از حرفاتون چندتا نکته هم یادداشت کردم که باید اجراش کنم.
نه برنامه هامو دارم. سرمیزنم ب سایت هم

فقط اینکه هنوز وقت نکردم جدول درست کنم

حتی وقت نکردم وزن کنم!

ادامه مطلب در سایت مربوطه