ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
صادقانه خودت را معرفی کن....... زمان کنونی: 09-23-2025, 10:06 PM |
|||||||
|
صادقانه خودت را معرفی کن.......
|
09-22-2012, 11:20 PM
ارسال: #341
|
|||
|
|||
RE: معرفی واقعی اعضای سایت
(09-22-2012 04:02 PM)پرواز نوشته شده توسط: ترجیح میدم با همین اسم پرواز منو بشناسید. البته با افتخار از جنسیت مونث. باسلام و خیر مقدم.در رابطه با چاپ کتاب با ادمین عزیز سایت که استاد هستند و تا کنون دهها کتاب به چاپ رسانده اند در تماس باشید خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
10-02-2012, 12:44 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-26-2012 01:36 AM، توسط nami.)
ارسال: #342
|
|||
|
|||
با سلام و سپاس
|
|||
10-02-2012, 12:52 PM
ارسال: #343
|
|||
|
|||
امیدوارم روز بروز موفق و موفقتر باشی.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
10-04-2012, 01:25 AM
ارسال: #344
|
|||
|
|||
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
با سلام و تشکر از مدیریت با انگیزه سایت
من همینن الان عضو شدم و تصمیم دارم خودمو معرفی کنم: 30 ساله،کارشناس برق قدرت.فیلد اصلی کارم اتوماسیون صنعتی هستش.بعد از 8 سال تجربه کار در صنعت خودروسازی و راه اندازی خطوط تولید خودرو با دوستی آشنا شدم که باعث شد پتانسیل داخلی خودم رو بشناسم و تصمیم گرفتم برای همیشه با دنیای کارمندی خداحافظی کنم.الان 6 ماهه که شرکتی رو راه اندازی کردیم و در بخش خصوصی فعالیت میکنم. ورزش میکنم .عاشق مسافرت هستم مخصوصا طبیعت گردی و دیدن جاهای بکر .یه مقدار رویایی هستم و این یکی از خصوصیات اصلیمه . یه مشکلی دارم : دوست دارم کنار کارم یه بیزینس شخصی راه بندازم ولی نمیدونم چی و چطوری...این فکر همیشه تو ذهنمه و تا بهش نرسم آروم نمیشم. از این سایت خوشم اومده احساس میکنم انرژی مثبتی به آدم میده |
|||
10-04-2012, 01:48 AM
ارسال: #345
|
|||
|
|||
سلام حامد هستم 25 سالمه فوق دیپلم نرم افزار دارم تو کارشناسی بخاطر اینکه از رشتم خوشم نمیومد انصراف دادم و تو بتزتر به شغل پدریم واردات و پخش حبوبات و برنج مشغول شدم سال پیش فهمیدم تو این کار پیشرفت زیتدی نمیکنم ئ مشغول کار ساخت و ساز شدم از عوامل سایت تشکر میکنم
به امید روزی که 70 ملیون کار افرین ایرانی داشته باشیم |
|||
10-04-2012, 01:02 PM
ارسال: #346
|
|||
|
|||
دوستان جدید به جمع ما خوش آمدید
|
|||
10-04-2012, 01:19 PM
ارسال: #347
|
|||
|
|||
با اجازه منم بگم دیگه
یک ماه پیش 22 ساله شدم دانشجوی رشته مدیریت بازرگانی هستم و اگه خدا بخواد انشا... امسال لیسانس میگیرم. خیلی به موفقیت با درس خوندن اعتقاد ندارم واسه همین نمیخوام واسه ارشد بخونم سال دیگه میرم سربازی تا مرد بشم. رویا یا میشه گفت هدفم اینه یه سایت نو و پرطرفدار بسازم. شاید هم تحولی در اینترنت!!! خرید مانتو اداری |
|||
10-19-2012, 12:34 PM
ارسال: #348
|
|||
|
|||
با یاد خدا و عرض سلام و ادب خدمت همه بزرگواران .
سان شاین هستم ، بیست و دو سالی سن دارم و دانشجوی رشته مهندسی تکنولوژی جوشکاری و بازرس جوش . همچنین در کنار کار صنعتی علاقه زیادی به کار خانگی دارم که در این حیطه طراحی وبسایت رو انتخاب میکنم . در زمینه موفقیت و قدرت ذهن بسیار مطالعه کرده و تجربه دارم ، برنامه ریزی عصبی کلامی و ... میدانم و به آن عمل میکنم . در زمینه تغییرات شخصی بسیار با تجربه هستم و تا کنون بارها و بارها خودم را تغییر دادم ، بر خلاف نظر دیگران که تغییر را سخت میدانند آنرا بسیار آسان میدانم. به هیچ وجه دوست ندارم در ادارات و شرکت های دولتی کار کنم و بیزینس شخصی رو ترجیح میدهم و قصد دارم در چند زمینه شرکت بزنم و همچنین مایل هستم که چند کار تولیدی هم جدای کارهای خدماتی داشته باشم ، چندین طرح اختراع ( به نظر خودم بزرگ ) رو در سر دارم اما به خاطر نبود امکانات و شخص که بشه باهاش طرح رو در میان گذاشت در انباری ذهنم خاک میخورند . قصد تعریف از خود نباشه ضریب هوش ( منطقی ) بالایی دارم و در شرف عضویت سازمان جهانی منسا هستم که عده ای مخالفت میکنند و میگویند این کار را نکن . البته متاسفانه این هوش بالا رو تقریبا بلا استفاده گذاشتم مگر در کنکور که رتبه تک رقمی در رشته جوشکاری آوردم ، از زندگی خودم راضی هستم و خیلی امیدوارم به فردای بهتر . شخصیت شوخی دارم که اگر احساس کنم شوخی هام باعث یک سری مسایل میشه خیلی جدی میشم و در واقع هدفم : ثروتمند شدن هست . ثروتمند مادی و معنوی . هم ثروت که مبنای ارزشش دلار و تومان هست و هم ثروتی نظیر آرامش ، صلح ، لذت ، دوستان خوب ، خانواده خوب ، جامعه خوب و رضایت از زندگی و احساس خوشبختی . امیدوارم در کنار همدیگر بتونیم یکی یکی پل های ترقی را طی کنیم . به امید آن روز . ارادتمند و کوچک همه شما . |
|||
10-19-2012, 04:03 PM
ارسال: #349
|
|||
|
|||
قدمت گلباران.
امیدوارم بتوانیم از معلومات با ارزش شما استفاده کنیم.منتظر نظرات زیبای شما هستیم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
10-20-2012, 01:25 PM
ارسال: #350
|
|||
|
|||
ببخشید که من خودم رو معرفی نکرده بودم.
من امیر یزدانی هستم متولد سیزدهم آبان 1370 .محل تولدم اصفهان هست و ساکن اصفهان هستم.فرزند آخر خونواده هستم.وضع خونوادم از نظر مالی در حد متوسط یا میشه بگم خوب هست.کاردانی حسابداری دارم.تا حالا به دلیل اینکه مشغول تحصیل بودم و هستم بیشتر مخارجم رو خونوادم تامین می کردند اما از این به بعد تصمیم گرفته ام که روی پای خودم بایستم و همراه با درس کار هم بکنم. خیلی دوست دارم به استقلال مالی برسم و پولدار شدن رو هم دوست دارم. |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما | کامیار کاظمی | 1 | 1,941 |
09-02-2012 06:01 PM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان