ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-24-2025, 04:09 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ: 1136
بازدید: 343939

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
09-22-2012, 11:20 PM
ارسال: #341
RE: معرفی واقعی اعضای سایت
(09-22-2012 04:02 PM)پرواز نوشته شده توسط:  ترجیح میدم با همین اسم پرواز منو بشناسید. البته با افتخار از جنسیت مونث.
26 سالمه. مهندسی کامپیوتر- نرم افزار دارم. تو یه دستگاه دولتی شاغلم. اما از همون اول کار دولتی رو دوست نداشتم. ولی خب جو فامیل منو به این سمت سوق داد. شاعر هم هستم و شکر خدا موفقیت زیادی تو این زمینه داشتم. از چاپ شعرهام تو روزنامه و اینا بگیر تا مصاحبه های تلویزیونی زیاد. خیلی وقته تو فکر چاپ کتابم هستم اما مشکلی که در وهله ی فعلی بهش برخوردم عدم امکان تامین سرمایه ی اولیه چاپشه که امیدوارم یه ناشر حق التالیفی گیر بیارم تا خودش هزینه های چاپ رو بده.
متاهل هستم و عاشق همسر و زندگی قشنگم. جز همسرم هیچ دوست فابریکی ندارم.
به برنامه نویسی علاقه ی زیادی دارم و معتقدم اگه تو همین برنامه نویسی فعالیت کنم بهترین کارآفرینی محسوب میشه. اما خیلی از این شاخه به اون شاخه پریدم. یه مدت asp.net کار کردم. یه مدت اپلیکشن و #C . الانم که دارم طراحی سایت با وردپرس و در کنارش PHP کار میکنم. java و jsp و سایر ملزوماتشون رو هم در حد مختصر کار کردم.
در حال حاضر و با راهنمایی های دوستان این انجمن یه سایت آموزشی راه اندازی کردم.
از وقتی با این سایت آشنا شدم فکرم خیلی باز شده. اینجا برام مثل یه تلنگر بود. افرادی که اینجا فعالیت می کنن هم خودشون موفق هستند و هم خالصانه سعی میکنن به بقیه کمک کنن و این خیلی مهمه... قبلا خودم آدم بلندپروازی بودم اما به تازگی و به مدت یک سال یه مشکلی برام پیش اومد که در راستای اون بخش اعظمی از قوای روحیمو از دست دادم و حتی ناچار شدم برای یه گروهی نقش یه آدم کم توان و ناموفق رو بازی کنم!!!! در واقع طی یکسال گذشته من به معنای کامل شکستم...
اما خب الان سعی میکنم دوباره از جام بلند شم و بشم همون آدم موفق قبل. سعی کردم برای خودم اهداف رو ریز کنم. فعلا مهمترین و اولین هدفم خرید خونه است. البته خدا رو شکر تنها نیستم و همسرم همراهمه.
برام دعا کنید بتونم تو راه فعلی که در پیش گرفتم(طراحی سایت) موفق بشم.

باسلام و خیر مقدم.در رابطه با چاپ کتاب با ادمین عزیز سایت که استاد هستند و تا کنون دهها کتاب به چاپ رسانده اند در تماس باشید

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-02-2012, 12:44 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-26-2012 01:36 AM، توسط nami.)
ارسال: #342
با سلام و سپاس
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-02-2012, 12:52 PM
ارسال: #343
امیدوارم روز بروز موفق و موفقتر باشی.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
10-04-2012, 01:25 AM
ارسال: #344
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
با سلام و تشکر از مدیریت با انگیزه سایت
من همینن الان عضو شدم و تصمیم دارم خودمو معرفی کنم:
30 ساله،کارشناس برق قدرت.فیلد اصلی کارم اتوماسیون صنعتی هستش.بعد از 8 سال تجربه کار در صنعت خودروسازی و راه اندازی خطوط تولید خودرو با دوستی آشنا شدم که باعث شد پتانسیل داخلی خودم رو بشناسم و تصمیم گرفتم برای همیشه با دنیای کارمندی خداحافظی کنم.الان 6 ماهه که شرکتی رو راه اندازی کردیم و در بخش خصوصی فعالیت میکنم.
ورزش میکنم .عاشق مسافرت هستم مخصوصا طبیعت گردی و دیدن جاهای بکر .یه مقدار رویایی هستم و این یکی از خصوصیات اصلیمه .
یه مشکلی دارم : دوست دارم کنار کارم یه بیزینس شخصی راه بندازم ولی نمیدونم چی و چطوری...این فکر همیشه تو ذهنمه و تا بهش نرسم آروم نمیشم.
از این سایت خوشم اومده احساس میکنم انرژی مثبتی به آدم میده
10-04-2012, 01:48 AM
ارسال: #345
سلام حامد هستم 25 سالمه فوق دیپلم نرم افزار دارم تو کارشناسی بخاطر اینکه از رشتم خوشم نمیومد انصراف دادم و تو بتزتر به شغل پدریم واردات و پخش حبوبات و برنج مشغول شدم سال پیش فهمیدم تو این کار پیشرفت زیتدی نمیکنم ئ مشغول کار ساخت و ساز شدم از عوامل سایت تشکر میکنم
به امید روزی که 70 ملیون کار افرین ایرانی داشته باشیم
10-04-2012, 01:02 PM
ارسال: #346
دوستان جدید به جمع ما خوش آمدید
10-04-2012, 01:19 PM
ارسال: #347
با اجازه منم بگم دیگه
یک ماه پیش 22 ساله شدم دانشجوی رشته مدیریت بازرگانی هستم و اگه خدا بخواد انشا... امسال لیسانس میگیرم. خیلی به موفقیت با درس خوندن اعتقاد ندارم واسه همین نمیخوام واسه ارشد بخونم سال دیگه میرم سربازی تا مرد بشم. رویا یا میشه گفت هدفم اینه یه سایت نو و پرطرفدار بسازم. شاید هم تحولی در اینترنت!!!

خرید مانتو اداری
10-19-2012, 12:34 PM
ارسال: #348
با یاد خدا و عرض سلام و ادب خدمت همه بزرگواران .
سان شاین هستم ، بیست و دو سالی سن دارم و دانشجوی رشته مهندسی تکنولوژی جوشکاری و بازرس جوش .
همچنین در کنار کار صنعتی علاقه زیادی به کار خانگی دارم که در این حیطه طراحی وبسایت رو انتخاب میکنم .
در زمینه موفقیت و قدرت ذهن بسیار مطالعه کرده و تجربه دارم ، برنامه ریزی عصبی کلامی و ... میدانم و به آن عمل میکنم .
در زمینه تغییرات شخصی بسیار با تجربه هستم و تا کنون بارها و بارها خودم را تغییر دادم ، بر خلاف نظر دیگران که تغییر را سخت میدانند آنرا بسیار آسان میدانم.
به هیچ وجه دوست ندارم در ادارات و شرکت های دولتی کار کنم و بیزینس شخصی رو ترجیح میدهم و قصد دارم در چند زمینه شرکت بزنم و همچنین مایل هستم که چند کار تولیدی هم جدای کارهای خدماتی داشته باشم ، چندین طرح اختراع ( به نظر خودم بزرگ ) رو در سر دارم اما به خاطر نبود امکانات و شخص که بشه باهاش طرح رو در میان گذاشت در انباری ذهنم خاک میخورند .
قصد تعریف از خود نباشه ضریب هوش ( منطقی ) بالایی دارم و در شرف عضویت سازمان جهانی منسا هستم که عده ای مخالفت میکنند و میگویند این کار را نکن . البته متاسفانه این هوش بالا رو تقریبا بلا استفاده گذاشتم مگر در کنکور که رتبه تک رقمی در رشته جوشکاری آوردم ، از زندگی خودم راضی هستم و خیلی امیدوارم به فردای بهتر .
شخصیت شوخی دارم که اگر احساس کنم شوخی هام باعث یک سری مسایل میشه خیلی جدی میشم و در واقع هدفم : ثروتمند شدن هست .
ثروتمند مادی و معنوی . هم ثروت که مبنای ارزشش دلار و تومان هست و هم ثروتی نظیر آرامش ، صلح ، لذت ، دوستان خوب ، خانواده خوب ، جامعه خوب و رضایت از زندگی و احساس خوشبختی .
امیدوارم در کنار همدیگر بتونیم یکی یکی پل های ترقی را طی کنیم . به امید آن روز .
ارادتمند و کوچک همه شما .
10-19-2012, 04:03 PM
ارسال: #349
قدمت گلباران.
امیدوارم بتوانیم از معلومات با ارزش شما استفاده کنیم.منتظر نظرات زیبای شما هستیم.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
10-20-2012, 01:25 PM
ارسال: #350
ببخشید که من خودم رو معرفی نکرده بودم.
من امیر یزدانی هستم متولد سیزدهم آبان 1370 .محل تولدم اصفهان هست و ساکن اصفهان هستم.فرزند آخر خونواده هستم.وضع خونوادم از نظر مالی در حد متوسط یا میشه بگم خوب هست.کاردانی حسابداری دارم.تا حالا به دلیل اینکه مشغول تحصیل بودم و هستم بیشتر مخارجم رو خونوادم تامین می کردند اما از این به بعد تصمیم گرفته ام که روی پای خودم بایستم و همراه با درس کار هم بکنم.
خیلی دوست دارم به استقلال مالی برسم و پولدار شدن رو هم دوست دارم.
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,941 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS