ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب
زمان کنونی: 09-24-2025, 12:34 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان
نویسنده: c4t3r
آخرین ارسال: reza_yki
پاسخ: 58
بازدید: 10274

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات : 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
09-26-2012, 10:49 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-27-2012 06:02 PM، توسط مــجــیــנ.)
ارسال: #1
با سلام خدمت تمام دوستان میلیارد
من دو هفته ای میشه اومدم تو جمع میلیاردرا
خیلی خوشحالم که با شما اشنا شدم و خیلی دوست داشتم زودتر میدونستم اینجر جایی هست
------------------------
من کاردانی دانشگاه دولتی "کامپیوتر-نرم افزار" قبول شدم
کار اصلیم طراحی وب است ، اما جایی کار نمیکنم و تو خونه ام
واسه اینکه من بتونم مشتری جذب کنم و کل بازار وب شهرمون بیاد دستم چه راه حلی پیشنهاد میکنید ؟؟؟
---------------
پیشاپیش از نظر و مساعدت تمام دوستان تشکر میکنم10_004
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
09-26-2012, 11:09 PM
ارسال: #2
RE: کمک به من در امر بازرایابی طراحی وب
اول از همه یه cms برای خودت دست و پا کن.یا بر وردپرس و جوملا مسلط شو یا با asp.net یه cms بنویس.بعد با یه هاست داخلی مثل پارسیان یا پارس سرور قرار داد درصدی ببند.
خوب حالا مونده راه اندازی سایتت به عنوان نمونه cms و ثبت شرکت.باید توجه کنی که cms برای نیازهای شرکت ها باشه مثلا توزیع برق یه سایتی میخواد با مشخصات زیر:
1- بخش مناقصات
2- خبررسانی
3-گالری تصاویر پروژه ها
و...
در این زمینه دیگه مشتری شما یه وب مستر نیست که بتونه html یا css بنویسه، باید cms شما منعطف باشه(نمونه cmsiran.com)
باید cms طوری باشه که کاربر نیازی به کد نویسی نداشته باشه و اجراز صفحه ها مثل پازل قابل جابه جایی باشن(و نکات بی شماری که cms خصوصی نیاز داره مثلا یکی کد فعال سازی و دیگری یکتا بودن سیستم هستش)

در ضمن پشتیبانی حرف اول رو میزنهف اینکه یه شرکت بدونه که در دوره پشتیبانی ، 24 ساعته کنارشی راحت تر سفارش میده.یکی دیگر از مسائل جذب نمایندگی در استانها هستش(اینجوری شرکتهای چند شعبه ای هم برای همکاری تمایل پیدا میکنن)

و.............

شماره موبایل : 09352640432

بزرگترین پایگاه مزایده آنلاین کالاهای کشاورزی
09-26-2012, 11:16 PM
ارسال: #3
سلام دوست عزيز
همينقدر كه داراي مهارت هستيد خودش خيلي خوب هست.
براي اينكه بتونيد در هشهر خودتون مشهور بشيد و كارهارو جذب كنيد. بايد ابتدا پله پله عمل كنيد.
مورد اول
بايد چند نمونه سايت طراحي كنيد و در يك سايت خود كه جهت سفارش و ثبت طراحي هست.لينك هاشون رو قرار بديد.تا من نوعي وقتي اومدم كارهارو ببينم

مورد بعد در مورد توانايي كارها هست.
در انجمن اگر با اقا محمد شموسي اشنا شده باشيد ايشان در كار گرافيك هستند.در ابتدا كار كمتري داشتند.اما با گذشت چندماه كارشون زياد شد. به طوري به ناچار خيلي ازكارها رو كه حتي درامد ميليوني هم داشت قبول نكردند.چون به تنهايي توانايي رسيدگي رو ندارند.

حال شما اول اين موضوع رو بايد در نظر داشته باشي.
مشتريان منتظر نميمانند كه شما يك كار رو تمام كنيد بعدش كار اونهارو انجام بديد.
نخست اين موارد رو حل كنيد.

بعد از حل اين موارد اقدام به تبليغات در سطح شهر كنيد.با يك تبليغ خوب. و ارائه ادرس سايت خودتان.اگر بتونيد در تبليغات يك برشور هم قرار بديد بهتر خواهد بود.
در اون اطلاعاتي در مورد دلايل ايجاد كردن سايت
فعاليت در دنياي مجازي و موارد ديگر بايد قرار بديد
بعدش كار خودش مياد
حال دوستان وارد تر در امر كار در نت در انجمن هستند و بهتر شمارو راهنمايي خواهند كرد
مواردي رو كه عرض كردم موارد اوليه و اجمالي بودند و براي انجام هركدام بايد بحث گفتگوهاي بيشتري انجام داد
موفق باشيد

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
09-26-2012, 11:19 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-26-2012 11:21 PM، توسط c4t3r.)
ارسال: #4
من چندتایی نمونه کار و توانایی لازم ذو هم دارم
فقط موندم واسه جذب مشتری چه کنم ؟؟؟چه ایده خوبی میشه استفاده کرد ؟
(09-26-2012 11:09 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط:  اول از همه یه cms برای خودت دست و پا کن.یا بر وردپرس و جوملا مسلط شو یا با asp.net یه cms بنویس.بعد با یه هاست داخلی مثل پارسیان یا پارس سرور قرار داد درصدی ببند.
خوب حالا مونده راه اندازی سایتت به عنوان نمونه cms و ثبت شرکت.باید توجه کنی که cms برای نیازهای شرکت ها باشه مثلا توزیع برق یه سایتی میخواد با مشخصات زیر:
1- بخش مناقصات
2- خبررسانی
3-گالری تصاویر پروژه ها
و...
در این زمینه دیگه مشتری شما یه وب مستر نیست که بتونه html یا css بنویسه، باید cms شما منعطف باشه(نمونه cmsiran.com)
باید cms طوری باشه که کاربر نیازی به کد نویسی نداشته باشه و اجراز صفحه ها مثل پازل قابل جابه جایی باشن(و نکات بی شماری که cms خصوصی نیاز داره مثلا یکی کد فعال سازی و دیگری یکتا بودن سیستم هستش)

در ضمن پشتیبانی حرف اول رو میزنهف اینکه یه شرکت بدونه که در دوره پشتیبانی ، 24 ساعته کنارشی راحت تر سفارش میده.یکی دیگر از مسائل جذب نمایندگی در استانها هستش(اینجوری شرکتهای چند شعبه ای هم برای همکاری تمایل پیدا میکنن)

و.............

مرسی آقای هرمزدی

اگه از سی ام اس آماده (وردپرس ، چون تخصصم وردپرسه) استفاده کنم و بسته به نیاز مشتری طرحشو پیاده کنم چی ؟؟؟ خوبه ؟؟؟؟
09-27-2012, 11:09 AM
ارسال: #5
کسی نیست راهنمایی کنه ؟
09-27-2012, 11:18 AM
ارسال: #6
سلام دوست من
نمونه کارهایی که داری در چه موضوعیه ؟
با چی کار کردی ؟
از بیس نوشتی یا ویرایش کردی ؟
سی ام اس اختصاصی هستش یا با مدیریت محتوی رایگان نوشتی ؟
منظورت ز طراحی وب دقیقا چیه ؟
فتوشاپ ؟
PHP
ASP
HTML
Ajax
CSS
Java
....
کدوماشو کار کردی ؟
نمونه کاراتم در صورت امکان برام پیام خصوصی کن ببینم در چه زمینه ای کار کردی بیشتر. تا بهتر راهنماییت کنم.
موفق باشی

10_004 ...::: یک دقیقه با قرآن :::... 10_004

حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!

پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود …
09-27-2012, 11:25 AM
ارسال: #7
مرسی محمد جان
من دوره CIW رفتم ، HTML ,CSS, jquery حرفه ای ام ،PHP هم در هد کم
فعلا چون کار و سفارش زیاد نداشتم زیاد نمونه کار ندارم (پیام خصوصی شد)
فتوشاپ هم حرفه ای هم
سی ام اس اخصاصی ندارم ، اما کارم با وردپرسه
09-27-2012, 11:45 AM
ارسال: #8
اوکی

ببینید اصولا در حال حاظر طراحی وب باید یا php یا asp ( بقیه هنوز زیاد جا نیفتاده باشن ) حرفه ای کار کنی. چون توی جامعه ی ما به کسی بگی طراحی وب هستم فکر میکنن الان هرچی بگن شما توی نت اوکی میکنی ولی با html و java و ajax نمیشه این کارو کرد.

اگر قصدت طراحی وب برای افراد خارج از نت هستش. پیشنهادی دارم. سعی کن یه سی ام اس اختصاصی اوکی کن. یه مزیت داره. تا آخرین روزی که اون شرکت بخوان اون سایت بالا باشه با خودت کار میکنه. و طبیعتا اینو با قیمت بالاتری ارائه میدی و برای کسایی که زیاد نمیخوان پول بدن. وردپرس کار کن با قالب های رسمی و شیک.

ادیت و ویرایش اکثرا توی نت میتونی مشتری بگیری. کسی که خارج از نت هستشو بفهمه چیزی که بهش فروختی ادیت شدست رسما کارت تمومه.
در ضمن کار شرکتیه یه موقع اون اسکریپت شل داشته باشه داخلش که اصولا 90 درصد اسکریپت رایگان ها راه نفوذ گذاشتن واسه خودشون. بزاری و سایت مردم هک بشه میدونی تقصیر شما بوده و شکایت میکنن ازت ؟

یا مثال دیگه وقتی داری رسمی کار میکنی میدونی اگر اسکریپتی که کپی رایت داشته بری بفروشی طرف بفهمه میتونه زندانیت کنه ؟

برای کار بیرون نت یکم باید اطلاعاتت توی طراحی و هنرت رو افزایش بدی و شروع کنی یه مدیریت محتوی قوی و اختصاصی بنویسی بعد دیگه برای هرکی سایت بخواد با یه سری تغییرات شخصی سازی میکنی براش. میتونی پول خوبی بگیری چون ساخت خودته.
کسایی هم که نمیخوان هزینه کنن زیاد یه قالب وردپرس میزنی براشون و با وردپرس ارائه میکنی.
این مراحلو باید اوکی کنی بعد فکر بازاریابی باشی.
موفق باشی

10_004 ...::: یک دقیقه با قرآن :::... 10_004

حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!

پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود …
09-27-2012, 11:52 AM
ارسال: #9
مرسی محمد جان ، واقعا ممنونم
حرف های شما همش درسته و من قبول دارم
اما مشکل کار اینه که هیچکی نمیخواد پول بده ، همه میگن ارزون بزن ، که زیاد هزینش نشه ، وگرنه اگه پول خوب بدن کار خوب هم تحویل میدم و از همین الان میرم میشینم یه سیستم مدیریت محتوی مینویسم ، ولی خیلی از طراح ها رو هم دیدم که با جوملا کار میکنن ، اصلا طرف PHP یاد نداره ، فقط یه طراح خبرهه ای هست و طرح هاش شیکه .....
-----------
یه شرکت دیدم که چند روز پیش تبلیغ زده بود طراحی وب 30 هزار تومن !!!!
بعد رفتم در موردش تحقیق کردم دیدم یارو وردپرس نصب میکنه رو هاست و قالب های آماده ای که تو نت هست رو هم داره ، بعد واسه مشتری نصب میکنه و 30 میگیره
خیلی هم مشتری جذب کرده بود
09-27-2012, 12:05 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-27-2012 12:07 PM، توسط kafshduzak.)
ارسال: #10
دزود دوست عزیز
به راحتی میتونید از توی همون خونه به صورت فریلنسد کار کنید
میتونید به سایت های فریلنسر مانند : http://www.ponisha.ir سر بزنید و با توجه به مهارتتون پروژه هایی رو انجام بدین
موفق باشید
دوست عزیز شما به به کار کسانیکه با 10 هزار تومان !هم طراحی وب میکنن کاری نداشته باش
کار حرفه ای انجام بده پول خوب بگیر
نمونه بارز این حرف طراحی مثل محسن براتی هست که کار زیر 10 میلیون قبول نمیکنه

هفه به هفته داره آماده میشه.هر روز بیشتر از دیروز واسش ذوق دارم......تا چند هفته دیگه.....
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ایده پولساز نیاز به یک شریک گنبدکاووسی دارم DddKing 1 553 11-16-2018 06:49 PM
آخرین ارسال: cactoos
  ایده برای طراحی اپلیکیشن اندروید asadasad20 8 4,777 06-16-2018 06:59 PM
آخرین ارسال: امید اسماعیل زاده
  نیازمند مشاوره در زمینه تاسیس فروشگاه اینترنتی اسباب بازی ************ iranvps 1 570 04-06-2018 07:53 PM
آخرین ارسال: iranwebshop
  سوال در مورد راه اندازی سایت فروشگاهی sd161 10 2,959 04-06-2018 07:47 PM
آخرین ارسال: iranwebshop
  تبلیغات در سایتهای دیگر Divar 59 8,772 09-18-2017 11:47 AM
آخرین ارسال: asmadanesh
Wink ایده و طرح بازی آنلاین (همکاری در ساخت بازی) iman.r 4 2,610 03-26-2017 01:09 AM
آخرین ارسال: هورداد
  نياز به توسعه دهنده وب... ميم كام 2 706 01-17-2017 12:11 AM
آخرین ارسال: komeilmajidi
  درامد در اینترنت alicpu 457 107,323 10-07-2016 06:05 PM
آخرین ارسال: farshid-salehi
  کسب درامد از طریق نویسندگی در اینترنت alicpu 50 19,517 08-27-2016 02:43 PM
آخرین ارسال: mehdi-f
  راهنمایی ثبت سايت در گوگل... سعید.کرمی 10 3,428 08-06-2016 11:19 PM
آخرین ارسال: لبخند
  راه آوردن مشتریان به کانال تلگرام tpshd 6 1,025 05-28-2016 04:53 PM
آخرین ارسال: aligoli
  بهترین راهنمایی در مورد افزایش فروش(زیورآلات طلا و نقره) hoodijoon 1 914 01-29-2016 05:44 PM
آخرین ارسال: business_nuts
  راهنمایی شروع به کار و دریافت نمایندگی mortaza_max 0 913 01-12-2016 11:41 PM
آخرین ارسال: mortaza_max
  ترفند طلایی بازاریابی و فروش با اینستاگرام modireayandeh 0 1,002 11-18-2015 07:19 PM
آخرین ارسال: modireayandeh
  با این مواردی که بلدم چه می توانم در عرصه نت انجام دهم arash_tab 18 2,740 10-05-2015 09:36 PM
آخرین ارسال: ramin7
  نواوري در پرداخت hamancn 2 594 09-29-2015 10:29 AM
آخرین ارسال: hamancn
Question مشورت بسیار مهم با همه دوستان در مورد گرفتن سرویس فورواردینگ کالا به ایران ؟ Ariya 1 644 08-16-2015 03:23 AM
آخرین ارسال: radd
  اهمیت چت آنلاین در فروش اینترنتی reza.rs 4 1,064 07-15-2015 02:59 PM
آخرین ارسال: reza.rs
  لطفا دوست بنده رو در انتخاب شغل آیندش راهنمایی کنید yousefi66 3 1,015 06-22-2015 09:08 PM
آخرین ارسال: K4Z3M
Question چند سوال جدی در مورد اجرای ایده یک شبکه اجتماعی منحصر به فرد و خاص. Yoosef.71 12 3,761 06-14-2015 01:37 AM
آخرین ارسال: poryaghoobi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS