ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

3dmax
زمان کنونی: 09-25-2025, 06:49 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: mercede
آخرین ارسال: yu3f
پاسخ: 21
بازدید: 4263

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امیتازات : 2.27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3dmax
09-02-2012, 01:01 AM
ارسال: #1
Sad 3dmax
[چرا اینجا هیچکس از کارهای 3dmax که در خانه میتوان انجام داد یا بازار پروژه های آن صحبتی نکرده... لطفا راهنمایی کنید ممنون ( ارشد عمران)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
09-02-2012, 01:44 AM
ارسال: #2
RE: 3dmax
سلام دوست عزیز
به انجمن خودت و جمع میلیاردرهای آینده خوش آمدی
اتفاقاً من چند وقت پیش در این باره فکر میکردم که با وجود درآمدزا بودن این هنر مدرن چرا کسی در انجمن درباره آن حرفی نمیزند!

خوشحال میشیم از تجربیات شما در این زمینه استفاده کنیم

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
09-02-2012, 09:06 AM
ارسال: #3
دوستان دارای تخصص در این بخش بفرمایند تا بقیه هم با این رشتهکاری آشنا شده و یاد بگیرند.

خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته هایم ممنونم
تلفن:4969-611-0937
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
09-02-2012, 11:03 AM
ارسال: #4
بنده هم از دوستانی که تجربه دارند درخواست داشکندتم که کمی در این زمینه صحبت کنند و اینکه چگونه یک مبتدی باید شروع بکار کند
09-02-2012, 01:49 PM
ارسال: #5
دوستانی که تجربه خوبی در کارهای سه بعدی سازی دارند می تونند از این راه درآمد خوبی کسب کنند شما می تونید به صورت پروژه ای با معماران و طراحان کار کنید یا از انجام پروژه های دانشجویی کسب درآمد کنید در ضمن آموزش خصوصی این نرم افزار ها هم بازار خوبی دارد.

از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است.
09-02-2012, 02:20 PM
ارسال: #6
چند سال پیش بود تازه مکس رو یاد گرفته بودم یعنی میتونستم طرح بزنم به پیشنهاد یکی از دستانم چند تا نمونه کار از طراحیهای کابینت گرفتم و بردم مغازه های کابینت سازی اوایل ، کار نمیدادند ولی بعد از چند روز بازاریابی سخت (صبح تا شب) بالاخره دوتا کار گرفتم فرداش بردم کار اونو دادم و.....
در حین طراحی های کابینت آموزش طراحی در محل کار مشتری هم میدادم که با یک فردی آشنا شدم که تو کار معماری بود اون وقتی طرحهای منو دید گفت که تمایل داره باهام همکاری کنه واسه اولین پروژه مون قرار گذاشتیم توی دفتر اونا که باید بگم دوستان و مشتری های حال حاضر من.

[تصویر: 13165206412.gif]

...Please Wait
+x
09-02-2012, 02:45 PM
ارسال: #7
سعید جان خوشحالیم که فرد با تجربه ای مث شما در انجمن داریم.
بفرمایید تا از تجاربتون استفاده کنیم و هم اینکه همونطور که اطلاع دارین با تدریس تجاربتون بیشتر میشه

خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته هایم ممنونم
تلفن:4969-611-0937
09-02-2012, 03:35 PM
ارسال: #8
توی کار ، فرقی نمیکنه چکاری بکنی عشقه که مسیر رو واسه آدم باز میکنه
اینکار هم که یه شغل هنری محسوب میشه از این قاعده مستثنا نیست. پس قبل از شروع به کار باید انگیزه کار کردن را در خودمان بوجود بیاریم .
بعد از اون ببینیم تا چه حدی میتونیم به مشتری جوابگو باشیم.(اگه اطلاعاتمون کمه به هر نحوی اطلاعاتمون رو بروز کنیم یا اگه تجربه نداریم کسب تجربه کنیم)

[تصویر: 13165206412.gif]

...Please Wait
+x
09-02-2012, 06:44 PM
ارسال: #9
(09-02-2012 01:01 AM)mercede نوشته شده توسط:  [چرا اینجا هیچکس از کارهای 3dmax که در خانه میتوان انجام داد یا بازار پروژه های آن صحبتی نکرده... لطفا راهنمایی کنید ممنون ( ارشد عمران)

کاری که بیان کردین برای کسب درامد یک کار بسیار تخصصی هست وبسیار گسترده از طراحی های 3dmax هم در کارهای سه بعدی ودو بعدی برای کارهای عمرانی ساختمانی نمای داخلی
وهم برای انیمشین سازی وکارهای گرافیکی می شود استفاده کرد

درعوض یادگیری این نرم افزار هم برای کارهای درامد زا نسبتا سخت وسنگین هست

بازم اگر شما اشنایی دارین دراینجا معرفی کنید تا مابقی دوستان آشنا بشوند با این نرم افزار وروش های کسب درامد ازش

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
09-02-2012, 07:20 PM
ارسال: #10
درست فرمودید. من بابت شرایطم مجبور بودم خونه باشم و از فرزندم نگهداری کنم این بود که از فرصت استفاده کردم و با وجود تحصیلات عمران- ژئوتکنیک نرم افزاری رو یاد گرفتم که بشه تو خونه هم کار کرد... اما اکثر کارفرماها نمونه کار میخوان یا سابقه...
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS