ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
گوگل ادسنس زمان کنونی: 09-26-2025, 02:22 PM |
|||||||
|
گوگل ادسنس
|
07-23-2012, 04:39 PM
ارسال: #51
|
|||
|
|||
RE: گوگل ادسنس
اونکه ادرس وبلاگ به هم وطن ندم که سر جاش ، نکه ما ایرانیها توی حسادت به هم خیلی لطف داریم میترسم درامدم از کلیکشون زیاد بشه ! اصراف خوب نیست.
************ - درباره دامنه خوب اشاره ای کردید ، نباید که حتما روی بلاگر دامنه سوار کنم. از ساب دامین خودش میشه استفاده کرد درسته؟ - پس قبل از شروع کار با ادسنس با هر ای پی کشوری که وبلاگ زدم (غیر وطن) مشکلی نیست. فقط موقعی که با ادسنس شروع کردم باید همیشه از پی/پی/ان امارات برم، درسته؟ MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
07-23-2012, 07:49 PM
ارسال: #52
|
|||
|
|||
نگاه کنید در مورد سوال اول خوب . نه منظورم حسادت نیست . اصلا ارزش کلیک ایرانی خیلی پایین هست در حد سنت است
در مورد اینکه زیاد بشود نه بلوکه می شود و کل پولت می پرد و می رود . احتیاج نیست اصلا دامین بگیری . با همان ساب دامین نیز می شود . کلا خیلی ها نیز رفیق می توانند با همان ای پی بروند به این دلیل بهت دارم می گم که دیگه همه چیز را رعایت بکنی و گوگل بهت گیر نده |
|||
07-23-2012, 10:13 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-23-2012 11:12 PM، توسط amiryazdani138.)
ارسال: #53
|
|||
|
|||
سلام.
این آموزش چند سال پیش تهیه شده؟ فکر کنم الان گوگل پیشرفته تر شده و به کپی کردن مطالب حساس تر شده باشه. یه سوال دیگه اینکه برای ساختن سایت جهت کار در گوگل ادسنس باید از ارائه دهندگان خارجی استفاده کنیم؟ |
|||
07-24-2012, 02:32 AM
ارسال: #54
|
|||
|
|||
(07-23-2012 07:49 PM)alicpu نوشته شده توسط: کلا خیلی ها نیز رفیق می توانند با همان ای پی بروند به این دلیل بهت دارم می گم که دیگه همه چیز را رعایت بکنی و گوگل بهت گیر نده اینجا رو نگرفتم ! منظورم اینکه اولین بار وی/پی/ان هلند میرم توی بلاگر عضو میشم ، ماه بعد شاید با وی/پی/ان آلمان رفتم از این جهت مشکلی که نیست درسته؟ ولی بعد اینکه با ادسنس شروع بکار کردم حتما باید با وی/پی/ان امارات برم توی پنل و کلا هرچی که مربوط به ادسنس و وبلاگه درسته؟و دیگه نباید تغییر بدم تا با ادرس دریافت چک که اول وارد کردم همخوانی داشته باشه MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
07-24-2012, 11:00 AM
ارسال: #55
|
|||
|
|||
اره می توانی این کار را بکنی رفیق . ولی نگاه کن حتی اگر بهت گیر داد به ساپورتش ایمیل می دهی و می گویی مثلا من این ماه در هلند بودم و از این کشور وارد شدم و ماه بعدی در این کشور بودم . این خودش یک تکنیک هست . و جواب می دهد .
در مورد کپی پیست . نگاه کن همین الان با اینکه گوگل پنگوئن امده است . و گوگل پاندا . خوب گفته است کپی پیست نکنید ولی بازم من دیدم کپی پیست می کنند و حتی بازدید از گوگل می گیرند . ولی سعی کن دیگه عنوان را عوض بکنی به همین راحتی اره باید از سرویس دهندگان خارجی استفاده بکنی . حتما از بلاگر باید استفاده بکنی یا بلاگ اسپات |
|||
07-24-2012, 03:22 PM
ارسال: #56
|
|||
|
|||
(07-24-2012 11:00 AM)alicpu نوشته شده توسط: اره می توانی این کار را بکنی رفیق . ولی نگاه کن حتی اگر بهت گیر داد به ساپورتش ایمیل می دهی و می گویی مثلا من این ماه در هلند بودم و از این کشور وارد شدم و ماه بعدی در این کشور بودم . این خودش یک تکنیک هست . و جواب می دهد .فرق بلاگر با بلاگ اسپات چیه؟ مگه دوتاشون ماله گوگل نیستند؟ |
|||
07-24-2012, 08:32 PM
ارسال: #57
|
|||
|
|||
اره رفیق . بلاگر سیتمش است . و بعد اسمی که بهتان تعلق می گیره میشه بلاگ اسپات فرقی نمی کنه
|
|||
11-08-2013, 01:13 AM
ارسال: #58
|
|||
|
|||
Google adsense
با سلام. آیا کسی تا حالا از سرویس گوگل ادسنس استفاده کرده؟
در آغاز دریا شدن ، قطره بودن لازم است. |
|||
11-08-2013, 10:05 PM
ارسال: #59
|
|||
|
|||
RE: Google adsense
یکی از دوستام که چند سال پیش از این راه درامد خوبی داشت الانو نمیدونم
سرباز پیاده شطرنج هم اگر راه را تا انتها ادامه دهد وزیر می شود!! |
|||
01-03-2014, 12:39 PM
ارسال: #60
|
|||
|
|||
سلام
نسخه جدید کسب درآمد از گوگل ادسنس منتشر شد : http://www...../daramad//idevaffiliate.php?id=862 |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
راهنمایی ثبت سايت در گوگل... | سعید.کرمی | 10 | 3,480 |
08-06-2016 11:19 PM آخرین ارسال: لبخند |
|
سؤال درباره جستجو در گوگل | hamid.h | 3 | 1,222 |
11-01-2014 03:42 PM آخرین ارسال: hamid.h |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان