ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

سفر
زمان کنونی: 09-24-2025, 05:52 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: MARYAR
پاسخ: 212
بازدید: 34591

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 29 رأی - میانگین امیتازات : 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سفر
06-04-2012, 01:27 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-04-2012 01:37 AM، توسط mohammadshamosi.)
ارسال: #181
RE: سفر
(06-04-2012 01:08 AM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط:  بارها گفتم و بازم ميگم كار تيمي متاسفانه در انجمن ما اصلا معنايي نداره.
با اينكه چندين بار گفتيم كار تيمي.شركت در بحث ها.ارائه پست.ولي باز هيچي از دوستان نميبينم.
نميدادنم فكر ميكنم كه جناب مدير اگر تغيير سايت بديم افراد بيشتري شركت ميكند.
مثلا سايت بازي يا دانلود فكر ميكنم خوب باشد.
سجاد جان ، دادا دست رو دلمون نذار
باور کن هر جا میرفتیم من خیلی افسوس خوردم که توی اولین سفر انجمن کسی حضور نداشتSad. من هر چقدر حساب میکنم با خودم ، نمیدونم برای یکروز چقدر روی کار و درس و زندگی ما تاثیر میگذاشت و باعث میشد از همه چیز عقب بیوفتیم که بخوایم منصرف بشیم
با اینکه بهتریم زمان هم برای این مورد انتخاب شد ، چون این چند روز تعطیلی رو در پیش داشتیم
هزینه ای که برامون در کاشان در بر داشت نفری 30 تومن شد ( که شامل : چندین بار تاکسی دربست ، خرید بلیط برای بازدید اماکن ، هزینه ناهار ، هزینه خرید گلاب ،خرید خوراکی و...)
امیدوارم در سفر و برنامه های آینده انجمن ، شاهد فعالتر بچه ها باشیم
Heart

در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم

همیشه از او بهتر باشیم

و آن کسی نیست جز گذشته خودمان!
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
06-04-2012, 03:05 AM
ارسال: #182
دوستان و عزيزان برادر خيلي سخت نگيريد. چه خوب كه انجام شد چه خوب كه خوش گذشته چه خوب كه تجربه اي شد براي مسافرتهاي بعدي.

06-04-2012, 09:47 AM
ارسال: #183
ببخشید سجاد جان من با حرف شما موافق نیستم.مهم این است که ما مشکل را میدانیم و باید این آموزش داده شود نه آنکه میدان را خالی کنیم. اشکال اصلی این است که کار تیمی از کودکی به ما آموزش داده نشده است و این امری اکتسابی است.
در ضمن بازهم برای ما که هدف ما مشخص است اگر کسانی در کنارمان بودند که چه بهتر، امور را به دست آنها می سپاریم و اگر نبودند که ما به رسیدن فکر میکنیم. حتی تنها و یک تنه!
در مورد خود انجمن هم بارها گفته ام، این انجمن مانند فرزند ماست و ما مثل یک خانواده شده ایم به هیچ وجه هر اتفاقی نیز بیافتد و حتی پس از ما نیز باید این انجمن به حیات خود ادامه دهد، برای همین همیشه سعی کردم انجمن کاربر محور باشد و حیات آن به وجود یک یا چند نفر وابسته نباشد که خوبی سایت های اینترنتی نیز در این است که می توانند تا سال ها بزرگ شده و به حیات خود ادامه دهند.
همه چیز یک درس و تجربه است باید آموخت و راه درست را انتخاب کرد.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

06-04-2012, 10:37 AM
ارسال: #184
درسته ما ایرانیا کار تیمی انجام نمی دیم و عمل نمی کنیم، و به قول آقای کاظمی از کودکی به ما آموزش داده نشده
همیشه از خودم می پرسیدم چرا من اینطوریم و دیگران که هم سطح من هستن از من جلوترن
و توی مصاحبه های آقای کاظمی با افراد موفق متوجه شدم که اون ها عمل می کنن و ما فقط حرفش رو می زنیم
و این انجمن بزرگترین چیز رو به من آموخت
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
06-04-2012, 11:20 AM
ارسال: #185
انشالله که واقعاً خوش گذشته باشه . از آقای کاظمی و همسر محترمشون و همچنین آقای شموسی و برادرزاده عزیزشون تشکر می کنم و عذرخواهی از بابت کم وکاستی. واقعاً جای اعضای دیگه هم خالی بود .
حرف اصلی اینه نباید زیاد سخت بگیریم .

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
06-04-2012, 11:33 AM
ارسال: #186
من ميخوام به يك چيز صادقانه اعتراف كنمBlushBlushBlush
راستش من هروقت ميومدم به اين تاپيك خيال ميكردم تاريخ سفر 14 تير هست.
و منم در همون 14 تير امتحان اخريم رو ميدم.در دو سه روز گذشته كه جناب مدير نبودند خيال كردم رفتند به مسافرت.
اما وقتي تاپيك سفر روخوندم و متوجه شدم تاريخ براي 15 خرداد بوده كلي حالم گرفته شده.SadSadSad

كانال ايده يار: @ideayar
06-04-2012, 12:58 PM
ارسال: #187
انشااله سفر بعدی هممون شرکت کنیم
بازم از جناب کاظمی عذر خواهی میکنم بابت کنسل کردن قرار

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
06-04-2012, 04:27 PM
ارسال: #188
البته نمیشه گله داشت زیاد
خداییش حساب کنید ما اواخر اسفند شروع کردیم به نظر دهی.
از سفر تفریحی 3 روزه شمال رسیدیم به گلاب گیری یک روزه کاشان.
مسافرت دوست دارم ولی به هبچویجه مسافرتی نمیرم که وقت توی راهم بیشتر سفرم باشه آخه برادرا 3-4 ساعت برم 3-4 ساعت برگردم برم کاشان که سالی 15 دفعه ازش رد میشم.
کار گروهی خوبه ولی نه اینطوری که هر عضو گروه یه چیزی بخواد که.
کار گروهی یعنی شما همون اواخر اسفند که بحث سفر ایجاد شد بگین آقایون خانوما سفر یک روزه کاشان. هرکی میاد دستا بالا. مطمئن باشین توی این 2-3 ماه همه اعضا میومدن کاشان در اون حالت. خود من اولا تاپیک حظور داشتم و میگفقتم موافقم با شمال سه روزه حتی توی خود عید.
بعد دیدم نخیر قضیه کش پیدا کرد دیگه کلا توی این تاپیک نیومدم.
شما مسافرت رو باید پایشو بزارین بعد توی مسافرت همه بیان همفکری کنن و خودشون رو نشون بدن. نه توی راه سفر.
همایش رو یادتونه.
گفتین فلان جا همایش. من که نبودم ولی هرکدوم بچه ها توی سایت بودن اومدن همایش. حالا اگر نوشته بودین دوستان همایش کجا برگزار بشه چی میشد ؟
هیچکس نمیومد باور کنید.
به هرحال خوب و بد همراه درسهای زیادی گذشت
ایشالله تابستونپایه مسافرت های قشنگ بریزین دسته جمعی بریم.
نظر خودم راستش ابدا از چیزای تاریخی و اینا خوشم نمیاد و ارزش اینکه خودتون رو ببینم برام بیشتره اینه که برم چیزایی ببینم که ارزشی برام نداره. یه عمر رفتم تخت جمشید و پاسارگاد دیدم. چی شد ؟ من یادم موند کی پادشاه بوده و کی چیکار کرده ولی هیچ ربطی به زندگی روزمرم نداره جز اینکه نظرم اعلام بشه بای بای زندگی میشه.
پس خواهشن مسافرتارو تفریحی کنین. بابا میرفتیم شمال کنار ساحل یه دور همی و صحبت های مفید با همدیگه. اصلا خودمون همایش کنار دریا اجرا میکردیم واسه خودمون. باور کنید ارزشش بیشتره.

10_004 ...::: یک دقیقه با قرآن :::... 10_004

حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!

پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود …
06-04-2012, 06:43 PM
ارسال: #189
(06-04-2012 04:27 PM)MohamadMJ نوشته شده توسط:  البته نمیشه گله داشت زیاد
خداییش حساب کنید ما اواخر اسفند شروع کردیم به نظر دهی.
از سفر تفریحی 3 روزه شمال رسیدیم به گلاب گیری یک روزه کاشان.
مسافرت دوست دارم ولی به هبچویجه مسافرتی نمیرم که وقت توی راهم بیشتر سفرم باشه آخه برادرا 3-4 ساعت برم 3-4 ساعت برگردم برم کاشان که سالی 15 دفعه ازش رد میشم.
کار گروهی خوبه ولی نه اینطوری که هر عضو گروه یه چیزی بخواد که.
کار گروهی یعنی شما همون اواخر اسفند که بحث سفر ایجاد شد بگین آقایون خانوما سفر یک روزه کاشان. هرکی میاد دستا بالا. مطمئن باشین توی این 2-3 ماه همه اعضا میومدن کاشان در اون حالت. خود من اولا تاپیک حظور داشتم و میگفقتم موافقم با شمال سه روزه حتی توی خود عید.
بعد دیدم نخیر قضیه کش پیدا کرد دیگه کلا توی این تاپیک نیومدم.
شما مسافرت رو باید پایشو بزارین بعد توی مسافرت همه بیان همفکری کنن و خودشون رو نشون بدن. نه توی راه سفر.
همایش رو یادتونه.
گفتین فلان جا همایش. من که نبودم ولی هرکدوم بچه ها توی سایت بودن اومدن همایش. حالا اگر نوشته بودین دوستان همایش کجا برگزار بشه چی میشد ؟
هیچکس نمیومد باور کنید.
به هرحال خوب و بد همراه درسهای زیادی گذشت
ایشالله تابستونپایه مسافرت های قشنگ بریزین دسته جمعی بریم.
نظر خودم راستش ابدا از چیزای تاریخی و اینا خوشم نمیاد و ارزش اینکه خودتون رو ببینم برام بیشتره اینه که برم چیزایی ببینم که ارزشی برام نداره. یه عمر رفتم تخت جمشید و پاسارگاد دیدم. چی شد ؟ من یادم موند کی پادشاه بوده و کی چیکار کرده ولی هیچ ربطی به زندگی روزمرم نداره جز اینکه نظرم اعلام بشه بای بای زندگی میشه.
پس خواهشن مسافرتارو تفریحی کنین. بابا میرفتیم شمال کنار ساحل یه دور همی و صحبت های مفید با همدیگه. اصلا خودمون همایش کنار دریا اجرا میکردیم واسه خودمون. باور کنید ارزشش بیشتره.
کنار هم بودن به نظر من سعادت بزرگی هست . حالا هرجا باشه

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
06-04-2012, 06:54 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-04-2012 06:59 PM، توسط mohammadshamosi.)
ارسال: #190
سلام دوستان عزیز [تصویر: 4gq6d6h.gif]
یکسری عکس های مسافرت رو آماده کردم [تصویر: Just_Cuz_13.gif]
[تصویر: i1msicge6o0ph0myslpk.jpg]

عکس هنری ، به پیشنهاد خودم ( آخر هنر عکاسی هست! )

[تصویر: j2dlix8iovsorgu4u.jpg]

و این هم فالوده بستنی خورون ما ( آخی ! دلتون الان بستی میخواد )

[تصویر: cqooxjcz0euhhqml8hc.jpg]

[تصویر: o3dbukbayuqgb0m3nrzn.jpg]

[تصویر: se80eeehzif8j0s6st4.jpg]

[تصویر: rilh1we32pqahi6q0ae8.jpg]

[تصویر: rf5g18ihtvpyopkgo0kw.jpg]

[تصویر: 417p8gn3s0ltt7vx7d34.jpg]
[تصویر: plcga0wr5hc0uzu1alqf.jpg]

[تصویر: zu2tagwa7ne2llckiawd.jpg]

[تصویر: rl1w25ak2rmkzd44mpsv.jpg]

[تصویر: osguqmwz4ojjnw4yjo.jpg]

[تصویر: 0qiivksxmbyduusu2if5.jpg]

[تصویر: dp8hjlgni8wy6ey0rx7.jpg]

[تصویر: znkp2alr88iwdzukgi90.jpg]

این عکس مربوط یه یک تابلو بسیار هنری میباشد!!!

[تصویر: sjjef41t3j7w7uce6mtq.jpg]

[تصویر: l1d8fomt8z35c2tl1mid.jpg]

[تصویر: l9tk4ftmnr88r2gxopza.jpg]

پروند این مسافرت هم بسته شد ، انشالله در سفرهای بعدی همدیگه رو زیارت میکنیم

در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم

همیشه از او بهتر باشیم

و آن کسی نیست جز گذشته خودمان!
موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سفر و سفرنامه اصفهان (بهار 1392) MARYAR 1,844 320,670 12-07-2022 12:24 PM
آخرین ارسال: mohaamadreza.s
Star سفر به شیراز پاییز 92، برگزاری همایش و سومین تولد انجمن MARYAR 590 117,225 11-23-2014 04:12 PM
آخرین ارسال: صدفی
  سفر جدید میلیاردرها در سال 93 MARYAR 82 22,322 06-28-2014 07:51 PM
آخرین ارسال: نورالله قنبری
  سفر گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 MARYAR 449 64,087 09-22-2013 09:44 AM
آخرین ارسال: mjdehghani
  سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران MARYAR 164 25,111 09-22-2013 12:14 AM
آخرین ارسال: kiarash64
  دستاوردهای سفر به اصفهان Delta.H 10 5,012 08-12-2013 09:59 AM
آخرین ارسال: jahanagahi
Rainbow سفر به طبیعت گیلان MARYAR 272 49,050 07-31-2013 05:07 AM
آخرین ارسال: Poacher
Rainbow آموزه هائی برای برنامه ها و جلسات گردهمائی در سفر گیلان MARYAR 2 1,495 06-02-2013 01:20 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  برنامه ریزی تشکیل جلسات گروهی کسب و کار در سفر اصفهان ahmad rezaee 3 1,868 03-30-2013 02:18 PM
آخرین ارسال: صدفی
  سفر و سفرنامه مشهد (زمستان 1391) jahanagahi 949 193,442 02-23-2013 12:19 AM
آخرین ارسال: sir-mahyar

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS