ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سفر زمان کنونی: 09-25-2025, 04:03 AM |
|||||||
|
سفر
|
05-30-2012, 03:19 PM
ارسال: #171
|
|||
|
|||
RE: سفر
(05-30-2012 03:03 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:(05-30-2012 02:50 PM)hoorsa نوشته شده توسط: ببخشید ولی به نظر من برنامه ریزی یه کم ضعیفه من خودم ترجیح میدم اگه قراره برم سفر از قبل همه چیش برام مشخص باشه تا من تصمیم بگیرم برم یا نه ؟ البته منظورم به چند روز پیش بود که قرار بود همه از یک جا حرکت کنن الان که فکر کنم دیگه هر کس خودش حرکت میکنه و یه جا به هم ملحق میشین .مثلا فرضا من بخوام بااین تورهای 1 روزه برم همه چیز از قبل معلومه و من دیگه بررسی میکنم ببینم به برنامم میخوره یا نه .به هر حال پیشنهاد من برای بهتر شدن برنامه ریزی بود و قصد جسارت نداشتم چون گروه خوبی هست و همه اخلاقها خوبه و حیفه این برنامه ها ریخته نشه خواستم پیشنهاد خودمو بگم طلا باش... تا اگه روزگار آب ات کرد، روز به روز طرح های زیباتری از تو ساخته شود ! سنگ نباش... تا اگر زمانه خرد ات کرد، تیپا خوردهء هر بی سر و پایی بشوی..!!! |
|||
05-30-2012, 03:19 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-30-2012 03:30 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #172
|
|||
|
|||
ما شماره صندلی 10 و 11 را خریده ایم! (تعاونی 15) همه چیز انلاین است. اگر تک نفر هستید هم میتوانید ردیف صندلی های تکی را انتخاب کنید. حتی جنسیت هم قابل مشخص کردن است. از بلیط هم پس از کار می توانید پرینت بگیرید!
برای خرید انلاین 10 درصد تخفیف هم دارد. از کرج هم برای کاشان ماشینی نداشت وگرنه خود ما هم می خواستیم از کرج بیاییم. آخر موضوع اینجاست، ما که تور نیستیم، یک نفر بخواهد همه چیز را انجام دهد! من قصد داشتم کارها گروهی انجام شود اما واقعا کسی پیش قدم نشد! این موضوع من را ناراحت میکند که روحیه کار گروهی اینقدر در این مملکت پایین است. واقعا حیفم آمد جمعی و مسافرتی که می تواند عالی باشد، از یکی از اساتید دعوت کردم تا در جمع باشند و فیلم راز 2 را در ماشین نمایش دهیم و آن را نقد کنیم (سوپرایزی که عرض کردم.) اما دوستان کم لطفی کردند و برنامه ها کنسل شد. وگرنه همه چیز یک لینک ساده رزور و چند هماهنگی کوچک بود که انجام دادیم. چند روز قبل هم معلوم بود اما وقتی دوستان دیگر پیگیر نشدند که نمی تواند برای تعداد اندک، ماشین دربست کرایه کرد و همه چیز بهم می خورد! برای مثال محمد با بچه های اصفهان قرار بود تهران بیاید و افرین به این اراده تا با دوستان تهرانی دسته جمعی به کاشان برویم اما امروز گفتند وقتی یکنفر هستم و کسی نیست از همان اصفهان به کاشان می ایم! مسئله این است طبق گفته دوستان، ما قصد برنامه ریزی داشتیم،اما دوستان غیب شدند و مجبورمان کردند همه چیز را تغییر دهیم! ![]() |
|||
05-30-2012, 03:29 PM
ارسال: #173
|
|||
|
|||
(05-30-2012 03:19 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: ما شماره صندلی 10 و 11 را خریده ایم! (تعاونی 15) همه چیز انلاین است. اگر تک نفر هستید هم میتوانید ردیف صندلی های تکی را انتخاب کنید. حتی جنسیت هم قابل مشخص کردن است. از بلیط هم پس از کار می توانید پرینت بگیرید! آره متاسفانه آقا کامیار ماها کلا دنبال اینیم که یکی کارامونو بکنه همه چیز حاضر آماده باشه شما حق دارین ولی خوب از اونجا که شما مورد اعتماد ما هستین ما دوست داشتیم همه چیزو بسپاریم به شما . من با خانواده عازم شمال شدم امیدوارم سفر خوبی داشته باشین و بهتون خوش بگذره همگی به امید سفرهای بعدی طلا باش... تا اگه روزگار آب ات کرد، روز به روز طرح های زیباتری از تو ساخته شود ! سنگ نباش... تا اگر زمانه خرد ات کرد، تیپا خوردهء هر بی سر و پایی بشوی..!!! |
|||
05-30-2012, 06:19 PM
ارسال: #174
|
|||
|
|||
آقای کاظمی منم خیلی دوست داشتم در کنار شما بیام ولی برنامه تعطیلات خانوادگی نذاشت دخترم یک هفت پیش رفته سرعین ومن و خانمم هم داریم میریم آنجا احتمالا امشب حرکت میکنم امید وارم در سفر های بعدی با هم باشیم یه خبر خوب هم براتون دارم که گفته بودید برنامه سفر برای سرعین هم دارید اینم بگم هر وقت تصمیم گرفتید مشکل خانه با من خانه ای در نزدیکی سرعین در شهرستان( نیر) موجود است فقط کافیست تصمیم رفتن بگیرید همه چی حله و اینکه اگر اجازه بفرمایید بعنوان نماینده تهرانیهای انجمن دوستانی را که در مسیر راه در شهرها هستند اگه قسمت بشه یه ملاقاتی با هم داشته باشیم مثل رشت -آستارا -اردبیل و....و دوستانی که در این شهرستانها هستند اگه دوست داشتند باهم ملاقاتی داشته باشیم چون به اینترنت دیگه دسترسی ندارم با من تماس بگیرند به امید دیدار
|
|||
05-30-2012, 07:34 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-30-2012 09:37 PM، توسط صدفی.)
ارسال: #175
|
|||
|
|||
پس دوستان سفر خوبی میشه با اینکه همه خودشونو کشیدن کنار ولی این تعداد کم هم خوش میگذره
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
06-03-2012, 04:18 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-03-2012 04:27 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #176
|
|||
|
|||
بالاخره این تاپیک سفر هم بعد از 3055 بازدید و 175 پاسخ و کلی اعلام آمادگی و اصرار و انکار به پایان رسید.
در این سفر و بعد از کلی صحبت، تنها 4 نفر از کسانی که اعلام حضور کردند و صحبت ، نظر و ایده دادند، تا عمل، رسیدند. خانم MARYAR آقا محمد از اصفهان آقا امید (برادرزاده محمد جان) از اصفهان آقای دهقانی از کاشان و بنده ضمنا خانم صدفی که قرار بود با جناب شهراسبی تشریف بیاورند، عصر جمعه خبر دادند که گویا کاری پیش آمده و نمیتوانند بیایند. ساعت 11 صبح به کاشان رسیدیم و جناب دهقانی ما را شرمنده خود کرده و تمام روز تا ساعت 10 شب سعی کردند تا جاهای دیدنی این شهر زیبا را به ما نشان دهند. واقعا شهر زیبایی بود و از دوستانی که بعدها خواهند رفت حتما توصیه میکنم برای دیدن مکان های دیدنی شهر حداقل 3 روز وقت صرف کنند. بازدید ما از : - شهر قمصر و مراسم گلابگیری - حمام و موزه فین کاشان - خانه زیبا و سنتی طباطبایی ها - خانه زیبا و سنتی عباسی ها - تپه تاریخی سیلک با قدمت چندهزارساله - دیوار سلجوقی و یخچال طبیعی آن و غیره بود. واقعا میگویم که شهر فوق العاده زیبا با مردمی مهمان دوست است که در چند جا، خاطره هایی بیادماندنی برای ما باقی ماند و عرض میکنم بسیار از این تمدن و تاریخ زیبای کشور انرژی گرفتم و بقولی کامل رفرش شدم! در اینجا از آقای دهقانی عزیز و خانواده بزرگوارشان کمال تشکر را برای این مهمان نوازی زیبایشان دارم. و ضمنا از اقا محمد و امید عزیز که بسیار خوش سفر بودند، نهایت سپاس را دارم. البته این عکس ها چند نمونه از کل تصاویر گرفته شده هستند و از دیگر دوستان درخواست می کنم تا برخی تصاویر را در تاپیک قرار دهند. حمام فین و حوض سکه : ![]() خانه فوق العاده زیبای طباطبایی ها: ![]() تپه باستانی سیلک و اجساد چند هزار ساله : ![]() تپه باستانی سیلک و جسد چند هزار ساله یک بچه 10 ساله : ![]() خانه فوق العاده زیبای طباطبایی ها: ![]() خانه فوق العاده زیبای طباطبایی ها: ![]() خانه فوق العاده زیبای طباطبایی ها: ![]() خانه فوق العاده زیبای عباسی ها: ![]() خانه فوق العاده زیبای عباسی ها: ![]() خانه فوق العاده زیبای عباسی ها: ![]() حتما دوستان این تاپیک را از ابتدا تا انتها یکبار بخوانند تا چیزهای جالبی دستگیرشان شود تا بداینم چرا از 6000 عضو انجمن و صدها مطلب و ایده و اعلام آمادگی و صدها کاربر فعال؛ تنها تعداد محدودی از این کاربران ما دست به کاری عملی میزنند! این تاپیک نمونه ای کوچک شده از کل انجمن است. این سفر بخوبی و خوشی تمام شد، نه احتیاج به رزرو و برنامه ریزی های پیچیده و تور بود، نه در راه مشکل خاصی پیش امد و نه در کاشان شرایط سخت بود و نه هزین ها بالا بود.(حدودا هر نفر 30 هزار تومان هزینه کرد.) و هزاران بهانه و دلیل که باعث شد دوستان دیگر پیگیر سفر نباشند. دوستان بیایید قبول کنیم که ما پر از دیوارهای ذهنی هستیم و همه این ها نیز یک دیوار ذهنی برای ماست و تا وقتی که قاطعانه دست به عمل نزنیم و دیوارهای را نشکتیم، پیروز نمیشود و نمی توانیم کاری با حرف پیش ببریم. من خواستم هر جور شده این سفر را به سرانجام برسد که به دوستان خوبم عرض کنم، این یک مثال است از بلایی که بر سر هزاران تصمیم که در روز میگیریم می آید و اگر با اراده و انگیزه، دیوارهای نمیشود را نشکنیم به هدفمان (که در این تاپیک یک سفر یک روزه بود و در انجمن یک سفر به اندازه تمام عمر تا موفق شدن) نخواهیم رسید خود من هم از ابتدا اصلا با سفر موافق نبودم اما پیشنهاد دوستان بود و بارها هم خواستم موضوع را کنسل کنم، اما دوستان حضورا و تلفنی و غیره، اصرار کردند که موضوع به سرانجام برسد. چون میدانستم این پیشنهادات و ایده ها فقط در حد حرف باقی خواهد ماند، اما وقتی تصمیم گرفتیم، دیگر برایم معنی ندارد تا در نیمه راه رهایش کنیم. شاید گفته باشم که در گفت و گوهایم با انسان های موفق تنها به یک نکته رسیده ام، همه ما حرف های زیبایی را می زنیم اما فرق ما با دیگری که "بدست می آورد" و "موفق است" در این است که او انجام می دهد و ما خیر! بله این سفر سختی هایی داشت و همین سختی هاست که همیشه در خاطرم می ماند و به نتیجه رسیدن را شیرین می کند. می توانستیم مانند روزهای دیگر نیز با کارهای روزمره، طی کنیم اما سفر کردیم که چیزهای جدیدی ببینیم و هم اینکه با دوستانم در سفر و معامله بیشتر آشنا شوند که واقعا همه چیز بیش از عالی خاطره ساز بود. واقعا همه چیز آنقدر سخت و مشکل نیست که تصور می کنیم و تنها به نوع دید ما به موضوع بستگی دارد. ![]() |
|||
06-03-2012, 04:31 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-03-2012 04:31 PM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #177
|
|||
|
|||
آقا خوشحالم که بهتون خوش گذشته.از آقای دهقانی هم به خاطر این میزبانی تشکر میکنم.
من اعلام آمادگی نکرده بودم برای این سفر. چون از یکماه پیش می دونستم که تو این روز سرم شلوغه.حتی به کامیارم زنگ زدم و گفتم و عذر خواهی کردم. ولی.... ولی از دست دوستانی که اعلام آمادگی کرده بودن و نرفتن خیلی ناراحتم.این همه برنامه ریزی شد که همه باهم برن اونم که هیچکس نرفت. من اولین بار بود که تو یکی از مراسم های انجمن نبودم و واقعا خیلی دلم میخواست بیام که متاسفانه نشد. بیایم از این به بعد یا حرف نزنیم و یا اگر قولی میدیم به قول مون پایبند باشیم آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
06-03-2012, 11:21 PM
ارسال: #178
|
|||
|
|||
سلام خدمت دوستان عزیز
باور کنید هنوز من توی شوک مسافرت دیروز هستم !!! فقط میتونم بگم اولین سفرم بود که خیلی بهم خوش گذشت مخصوصا اینکه اولین بار بود که رفتم کاشان واقعا شرمنده آقای دهقانی عزیز شدیم از بس که توی زحمت افتادند ، و محبت کردند و در تمامی مراحل ما رو همراهی کردند آدم وقتی چنین آثار باستانی رو میبینه احساس افتخار و غرور میکنه ، واقعا خانه های باستانی عباسی و طباطبایی زیبا بود. از چیزی که قبل از سفر فکر میکردم ، خیلی بیشتر بهمون خوش گذشت و جای دیگر اعضا خالی بود. انشالله در سفرهای بعدی همینطور که اعلام حضور و آمادگی میکنیم ، حضور هم داشته باشیم. از هم سفری با آقای کاظمی و همسر محترمشون ، خیلی خوشحال شدم ، واقعا خوش سفر هستند و نهایت لذت رو از این سفر بردیم ---------- پ . ن: مابقی عکس ها رو آماده میکنم و قرار میدم در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
06-04-2012, 12:29 AM
ارسال: #179
|
|||
|
|||
آقاي شموسي اين ما هستيم كه به دوستي و همسفري با شما و برادرزادتون افتخار مي كنيم.
واقعا از اينكه شما انسان خوش قول و فعال و راستين عضو اين انجمن هستيد بسيار بسيار خوشحالم در واقع شما هستيد كه باعث مي شيد ما از كار و فعاليت و زحمتي كه براي سايت كشيديم بسي احساس شادي كنيم. از آقاي دهقاني هم كه بسيار براي ما زحمت كشيدند در اين سفر سپاسگذاريم. واقعا سفر بسيار خوش گذشت. من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
06-04-2012, 01:08 AM
ارسال: #180
|
|||
|
|||
بارها گفتم و بازم ميگم كار تيمي متاسفانه در انجمن ما اصلا معنايي نداره.
با اينكه چندين بار گفتيم كار تيمي.شركت در بحث ها.ارائه پست.ولي باز هيچي از دوستان نميبينم. نميدادنم فكر ميكنم كه جناب مدير اگر تغيير سايت بديم افراد بيشتري شركت ميكند. مثلا سايت بازي يا دانلود فكر ميكنم خوب باشد. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
سفر و سفرنامه اصفهان (بهار 1392) | MARYAR | 1,844 | 321,206 |
12-07-2022 12:24 PM آخرین ارسال: mohaamadreza.s |
|
![]() |
سفر به شیراز پاییز 92، برگزاری همایش و سومین تولد انجمن | MARYAR | 590 | 117,480 |
11-23-2014 04:12 PM آخرین ارسال: صدفی |
سفر جدید میلیاردرها در سال 93 | MARYAR | 82 | 22,333 |
06-28-2014 07:51 PM آخرین ارسال: نورالله قنبری |
|
سفر گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 | MARYAR | 449 | 64,166 |
09-22-2013 09:44 AM آخرین ارسال: mjdehghani |
|
سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران | MARYAR | 164 | 25,145 |
09-22-2013 12:14 AM آخرین ارسال: kiarash64 |
|
دستاوردهای سفر به اصفهان | Delta.H | 10 | 5,016 |
08-12-2013 09:59 AM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
![]() |
سفر به طبیعت گیلان | MARYAR | 272 | 49,141 |
07-31-2013 05:07 AM آخرین ارسال: Poacher |
![]() |
آموزه هائی برای برنامه ها و جلسات گردهمائی در سفر گیلان | MARYAR | 2 | 1,496 |
06-02-2013 01:20 PM آخرین ارسال: MARYAR |
برنامه ریزی تشکیل جلسات گروهی کسب و کار در سفر اصفهان | ahmad rezaee | 3 | 1,871 |
03-30-2013 02:18 PM آخرین ارسال: صدفی |
|
سفر و سفرنامه مشهد (زمستان 1391) | jahanagahi | 949 | 193,799 |
02-23-2013 12:19 AM آخرین ارسال: sir-mahyar |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: