ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
ارائه وبسایتهای بهینه شده به صورت رایگان زمان کنونی: 09-24-2025, 03:05 PM |
|||||||
|
ارائه وبسایتهای بهینه شده به صورت رایگان
|
05-22-2012, 11:58 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: ارائه وبسایتهای بهینه شده به صورت رایگان
محمد جان ، دامین رو خودمون انتخاب میکنیم و فعالیت سایت رو میگیم و شما بر اساس چیزی که ما میخواییم بهینه میکنید؟
یا فقط موضوعاتی که خودتون در نظر دارید رو بهمون میدید؟ در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
05-24-2012, 09:06 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
سلام مجدد
دوست خوبم منم هستم یعنی چی دقیقا. من در حال تشکیل گروه نیستم که توضیح دادم هرکس قصد داره شروع کنه پیام خصوصی بده و دامین و آدرس و اینا تحویل بگیره. هرکی سوال داره اینجا مطرح کنه. محمد جان شما دامین رو در زمینه کاری خودتون به من میگین و اوکی میشه دیگه. بهینه سازی ربطی به موضوعش نداره. شما هرچی خودت بخوای انتخاب میکنی و هرکاری خودت میخوای انجام میدی و ما توی مسیر کارهای مورد نیاز رو انجام میدیم. ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
05-24-2012, 11:47 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-24-2012 11:48 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #13
|
|||
|
|||
محمد جان خوب من خودم الان يك سايت نياز دارم.
همانطور كه در پيام خصوصي بهت گفتم. الان چه هزينه هاي با من هست و چه هزينه هاي با شما؟؟؟ مورد بعد بخوام يك سوال همگاني بپرسم و دوست دارم شما هم واضح جواب بديد.در اينكار چه سودي براي شما هست. تهيه كامل يك سايت حداقل تا 200000 تومان هزينه اش ميشود. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
05-25-2012, 12:41 AM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
مرسی سجاد جان
سوال خوبی بود ولی توجه کرده باشی دقیقا توی پست اول جوابشو میبینی. گفتم من دارم روی بهینه سازی وب کار میکنم و خب کسایی که شاید وقت و تخصص دارن ولی نمیدونن چطوری شروع کنن و سایت بزنن میشه بهشون اعتماد کرد و راهشون انداخت خب اونا پیشرفت کنن مطمئنا نمونه سایتهای خوبی واسه من خواهند شد. سایت ها مال من نیست ولی کسی به من سفارش بهینه سازی خواست بده نمونه کار از من میخواد و من بهش معرفی میکنم سایت های موفقی که خودم کارای بهینه سازیشو انجام دادم. اینه ماجرا. اون موردی که شما توی پیام خصوصی صحبت کردین خب آخرشم دقیقا مشخص نشد چی خواستین و مورد بعدی من سایت میدم به دوستان ولی نمیشینم قالب طراحی کنم. یه قالب استاندارد و مرتبط به همشون میدم که مطمئن باشم قالب درست کار خواهد کرد. ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
|||
05-25-2012, 12:50 AM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
ممنونم محمد جان برنامه من مشخص شده است به شما خواهم گفت.
ولي الان در اينجا مورد اصلي را پاسخ نداديد.هزينه ها به چه صورت هست. شما بهيه سازي رو رايگان انجام ميديد. يا من ميگم مثلا اين مدل سايت با اين دامنه ميخواهم. شما هم با هزينه خودتان سايت رو درست ميكنيد و در اختيار من ميگذاريد؟؟ لطفا در اين مورد بيشتر توضيح بديد. چون فكر ميكنم دوستان بيشتر اين مورد رو دوست دارند بدوند. اخه بطور مثال بايد مشخص باشه شما تا چه سطحي كار خواهيد كرد.بطور مثال اومد يك نفر يك سايتي مد نظرش بود كه چند ميليون هزينه ان باشد. انوقت چگونه خواهد بود؟؟ كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
05-25-2012, 01:15 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-25-2012 01:17 AM، توسط MohamadMJ.)
ارسال: #16
|
|||
|
|||
اوکی
ببین سجاد جون در مورد کار خودت که ایشالله اوکی میشه من اول کار زیر دامنه ای که شخص میاد درخواست میده رو بهش میدم. هاست هم خودم در اختیارش میزارم و بهینه سازیم خودم میکنم و حتی سایتهای خوب که پیشرفت داشته باشن خودم رایگان به دامین های اصلی وصل میکنم. من میخوام کسایی جمع بشن که بتونن نمونه کارهای خوبی برای من درست کنن و در کنارش کمکشون میکنم که سایتهای خوبی داشته باشن واسه همینه که اول کار کنترل میشن به سختی که اگر قراره وقت من و خودشون رو بگیرن و یا به جای سود ضرر بزنن همونطوری که دادیم پس بگیریم. مورد دیگه سجاد جون دقیقا چیزهایی رو داری میپرسی که من توی پست اول توضیح دادم و در ادامه هم کاملش کردم. 1. گفتم مدیریت محتوی وردپرس هستش 2. گفتم طراحی قالب واسه کسی نمیکنم و قالبی که خودم پیشفرض انتخاب میکنم و مطمئنم ازش رو بالا میارم 3. سایت که قرار نیست واسه کسی طراحی کنم و انجمن و چمیدونم این حرفها بهش بدم 4. شما اکثر سایتهای دانلود و تفریحی و عکس و این حرفارو نگاه کنین همشون مثل همن از لحاظ ظاهری فقط کارکردشون فرق داره. اینم همونه جریانش 5. با این شرایط طرف نمیتونه بیاد بگه مثلا من سایت چت روم میخوام برام اسکریپت نصب کن چون گفتم مدیریت محتوی وردپرس هستش مثل اکثر سایتهای تفریحی و دانلود و ... ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
|||
05-25-2012, 03:11 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
دوستان خوشبختانه جواب خوبی داده تا حالا و سبک بهینه سازی با الگوریتم جدید گوگل جور در اومده. پست های مفید به سرعت اول گوگل قرار میگیره.
نمونه های تست ما به راحتی بالا اومدن و استقبال خوبیم کردن وبمسترای محترم. دوستانی که دوست داشتن کار کنن اطلاع بدن. ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
|||
05-26-2012, 06:48 AM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
پیشنهاد جدید
حتی دوستانی که با سیستم های وبلاگ دهی کار میکنن هم میتونن از این سیستم استفاده کنن که یه سری حسن هم داره کارشون حرفه ای تر میشه با وردپرس و کار کردن با این مدیریت محتوی آشنا میشن ارزش و قدرت مطالبشون توی سایت گوگل هم بالاتر خواهد رفت وبلاگ نویسای خوبی توی همین فروم دیدم که مطالبی روزانه از ذهن خودشون میزارن مثل آقا مهدی گل و خانوم صدفی و شاید در کنار کاراشون دارن وبهاشون رو آپدیت میکنن با جملات و صحبتهای خودشون و یا آموزشهای خودشون. گفتم بد نیست اگر به حرفه ای تر کردن دوستان در کار با این سیستم ها کمکی کرده باشم ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
|||
05-26-2012, 08:19 AM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
بخوام همكاري كنم بايد چه كنم؟
|
|||
05-27-2012, 02:49 AM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
سلام goldman عزیز
بحث همکاری و اینا نیست مثل اینه دوست داشته باشی یه سایت یا وبلاگ توی اینترنت شروع کنی و ادامه بدی. موضوع کاریتو انتخاب میکنی من سایت رو آماده تحویلت میدم و شما کار میکنی روش واسه خودته و ربطی به من نداره. نمیشه همکاری گذاشت اسمش رو متاسفانه بچه های انجمن فکر کردن توی این سیستم چون رایگان وب ارائه میشه حتما دارن ماهی یه میلیارد توی جیب من میکنن. به ولله قسم هیچیتون به من نمیرسه از نظر مالی. ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
سهند شیمی چگونه به یک کمپانی قدرتمند در صنعت کاشی تبدیل شد؟ | svz2022 | 0 | 371 |
11-12-2022 03:03 PM آخرین ارسال: svz2022 |
|
![]() |
نظرتون راجع به دوره "کوچینگ ثروت" آقای مرتضی الهی چیه؟ | M A X | 0 | 407 |
04-13-2017 12:41 PM آخرین ارسال: M A X |
گام به گام ایجاد یک بانک اطلاعاتی آنلاین | parastoo260 | 10 | 1,796 |
09-28-2015 01:57 PM آخرین ارسال: parastoo260 |
|
چگونه طراحان وب به جهنم می روند!؟ | mallarme | 8 | 2,004 |
04-13-2014 02:11 PM آخرین ارسال: MohamadMJ |
|
آموزش قدم به قدم طراحی سایت حرفه ای | kamangar | 15 | 4,259 |
06-10-2013 08:24 PM آخرین ارسال: رضا فضلعلی |
|
نظر شما راجع به پاوربالانس | toofan245 | 27 | 3,923 |
10-21-2012 03:56 PM آخرین ارسال: toofan245 |
|
سایت های ایرانی که به درآمد واقعی رسیدن | navidh8 | 4 | 2,958 |
02-08-2012 04:42 PM آخرین ارسال: kafshduzak |
|
آشنایی با روشهای مناسب تبلیغات اینترنتی و راه حل های منسوخ شده | ndm1368 | 2 | 1,813 |
08-05-2011 04:39 PM آخرین ارسال: madar |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان