ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
همفکری زمان کنونی: 09-26-2025, 02:16 PM |
|||||||
|
همفکری
|
04-03-2012, 02:01 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: همفکری
(04-03-2012 01:46 PM)carna نوشته شده توسط: آقای کاظمی خیلی از شما سپاسگزارم حتما این کار را خواهم کرد امیدوارم یه روز در زمره موفقهای ایران باشمدر ادامه جواب اقاي كاظمي منم يك نكته را بگويم. ثبت موفقيت ها به اين منظور نيست كه شما حتما يك كار خاص را انجام بدهيد (بطور مثال اپلو را هوا كنيد-به اين فقط بگويند موفقيت)نه موفقيت براي من نوعي ميتواند خوردن يك صبحانه كامل باشد.يا يك خواب خوب در وقت معين(كه تا به امروز هيچكدام را نداشته ام) موفقيت يعني شادي از انجام يك كار به نظر من اگر از صبح كه بلند ميشود.مسواك را بزنيد ورزش را بكنيد.موفق خواهيد بود براي داشتن يك بدن سالم كه نتيجه ان عمر بيشتر و سلامتي بيشتر خواهد بود. اگر صبحانه را كامل بخوريد.در صبح كه ميتوان اخمو بد اخلاق بود به جايش شاد و سرحال باشيد.باعث شادي ديگر افراد خانواده هم ميشويد.اين هم ميشود يك موفقيت. اگر در نظافت خانه كمك كرديد ميشود يك موفقيت. همه و همه موارد اين چنيني گوشه هاي از يك موفقيت بزرگ و كلي هستند كه باعث پيشرفت ما ميشوند. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
04-03-2012, 02:06 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
(04-03-2012 02:01 PM)sajad1441 نوشته شده توسط:(04-03-2012 01:46 PM)carna نوشته شده توسط: آقای کاظمی خیلی از شما سپاسگزارم حتما این کار را خواهم کرد امیدوارم یه روز در زمره موفقهای ایران باشمدر ادامه جواب اقاي كاظمي منم يك نكته را بگويم. دقیقا نکته این دفترچه و علت معجزه بودن آن نیز همین موضوع بود که سجاد جان فرمودند! موفقیت یعنی احساس شادی و خوشبختی! و این احساس خوب است که ذهن شما را برای تمرکز بر مسائل پیچیده آماده می کند. ![]() |
|||
04-03-2012, 03:44 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
از نظر من بجای دونستن راه اول حرکت کنین
نباید ببینی تا باور کنی... باید باور کنی تا ببینی... ![]() |
|||
04-03-2012, 03:54 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
(04-03-2012 03:44 PM)sherafati نوشته شده توسط: از نظر من بجای دونستن راه اول حرکت کنین اینطوری میشه با چشم بسته حرکت کردن. راه بهتر این هست که هم حرکت کنید وهم مسیر درست رو انتخاب کنید |
|||
04-03-2012, 08:07 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
بنظر من (بخواهم از شعار و حرف های نصیحت گونه بیام بیرون)
شما بهتر 1. (ببینید شغل و کار عار نیست اینکه نتونی جواب زن وبچه بدهی هارو بدین عار)اگه ماشین دارین بهتر بعد از کارها و همانطور که گفتین کارمند هستین در اوقات فراغت با ماشین کار کنید 2.به اموزشگاههای تعلیم رانندگی مراجعه کنید خیلی اونجا ماشین میخواهند حقوق خوبی هم میدن بابات کرایه ماشین 3.ماشین خودتون نقد بفروشید و بصورت چکی معامله های انجام بدین(البته باید واقعا حریف بازار باشین که فکر کنم شما با اینکه کارمند بودین قادر به انجام این کار نباشید) اگه بطور کلی ماشین ندارید میتونید موتور تهیه کنید باقیمت پایین و پیک موتوری بشینو.... خلاصه کلی راه کار برای برون رفت از بحران وجود داره فقط بستگی به اقتضای محیطی فرد داره که چه راه کاری میتونه جلو بحران را برای مدت زمان معینی بگیره(ببینید بحران را نمیتونید در گام نخست ریشه کن کنید پس به دنبال راه کار هایی برای حداقل فرصت گرفتن از بحران باشید تا بتونید در اینده با ایده های جدید و فرصت های مناسب اونو ریشه کن کنید)به قول دوستان طنز پرداز یک سال بخور نون طره ...... |
|||
04-03-2012, 08:47 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
سلام
اول از همه اینکه من رشتی هستم.اگه شما هم هستین بیشتر میتونم در خدمت باشم. برای راهنمایی چند تا کتاب معرفی میکنم: کتاب رقص عقابها کتاب عامل علادین مجموعه ی تخصصی کسب و کار دکتر جهانگیری از شرکت فکر فردا درنگ نکنید راه رو بهتون نشون میدن. الالخصوص که اون مجموعه ی کسب و کار رو تهیه کنید فوق العده هست. |
|||
04-04-2012, 10:04 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-04-2012 02:32 PM، توسط dara.)
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(04-03-2012 08:47 PM)مسعود کوچولو نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز این " مجموعه ی تخصصی کسب و کار دکتر جهانگیری از شرکت فکر فردا " کتاب هست یا سی دی عده ای آرزو دارند که ثروتمند شوند تا ببخشند و نمی دانند که باید ببخشند تا ثروتمند شوند |
|||
04-04-2012, 02:27 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
یک چیزی که خیلی مهم اینکه به داشته هاتون فکر کنین به جای اینکه به قرضهاتون و نداشته هاتون فکر کنین چون اینطوری ثروتتون زیاد میشه و می تونین قرضهاتون رو پرداخت کنین ولی اگه به قرض و نحوه پرداختش فکر کنین قرض ها زیاد می شن(قانون جذب)
آب درون ظرف، شفاف است؛ آب دریا اما تیره. حقیقت های کوچک کلماتی شفاف دارند، حقایق بزرگ اما سکوتی عظیم. |
|||
04-04-2012, 06:20 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
پیشنهاد عزیزان فوف العاده منطقی و صحیح است.
فرمودید بدهکاری زیادی دارید ولی علت این بدهی را مشخص نکرده اید؟ یک کارمند در رابطه با چه موضوعی بدهکاری بار آورده است؟ مسئله بعد حل این مشکل بسادگی و در یک روز و یکماه حل نمی شود پس بابد برنامه ریزی کاملی برای رفع این مشکل داشته باشید.اولین مرحله آماد کردن ذهن برای حل ابن مشکل است .ذهن زود گول می خورد و به راحتی می توان با تکرار جملات مثبت آنرا گول زد و وقتی ذهن گول بخورد بقیه کارها آسان می شود. - علت بدهکاری خود را با نوشتن بر روی کاغذ متوجه شوید. چرا بدهکارشدید؟ چکار باید میکردید که بدهکار نشوید؟ هدفهای خود را بنویسید.اولین هدف پرداخت بدهکاری(با توجه به پیشنهاد ادمین عزیز ) این جمله را روزانه مدام تکرار کنید(تمام بدهیهای من از راه شگفت خدا بی درنگ و بطور کامل پرداخت می شود.)نه یک کلمه زیاد و نه یک کلمه کم. اعتماد بنفس خود را زیاد کنید. در این کار حکمتی وجود داشته و در نهایت بنفع شما است. مشکلاتت را بخدا بسپار و مشغول کار روزانه خود باشید.به این مسائل ایمان کامل داشته و باور کنید.لابلای این حرکتها کلمات نمی توانم و نمی شود به ذهنتان می رسد که این کلمات دیوار ذهنی است. خردش کن. می توانی و می شود.بنحو احسن زندگی کرده اید ولی اشتباهی در کار بوده و این اشتباه را پیدا کن.در مسیر رسیدن به اهداف از خود مسیر لذت ببر و عجله نداشته باش مشکل حل شود. زمان حل مشکل شما به باورهایت بستگی دارد.کاری را که به آن تسلط داری را شروع کنید. کمی سخت است باور به این پیشنهاد. من انجام داد م شد. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
04-05-2012, 08:23 AM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
از تمامی بچه های این انجمن بی نهایت ممنونم شاید دیدن این انجمن و عضو شدن یک حکمت بوده که ضمیر ناخوداگاهم مرا به این جا راهنمایی کرد در کل از همه شما سپاسگزارم و دستان شما را می بوسم برایم خیلی جالب بود که در ایران مکانی جمعی اینترنتی هست که با هم متحد باشند چون اغلب کانونها و مکانهای جمعی تو اینترنت از انسانیت بدورند و جز یکسری حرفهای زشت و ناپسند چیزی ندارند در ضمن دوستان من برای گرفتن مجوز کانون تبلیغات و اگهی در رشت امتحان دادم برایم دعا کنید تا قبول شم
[img] ![]() نيازمنديهاي داروغه براي تبليغات شما daruqe.ir |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
همفکری و ارائه پیشنهاد برای شغل دوم | rnima | 11 | 15,386 |
07-11-2025 08:19 PM آخرین ارسال: abolfazl_qn |
|
درخواست همفکری درخصوص فروش تجهیزات شبکه | saeed74 | 3 | 1,278 |
10-28-2014 10:51 PM آخرین ارسال: saeed74 |
|
دوستان میخوام یه همفکری با ما انجام بدهید | bahador | 12 | 3,630 |