سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: همفکری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
سلام دوستان من فردی هستم که در گذشته اشتباهاتی کرده ام و موقعی به خود آمدم که کلی بدهی دور و برم جمع شده و حقوق کارمندیم کفاف این همه بدهی را ندارد و دوست هم ندارم پیش کسانی که ضامن یا واسطه دریافت وامهایم که شدن خراب بشم یا شرمنده انها بشم از شماها دوستان ،اساتید درخواست کمک دارم چگونه می توانم در مدتی کوتا خودم را بالا بکشم و از شر این بدهی ها نجات یابم من چند روز است که با این انجمن اشنا شدم یک مکانی فوق العاده است این افتخار من است تا از راهنمایی های شما دوستان بهره ببرم ""ممنون""
دوست عزيز
انشالا با تلاش و همتي كه داريد به هرچيزي خواهي رسيد.
اما بهتر هست كمي از خودتان.علاقمندي هايتان.مهارت.سرمايه.ايده هاي كه در سر داريد براي انجام كار
اين موارد را توضيح بدهيد تا اعضا بتوانند نظر خودشان را براي شما ارائه كنند.
موفق باشيد
ممنون از اینکه برای شما مهم هستم دوستان سرمایه با اینهمه بدهی میشه داشت در کامپیوتر مهارت نسبی دارم علایق من بیشتر توچاپ
(04-03-2012 11:32 AM)carna نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون از اینکه برای شما مهم هستم دوستان سرمایه با اینهمه بدهی میشه داشت در کامپیوتر مهارت نسبی دارم علایق من بیشتر توچاپ
دوست همه اعضا در اينجا مثل يك خانواده هستيم. و براي كمك به همديگر سعي تلاش ميكنيم.
اينكه با اينهمه بدهي سرمايه وجود ندارد.
پس چطور ميخواهيد يك كار را شروع كنيد؟؟؟؟؟؟
شما براي رهايي از مشكلات و پيدا كردن يك ايده در اينجا سوالتان را مطرح كرديد.
ولي دوست من اين سوال شما درست مثل اين ميماند كه به يك نفر بگيد فقط ميخواهم بروم به مسافرت.
ديگر به انچه كه نه پولي داريد نه ميدانيد به كجا ميخواهيد برويد نه اينكه چطوري ميخواهيد بريد.به هيچ كدام از اين مسائل فكر نكرديد.
خوب من نوعي ميام بر حسب مكان دلخواه خودم به شما پيشنهاد ميدم بري اصفهان.ديگر توجه نميكنم شما پول چقدر داريد.چطور ميخواهيد برويد.انجا در كجا ميخواهيد بمانيد.

جواب سوال شما هست درست مثل همون اصفهان هست.خوب من الان ميگم كه كار چاپ خوب هست.بريد يك مغازه باز كنيد و چندتا دستگاه بخريد وشروع كنيد.
ولي ايا اين ايده به درد شما ميخورد؟؟؟؟؟؟
دردي از شما دوا ميكند؟؟؟؟؟
مسلما نه!!!!!1
بهتر هست خودتان با توجه به كاري كه علاقمند هستيد.سرمايه اي كه داريد.سرمايه كه ميتوانيد جور كنيد از دوست اشنا.
چندتا كار و شغل را بررسي كنيد.حتي در فكرتان.بعد در اينجا مطرح كنيد.اعضا بتوانند شمارا راهنمايي خواهند كرد.
موفق باشيد.
چه باید کرد کسی که زمین خورد باید چگونه برخیزد ایا کسی که درحال غرق شدن است چه باید بکند باید تو این فکر بود کار دیگر تموم شده یا باید تلاش کرد اگر تلاش کرد چگونه این همه چراها مرا غمگین کرده است
دوست خوبم
با خودتان صادق باشید
ابتدا همه چیز را بر مبنای این قرار دهید که از شر قرض ها خلاص شوید
و سپس اعتمادها را بدست آورید
لیستی از امکانات و کسانی که می توانید بر روی کمک (غیرمالی) آنها حساب کنید را تهیه کنید
تا وقتی به اهداف خود نرسیده اید اصلا دست از کار نکشید
اهداف کوچک و سپس بزرگ
دفتری بردارید، تمام اهداف خود را بنویسید
به هرکدام که رسیدید یک مورد را خط بزنید
کارها را نه با استرس بلکه با آرامش انجام دهید
باید بدانید که دیر یا زود موفق می شوید (ایمان داشته باش) پس لزومی نیست که نا امید شوید
تجسم خلاق و خواندن کتاب های موفقی مالی و روانشناسی را بخوانید تا بیشتر با خود و روحیاتتان آشنا شوید
دلسردی سم است خود را در شرایطی قرار دهید که هیچ راه برگشتی ندارید پس به ناچار پیش بروید تا موفق شوید

ضمنا از اعضا و بخصوص هم شهری های انجمن (گیلان) که کم نیز نیستند کمک بخواهید برای یک کار مشترک
من کتابهای صوتی موفقیت فیلمهای موفقیت و حتی کتابهای اینچنینی زیاد خوندم تنها مشکل من این است زود دلسرد می شوم وقتی در یک کاری جواب نه میشنوم زود دلسرد می شوم خیلی دوست دارم یک آدم با اعتماد به نفس خوبی باشم از اینکه با سوالهای زیادم حوصله اعضا را سر بردم معذرت می خوام
(04-03-2012 01:21 PM)carna نوشته شده توسط: [ -> ]من کتابهای صوتی موفقیت فیلمهای موفقیت و حتی کتابهای اینچنینی زیاد خوندم تنها مشکل من این است زود دلسرد می شوم وقتی در یک کاری جواب نه میشنوم زود دلسرد می شوم خیلی دوست دارم یک آدم با اعتماد به نفس خوبی باشم از اینکه با سوالهای زیادم حوصله اعضا را سر بردم معذرت می خوام
نيازي به عذرخواهي نيست.ما با جان دل به شما كمك خواهيم كرد اگر در توانمان باشد.
خوب شما كه ميدانيد مشكل در كجاست چرا درصدد رفع ان برنمياييد؟؟؟؟
اعتماد به نفس كمي داريد خوب روي ان كار كنيد تا بهتر بشود.
(04-03-2012 01:21 PM)carna نوشته شده توسط: [ -> ]من کتابهای صوتی موفقیت فیلمهای موفقیت و حتی کتابهای اینچنینی زیاد خوندم تنها مشکل من این است زود دلسرد می شوم وقتی در یک کاری جواب نه میشنوم زود دلسرد می شوم خیلی دوست دارم یک آدم با اعتماد به نفس خوبی باشم از اینکه با سوالهای زیادم حوصله اعضا را سر بردم معذرت می خوام

پیشنهاد بنده برای بالا بردن اعتماد بنفس این است و حتی در همایش ها و مقالاتم نیز به کرات گفته ام :

یک دفتر چه به نام "کوچکترین موفقیت های روزانه من" تهیه کنید و تمام موفقیت های خود را هر روز در آن یادداشت کنید و یا چشمان خودتان معجزه یک قلم و کاغذ را ببینید.

«(الَّذِى عَلَّمَ بِالْقَلَمِ); همان پروردگارى که بوسیله قلم تعلیم نمود».
آقای کاظمی خیلی از شما سپاسگزارم حتما این کار را خواهم کرد امیدوارم یه روز در زمره موفقهای ایران باشم
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع