ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
صادقانه خودت را معرفی کن....... زمان کنونی: 09-23-2025, 09:48 PM |
|||||||
|
صادقانه خودت را معرفی کن.......
|
02-25-2012, 04:42 PM
ارسال: #141
|
|||
|
|||
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
سلام
محمد 38 ساله دیپلم برق دارم در حال حاضر مشاور تبلیغاتی پیک برتر هستم اهل کار مخصوصا فنی دوست دارم از هر کاری سر در بیارم -کنجکاو - زندگی خوبی در کنار همسر و دختر 8 ساله گلم دارم وبسیار از زندگیم راضی هستم -کمک به انسانها را دوست دارم دیدن خوشبختی آنها مرا بسیار خوشحال میکنه (دوست دارم همه پولدار باشند تا از من نیان قرض بگیرند چون نمیتونم نه بگم) |
|||
02-25-2012, 06:19 PM
ارسال: #142
|
|||
|
|||
سلام
بهنام هستم 23 ساله.ولی بزودی میرم که 24 ساله شم.دانشجوی سال دوم ارشد منابع طبیعی هستم.با کمک و انرژی دوستان انجمن، نزدیک 20 روزه که یه گیم نت اداره میکنم.خداروشکر که منو به اینجا هدایت کرد. خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته هایم ممنونم تلفن:4969-611-0937 |
|||
02-25-2012, 07:12 PM
ارسال: #143
|
|||
|
|||
نوبتي هم باشه.نوبت من شده كه در مورد خودم بگم.
سجاد هستم-شهريور ماه وارد 20 سالگي شدم.دانشجوي رشته مديريت بازرگاني در حال حاظر ترم 6 رو ميخونم.حدود اگر اشتباه نكنم يك ماه نيم هست كه با انجمن اشنا شدم-بخاطر شرايط زندگيم بيشتر از سنم درك ميكنم-بخاطر بعضي مسائل دوستي ندارم-بيشتر وقتم رو تو خونه ميگذرونم سرگرمي كه دارم هم نت هست. ذهنم زيادي فعال هست-ايده و پيشنهاد هاي فراوني به ذهنم مياد كه تا حالا براي خودم نتونستم هيچ كاري انجام بدم با استفاده از ايده هام. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
02-25-2012, 07:51 PM
ارسال: #144
|
|||
|
|||
سلام محمد ، بهنام و سجاد عزیز
از کاربرهای خوب انجمن هستید و به اینکه شما را در کنار خود میبینیم، خوشحال هستیم. امیدوارم همیشه شما را شاد و موفق ببینم. ![]() |
|||
02-25-2012, 08:24 PM
ارسال: #145
|
|||
|
|||
خدا را هزاران بار شکر که عزیزانی در این انجمن حضور پیدا کرده اند که هر یک منبع عظیمی از انرژی مثبت هستند.
قدم همگی گلباران. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
02-26-2012, 01:36 AM
ارسال: #146
|
|||
|
|||
بنده هم به عنوان هيچكاره انجمن! به همه دوستان جديد الورود خير مقدم عرض ميكنم مقدمتان گلباران
آخه يكي نيست به ما بگه مردحسابي مگه توسرپيازي ته پيازي كه هي خودتو مياندازي وسط برو يه گوشه بشين كشكتو بساب! گفتم كشك ياد آش كشك خاله افتادم! بهتره تا نخود هر آشي نشدم يواشكي برم كشكمو بسابم كه بازكاچي بهتر از هيچيه! تماس با من09368460269 قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم |
|||
02-26-2012, 03:45 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-26-2012 03:58 AM، توسط Fery Farrokhzad.)
ارسال: #147
|
|||
|
|||
درود بر همه ...
مصطفی هستم 29 ساله همیشه متنفر بودم از دچار شدن به روزمره گی و این تعریف متداول از کار که میگه 7 برو سره کار و 4 یا 5 بعدازظهر از سره کار برگرد! بعد هم به لطف مطالعه کتاب رابرت کیوساکی فهمیدم که "چرخه دورانی زندگی" همون چیزی بود که همیشه ازش متنفر بودم . دوس دارم چندین کاسبی پر رونق داشته باشم نه اینکه شغلی داشته باشم . قبل از آشنایی با این انجمن اولین نفر تو شهرم بودم که کاشت گیاه داروئی آلوورا رو استارت زدم و در واقع عملم نشون میده که کارآفرینی و خلق پول مبحث مورد علاقمه .... و در آخر هم اینو اضافه میکنم که از نظر شخصیتی بسیار جدی هستم و کمتر میخندم! 1 پاکت در روز سیگار میکشم و وقتی که همتون خوابین من بیدارم!!! چه بهتر که آدم تنشو بفروشه ولی مغزشو به جانی نفروشه .... maradona =======> Fery Farrokhzad |
|||
02-26-2012, 09:23 AM
ارسال: #148
|
|||
|
|||
سلام مصطفی عزیز
خوشحالم که روز بروز بر تعداد فعالان انجمن افزوده میشود. امیدوارم همیشه کارآفرین و خوشبخت باشید. ![]() |
|||
03-02-2012, 11:43 PM
ارسال: #149
|
|||
|
|||
سارا شرافتی
دانشجو رشتته آی تی |
|||
03-02-2012, 11:46 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-03-2012 12:18 AM، توسط ناظم ارشد.)
ارسال: #150
|
|||
|
|||
سلام دوستان
من احمدیان هستم کارشناس ارشد مدیریت MBA و رزومه من توی وبلاگم هست موفق باشید |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |