ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کارگاه عملی دوبرابر کردن پول زمان کنونی: 09-24-2025, 09:39 AM |
|||||||
|
کارگاه عملی دوبرابر کردن پول
|
02-06-2012, 09:48 PM
ارسال: #81
|
|||
|
|||
RE: کارگاه عملی دوبرابر کردن پول
سلام
بنده به ن.به خودم كمال سپاس گذاري را از شما دارم در پناه حق |
|||
02-06-2012, 11:10 PM
ارسال: #82
|
|||
|
|||
سلام ممنون از همه دوستانی که تو برگزاری این سمینار زحمت کشیدن
دعوت نامه برای من ارسال شده ، انشاء الله خدمت می رسم [b]به نام آنکه چکار کرده با من ...[/b] |
|||
02-07-2012, 01:08 AM
ارسال: #83
|
|||
|
|||
(02-06-2012 08:04 PM)m_sh نوشته شده توسط: دوستان باز خواهش مي كنم از دوستاني كه براي آنها دعوت نامه ارسال شده و به هر دليلي توانايي اومدن ندارند هيلي زود اعلام كنند تا دوستان ديگري كه دوست دارند به جاي آنها جايگزين شوند.خواهر محترم شما بااين حرفا طوري مارو هول ميكنيد كه دست و پامونو گم ميكنيم و دچار اضطراب و استرس شديد ميشيم! من نوعي تصميم قطعي گرفته ام كه بيام همه كارهايم هم رديف شده بليتم هم اكي شده و همه چيز تقريبا آماده است اما ممكنه درست لحظه آخز يه اتفاق خاصي براي خودم يا اطرافيانم بيفته كه عليرغم ميل باطني نتونم بيام اونوقت تكليف چيه يعني بخاطر نرسيدن يكنفر حقي از كسي ضايع و طرف خداي نكرده مشغول ذمه ميشه؟ درسته كه وقتي كسي قولي ميده ثبت نام و اعلام آمادگي ميكنه وظيفه شرعي و اخلاقي حكم ميكنه كه خلف وعده نكند اينراهم ميدانيم كه شما و آقاي كاظمي و بقيه دوستان براي تدارك اين جلسات متحمل هزينه و زحمات زيادي ميشويد و جاي تقدير وتشكر دارد و آمدن و نيامدن افراد هم هيچ نفعي براي شما ندارد و كاملا اختياري ميباشد اما اينگونه برخورد كردن كه اگه يك درصدهم احتمال نيامدنتان هست زود اعلام كنيد بنظر من زياد منصفانه نيست شايدهم برداشت من نادرسته كه اگه اينجوريه تصحيح بفرماييد تماس با من09368460269 قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم |
|||
02-07-2012, 01:52 AM
ارسال: #84
|
|||
|
|||
اولا برادر 1 درصد اين اتفاق ميافه كه در همون روز اتفاقي بيافته و آمدن كنسل بشه كه اون قابل دركه و ما خودمون براي اون اتفاق چند نفر را رزرو دعوت كرده ايم
اما برخي افراد هستند كه ثبت نام كرده اند اما الان كه اريخ مشخص شده مي بينند كه چون روز تعطيله و عيده مثلا عروسي دعوتند خوب مي تونند اين دوستان بر حسب وظيفه تا فردا اعلام كنند براي همين خاطر من ارسال قبل را انجام داده ام من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-07-2012, 02:08 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-07-2012 02:15 AM، توسط pulaki.)
ارسال: #85
|
|||
|
|||
كاملا صحيح ميفرماييد من قانع شدم لطفا از نمره انضباطم كم نكنيد! ضمنا كسي مارو به مراسم عروسي دعوت نميكنه و هميشه خدا هم تعطيل هستم اونم تعطيل رسمي!!
![]() تماس با من09368460269 قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم |
|||
02-07-2012, 10:03 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-07-2012 10:04 AM، توسط dara.)
ارسال: #86
|
|||
|
|||
(02-06-2012 08:04 PM)m_sh نوشته شده توسط: دوستان باز خواهش مي كنم از دوستاني كه براي آنها دعوت نامه ارسال شده و به هر دليلي توانايي اومدن ندارند هيلي زود اعلام كنند تا دوستان ديگري كه دوست دارند به جاي آنها جايگزين شوند. از این کلمه هیلی خوشم اومد چون پسرم به جای "خیلی" می گه "هیلی" یاد پسرم افتادم عده ای آرزو دارند که ثروتمند شوند تا ببخشند و نمی دانند که باید ببخشند تا ثروتمند شوند |
|||
02-07-2012, 10:20 AM
ارسال: #87
|
|||
|
|||
يك سوال:
قبل يا بعد از كارگاه.... برنامه خاص ديگه اي هم هست؟ خود اعضا بخوان جدا باز جلسه برگزار كنند..... يا برنامه ديگري؟ براي برنامه ريزي رفت وبرگشت لازمه مرسي |
|||
02-07-2012, 10:33 AM
ارسال: #88
|
|||
|
|||
(02-07-2012 10:20 AM)goldmen نوشته شده توسط: يك سوال: دوست عزیز وقت اضافی خیلی مشخص نیست زیرا ما سالن را برای دو ساعت گرفته ایم. سعی میکنم صحبت کنم تا نیم ساعت بیشتر از وقت نیز، اعضا با هم گپی داشته باشند. ![]() |
|||
02-08-2012, 01:53 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-08-2012 01:56 AM، توسط pulaki.)
ارسال: #89
|
|||
|
|||
شمارش معكوس براي شركت در همايش آغاز شده است از حالا دل توي دلم نيست وكمي دلشوره دارم خدا بهم رحم كنه! حالت بچه هاي كلاس اولي رو دارم كه فردابراي اولين بار ميخوان برن مدرسه كاش پدرم زنده بود و مثل اونموقعها دستمو ميگرفت و همراهيم ميكرد تا يه كم ترسم بريزه! البته يه وقت فكر نكنيد ما سمينار نديده هستيم نه تا دلتون بخواد در جلسات همايشها و كنگره هاي مختلف شركت كرده ام و پشت تريبون شعرهامو براي حضار قرائت نموده ام از كودكي و نوجواني تا حالا ولي اينبار يه كم فرق ميكنه ضمنا خواهش ميكنم به فكر پذيرايي هم باشيدآب قندي شربتي چيزي چون من فشارم ميفته و بعيد نيست وسط جلسه ضعف بكنم و از حال برم!!
تماس با من09368460269 قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم |
|||
02-08-2012, 10:15 AM
ارسال: #90
|
|||
|
|||
کامیار جان بابت زحماتی که برای موفقیت اعضای انجمن و خود انجمن میکشید بی نهایت سپاسگذاریم.
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن!تعظیم آنان همانند خم شدن دو سر کمان است که هر چه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
برگزاری همایش کسب و کار آنلاین - کارگاه شهروندی | کامیار کاظمی | 0 | 883 |
05-20-2015 01:31 PM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
|
کارگاه عملی یک روزه | کامیار کاظمی | 43 | 10,592 |
08-23-2012 10:16 PM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان