ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

از بیکاری میخوام ر بیام
زمان کنونی: 09-26-2025, 12:46 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: HMD76
آخرین ارسال: soheyl_ir89
پاسخ: 34
بازدید: 7481

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات : 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از بیکاری میخوام ر بیام
04-06-2016, 02:28 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-06-2016 02:30 PM، توسط business_nuts.)
ارسال: #21
RE: از بیکاری میخوام ر بیام
(04-06-2016 01:43 PM)HMD76 نوشته شده توسط:  بنظرتون مقاله های جامع و مفید رو کجا میتونم تهیه کنیم
چطوری اطمینان کنم
آخه این طلوعی اینهمه تبلیغ کرد آشغال به مردم فروخت
ایده برای اون خوب بود نه برای ما
پولمون رفت چطور اطمینان کنیم

من نگفتم مقاله بخرین دوست عزیز
تو اینترنت از طریق کلمات کلیدی مثه مقاله کارآفرینی ، کتاب کارآفرینی، مقالات موفقیت
میتونید رایگان دانلود کنید حتی کتابش رو !
کلاهبردار که در ایران زیاده
منم اینجا نمیتونم اسم بیارم و همین چندماه پیش هم شبکه های تلویزیونی کلی تبلیغ میکرد!
متاسفانه در ایران هیچ چیزی رعایت نمیشه !
شما با بدست آوردن تجربه و مشورت با دوستان به راحتی میتونید افراد کلاهبردار و غیرکلاهبردار رو تشخیص بدید.
ضمنا" چند هفته دیگه نمایشگاه کتاب تهران هست حتما" شرکت کنید و کتاب های خوبی در زمینه کارآفرینی میتونید پیدا کنید.
شاد باشین

$$$$$$$$$$$$$$$%%%%%%%%%%%%%%%$$$$$$$$$$$$$$$$

شکست بیش از موفقیت آموزنده است؛ کسی که هیچ گاه اشتباه نمی کند، هرگز به جایی نمی رسد. راکفلر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-06-2016, 02:32 PM
ارسال: #22
آهت
ممنونم بابت راهنماییتون
حتما چک میکنم و کتابارو میخونم
خوشبختانه تهران نیستم
04-06-2016, 02:40 PM
ارسال: #23
(04-06-2016 02:32 PM)HMD76 نوشته شده توسط:  آهت
ممنونم بابت راهنماییتون
حتما چک میکنم و کتابارو میخونم
خوشبختانه تهران نیستم

خواهش میکنم
منم تهران نیستم، ولی همیشه این جور نمایشگاهها رو میرم حتی کتاب نباشه ، چون خیلی از افراد کارآفرین هستند میتونید ازش مشورت بگیری.
موفق باشین

$$$$$$$$$$$$$$$%%%%%%%%%%%%%%%$$$$$$$$$$$$$$$$

شکست بیش از موفقیت آموزنده است؛ کسی که هیچ گاه اشتباه نمی کند، هرگز به جایی نمی رسد. راکفلر
04-07-2016, 02:09 AM
ارسال: #24
در کانال تلگرام با تعداد اعضای بالا به چندین روش میشه درامد کسب کرد:
1.در سایت های همکاری در فروش عضو شو و در کانالت تبلیغش رو بذار"عضویت در این سایتها رایگانه و اگر فروش نداشتی ضرر نمیکنی"طرز استفاده از این سایتها رو هم میتونم یادت بدم
2.با فروش تبلیغ. من بهتون گفتم اگر میخوای کانالت زودتر عضو پیدا کنه باید تبلیغش کنی.کجا؟ در کانالهای پر بازدید دیگه.خب وقتی کانال شما پر بازدید بشه افرادی که کانالشون تعداد اعضا کمه میان سراغ شما برای تبلیغ. این یه روش دیگه کسب درامد از تلگرام هست
3.با فروش کانال:همینطور که خودتون قصد دارید یه کانال بخرین. میتونید وقتی با زحمت تعداد اعضای کانال رو زیاد کردید بفروشینش.
"دوست من یه کانال با اعضای زیاد داره. و چندین کانال زیرمجموعه درست میکنه. از طریق تبلیغ رایگان در کانال خودش تعداد اعضای اون کانالها رو هم زیاد میکنه. بعدش اونها رو هم میفروشه.ایشون هم با دریافت تبلیغ درامد دارند هم با فروش کانال میتونم برای شما هم از ایشون کانال بخرم"
4.پیدا کردن اسپانسر"که البته این خیلی سخته ولی شدنیه. این روش اینطوریه که مثلا یه نفر یه مبلغی بهتون میده و میگه یه به مدت یک ماه روی سایتش کار کنید و بازدید کننده هاش رو بالا ببرین و تبلیغات اونو بذارین.یعنی کلا برای اون تبلیغ های مختلف کنید.دفعه اول بهتون پول میده ولی بعدش اگر کارتون خوب بود دوباره ادامه میده اگر نبود که هیچ.

دوستی گفتند این کار دوره اش میگذره.درسته دوره اینکار هم شاید بگذره و بهتره در کنار این دنبال تحصیل و یافتن شغل دائمی هم باشید ولی این کار برای همه افرادی که سرمایه یا دانش کافی ندارند یا وقت کافی رو ندارند مناسب تره. و بعضی هستند که مدام سرشون تو گوشیه. خب این از الافی و بیهوده وقت رو گذروندن بهتره.

این رو به عنوان شغل دوم در نظر بگیرین.
به نظر من بهترین راه افزایش اعضای کانال تلگرام درج پست های خوب و جذب کننده است. اگر در گروهی عضو هستید میتوانید پست های کانال خودتون رو فوروارد کنید تا از طریق انها هم عضو جذب کنید.دوستان اشنایان سربازهایی که قراره بعدا باهاشون دوست بشین Smile همه میتونند اعضای کانال شما باشند. و برای شما تبلیغ کنند.

موفق باشید.
04-08-2016, 10:09 PM
ارسال: #25
یه حرفه که علاقه داری روش کار کن یاد بگیر.

ندیدم شهی در دل آرایی تو!/ علی فانی

در هر کاری حکمتی و در حکمتی دنیایی از خیر.

Life Is Good
Feeling Good

Mobile:
09374475969
04-09-2016, 12:35 AM
ارسال: #26
من فوق العاده به موسیقی علاقه دارم
ولی فن خاصی ک بخوام کسب درامد کنم ازشو ندارم
پخش تراکتو اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید
04-09-2016, 11:22 PM
ارسال: #27
در مورد پخش تراکت:
بعضی ها فکر می کنن که پخش تراکت یک کار بدون آینده هست و آدم چیزی توش یاد نمی گیره.
ولی من میگم: تراکت می تونه یک شروع خوب برای وارد شدن به دنیای کسب و کار باشه. ولی فقط یک شروعه.
پخش تراکت دو حالته: 1- معمولی 2- حرفه ای
حالت حرفه ای اون می تونه درآمد مناسب و تجربه خیلی خوبی باشه.
باید جوری برنامه ریزی کنید که بعد 2 سال از شروع پخش تراکت بتونید با دست کاملا پر وارد مرحله بعدی کسب و کار بشید. مثلا مغازه داری. من معتقدم با یک برنامه ریزی حرفه ای دوتا شریک و دوست می تونن بعد 2 سال پخش تراکت حرفه ای، یک مغازه خیلی خوب تو گذر پر رفت و آمد بزنن.
یا اگر بخوان در همون راستای تراکت کارشونو ادامه بدن می تونن یک شرکت چاپ و تبلیغات خیلی خوب داشته باشن.
منتها منظور من پخش تراکتی که بعضا دور و برمون می بینیم نیست. نه. من مدنظرم یک پخش تراکت حرفه ای هست.
تو پخش تراکت حرفه ای ساعتی 10-15 تومن می افته ولی الان دارن به تراکت پخش کن ساعتی 6-7 تومن میدن!!
تو پخش تراکت حرفه ای، شما شاگرد هم می تونی داشته باشی!
تو پخش حرفه ای اگر زرنگیشو داشته باشی می تونی کار چاپ و طراحی تراکتا رو هم خودت انجام بدی. تراکتای خودت و شاگردتو. روزی 5-6 هزار تا تراکت A5 چه قدره سود چاپ و طراحیش؟
تو پخش حرفه ای شما باید بعد 2 سال بشی خبره تبلیغات. یعنی بتونی هر کاسبی و هر مغازه ای رو با تبلیغات تراکتی زنگ خورشو چند برابر کنی؟
تو پخش حرفه ای فقط نباید پخش کنی باید مطالعه هم داشته باشی. مطالعه مقالات تبلیغات و بازاریابی.
تو پخش حرفه ای باید ماهی 3 ملیون در بیاری. 2 نفری 6 ملیون. یه مقدار به پای ادم بستگی داره.
اگر مدنظرت همون گسترش کار تبلیغات باشه. می تونی روی یک منطقه خاص کار کنی. بعد 1-2 سال همه کاسبای اون منطقه می شناسنت و اعتبار کسب می کنی پیششون. و کارهای تبلیغات خودشونو که طیف وسیعی میشه بهت میدن.
04-09-2016, 11:49 PM
ارسال: #28
مرسی
چطور مشتریشو پیدا کنم
می ارزه دستگاه بگیرم براش
چور پخش کنم داستانش چیه
04-10-2016, 12:35 PM
ارسال: #29
(04-09-2016 11:22 PM)محمدرضا تراکت نوشته شده توسط:  در مورد پخش تراکت:
بعضی ها فکر می کنن که پخش تراکت یک کار بدون آینده هست و آدم چیزی توش یاد نمی گیره.
ولی من میگم: تراکت می تونه یک شروع خوب برای وارد شدن به دنیای کسب و کار باشه. ولی فقط یک شروعه.
پخش تراکت دو حالته: 1- معمولی 2- حرفه ای
حالت حرفه ای اون می تونه درآمد مناسب و تجربه خیلی خوبی باشه.
باید جوری برنامه ریزی کنید که بعد 2 سال از شروع پخش تراکت بتونید با دست کاملا پر وارد مرحله بعدی کسب و کار بشید. مثلا مغازه داری. من معتقدم با یک برنامه ریزی حرفه ای دوتا شریک و دوست می تونن بعد 2 سال پخش تراکت حرفه ای، یک مغازه خیلی خوب تو گذر پر رفت و آمد بزنن.
یا اگر بخوان در همون راستای تراکت کارشونو ادامه بدن می تونن یک شرکت چاپ و تبلیغات خیلی خوب داشته باشن.
منتها منظور من پخش تراکتی که بعضا دور و برمون می بینیم نیست. نه. من مدنظرم یک پخش تراکت حرفه ای هست.
تو پخش تراکت حرفه ای ساعتی 10-15 تومن می افته ولی الان دارن به تراکت پخش کن ساعتی 6-7 تومن میدن!!
تو پخش تراکت حرفه ای، شما شاگرد هم می تونی داشته باشی!
تو پخش حرفه ای اگر زرنگیشو داشته باشی می تونی کار چاپ و طراحی تراکتا رو هم خودت انجام بدی. تراکتای خودت و شاگردتو. روزی 5-6 هزار تا تراکت A5 چه قدره سود چاپ و طراحیش؟
تو پخش حرفه ای شما باید بعد 2 سال بشی خبره تبلیغات. یعنی بتونی هر کاسبی و هر مغازه ای رو با تبلیغات تراکتی زنگ خورشو چند برابر کنی؟
تو پخش حرفه ای فقط نباید پخش کنی باید مطالعه هم داشته باشی. مطالعه مقالات تبلیغات و بازاریابی.
تو پخش حرفه ای باید ماهی 3 ملیون در بیاری. 2 نفری 6 ملیون. یه مقدار به پای ادم بستگی داره.
اگر مدنظرت همون گسترش کار تبلیغات باشه. می تونی روی یک منطقه خاص کار کنی. بعد 1-2 سال همه کاسبای اون منطقه می شناسنت و اعتبار کسب می کنی پیششون. و کارهای تبلیغات خودشونو که طیف وسیعی میشه بهت میدن.

سلام
میشه ی تاپیک ایجاد کنید تجربه هاتون رو تو این قضیه انتقال بدید و بگید از کجا شروع کردید و دیگران چطوری شروع کنن چطوری تراکت بگیرن ، پخش کنن ، چاپ کنن و ....
04-10-2016, 05:22 PM
ارسال: #30
(04-09-2016 11:49 PM)HMD76 نوشته شده توسط:  مرسی
چطور مشتریشو پیدا کنم
می ارزه دستگاه بگیرم براش
چور پخش کنم داستانش چیه

سلام دوست عزیز تراکت یک برگه کاغذه که روش تبلیغات نوشته شده. نیاز به دستگاه نداره. اگه تهران هستید این شغل زیاد پیش میاد به روزنامه همشهری بگیرید قسمت نیازمندیها تبلیغاتشو بخونید.
کسی که میخوادتبلیغاتشو شما پخش کنی با شما توافق میکنه که مثلا 10/000 برگه تراکت رو بده به شما و هر برگه ای 100ریال براشون پخش کنی.بعد از توافق برگه های تراکت رو از اون شخص میگیرید.
و شما میری توی یک پیاده رو شلوغ و این برگه ها رومیدی دست عابران پیاده که در حال رد شدن از پیاده رو هستن.
موفق باشید.

ندیدم شهی در دل آرایی تو!/ علی فانی

در هر کاری حکمتی و در حکمتی دنیایی از خیر.

Life Is Good
Feeling Good

Mobile:
09374475969
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خیلی سریع راهنمایی میخوام درباره کیونت afshin67 7 2,856 01-17-2021 10:18 PM
آخرین ارسال: parham2014
  کسب درآمد از زمین reza.guilan 0 495 03-21-2020 07:41 PM
آخرین ارسال: reza.guilan
Star کدوم یک از این سه کار زنانه سود دهی بهتر و سرمایه کمتری میخواد Mohsen1374 1 845 02-17-2020 04:01 PM
آخرین ارسال: Mohsen1374
  یک ایده خوب برای 1-5 میلیارد میخوام. کارخونه و تولیدی potentate 27 23,939 12-24-2019 03:14 AM
آخرین ارسال: Pooria_kbs
  کسب درآمد از هنر Moalfo 0 548 11-10-2018 02:29 PM
آخرین ارسال: Moalfo
  درخواست ایده کسب و کار و فرار از بیکاری Jamali.ali69 3 2,522 07-23-2018 01:12 PM
آخرین ارسال: dalul
  کسی میدونه چطوری و از کجا میشه 20-30 میلیون وام با نرخ منطقی گرفت؟ yagub62 8 4,302 01-21-2018 09:34 PM
آخرین ارسال: alirz
  راهنمایی از دوستان dark.6427 0 790 12-26-2017 11:37 PM
آخرین ارسال: dark.6427
Star مشاوره در مورد سوپر مارکت تلفنی میخوام farzad2007 0 1,160 05-24-2017 08:45 PM
آخرین ارسال: farzad2007
  درخواست راهنمایی از اساتید arash2017 3 1,488 03-03-2017 11:00 PM
آخرین ارسال: sinap
Star واردات لباس از ترکیه قاچاق یا قانونی؟ Seyfi2947 1 1,807 02-09-2017 11:21 AM
آخرین ارسال: ali diana
  خرید کالا از سایتهای خارجی و فروش در ایران reza10 5 2,872 12-01-2016 06:44 PM
آخرین ارسال: Mohammad89
  خرید از سایت خارجی Mohammad89 5 1,599 11-30-2016 09:11 PM
آخرین ارسال: cold_fear1
  فروش عسل (از اساتید خواهش میکنم نظر خودشون رو بگن ) محمد1998 4 2,060 07-27-2016 09:59 AM
آخرین ارسال: omidhossaini
  نیاز به کمک (حمل بار از چین به ایران) mahdi6940 0 1,025 07-25-2016 11:13 AM
آخرین ارسال: mahdi6940
  آدرس تولیدی لباس میخوام! cold_fear1 6 2,191 07-22-2016 03:05 PM
آخرین ارسال: Ali.ali
  هدف از سربازی چیست؟ amiryazdani138 15 3,368 07-14-2016 11:05 PM
آخرین ارسال: shariati_pendora
Question مشورت بسیار مهم با دوستان در مورد خرید از Ebay Ariya 2 1,762 06-22-2016 02:03 AM
آخرین ارسال: irandac
  از چین چی بیارم؟ cold_fear1 24 6,477 06-17-2016 09:48 PM
آخرین ارسال: max31
  درامد از اینستاگرام HMD76 2 1,649 06-04-2016 10:35 AM
آخرین ارسال: Mehrara

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS