سلام دوستان
من ۱۸ سالمه بیکارم
۳ ماه دیگه میخوام برم خدمت ، بخاطر این هر جا میرم برا کار میگن زیر ۱ سال یا ۶ ماه کسی رو نمیگیریم.
خیلی سعی کردم از اینترنت درآمدزایی کنم برام خودم ولی نمیتونم برام سخته مشخص کردن هدفم تو نت .
سرمایه هم ندارم ولی اگه پیشنهاد خوبی بشه بهم ۵۰۰ تومن تا ۱ تومن میتونم جور کنم
تخصص خاصی ندارم
آدم کاری هستم چند وقته فقط بیکار شدم
لطفا اگه میشه پیشنهاد کاری که بشه خود اشتغالی اسمشو گذاشت معرفی کنید بهم
سلام دوست من
ان شاالله همیشه سلامت و کاری باشی
و زندگی خوب و کار پربرکت داشته باشی
3 ماه دیگه داری می ری خدمت
معلوم نیست کجا باشی.
بهتر نیست فکر خدمت باشی تا بعدا ببینی اگر فرصت داشتی به کسب و کاری برسی، با توجه به فرصت و موقعیتی که داری، مشورت کنی و خودت هم فکر کنی و تصمیم گیری کنی؟ نظرت چیه؟
منم تقریبا تو موقعیت تو بودم، اما در سن بالاتر و چند سال و نه چند ماه. من و خیلی ها. اما جایی افتادم که گوشی هم نداشتم، چه برسه به اینترنت و خیلی انتخاب های محدودی داشتم برای کسب و کار.
خدمت تقریبا میشه ۹۰ درصد حساب کرد تو شهر خودمم و تایم اداری هستم
میتونم بعد از ظهر هارو وقت بذارم
بازم ممنون
ایده ای دارید که خودم چیزی رو تولید کنم ، ارائه بدم یا هر چی
از طریق اینترنت میتونم به راحتی محصولاتو بعروشم فقط بگید چیکار کنم که سود داشته باشه حداقل ۵۰۰ تومن در ماه
(04-04-2016 07:23 PM)HMD76 نوشته شده توسط: [ -> ]خدمت تقریبا میشه ۹۰ درصد حساب کرد تو شهر خودمم و تایم اداری هستم
میتونم بعد از ظهر هارو وقت بذارم
بازم ممنون
ایده ای دارید که خودم چیزی رو تولید کنم ، ارائه بدم یا هر چی
از طریق اینترنت میتونم به راحتی محصولاتو بعروشم فقط بگید چیکار کنم که سود داشته باشه حداقل ۵۰۰ تومن در ماه
جنسی داری یا اطرافیانت که بتونی اونارو بفروشی در یک فروشگاه اینترنتی؟
یه فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنی و محصولات از کس دیگه ای باشه، تو بفروشی و پورسانت بگیری تا کم کم سرمایه ت زیاد بشه.
در تلگرام و ... هم باید فعال باشی تا فروشت بیشتر بشه.
نظر من اینه که هر چی به ذهنت می رسه رو یادداشت کن و اصلا اقدامی نکن.
صبر کن تا آموزشیت تموم بشه و محل و وضعیت خدمتیت مشخص بشه بعد از آموزشی. اون موقع با توجه به شرایطی که ماه ها باید توش زندگی کنی، بهترین گزینه رو انتخاب کن.
سربازی من تازه تموم شده. منم تو فکر کسب درآمد در زمان سربازی بودم و روی تو شهر خودم افتادن حساب می کردم. اما از این طرف کشور افتادم اون طرف کشور و در پادگانی که با شهر فاصله داشت.
نظرت چیه؟
می تونی تراکت پخش کنی!
کار در اینترنت به این راحتیا اصلا نیست. که الان یک محصول بذاری و شروع کنی پول درآوردن. در واقع زودبازده نیست. صبر می خواد و پشتکار.
ولی پخش تراکت می تونه برای شما ساعتی از 10 هزار تومن تا 15 هزار تومنو داشته باشه.
بیشتر تمایل دارن صبح ها براشون تراکت پخش بشه. اما هستن افراد کمی هم که تمایل دارن شبا پخش بشه.
در ضمن شما 2 سال سربازی. می تونی اینو پله پرش خودت بکنی! چه طور؟
من نمیگم همه همینو میگن که کار نت صبر می خواد. و چه صبری بالاتر از 2 سال؟
شما ببین در آینده می خوای چی کاره بشی؟ فرض مثال مجری فونداسیون ساختمان! با همین موضوع در طی این 2 سال روی سایتش کار کن و سئوش کن. مسلما بعد 2 سال بهترین و سئوترین سایتو خواهی داشت. در نتیجه بعد 2 سال یک تبلیغ عالی برای کارت داری: یک سایت تو رتبه های اول گوگل. و نتیجه: کلی مشتری که باید از صبح تا شب بهشون جواب تلفن بدی.
یا مثلا هر نوع سایت دیگه. الان شرکت های موفق در اینترنت سایتشون سئوی خوبی داره.
2 سال وقت خوبی هست که بیای سایت مورد علاقتو بکشونی بالا.
پخش تراکت بعد از ظهر هم می تونه چندتا نتیجه بیاره:
- پول
- ورزش
- کار، کار میاره. از تو همون کار تراکت کارهای دیگه پیدا میکنی. همچنین با تراکتای دیگه و نحوه کار و کاسبیشون آشنا میشی.
- ...
واقعا دمت گرم راهنمایی خوبی کردی
پخش تراکت رو میشه بگید چطوری راه بندازم
از چاپش گرفته تا پخشش
کسی دیگه نظری نداره
درباره خرید دستگاه چاپ روی لیوان تیشرت و قاب موبایل کسی چیزی میدونه
(04-05-2016 03:09 PM)HMD76 نوشته شده توسط: [ -> ]کسی دیگه نظری نداره
سلام.نظر دوستمون در مورد پخش تراکت و ایجاد سایت واقعا عالیه.
ولی من یه پیشنهاد راحت تر دارم.
یه کانال تلگرام عالی درست کن. عالی ها.... از اینها که خودت از لیست تلگرامت پاک نکنیش.با یه موضوع جالب.جوک و اسمسم خوبه. به شرط اینکه مدام به روزش کنی.
با 500 تومان تبلیغش کن و تعداد اعضا رو ببر بالا.تبلیغ هم نکردی تبادل بزن. در گروه های تلگرام که عضوی تبلیغش کن. کم کم تعدادش میره بالا."البته تبلیغ کنی زودتر به نتیجه میرسی"
بعد که اعضات زیاد شد میتونم بگم روزی حداقلش 20 هزار درامد داری.
خودم که متاسفانه وقت بروز کردن کانال رو ندارم ولی دوستم با 2 میلیون یه کانال عالی پر عضو خریده و الان روزی 30 هزار درامد داره. اینجا بگم تبلیغ میشه ولی 55 هزار عضو داره.
راهنمایی بیشتری خواستی بگو
(04-05-2016 03:09 PM)HMD76 نوشته شده توسط: [ -> ]کسی دیگه نظری نداره
سلام چی میخوای بدونی دقیقا؟
(04-05-2016 04:10 PM)shila30 نوشته شده توسط: [ -> ] (04-05-2016 03:09 PM)HMD76 نوشته شده توسط: [ -> ]کسی دیگه نظری نداره
سلام.نظر دوستمون در مورد پخش تراکت و ایجاد سایت واقعا عالیه.
ولی من یه پیشنهاد راحت تر دارم.
یه کانال تلگرام عالی درست کن. عالی ها.... از اینها که خودت از لیست تلگرامت پاک نکنیش.با یه موضوع جالب.جوک و اسمسم خوبه. به شرط اینکه مدام به روزش کنی.
با 500 تومان تبلیغش کن و تعداد اعضا رو ببر بالا.تبلیغ هم نکردی تبادل بزن. در گروه های تلگرام که عضوی تبلیغش کن. کم کم تعدادش میره بالا."البته تبلیغ کنی زودتر به نتیجه میرسی"
بعد که اعضات زیاد شد میتونم بگم روزی حداقلش 20 هزار درامد داری.
خودم که متاسفانه وقت بروز کردن کانال رو ندارم ولی دوستم با 2 میلیون یه کانال عالی پر عضو خریده و الان روزی 30 هزار درامد داره. اینجا بگم تبلیغ میشه ولی 55 هزار عضو داره.
راهنمایی بیشتری خواستی بگو
سلام میشه بیشتر توضیح بدی لطفا که بازدید زیاد چطوری موجب کسب درآمد میشه؟