ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-23-2025, 02:47 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ: 1136
بازدید: 342384

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
12-30-2015, 05:36 PM
ارسال: #1051
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
(11-29-2010 09:56 PM)دکتر روانشناس نوشته شده توسط:  اولین قدم...........خودشناسی1....
صادقانه خود را در این فروم معرفی کن!هر چه از خودت می دانی!!!Huh
این بخش یک دفترچه یادداشت برای توست.کسی هم که تو را نمی شناسد .میلیاردر اینده ایران الان قبل از میلیاردر شدن چه شکلیه؟اسمت را نگو.خودت که می دانی؟کافیه!اما خودت و خصوصیات اخلاقیت را در ذهن ترسیم کن!ابتدا پشت کامپیوترت ارام بنشین.هول نشو واسترس نداشته باش.از ید یک سوم شخص خودت را ببین وبگو این فرد(خودت) چه اخلاقهای خوب وبدی داری؟با خودت صادق باش....
دوست میلیاردر من برای انکه بدانی می خواهی به کجا بروی باید بدانی کجای کار هستی؟چه موانعی سر راهت برای رسیدن به هدفت وجود دارد؟اولین کار از بین بردن موانع درونی توست!موانعی که افراد درون توایجاد می کنندپس آنها را اصلاح و با خود همسو کن .
تا بعد....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-31-2015, 01:54 AM
ارسال: #1052
سلام دوستان عزیز و گرامی
بن امید هستم 31 ساله متاهل کارشناس بهداشت حرفه ای( در خصوص راه اندازی , پایش و کنترل شرایط بهداشتی و ایمنی در صنایع)
4 سال سابقه مرتبط کاری و 2 سال اخیر سابقه مدیریتی در زمینه واردات کالای ایمنی و آتش نشانی و واردات روغن صنعتی و روغن خودرو.
خصوصیات اخلاقی بنده : خونگرم- روابط عمومی قوی- زودجوش- اطلاعات عمومی نسبتا قوی- معتقد به روزی حلال-
ایرادات بنده: اندکی کم اراده در رسیدن به ارزوها در زندگی. ایده های زیادی رو در سر پروروندم ولی هنوز به هیچ کدوم کاملا عمل نکردم. شاید چون حدود 3 میلیون در ماه درامد دارم و همسرم هم شاغل هست عدم نیاز مالی هم در این تنبلی بی تاثیر نبوده و هنوز نتونستم کسب و کار خودم رو شروع کنم. امیدوارم با کمک اساتید خودم بتونم موفقیت های بیشتری کسب کنم.
01-01-2016, 05:01 AM
ارسال: #1053
سلام دوستان عزیز هاشم بیات هستم.مهندسی عمران خوندم.عضو سازمان نظام مهندسی .کارم هم پیمانکار و بعد هم ساختمان سازی بود تا اینکه بازار راکد شد و تقریبا منم بیکار شدم. چند سالی که کار کرده بودم سرمایه خوبی جمع کردم تا اینکه شرکم بدجور بهم نارو زد و رفت.حدود 400 تومانم رو برد.کلی درس و تجربه گرفتم تا دیگه اعتماد بیجا نکنم.
در مورد خودم بسیار صادق و رک و راستم
.روابط عمومی بالایی دارم خونگرم و در روابط اداری به راحتی رابطه برقرار میکنم.به ظاهرم میرسم.سی ساله هستم ولی از بچگی کار کردم ایده های خوبی تو ذهنم دارم که دوست دارم به نوبت عملیشون کنم.
دنبال موفقیت اگه سر کوه قاف هم باشه میرم.اصولا هم شخصیت مدیریتی دارم و نگاهم هم اینطوریه.
01-03-2016, 11:47 AM
ارسال: #1054
با عرض سلام و خسته نباشید
مؤسسه ای داریم که حدود ۵۰۰ دانش آموز تحت حمایت ما هستند به طوری که کمکهای تحصیلی به دانش آموزان میشود همه دانش آموزان مستعد و نیازمند هستند یتیم و یا بد سرپرست .
بنده هم به صورت افتخاری در این مؤسسه مشغول به همکاری هستم جویای کار برای سرپرست خانواده های این فرزندانمان هستم کار در منزل ،
اگر شما میتوانید لطفا همکاری لازم را بفرمایید تا خانواده های این عزیزانمان در منزل بتوانند کاری انجام دهند و درآمدی کسب کنند
سپاس از شما
01-12-2016, 08:04 PM
ارسال: #1055
(11-29-2010 09:56 PM)دکتر روانشناس نوشته شده توسط:  اولین قدم...........خودشناسی1....
صادقانه خود را در این فروم معرفی کن!هر چه از خودت می دانی!!!Huh
این بخش یک دفترچه یادداشت برای توست.کسی هم که تو را نمی شناسد .میلیاردر اینده ایران الان قبل از میلیاردر شدن چه شکلیه؟اسمت را نگو.خودت که می دانی؟کافیه!اما خودت و خصوصیات اخلاقیت را در ذهن ترسیم کن!ابتدا پشت کامپیوترت ارام بنشین.هول نشو واسترس نداشته باش.از ید یک سوم شخص خودت را ببین وبگو این فرد(خودت) چه اخلاقهای خوب وبدی داری؟با خودت صادق باش....
دوست میلیاردر من برای انکه بدانی می خواهی به کجا بروی باید بدانی کجای کار هستی؟چه موانعی سر راهت برای رسیدن به هدفت وجود دارد؟اولین کار از بین بردن موانع درونی توست!موانعی که افراد درون توایجاد می کنندپس آنها را اصلاح و با خود همسو کن .
تا بعد....

سلام
نمیگم خسته نباشید . چون کسی ک ارزوهای سازنده و بزرگ داره تو زندگیش هیچوقت خسته نمیشه .
24 سالمه . 4ترم اقتصاد خوندم ولی اونموقع مشکلات مالی داشتم و نتونستم ادامه بدم . بهمین دلیل رفتم سربازی . یک مدت اسیر کوئست بودم . ازش کشیدم بیرون . الان سربازم دارم خدمت میکنم . 5ماه دیگه خدمتم تموم میشه نمیدونم از کجا شروع کنم برام ی کابوس بزرگه ک بعد خدمت چ کاری انجام بدم حرفه ی فروش ویزیتوری رو بلدم و مشکلات مالی زیادی دارم . الان تو خدمت هم ک هستم دست ب دامان خونواده هستم میخواستم کمکم کنید ک منم جزئ یک درصد مردم ثروتمند ایران بشم . خیلی ممنون
01-27-2016, 01:01 PM
ارسال: #1056
من مهندس عمران هستم زندگی متوسط دارم ادم قانعی هستم ولی دوست دارم بتونم پولدار باشم و بهترین وسایل های زندگی را با شادی و خوشحالی خودم و خانوادم داشته باشم دوست دارم به خارج سفر کنم به خانواده و افراد نیاز مند کمک کنم من به جذب پول اعتقاد دارم و مطمعن هستم در سال جدید به پول و درامد بالایی دست پیدا نی کنم من خوشبین به اینده ام هستم
01-31-2016, 11:52 AM
ارسال: #1057
سلام. من اولین باره توی انجمن ها مطلبی مینویسم. نمیدونستم چطوری راجب این پست جوابمو بنویسم.
خب صادقانه معرفی میکنم.
جوانی 21 ساله . دانشجوی مهندسی برق و الکترونیک.
اهل شهرستان ایرانشهر.استان سیستان و بلوچستان
اهل مطالعه . تا حالا حدود 30 جلد کتاب موفقیت و بازاریابی خوانده.
تا حالا خیلی سعی کرده تو کارایی که شروع میکنه موفق بشه ولی درنهایت نتیجه مطلوبی نگرفته.
تا به الان حدود 11 شغل رو تجربه کرده ولی هیچکدوم براش جالب نبوده،یعنی نتونسته اونو میلیاردر بکنه .
اهداف خیلی بزرگی داره ولی کسی نیست راهنماییش کنه .
سختی های زیادی تو زندگیش کشیده .
توی دوسال گذشته 4 نفر از عزیزانش رو از دست داده .
ی ترم دانشگاه هم مشروط شده.
این ترم رو هم احتمالا مشروط بشه .
بخاطر اینکه کسی پشتیبانش نبوده توی کاراش بدهی بالا آورده.
الان هم دوباره میخاد شروع کنه
فقط نمیدونه از کجا !!
اراده زیادی واسه میلیاردر شدن داره . واسه همین توی این انجمن عضو شده.
میدونه آینده ی روشنی داره چون برای ساختنش تلاش میکنه

نمیدونم مطلبی ک نوشتم تا چه از نظر قوانین انجمن و مطلب نوشتن درست بود ولی اولین مطلبی بود که توی انجمن ها مینویسم.
منتظر انتقاد هاتون هستم
02-13-2016, 01:15 PM
ارسال: #1058
درود . فرینی دختری باهوشه با خلاقیت و بسیار پرتلاش و بااستعداد. و به صورت معجزه گر با مدیریت عالیییییی، اما راهه موفقیت و خودش رو گم کرده بود مدتی. فرینی تو زندگیش همیشه از دیگران حمایت کرده پشیمون هم نیست . حالا نوبت پرواز خودشه که با بال های وسیعش بتونه خانواده و هموطنانش رو هم به اوج برسونه.
یکی راه هست و آن راستیست
آشو زرتشت

آشوزرتشت پیامبر گرامی ایران :
یکی راه هست، و آن راستیست
02-22-2016, 03:44 AM
ارسال: #1059
بنام خالق صداقتها.من تهمتن سالاری هستم دکترای جامعه شناسی اقتصاد و توسعه دارم .استاد دانشگاه هستم و قصد دارم اگه خدا بخواد یک شرکت بسته بندی بزنم که امیدوارم موفق باشم ضمن اینکه برای همه شما آرزوی موفقیت دارم.۰۹۱۳۷۵۹۰۰۹۵
02-24-2016, 03:51 AM
ارسال: #1060
سلام
من سجاد 22 ساله دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه اصفهان هستم
همچنین فیزیک دبیرستان و کنکور رو هم درس میدم
خیلی خوشحالم از اشنایی با همگیییییی
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,938 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS