ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
صادقانه خودت را معرفی کن....... زمان کنونی: 09-24-2025, 12:30 AM |
|||||||
|
صادقانه خودت را معرفی کن.......
|
08-21-2015, 05:02 PM
ارسال: #1011
|
|||
|
|||
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
سلام،وقت همگی بخیر
کورش اشکبوس هستم،دانشجوی سال آخر زبان و ادبیات اسپانیولی دانشگاه تهران. دو سال سابقه ی کار به عنوان پروتکل من ریاست جمهوری و وزارت امور خارجه رو داشتم. جزو 8 پروتکل برتر دولت هستم.به تازگی با تیمم تصمیم به راه اندازی یک شرکت سهامی خاص گرفتیم و یک مجموعه ی فوق العاده قدرتمند رو به وجود آوردیم.هنوز یک ماه نشده که شرکت راه اندازی شده و شکر خدا پیشنهاد برگزاری اجلاس های مختلف میزهامون رو پر کرده! در حال حاضر مسئولیت میز آمریکای لاتین رو توی این شرکت به عهده دارم. همچنین هماهنگ کننده پروژه های خانه قهوه تخصصی ایران هم هستم. یکی از رؤیاهام که داره کم کم به حقیقت تبدیل میشه هم راه اندازی یک کافه هستش که ایده های خاصی براش دارم.اگر کسی به هرشکل کنجکاو بود و یا مایل به همکاری بود تو پیام خصوصی ذکر کنه یا ایمیل بده. خیلی خوشحال هستم توی چنین گروه قدرتمند و پرانرژی هستم.امیدوارم روز به روز به قدرتتون افزوده بشه و با انگیزه ی هرچه بیشتر به فعالیت هاتون ادامه بدید. همگی موفق و مؤید باشید... |
|||
08-22-2015, 05:38 PM
ارسال: #1012
|
|||
|
|||
سلام. این میلیارد آینده خانمی31ساله هستند.متاهل و صاحب یک دختر.لیسانس مدیریت اطلاعات سلامت. کارمند بیمارستان. سرشار از انرژی مثبت. هرجا باشند کلی انرژی مثبت به اطرافیان منتقل میکنند. ازچند سال پیش کتابهای راز؛ قانون جذب ... رو مطالعه کردند.. در مورد استفاده از قانون جذب هم تو خیلی زمینه ها کم بیش موفق بودند. عاشق نقاشی هستند و یکسالی هست که رنگ روغن کار میکنند و اطمینان دارند که یه روزی یه نقاش موفقی می شند.فقط در مورد موفقیت مالی هنوز به اون مرحله که دوست دارند نرسیدند که ایمان دارند با کمک دوستان خوبی مثل شما حتما موفق میشود.
|
|||
08-23-2015, 03:25 PM
ارسال: #1013
|
|||
|
|||
سلام هانیه هستم 19 سالمه دانشجو معماری هستم و دوست دارم کار افرین موفقی بشم ولی محدودیت زیادی از طرف خانواده هست که حق دارن و میخوام کاری رو شروع کنم با سرمایه خیلی کم و در خانه که با کار کردن جای رشد داشته باشه و بتونم در اینده کار افرین بشم ولی ننمیدونم از کجا شروع کنم که هم بشه درس خوند هم کار کرد از هر کجا خواستم شروع کنم با یه محدودیتی رو به رو شدم ممنون میشم شما اساتید و بزرگان کمکم کنید مرسی!
|
|||
08-28-2015, 10:48 PM
ارسال: #1014
|
|||
|
|||
سلام من 30 سالمه کارشناس فناوری اطلاعاتم.خیلی خجالتی ام متاهلم وضع مالیمم اصلا خوب نیست .اگه باشه جوشکاری میکنم (دار تابلو فرش)اما تخصص اصلیم مشبک منبت چوبه در حد اساتید درجه یک کشور کار میکنم امسال برا اولین بار یه دونه کار برا جشنواره فرستادم نفر اول کشوری شد.نمیدونم چه جوری کارامو عرضه کنم لطفا راهنمایی کنین
|
|||
08-31-2015, 01:55 PM
ارسال: #1015
|
|||
|
|||
دختری هستم 27 سال...مهندس کامپیوتر...حدود 2سال کار سخت افزار انجام دادم و 3سال هم به کار طراحی سایت و نرم افزار مشغول بودم...به دلایلی از جمله درآ»د کم نرم افزار در بازار کار شهرم از رشته اصلی خودم دست کشیدم و به همراه برادرم فروشگاه آرایشی بهداشتی راه انداختیم...الان بزرگترین فروشگاه رو در شهرمون داریم.اما باز هم از درآمدم راضی نیستم.دونبال راهکارهای خوب واسه فروش میگشتم که بطور اتفاقی در جستجوهام این فروم رو پیدا کردم...من فوق العاده انسان کاری هستم.با اینکه متاهل هستم 2شیفت کار میکنم...اما بزرگترین مشکلم اینه که نمیتونم از خودم ایده جدیدی بدم و خلاقیت داشته باشم.دوست دارم فروشم چند برابر بشه...امیدوارم بتونم در کنار شما و با کمک دوستان به فروش ایده آل برسم... در ضمن به دنبال یک سرمایه گذاری در کنار این کارم هستم.ولی از ریسک میترسم.این هم یک ضعف دیگه من از خوبیام برخورد خوبم...لبخند همیشگی...تسلط در کارم...اعتماد به نفس متوسط نه خیلی بالا دارم و اینکه کاری که شروع کنم حتما تا پایانش میرم ![]() |
|||
09-10-2015, 10:31 AM
ارسال: #1016
|
|||
|
|||
به نام حق
سلام من عابدی هستم 30 ساله از تبریز - حدودا اوایل اسفند 93 شرکتی تحت عنوان عصر شتاب که ارائه دهنده ی خدمات اداری از قبیل ثبت شرکت ، برند و ... می باشد زدم اما خب اینکار سرمایه خاصی نمی خواست منم دست تنها هیچ سرمایه ای هم نداشتم - می دونستم این شغل اصلا با روح و روان من سازگار نیست اماازروی اجبار اونم نه اجبار دیگران اجبار ضمیر باطنی خودم شروع کردم . بخاطراینکه بیکار نباشم حین کار بتونم کاریکه با روحیه م و بی پولیم سازگار باشه جفت و جور کنم من روحیه کارکردنم خیلی قوی هست اما موانعی سرراهم هست یکی خونواده ی خودم چون بابام برحمت خدا رفته اکثرا هم خانم هستیم همشون می ترسن همش نه می یارن تو کار. یکی دیگه هم نامزدم هست . من نمیخوام هیچکدومو ناراحت کنم دلم میخواد یکاری کنم هردو طرفم راضی باشن اما چه کنم چیکاار کنم خدا نتونسته بنده هاشو راضی نگهداره سخته اما غیر ممکن نیست باید بتونم حسشو دارم ![]() |
|||
09-11-2015, 11:48 AM
ارسال: #1017
|
|||
|
|||
با سلام .
منم سمیرا هستم 22 سالمه. دانشجوی سال سوم حسابداری هستم , انشاالله اگه خدا بخواد تا 2 روز دیگه مشغول یه کار حسابداری میشم ...ولی به شدت علاقمندم که بتونم کارافرینی داشته باشم ...ولی خب کلا ریسک پذیری پایینی دارم...یه مدت کارایی در زمینه (تزیینات : در رابطه با سفره عقد , عروسی , گل سازی و وکلا هر تزییناتی که مربوط به منزل و مراسمات باشه) انجام دادم...و البته در زمینه بورس و سرمایه گذاری هم اطلاعات قابل قبولی دارم و فعلا در تالار مجازی بورس فعالم... . و در حال بررسی ایده هام هستم...(خیلی خوشحالم که با این سایت و جمع گرمتون اشنا شدم , انشا الله که این اشنایی شروع خوبی باشه واسه من برای پیشرفت... ![]() |
|||
09-13-2015, 11:22 AM
ارسال: #1018
|
|||
|
|||
من یک خانم ، 33 ساله ، متاهل ، دارای دو فرزند
عاشق تلاش و پیشرفت کردن ، کاردانی حسابداری دارم ، برای کارشناسی اقدام کردم و جزو چند نفر اول بودم ، دو ترم خوندم ولی به دلیل مشکلات خانوادگی نتونستم ادامه بدم 23 سالگی به عنوان منشی وارد شرکتی شدم ، چند ماه که گذشت حسابدار شرکت را اخراج کردند و من موقتا حسابدار شدم ، با وجودی که تجربه زیادی نداشتم با تحقیقات زیادی که انجام دادم تونستم یک حسابدار خیلی خوب بشم و همزمان کار هر دو شرکت مدیر عاملمون را انجام بدم ، همه کارهای قانونیش با من بود ، بعد از یک مدت همه چیز برام تکراری شد ، برنامه فتوشاپ را نصب کردم و چند تا کاتولوگ و کارت ویزیت برای شرکت طراحی کردم ، بعد از یک ماه دیدم نقشه ها به صورت دستیه اونم این شرکت که هر روز با چندین نقشه سر و کار داشت ، یک کتاب نقشه کشی سه بعدی گرفتم و برنامش را نصب کردم توی یک هفته شدم یک نقشه کش حرفه ای ، نقشه هام با نقشه های شرکتهای دولتی که برامون میومد برابری میکرد ، یک مدت که گذشت کار شرکت کم شد و من شروع کردم به بازاریابی خیلی بازاریاب خوبی بودم البته در زمینه کارمون خیلی تحقیق کردم و با توجه به اینکه خصوصیات دستگاهها را به خوبی میدونستم و بازار را میشناختم تونستم شرکت را از ورشکستگی در بیارم ، بعد از 5 سال به یکباره از کار خسته شدم و تصمیم گرفتم فقط بچه ام را تربیت کنم البته بازم به درخواست مدیرعامل توی خونه بازاریابی میکردم ، بعد شروع کردم به درست کردن فیلم و عکس خانوادگی فکر میکنم عامل موفقیتم دوست داشتن کارم بود ، من فقط حقوق اداره کار میگرفتم وقتی از شرکت اومدم ، مدیر عامل اول از همه دو تا حسابدار استخدام کرد که هم حسابداری کنند و هم کارهای اداری و دفتری را انجام بدهند ، یک بازاریاب و یک نقشه کش هم استخدام کرد ، البته کارهای فتوشاپ و وب سایت را بیرون براشون انجام میدادن حالا بعد از گذشت چند سال تصمیم گرفتم دوباره بازاریابی را شروع کنم |
|||
09-14-2015, 12:36 AM
ارسال: #1019
|
|||
|
|||
سلام
من تازه عضو سایت شدم و خیلی با روال اشنا نیستم ولی صادقانه مینویسم 22 ساله هستم و شیش ماهه که لیسانسم رو در رشته مخابرات گرفتم، قبل از گرفتن لیسانسم خیلی انگیزه داشتم برای ارشد اما الان ترجیح میدم که یه شغلی داشته باشم اما شغل مناسبی پیدا نکردم و بیشتر به همین دلیل به این سایت سر زدم ، تو این مدت هم دنبال خیلی کارها بودم ولی به خواسته ام نرسیدم، البته خیلی ها ممکنه بگن که درسم رو ادامه بدم چون همیشه درسم عالی بوده اما اون شوقی که باید باشه نیست و علتهای زیادی هم داره و دیگه نمیدونم چی لازمه بگم پیشاپیش از پاسخ شما ممنونم |
|||
09-14-2015, 02:11 PM
ارسال: #1020
|
|||
|
|||
با سلام و درودفراوان
47 سالمه کارمندم 2 سال دیگه باز نشست میشم دنبال کار یا ایده جدیدم که درآمدش عالی باشه. یه ایده داشتم که کارخانه شیشه فتوکرومیک احداث کنم شیشه هایی که با نور آفتاب تیره شوند ودرنبود آفتاب ساده شود مواردمصرف کشتیها هواپیماها سفینه های فضایی قطارها منازل. دنبال موافقت اصولی هم رفتم گفتند فکر خوبیه اما من که پشتیبانی مالی ندارم نمیتونم جنس روقسطی بدم و یکی پیدامیشه کارمنو کپی میکنه و چون پشتیبانی مالی داره جنس روقسطی میده ومن ورشکست میشم من میمونم و کلی بدهی و کارگر وغیره... |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما | کامیار کاظمی | 1 | 1,941 |
09-02-2012 06:01 PM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان