ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
صادقانه خودت را معرفی کن....... زمان کنونی: 09-24-2025, 04:19 PM |
|||||||
|
صادقانه خودت را معرفی کن.......
|
06-02-2015, 08:41 PM
ارسال: #981
|
|||
|
|||
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
بسم الله رحمان رحیم
پوریا آتشی هستم 17 سال سن دارم اهل تبریز و ساکن تهران اصولا انسانی با اراده و پشکار فراوان هستم سعی دارم هرچه سریعتر قدم های ثروتمند شدن را بردارم و با استفاده از ایده هایی که خودم دارم بتوانم آن ها را به عمل برسانم،ایده به خودی خود فایده ای ندارد و مهمترین بخش آن اجرا کردن آن ایده است امید است که بتوانم با یاری خداوند به اهداف خود برسم. |
|||
06-11-2015, 11:47 AM
ارسال: #982
|
|||
|
|||
حسین نصرالهی،22 ساله،دانشجوی سال آخر رشته گفتاردرمانی در مقطع کارشناسی،طراح اولین نرم افزار گفتاردرمانی ایرانی با سیستم عامل اندروید، مدیرعامل شرکتی در زمینه تولید و عرضه نرم افزارها،وبسایت ها و تجهیزات در زمینه علوم پزشکی
علاقمند به تولید وتجارت جدیدترین محصولات در زمینه علوم پزشکی امیدوارم در کنار شما دوستان جدیدترین و بهترین راهکارها رو جهت ارتقای جایگاه شغلیمان انتخاب کنیم وبسایت ما http://www.medicala.org |
|||
06-16-2015, 05:58 PM
ارسال: #983
|
|||
|
|||
اسمم امیرحسینه
27 سالمه کارشناسی مرمت آثار تاریخی خوندم علاقمند به عکاسی آواز بازیگری ترجمه جهانگردی و تحقیق و پژوهش بخصوص در زمینه هنر و علوم انسانی. به مطالعه در زمینه ی روانکاوی ( کتاب های اروین یالوم ) رمان شعر نمایشنامه دیدن فیلم های برتر سینمای دنیا و تئاتر گوش کردن به موسیقی ایرانی شجریان و شهرام و... و موسیقی غیر ایرانی مثل ادل و سلندیون و بسیار دوست دارم که همواره در حال تحصیل باشم. الان دارم انگلیسی یاد می گیرم و بعدش فرانسه رو یادخواهم گرفت. |
|||
06-21-2015, 07:55 AM
ارسال: #984
|
|||
|
|||
با سلام و عرض ادب خدمت تمامى دوستان گرامى ..
در واقع بدليل اينکه هيچ چيز بهتر از صداقت نيست من هم خود را صادقانه معرفى مى کنم ..(هرچند کوچکتر از آن هستم که در اين محفل جايگاهى داشته باشم) من 17 ساله دانش اموز سال سوم رشته تجربى فردى بلند پرواز , اينده نگر , بشدت به فکر کسب و کار و در امد و بدنبال ساختن آينده اى خوب و ياد گيرى اصول کسب و کار و پيدا کردن شغل مناسب .. نمى دانم که آيا واقعا پيوستن من به اين محفل کار درستى ست يا خير .. ولى به هرحال من از همين حالا به فکر کسب و کار و پيدا کردن راه هاى مناسب براى انتخاب شغل مناسب ( به غير از رشته پزشکى و علوم تجربى )و دانستن اصول تجارت و کسب کار هستم . و در واقع دلم مى خواهد ,که بعنوان يک دانش اموز در اين جمع بسيار خوب حضور داشته باشم تا بتوانم از مطالب مفيد و سودمند دوستان بهره مند شوم .. با تشکر .. د.ن. |
|||
06-22-2015, 12:44 AM
ارسال: #985
|
|||
|
|||
معرفي
با عرض سلام
اميرحسين شمس الاحراري هستم ٢١ ساله دانشجوي صنايع دانشگاه خواجه نصير علاقه شديدي به بحث كارآفريني دارم در يك خانواده ي ثروت مند هستم (صاحب كارخانه و چند برند وارداتي و فعال در حوزه ساختمان و معدن) مطمئن هستم به زودي مانند پدرم فردي موفق خواهم شد و افراد بسياري را به موفقيت خواهم رساند ( زيبا ترين كار در زندگي) موفق بشويد |
|||
06-23-2015, 06:26 PM
ارسال: #986
|
|||
|
|||
با سلام
محمد هستم 30 سالمه مهندسی شیمی دارم و ارشد مدیریت اجرایی خوندم ی مدت حفاری چاه نفت کار کردم شرایط موجود در این کار رو دوس نداشتم و اومدم بیرون تازگیا رفتم عسلویه و مشغولم ولی ب هیچ عنوان این شرایط کاری رو دوس ندارم و معتقدم ک زندگی و کار من نباید اینطوری باشه ب دنبال راه انداختن ی کار ازادم تو شیراز ولی نمیدونم چ کاری خانواده دوس دارن تو کار ازاد نرم و تو کارای ب حساب مهندسی باشم ولی خودم اینو دووس ندارم دوستان اگر ایده ای دارن خوشحال میشم پیشنهاد بدن ی سرمایه نسبی هم دارم (09393275076) http://mohammaddehghani.blogfa.com/ وبلاگمه با احترام و ارزوی سربلندی برای دوستان عزیز محرک ترین کلمه "هدفمندی"است... زندگی بدون هدف روی آب است. .... و هدفمندترین کلمه "موفقیت"است... پس پیش به سوی آن. |
|||
07-01-2015, 01:32 PM
ارسال: #987
|
|||
|
|||
سلام
من دارا هستم دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه دولتی متاهلم 21 سالمه و دنبال پول درآوردن عاشق پولم و دوست دارم ثروتمند بشم ولی نمیدونم باید چیکار کنم تو رشته ی خودم. برا خانوما خیلی محدودیت هست. دنبال یه راهیم... |
|||
07-01-2015, 03:56 PM
ارسال: #988
|
|||
|
|||
مهرداد هستم 24 ساله با کلی ایده اما بدون سرمایه
هنوز نه ! اما امید زندست... |
|||
07-01-2015, 05:19 PM
ارسال: #989
|
|||
|
|||
من 33 سالمه با تجربه تصميم غلط تو شغلم
الان دوتا بچه دارم و تو يه شركت تكنسين مكانيكم بخاطر بچه هام و خانوادم نميتونم ريسك كنم فردي اجتماعي هستم و سرمايه كاري ندارم |
|||
07-01-2015, 05:52 PM
ارسال: #990
|
|||
|
|||
پیمان هستم 22ساله با کلی ایده و اندکی تجربه در زمینه های مختلف بدون سرمایه
خوبه آدم تو زندگیش به حامی داشته باشه که با حرفاش بهش دلگرمی بده |
|||
|