ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) زمان کنونی: 09-27-2025, 12:09 AM |
|||||||
|
پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک )
|
11-19-2014, 06:11 PM
ارسال: #51
|
|||
|
|||
RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید ......................... )
سلام دوستان
من یه ایده ی بسیار ساده دارم، فکر میکنم تا حالا اجرا نشده و مزیتش اینه که میتونم درصد بالایی از کار رو برون سپاری کنیم و فقط بسته بندی و عرضه رو خودمون انجام بدیم. اینجا نمی تونم بگم چون اینجا ایده ها رو میخونیم و نظر میدیم و دادن ایده و خوندن ایده های دیگران کم کم داره برامون سرگرمی میشه! این تصور منه و امیدوارم اشتباه باشه. اگر آقای کاظمی اعلام آمادگی کنند این ایده رو براشون میفرستم تا بخونن و نظرشون رو بگن و اگر عملی و اقتصادی بود وارد کار بشیم و هر کس مایل بود وارد کار بشه. محصول نهایی این ایده یه جور محصول مصرفی-آموزشی برای کودکان یکی دو ساله هستش که می توانیم در امکان مختلف توزیع کنیم، از فروشگاه های سیسمونی تا اینترنت و فروشگاه های دیگر. این محصول الان وجود داره و هر بچه ای یکی از اون رو داره اما هدف این ایده ایجاد یه تغییر کوچیک و بسیار جالب در این محصول هستش که بنظرم برای والدین جالب باشه. با سپاس |
|||
11-19-2014, 09:43 PM
ارسال: #52
|
|||
|
|||
من نظرم رو همون قالب هست به خاطر این که کارایی که اکثرا پیشنهاد میدید نیاز به کار گروهی داره و گذاشتن سرمایه روی هم یعنی باید بر فرض مثال یک شرکت ثبت کرد و یه جایی اجاره کرد و تولید کرد گروهی که میدونید نمیشه
ولی قالب اینجوری نیست یکی نماینده میشه پولا رو جمع میکنه و میدن بسازه برای تولیدش هم میشه دست به دست کرد هر کسی برای خودش بزنه مخصوصا اون جام های سفره هفت سین که آقا مهدی گفتن نظر منو خیلی جلب کرد |
|||
11-20-2014, 07:32 PM
ارسال: #53
|
|||
|
|||
نقل قول :اینم می تونه مناسب باشه محصول جالبی هست ولی فکر نکنم تو ایران برای این چیزها کسی پول بده ![]() (11-19-2014 06:11 PM)pooya 90 نوشته شده توسط: سلام دوستان با اینکه ما در این انجمن رو بازی می کنیم ، دوست داشتید ایده تون را خصوصی به بنده ارسال کنید. در صورت داشتن شرایط هماهنگی های لازم انجام خواهد شد . نگران نباشید (11-19-2014 09:43 PM)saadati نوشته شده توسط: من نظرم رو همون قالب هست به خاطر این که کارایی که اکثرا پیشنهاد میدید نیاز به کار گروهی داره و گذاشتن سرمایه روی هم یعنی باید بر فرض مثال یک شرکت ثبت کرد و یه جایی اجاره کرد و تولید کرد گروهی که میدونید نمیشه 100 درصد با شما موافقم و ما هم دنبال چنین کالایی هستیم ولی فعلا که کسی پیشنهادی نمی ده ![]() به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
11-20-2014, 07:35 PM
ارسال: #54
|
|||
|
|||
سطل زباله هوشمند دارای چشم الکترونیکی
![]() این نوع سطل زباله استیل دارای چشم الکترونیکی هوشمند بوده که با نزدیک کردن دست باز و بسته می شود. در این تکنـولوژی با استفاده از اشعه مادون قرمز ( infrared sensor ) شما را قادر می سازد به محض اینـکه دست شما در فاصله 10 سانتی متری از سطل می رسد درب آن بصورت اتوماتیـک باز شده و پس از تخلیه آشغــال به داخل سطل بعد از 8 ثانیه به صورت اتومـاتیک درب سطل بسته خواهد شد. مناسب جهت استفاده در مراکز درمانی ، آزمایشگاه ها ؛ هتل ها ، ادارجات و منازل 23 لیتری ارتفاع سطل زباله هوشمند 53 سانت این سطل زباله هوشمند با باتری کار می کند قیمت 85 هزار تومان !!! به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
11-20-2014, 07:42 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-20-2014 07:48 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #55
|
|||
|
|||
![]() ![]() این بستنی ساز ها ، تبلیغات زیادی روش شد ، ولی به نظر من به خاطر قیمت بالاش توی بازار نتونست موفق باشه و خانواده ها استقبالی نکردند قالب سازی و تولید این محصول هم قابل انجام هست و شاید بشه زیر 5 هزار تومان تولیدش کرد و زیر 10 هزار تومان به دست مصرف کننده برسه تبلیغات خوبی هم روش شده و مردم خوب می شناسنش ![]() به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
|||
11-20-2014, 08:08 PM
ارسال: #56
|
|||
|
|||
RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک )
پکیج های کودک نخبه و امثالهم هم زیاد در رسانه ها تبلیغ شده ، خدایی هم محصول جالب و کاربردی هست
این محصول هم ابتدا به قیمت 59 هزار فروخته می شد ، سپس مدتی 39 هزارتومان و جدیدا دیدم 29 هزار تومان هم داره فروش می ره جای نمونه ارزون قیمت این محصول در کتابفروشی ها و جمعه بازارها و نمایشگاه ها خیلی خالی هست . و با قیمت بسیار مناسبی می شه تولیدش کرد و در سراسر شهر پخش کرد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
|||
11-20-2014, 08:31 PM
ارسال: #57
|
|||
|
|||
همان قدر که نبود قانون کپی رایت در ایران بده و به ضرر تولید کننده ها هست ، یکم زرنگ باشیم می تونیم از نبود این قانون به سود قابل توجهی برسیم
اگر دوستان اسباب بازی خاصی از کمپانی لگو سراغ دارند که در خارج از کشور پرفروش بوده و در ایران وجود نداره ، پیشنهاد بدن تا روی بحث تولیدش در ایران بحث و تبادل نظر کنیم ![]() کپی برداری و تولید یکی از محصولات پرفروش لِگو تولید اسباب بازیهای پلاستیکی لگو از سال 1947 آغاز شد و نخستین شرکتی در دانمارک نام گرفت که از دستگاه قالب گیری تزریقی پلاستیک استفاده کرد. [LEFT] ![]() شرکت "لِگو" چهارمین تولید کننده بزرگ اسباب بازی در جهان محسوب می شود. این شرکت متعلق به بخش خصوصی بوده و بیش از پنج هزار نفر کارمند در سراسر جهان دارد. حدود 150 نفر طراح از 18 ملیت مختلف طراحی و برنامه ریزی اجزا مختلف محصولات لگو را بر عهده دارند. محصولات این شرکت در 130 کشور جهان به فروش می رسند. لگو فعالیت خود را به عنوان یک کسب و کار خانوادگی کوچک آغاز کرد. "اوله کرک کریستیانسن"، بنیان گذار این شرکت در سال 1932 بود و فعالیت وی در شهر بیلوند دانمارک آغاز شد. کریستیانسن محصولاتی چوبی مانند نردبان و اسباب بازی را تولید می کرد. در سال 1934 وی نام لگو را برای شرکت خود برگزید که مخفف کلمات دانمارکی "Leg Godt" یا "خوب بازی کردن" بود. شرکت کریستیانسن تا سال 1960 به تولید محصولات چوبی ادامه داد، اما در این سال انبار شرکت به واسطه آتش سوزی از میان رفت. در نتیجه، تولید محصولات چوبی کاملا متوقف شد. ![]() تولید اسباب بازیهای پلاستیکی لگو از سال 1947 آغاز شد و نخستین شرکتی در دانمارک نام گرفت که از دستگاه قالب گیری تزریقی پلاستیک استفاده کرد. در سال 1951، اسباب بازیهای پلاستیکی بیش از نیمی از محصولات تولیدی لگو را شامل می شدند. بین سال های 1949 تا 1958، لگو تغییرات اساسی در طرحهای خود ایجاد کرد، اما طراحی آجرهای پلاستیکی تا سال 1958 بدون تغییر باقی ماند. ![]() طی دهههای 60 و 70 میلادی، شرکت لگو اضافه کردن اجزا جدید به آجرهای پلاستیکی اولیه را آغاز کرد. آدمکهای لگو که زرد رنگ بودند در سال 1974 وارد بازار شدند. لگوهای مکانیکی که به نام "لگو تکنیک" شناخته می شوند در سال 1977 و رباتهای "مایند استورمز" در سال 1998 معرفی شدند. خط تولید مایند استورمز محصول همکاری بین شرکت لگو و آزمایشگاه رسانه موسسه فناوری ماساچوست بود. ![]() یکی از محصولات این خط تولید به نام "مایند استورمز اناکستی" شامل "آجر هوشمند" می شود که دارای یک ریزتراشه، سه موتور کوچک، چهار سنسور، نرم افزار برنامه نویسی و اجزا "571 تکنیک" می شود. ![]() اگرچه لگو طی سالیان متمادی بسته محصولات در زمینههای مختلفی مانند خانه، مزرعه یا دزدان دریایی را ارائه کرد، اما تا سال 1999 هیچ گونه محصول دارای حق امتیازی را تولید نکرده بود. در این سال، لگو بستههای "جنگ ستارگان" و "وینی دِ پو" را به بازار عرضه کرد. اما تصمیم گیری درباره تولید محصولات دارای حق امتیاز، چالش آسانی برای لگو نبود. ![]() تولید محصولاتی با اجزا غیر قابل تغییر و دارای یک هدف مشخص نسبت به محصولات پیشین لگو که دارای آزادی عمل در ساخت بودند، تضاد کاملی با فلسفه بازی پایانآزاد این شرکت داشت. با این وجود، بسته جنگ ستارگان به سرعت عنوان پر فروشترین محصول جدید لگو در تاریخ این شرکت را کسب کرد. از این رو، در فلسفه جدید شرکت لگو، محصولات این چنینی، خط داستان گویی را به جریان بازی اضافه می کنند. ![]() امروزه، خطوط تولید لگو شامل بستههایی از شخصیتها و صحنههایی از جنگ ستارگان، کمیکهای دی.سی. مانند بتمن، برنامههای تلویزیونی مانند باب اسفنجی شلوار مکعبی و ... می شوند. همچنین بسته زمینههای مختلفی مانند آجرهای بزرگتر "کواترو" و "دوپلو" برای نوزادان و کودکان نوپا در بازار وجود دارند. ![]() به رغم موفقیت های لگو، این شرکت طی سالهای گذشته به واسطه حضور پر رنگ محصولات الکترونیکی مانند دستگاههای پخش موسیقی و کنسولهای بازیهای ویدئویی که بازار کودکان را نیز تحت تاثیر قرار دادهاند، با مشکلات بسیاری مواجه بوده است. همچنین، منقضی شدن تاریخ برخی حقوق انحصاری لگو، این فرصت را برای شرکتهای رقیب مانند "مگا بلاکس" فراهم کرده تا محصولاتی ارزانتر و قابل رقابت با آجرهای لگو را روانه بازار کنند. ![]() به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
|||
11-20-2014, 09:14 PM
ارسال: #58
|
|||
|
|||
تولید ساعت تبلیغاتی هم می تونه انتخاب خوبی باشه
حسنش اینه که تا داره آماده می شه ، به شب عید نزدیک می شیم و نیازی هم نیست تک تک بفروشیم. هم به صورت خام به شرکت های تبلیغاتی می تونیم بفروشیم ، هم به طور مستقیم به مشتری ها ، حالا از تاکسی تلفنی ها گرفته تا شرکت ها فقط طرح و ایده مهم هست ![]() ![]() ![]() لینک : http://www.radangift.com/%D8%B3%D8%A7%D8...index.html به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
|||
11-20-2014, 09:32 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-20-2014 09:32 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #59
|
|||
|
|||
یک ایده ساده
![]() تنگ ماهی دیواری ![]() به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
|||
11-20-2014, 09:34 PM
ارسال: #60
|
|||
|
|||
این لگو رو اتفاقا من چند روز قبل از شروع تاپیک به فکرش بودم چون دوستم یه لوازم تحریر فروشی باز کرده بود قیمت عمده شو ازش پرسیدم و یه حساب کتابی کردم دیدم سودشم خوبه چینی هم بودن
ولی آجرها نیاز بچندتا قالب داره فکر کنم ضمین این که اسباب بازی هست و مجوز هم میخواد احتمالا |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
راه اندازی بستر تولید پودر میوه در منزل | uhanna | 0 | 693 |
02-04-2018 03:17 AM آخرین ارسال: uhanna |
|
بهترین ایده برای شروع کسب و کار و یا تولید با کمترین سرمایه | shokrgozar | 5 | 4,507 |
01-14-2018 03:30 PM آخرین ارسال: r2013.samadi |
|
تولید پودر سیر | amir_sky | 0 | 909 |
01-13-2017 01:34 AM آخرین ارسال: amir_sky |
|
[split] بازاریابی محصولات تولید کنندگان وارد کنندگان | koruosh | 1 | 1,285 |
11-02-2016 12:43 PM آخرین ارسال: کژال |
|
راهنمایی برای ایجاد کار و تولید درآمد مطلوب با سرمایه اولیه 60 میلیون تومان | IvIohammaD | 10 | 6,896 |
10-23-2016 01:02 AM آخرین ارسال: masoud_69 |
|
نحوه آشنایی دوستان با انجمن | مهدی گل محمدی | 106 | 29,291 |
09-04-2016 09:34 AM آخرین ارسال: omid868 |
|
اونایی که توی کار تولید یا پخش عمده هستن بیان تو | amir_sky | 6 | 1,849 |
09-02-2016 02:44 PM آخرین ارسال: davoddinani |
|
تاریخ تولد بچه های انجمن! | MARYAR | 331 | 51,409 |
08-10-2016 02:00 PM آخرین ارسال: mahdie.sfi |
|
عکس شخصی عزیزان انجمن | jahanagahi | 80 | 29,815 |
04-15-2016 08:05 PM آخرین ارسال: masood313 |
|
اشنایی با تمامی استانها(محصولات.تولید.صادرات...) | حامد | 10 | 3,405 |
11-20-2015 09:02 PM آخرین ارسال: فاطیما14 |
|
![]() |
جذب همکاری در آموزشگاه جدید انجمن | MARYAR | 33 | 13,022 |
09-25-2015 10:31 PM آخرین ارسال: vlvl |
تبریک روز معلم به اساتید انجمن | sinap | 0 | 690 |
05-02-2015 10:21 PM آخرین ارسال: sinap |
|
پروژه ریما | majidrt27 | 2 | 1,192 |
12-26-2014 10:10 PM آخرین ارسال: majidrt27 |
|
تولد خانوم صدفی مدیر خوب انجمن | MARYAR | 19 | 4,115 |
12-17-2014 01:14 PM آخرین ارسال: arezu |
|
پیام تصویری و صوتی شما برای چهارمین تولد انجمن | MARYAR | 13 | 8,178 |
11-25-2014 09:51 PM آخرین ارسال: alicpu |
|
تشکر و قدردانی از گرداورندگان و فعالین انجمن میلیاردرهای آینده ایران | محسن دوستوندی | 10 | 2,903 |
01-07-2014 12:46 PM آخرین ارسال: Ali 59 |
|
اتاق گفتگوی انجمن راه اندازی شد. | کامیار کاظمی | 30 | 8,480 |
01-03-2014 09:52 PM آخرین ارسال: delkhaste |
|
رنک انجمن در گوگل 4 شد | toofan245 | 26 | 5,380 |
12-09-2013 01:52 AM آخرین ارسال: ali mohammady |
|
تولد گل پسر انجمن " مهدی گلمحمدی" | mohammadshamosi | 48 | 7,339 |
08-26-2013 04:00 PM آخرین ارسال: مرتضی-تهران |
|
نیاز امروز انجمن ما | مهدی گل محمدی | 9 | 2,534 |