ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

منم میخوام با دستفروشی شروع کنم!
زمان کنونی: 09-24-2025, 04:12 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: sadaf21
آخرین ارسال: arshiac457
پاسخ: 23
بازدید: 12475

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 43 رأی - میانگین امیتازات : 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
منم میخوام با دستفروشی شروع کنم!
11-07-2014, 01:50 AM
ارسال: #11
RE: منم میخوام با دستفروشی شروع کنم!
دوست عزیز شما اگر با بازریابی حضوری مشکل دارین ، بهترین کار بازاریابی در اینترنت برای محصولاتی هست که فروش سریعتری دارن و یا استفاده از سیستم های همکاری در فروش

ایده پرورش حیوانات خانگی هم که دوست دیگری اشاره کردن خیلی خوبه و با پولی که دارین میتونین راحت روش کار کنید ، پرورش پرشین کت - ماهی زینتی - پرندگان خاص و ...

چند تا خانم هم دیدم که برای کافی شاپ ها در منزل کیک های شکلاتی و کاپ کیک میپزن و میبرن و طبق قرارداد تحویل میدن که براشون درامد خوبی داشت

خانمهایی رو هم دیدم که با گذروندن دوره های برنامه نویسی ، تونستن در منزل کارهای پروژه ای بگیرن و درامد خیلی خوبی دارن

کلا بنظرم کار تو نت خیلی راحتتر و پرسودتر از کار دستفروشی و سر و کله زدن با مامورای شهرداری و ... هست - اما سود دهی کار نت دیرتر از کار دستفروشی شروع میشه و باید تحمل کرد

همواره موفق باشید

طوری آواز بخوان که انگار هیچ کس نمی شنود. طوری عاشق باش که انگار هیچ وقت دلت نشکسته است ، طوری برقص که گویی هیچ کس تو را نمی بیند، طوری زندگی کن که انگار توی بهشتی.( مارک تواین )
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
11-07-2014, 11:34 AM
ارسال: #12
میتونی بری فنی حرفه ای رشته های تحصیلی مربوط به زنان بگذرونی مثلا قالی بافی قالی دست باف ایران خیلی معروف وگرون هست توی سطح جهانی
با2میلیون نمیشه یه شغل خوب برای یه دختر درست کرد من پیشنهاد میکنم بری وام اشتغال بگیری 10 12م الان شایدم بیشتر شده باشه بعضی ها میگن 20تومن شده
خوب اگه این وام گرفتی پیشنهاد من سوپر مارکت خرازی دوزندگی لباس زنانه تولیدی لباس عروس یا زنانه کافی نت لوازم ارایشی فروشی یا هر شغلی که خودت بهش علاقه داری فقط یه چیز بدون خواستن توانستن هست .
پس ارداه کن که بتونی حتمن کارت بکنی دست فروشی زیاد موافق نیستم ولی هیلی ها از دست فروشی پولدار شدن...
ولی خوب دست فروشی ام اگه اسولی باشه وبا فکر قبلی باشه خوبه...
مثلا یکی یه بسته ادامس میگیره دستش راه میفته توی مترو میفروشه...
یا یکی دیگه بساط میکنه انگشتر میفروشه.

البته من فقط پیشنهاد میدم نمیگم انجام بده چون تجربه ای توی دست فروشی ندارم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار
11-07-2014, 02:07 PM
ارسال: #13
(11-07-2014 01:50 AM)rad86 نوشته شده توسط:  دوست عزیز شما اگر با بازریابی حضوری مشکل دارین ، بهترین کار بازاریابی در اینترنت برای محصولاتی هست که فروش سریعتری دارن و یا استفاده از سیستم های همکاری در فروش

ایده پرورش حیوانات خانگی هم که دوست دیگری اشاره کردن خیلی خوبه و با پولی که دارین میتونین راحت روش کار کنید ، پرورش پرشین کت - ماهی زینتی - پرندگان خاص و ...

چند تا خانم هم دیدم که برای کافی شاپ ها در منزل کیک های شکلاتی و کاپ کیک میپزن و میبرن و طبق قرارداد تحویل میدن که براشون درامد خوبی داشت

خانمهایی رو هم دیدم که با گذروندن دوره های برنامه نویسی ، تونستن در منزل کارهای پروژه ای بگیرن و درامد خیلی خوبی دارن

کلا بنظرم کار تو نت خیلی راحتتر و پرسودتر از کار دستفروشی و سر و کله زدن با مامورای شهرداری و ... هست - اما سود دهی کار نت دیرتر از کار دستفروشی شروع میشه و باید تحمل کرد

همواره موفق باشید
من از نت به زحمت روزی 5 هزار تومان درآمد دارم.
من میخوام حداقل روزی 100هزار تومان درآمد داشته باشم آیا بااین کارها میشه اینقدر درآمد داشت؟
11-07-2014, 02:12 PM
ارسال: #14
(11-07-2014 11:34 AM)bibak@zah نوشته شده توسط:  میتونی بری فنی حرفه ای رشته های تحصیلی مربوط به زنان بگذرونی مثلا قالی بافی قالی دست باف ایران خیلی معروف وگرون هست توی سطح جهانی
با2میلیون نمیشه یه شغل خوب برای یه دختر درست کرد من پیشنهاد میکنم بری وام اشتغال بگیری 10 12م الان شایدم بیشتر شده باشه بعضی ها میگن 20تومن شده
خوب اگه این وام گرفتی پیشنهاد من سوپر مارکت خرازی دوزندگی لباس زنانه تولیدی لباس عروس یا زنانه کافی نت لوازم ارایشی فروشی یا هر شغلی که خودت بهش علاقه داری فقط یه چیز بدون خواستن توانستن هست .
پس ارداه کن که بتونی حتمن کارت بکنی دست فروشی زیاد موافق نیستم ولی هیلی ها از دست فروشی پولدار شدن...
ولی خوب دست فروشی ام اگه اسولی باشه وبا فکر قبلی باشه خوبه...
مثلا یکی یه بسته ادامس میگیره دستش راه میفته توی مترو میفروشه...
یا یکی دیگه بساط میکنه انگشتر میفروشه.

البته من فقط پیشنهاد میدم نمیگم انجام بده چون تجربه ای توی دست فروشی ندارم
وام اشتغال چطور و از کجا بگیرم؟
راستش یه مدت غیر جدی دست فروشی کردم درآمدش خوب بود ولی دردسراش خییییییییییییلی زیاد بود به خاطر همین اگه شغل دیگه ای باشه همین قدر درآمد داشته باشه ولی بی دردسر حاضرم برم اون شغل.
مثلا طریقه وام گرفتن رو یاد بگیرم سوپر مارکت بزنم عالی میشه.
فقط اگه میدونید چطور میشه وام بگیرم بهم بگید ممنون میشم.
11-07-2014, 02:24 PM
ارسال: #15
سلام...

با دومیلیون تومن نه اینکه نشه کاری کرد!میشه ولی تجربه میخواد که بدونی چی بخری ،چند بخری و کجا بفروشی!

تو دست فروشی مهمترین عامل موفقیت قیمت خرید هست(یعنی اینکه بتونی یه کالای پرمصرف رو با قیمت پایین بخری)

بنظرم اگه بتونی فقط یه قلم کالا پیدا کنی که بازار خوبی داشته باشه و بفروشی به سود خوبی برسی!

یه مورد دیگه کسب و کار که تو اصفهان من خودم از نزدیک شاهدش بودم:بازاریابی برای شرکت های فروش و شارژ کپسول های آتش نشانی بود(خاموش کنند هایی که در مغازه ها و شرکت ها و مجتمع هاس!)

خانمهایی بودن با 4ساعت کار روزی 100تومن و حتی بیشتر درامد داشتن!البته در این میان افرادی هم بودن که صفر تومن درامد داشتن!(عامل موفقیت:مهارت فن بیان و مذاکره

یه مورد دیگه که ذهنم میرسه :با دومیلون تومن میتونی روی اسپری خوش بو کننده بدن و ادکلن و عطر سرمایه گذاری کنی!

با توجه به اینکه خانم هستین بهتر میتونید با خانمها رابطه برقرار کنید !

مورد پیشنهادی آخرم هم بازاریابی برای شرکتها هست!(بنظرم مهارتهای بازاریابی با دستفروشی مشترکه!

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد

نگاهی به آیینه بیندازیدDodgyAngel
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
11-07-2014, 02:30 PM
ارسال: #16
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم برای کسب وکارهایی مثل سوپر مارکت،خرید تاکسیو...وام نمیدن

اولویت وام مشاغل با دارندگان مدارک فنی حرفه ای یا سابقه کار در یک رشته فنی و فارغ التحصیلان میباشد!

همچنین برای مشاغل خانگی نیز وام داده میشه،

برای اطلاعات بیشتر میتونید به سایت تعاون و رفاه اجتماعی یا صندوق مهر رضامراجعه کنید

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد

نگاهی به آیینه بیندازیدDodgyAngel
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
11-07-2014, 09:31 PM
ارسال: #17
(11-07-2014 02:24 PM)یک همراه سبز نوشته شده توسط:  سلام...

با دومیلیون تومن نه اینکه نشه کاری کرد!میشه ولی تجربه میخواد که بدونی چی بخری ،چند بخری و کجا بفروشی!

تو دست فروشی مهمترین عامل موفقیت قیمت خرید هست(یعنی اینکه بتونی یه کالای پرمصرف رو با قیمت پایین بخری)

بنظرم اگه بتونی فقط یه قلم کالا پیدا کنی که بازار خوبی داشته باشه و بفروشی به سود خوبی برسی!

یه مورد دیگه کسب و کار که تو اصفهان من خودم از نزدیک شاهدش بودم:بازاریابی برای شرکت های فروش و شارژ کپسول های آتش نشانی بود(خاموش کنند هایی که در مغازه ها و شرکت ها و مجتمع هاس!)

خانمهایی بودن با 4ساعت کار روزی 100تومن و حتی بیشتر درامد داشتن!البته در این میان افرادی هم بودن که صفر تومن درامد داشتن!(عامل موفقیت:مهارت فن بیان و مذاکره

یه مورد دیگه که ذهنم میرسه :با دومیلون تومن میتونی روی اسپری خوش بو کننده بدن و ادکلن و عطر سرمایه گذاری کنی!

با توجه به اینکه خانم هستین بهتر میتونید با خانمها رابطه برقرار کنید !

مورد پیشنهادی آخرم هم بازاریابی برای شرکتها هست!(بنظرم مهارتهای بازاریابی با دستفروشی مشترکه!

من چند قلم جنس رو میشناسم که خیلی پرفروشن با دستفروشی راحت میشه روزی 100 تومن رو ازش داشت منتهی برای من که خانوم هستم خیلی خسته کنندس.
اما اینطور که معلوم برای داشتن حداقل 20 ملیون راه عملی من همینه چون اینطور که پیداش برای من وامی درکار نیست چون من نه مهارتی دارم و نه مدرک فنی حرفه ای!
بازاریابی رو هم قبلا امتحان کردم توش ناموفق بودم.
11-07-2014, 10:32 PM
ارسال: #18
میتونی پولت را بذاری بانک بعد از 6 ماه 2 میلیون وام بگیری
و ماهی حدودا 100هزارتومن باید قسط بدی

مشاغلی نظیر: «کارگاه تولید شمع تزیینی»، «بسته بندی مواد و فروش به سوپرمارکت های محله؛ یعنی خرید حبوبات به صورت فله و پاک کردن و بسته بندی و در نهایت فروش آنها»، «پرورش قارچ»، «ورمی کمپوست» و «تهیه غذاهای خانگی». هیچ کدوم از این مشاغل خانگی به مهارت خاصی نیاز نداره و به راحتی میتونید یادبگیرید و با سرمایه کم شروع کنید

اگه نگران دردسرهای دستفروشی هم نیستی میتونی به راحتی تو مترو درآمد داشته باشی مخصوصا لوازم ارایش و

خدایا کمکم کن تا بتونم از همه لحاظ بهترین باشم
11-15-2014, 07:21 AM
ارسال: #19
سلام ، با ۵۰۰ تومان میتونید حرفه چرمم دوزی را یاد بگیرید و با خرید مواد اولیه محصولاتی مثل کیفهای چرمی تولید کنید و بفروشید ، صنعت چرم یک صنعت پر درامدی هست ،
04-09-2015, 08:58 PM
ارسال: #20
سلام به همه دوستان من به تازگی با این سایت اشنا شدم و خیلی جالب بود برام فکر کنم یه ذره دیر رسیدم به این تاپیک ولی بازم مینویسم شاید بدرد کسی بخوره بساط کردن یا به اصطلاح مردم دستفروشی کار بدی نیست اتفاقا خوبم هست به شرطی که از راه قانونیش باشه و صبر و استقامت هم کنارش باشه حتی برای بانوان محترمه اینو از طرف خودم که چند سال بساطی بودم و هنوزم وقت کنم هستم میگم بهترین جا واسه این کار روزبازاره که توی تهران تنها چیزیه که زیاده البته بعضی روزها بازار های اطراف تهران بهتره نه کسی بهتون میگه چرا بساط کردید نه هیچ چیز دیگه فقط بسته به بازارش از دوهزار تومن تا بیستهزار تومن پول جا باید پرداخت باشه محدودیت خانم و اقا هم نداره انقدر هستن خانمایی که تو بازار از شوهرشون که کارمنده بیشتر درامد دارن اگه دوستان موافق بودن ادامشو عرض کنم خدمتتون
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کار , کار - چگونه شروع کنم؟ jahanagahi 233 103,535 11-30-2024 12:45 PM
آخرین ارسال: azadkarsho
  کمک کنید چجوری و چه کاری رو شروع کنم Magic Man73 5 3,557 08-11-2023 07:13 AM
آخرین ارسال: Abbas Davoodi
  راهنمایی میخوام برای زدن تولیدی لباس نوزاد و بچه گانه با تریکو پنبه آمریکایی allaay 3 5,664 06-28-2023 08:57 PM
آخرین ارسال: 30ubazar
Star با سرمایه 60الی70 تومن چیکارکنم که ماهی دوتومن درآمد داشته باشه؟ Amir@asd 2 1,554 10-31-2020 12:43 AM
آخرین ارسال: سعید م
  من هم شروع کردم : تایپ در منزل 369369 26 11,680 10-19-2019 05:11 PM
آخرین ارسال: Shadi.t
  شروع طوفانی 19 کالا rdelavari 2 3,536 09-03-2019 12:37 AM
آخرین ارسال: Mohsen058
  شروع کار با یک باب مغازه mounessi 1 1,475 08-24-2019 09:45 AM
آخرین ارسال: rezaya2938
  ما هم شروع کردیم...تولید و پخش میوه خشک mohsenspring 117 56,723 08-19-2019 12:30 PM
آخرین ارسال: رسول نوری
Rainbow دوستان کارگاه تولیدی مواد شوینده میخوام راه بندازم.سرمایه م دویست میشه ابولفضل1366 2 1,367 08-02-2019 03:53 AM
آخرین ارسال: ابولفضل1366
  راه اندازی کسب و کار با پانصد میلیون تا یک میلیارد شاهین توکلی نژاد 16 6,412 08-01-2019 11:16 PM
آخرین ارسال: ابولفضل1366
  دوستان کمکم کنید با 20000000 چیکار میتونم بکنم malim 12 11,364 07-03-2019 09:12 PM
آخرین ارسال: خانم وكيل
  با سرمایه کم چه مغازه ای بزنم؟ Zahra.Nz 2 1,151 07-02-2019 06:28 AM
آخرین ارسال: محمد یوسفی
  فانتاکروم کسب و کاری پر سود با سرمایه اندک arianchrome 0 2,150 05-11-2019 11:59 AM
آخرین ارسال: arianchrome
  من شروع کردم و طی 6 ماه بیش از صد میلیون گردش مالی داشتم mortaza_max 18 16,340 10-22-2018 06:17 PM
آخرین ارسال: Y.s1980
  راهنمایی در خصوص شروع یک کار... start-job 3 1,845 07-25-2018 05:45 PM
آخرین ارسال: 0946725616
  ما هم شروع کردیم... پخش عمده چای sir-mahyar 30 8,959 07-16-2018 06:28 AM
آخرین ارسال: یاسمین اکبری
  شروع کردیم mohsenatu92 0 1,000 05-05-2018 07:37 AM
آخرین ارسال: mohsenatu92
  منم شروع کردم، بازسازی و نوسازی ساختمان حمید رضا غ 91 22,130 04-17-2018 12:50 PM
آخرین ارسال: marjan.raad
  میخوام پخش مواد غذایی رو شروع کنم راهنمایی کنید aas 18 58,776 02-15-2018 08:38 AM
آخرین ارسال: farda20032020
  منم شروع کردم-ساخت و ساز در تهران mohamad021 98 26,456 02-04-2018 04:54 PM
آخرین ارسال: Sana5252

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS