ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-25-2025, 04:05 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ: 1136
بازدید: 345125

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
10-21-2014, 02:56 PM
ارسال: #901
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
سلام. من چتد روز پيش عضو شدم. زياد با اين سايت و روش كار با اون آشنا نيستم . يه كم تو بحثهاي مختلف سرك كشيدم. مدتهاست كه آرزوي ثروتمند شدن را در ذهن دارم و مطالب زيادي هم در اين رابطه خوندم ولي نميدونم از كجا بايد شروع كنم. شب وقتي رفتم خونه يه دفعه يه ايده جالب به ذهنم رسيد! مثل اين كارتونا كه نشون ميده يه دفعه يه لامپ بالا سرشون روشن ميشه...
شروع كردم به نوشتن. هرچي به ذهنم مي رسيد مي نوشتم اينقدر انرژي گرفته بودم كه حد نداره! فردا حتي تو ماشين هم تا چيزي يادم مي اومد يادداشت مي كردم. بعد رفتم كمي تو اينترنت در مورد بازار كارش و ساير فعالان در اين زمينه و ... بررسي كردم. خب يه جورايي هم درگير كار اداره شده بودم و كم كم حس قشنگم كمرنگ شد. تا جايي كه شب كه برگشتم خونه شده بودم يك دنيا نااميدي
هنوز هم از نظر كاري چيزي كه به ذهنم رسيد رو دوست دارم و فكر ميكنم بتونم روش كار كنم اما بازاريابي خاصي مي خواد كه شايد من و چند نفري كه ميخوايم باهم باشيم، نتونيم با توجه به وقت محدودمون براش زمان بزاريم
دوست دارم راهنماييم كنيد. البته مي دونم زياد خودمو معرفي نكردم انشاالله اين كار رو هم مي كنم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-23-2014, 02:38 PM
ارسال: #902
سلام و روزبخیر.
سارا هستم 22 ساله از استان فارس.
دانشجوی سال آخر مهندسی پزشکی.
تخصص که نه اما، تا حدی در زمینه ی کار با کامپیوتر تبحر دارم.
مدعی در علم داشتن به چیزی نیستم اما مدعی در علاقه داشتن به کسب علمم.
ذکاوت و علاقه لازم برای موفقیت رو دارم.منتها به دلایلی واقعا نتونستم از استعدادم استفاده ی کافی داشته باشم.
برای بعد از فارغ التحصیلیم، هدفهای زیادی دارم بلکه بتونم از تبحرها و استعدادهایی که در خودم دیدمو در دیگران نه، استفاده کنم.
10-24-2014, 01:04 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-24-2014 01:17 AM، توسط tan-graphic.)
ارسال: #903
سلام
بالاخره منم فرصت کردم شینم و خودم رو معرفی کنم
در حال حاظر 28سالمه- 1 پسر 2 ساله دارم - عاشق گسترش کتابخونم هستم (خوندن کتابهای الکترونیکی ارضام نمیکنه)
برای رسیدن به انتخابهام همیشه جنگیدم - برای هنرستان رفتن - برای گرافیک خوندن -برای کار کردن - ازدواج - ادامه تحصیل و ... همیشه همه با تصمیمم مخالف بودن
یادم نمیاد تصمیمم تایید یا حمایت شده باشه ولی مصمم پیش رفتم
الان هم تو کنکور برای طراحی لباس و طراحی صنعتی مجاز شدم باید امتحان عملی بدم - همه میگن طراحی لباس و خودم عاشق طراحی صنعتیم
تمام کننده ی خوبی نیستم (گاهی انرژی منفیهای اطرافیان و نداشتن پشتوانه خیلی خستم میکنه)
عاشق کار و حرفم هستم - بدون ورزش و هنر و کار نمیتونم زندگی کنم و با اینکه خیلی خیلی سخته همه ی اینهارو با وجود بچه ی کوچیک و مخالفت همه لحظه ای متوقف نکردم
عجولم - همیشه وقت کم میارم - گاهی انقد تو مغزم فکر و ایده میاد و میره خواب ندارم - تو ورق و دفتر مدام میکشم یا مینویسمشون
زود جوش میارم ولی تو نشون دادنش صبورم
متاسفانه زیاد به اینترنت وصل میشم و وقت برای کارهای عملیم کمه
هیچ کاری واسم عار نیست ولی برا بعضیهاش کمرو هستم
خونه داری و آشپزیم صفره هرچی تلاش میکنم نمیتونم برم تو این فاز ها - انگار برای زندگی تو گارگاه بزرگ شدم چون هر گوشه ی خونم وسایل 1 کاری ریخته (نقاشی- صحافی - رنگرزی و...)

کار، روز رو کوتاه میکنه، عمر رو دراز
10-30-2014, 08:15 PM
ارسال: #904
با سلام خدمت تمامی عزیزان.
من محمد طایفی از یزد هستم.
کارم الان طراحی 3 بعدی نما و داخلی ساختمان هست و البته یک نژاد از طوطی به نام برزیلی رو پرورش میدم و البته 3 سال هست تو کار پرورش این طوطی هستم و مشتری هم دارم اما الان خستش شدم و میخوام کاری در رابطه با همون طراحی 3 بعدی انجام بدم تا فکرم متمرکز تر بشه.لطفا کمکم کنین.ممنون 09131575357
11-24-2014, 12:41 AM
ارسال: #905
من زهرام 24 سالمه دانشجوام و آس و پاس ولی امسال با تمرین جرات انجام خیلی کارا رو پیدا کردم من تازه اول راهم برای همین نباید اجازه بدم کسی روحیه ام رو تضعیف کنه
11-24-2014, 05:02 PM
ارسال: #906
32 ساله مدیر سایت تالار اگهی,یک بار کل دارایی مالی از دست داده و از صفر شروع کرده,با عرضه و کاری,بازاریابی حرفه ای,خود خواه,دوست داره ماهانه 10,000,000,000 درآمد داشته باشه و البته دست و دل باز و عاشق کمک کردن به همه.روابط عمومی یککککککککک,همکاری و تعاون تو کار رو دوست دارم و ایده پرداز هستم.یه ایراد اساسی زود رنج بودنه که گاها مزاحم پیشرفتم میشه و بزودی اونم حل میکنم
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
11-26-2014, 07:45 PM
ارسال: #907
سلام من هم مثل همه شما مشکل مالی دارم و نیاز دارم به یه تعداد دوست خوب که دستام رو بگیرند و کمکم کنند که من هم یک روز دست یک نفر دیگه رو بگیرم
11-27-2014, 01:30 PM
ارسال: #908
من امام پور هستم
29 سال دارم
5ساله متاهل هستم
یک بچه یکساله بنام ایلمان دارم
قبلا در زمینه کارهای بازرگانی فعالیت میکردم.نزدیک به ده سال
ولی الان بیکارم .چون دوست ندارم پسرم رو بذارم مهدکودک.
دنبال کاری هستم که بتونم توی خونه انجام بدم ، دوست ندارم بیکار باشم.احساس خوبی ندارم از اینکه شغلی نداشته باشم .
اگر کاری سراغ دارید به من معرفی کنید
مشتاقانه انجامش میدم البته اگر از دستم بربیاد
منتظر پیام های شما هستم
با تشکر.
11-28-2014, 11:34 PM
ارسال: #909
سلام دوستان من تازه به جمعتون اضافه شدم گفتم شاید بهتره از این تاپیک شروع کنم
18 ساله پشت کنکوری عاشق تکنولوژی ورزشکار حرفه ای دوست داره کاری رو انجام بده که بقیه از پسش بر نمیان هیچکس نمی تونه اونو مجبور به انجام کاری کنه که دوست نداره انجامش بده از نمی تونم و نمی شه متنفره از غر زدن تو شرایط سخت بدش میاد عاشق چالش های سخت و بزرگه از زندگیه یکنواخت و بدون استرس و هیجان متنفره. ایمان قلبی داره که روزی ادم ثروتمند و بزرگی می شه از همه مهم تر کوچیک همتونم هست و اماده برای یادگیریه تجارب جدیده

If You Can Dream It, You Can Do It
11-29-2014, 12:41 PM
ارسال: #910
سلام خدمت دوستای گل و بی ریا

من امیر هستم 23 ساله ، دانشجو ترم اخر رشته علوم اجتماعی

متولد فروردین هستم .پسر شاداب و خوش برخورد ولی از ظاهر چون همه مشکلاتو در درون خودم میریزم ، خواستم کاری را شروع کنم که با یکی از کاربران این انجمن مشورت کردم ولی ی نگاه به پتانسیل شهرم کردم و منصرف شدم.
پسر پر جنب جوش و ایده پرداز و دوس داره کاراشو بصورتی غیرتکراری و تخیلی انجام بده از ی روش کاری ک سود دهی نداشته باشه خسته میشه و دوستداره یک روش جایگزین کاراش بکنه.
از میوه فروشی تا کبابی و تا ساخت پکیج برای خانه مهر و خشکشویی گذران عمر کرده ولی چون علاقه نداشته دو سه ماهه ولش کرده /
ادمی هستم که خیلی از اینده میترسم شاید بخاطر شرایط امروزه ، با این بازار کار و نبود امنیت شغلی.
کلا به کار دولتی یا کاری که فقط کار تکراری بکنم و حق تغییر نداشته باشم خسته میشم / سال دیگه هم باید بریم خدمت Yosef.gif
دوست دارم شغل ازاد کار کنم ولی سردرگم شدم نمیدونم چرا ؟؟ هرکدوم از ما در یک بره زندگی شاید سردرگم بشیم که مارو خیلی عقب میندازه /
اخلاقیاتم : دلسوز / زودرنج / رک بودن /
به کارای کامپیوتری علاقه دارم و موبایل ولی نمیدونم دست داخلش زیاده ، فعلا اقدامی برای یادگرفتن نکردم ، نمی خوام در جا تصمیم بگیرم که بعد از تصمیم سرد شم چون یک بار امتحان کردم.
شخصیتم اینه وقتی میخوام کاری را شروع کنم میترسم مثل دست پا چلفتیا : دی ولی وقتی ریتم کارش دستم بیاد کلا 360درجه با اول کارم فرق میکنم.
یادمه کباب یکه رفته بودم اصن بلد نبودم ذغالو درست روشن کنم که بهم میخندیدن ، یکمم بهم برمیخورد ولی خب مجبور بودم تا جایی که بعد چند روز خودم مقازه را اداره میکردم و بدون اینکه صاحب کار بهم دستور بده میدونستم باید چیکار کنم و مشتری راه مینداختم. ولی چون علاقه نبود و صرفا پول دراوردن بود ازش خسته شدم.
نمیدونم از کجا شروع کنم ؟؟ چون در هرکاری برم تلاش میکنم ک زود کار را جمع کنم یا بقول معروف کارو بدزدم Yosef.gif
نمیخوام فقط مدرک لیسانس را یدک بکشم و دوستدارم ی شغلی ابرومند داشته باشم که هم تو خونه نشینم و هم تفریح کنم با کاری ک انجام میدم.
مخلص همگی
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,945 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS