ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
اگر جوان بودم زمان کنونی: 09-24-2025, 02:56 PM |
|||||||
|
اگر جوان بودم
|
08-30-2014, 10:57 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-30-2014 10:57 AM، توسط alireza091111.)
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: اگر جوان بودم
شكستن ديوارهاي ذهني
استفاده از عبارات تاكيدي نوشتن اهداف با جزييات مطالعه+بررسي+تحقيق توكل برخدا پشتكار ![]() هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست،زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم. بد ترین گناه نا امیدیست.
((حضرت علی (ع))) |
|||
08-30-2014, 04:42 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-30-2014 04:43 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #22
|
|||
|
|||
بله اولین درس ما شکستن دیوار ذهنی است. خرد کردن کلمات نمی توانم و نمی شود است.
خیلی سخت است. واقعا سخت است. سالها است که آموخته ایم بگوئیم نمی توانم...نمی شود..... و حالا میخواهم به خود بقبولانم که می توانم و می شود. باید ایمان داشته باشم. باید باور کنم . باید آنقدر جملات مثبت را بکار ببرم که باور کنم می توانم. باور کنم می شود. نیاز به گذشت زمان داردو عجله ای نداشته باشید.از مسیر تغییر این نگرش لذت ببرید. مگر نه این است که بارها عرض کرده ام مسیر رسیدن به هدف از خود هدف شیرینتر است. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
08-31-2014, 10:13 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا
من دست به هر کاری بزنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد پس من می توانم شکستن دیوار ذهنی را شروع کنم و تا نهایت رسیدن به نتیجه آن ادامه دهنده باشم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-01-2014, 07:58 AM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
یکی از متن های بسیار قوی برای شکستن دیوار ذهنی متن زیر است:
![]() من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-01-2014, 12:14 PM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
من از این تاپیک خیلی انرژی می گیرم،
این متن رو بدین صورت تو دسکتاپ سیستمم قرار دادم، دانلود. با سپاس ![]() ![]() ![]() ![]() دنیا همان چیزی را به ما عطا می کند که ما باور داشته باشیم لایق آنیم و می توانیم داشته باشیم. |
|||
09-02-2014, 10:57 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
یادتون نره:
"روزانه حداقل یک بار این متن را با ایمان و باور کامل مرور فرمائید." دنیا همان چیزی را به ما عطا می کند که ما باور داشته باشیم لایق آنیم و می توانیم داشته باشیم. |
|||
09-03-2014, 02:22 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-03-2014 02:23 PM، توسط ahmad rezaee.)
ارسال: #27
|
|||
|
|||
واقعاً از متشکرم از استاد جوان خودم
جوانی یک حس است و من افراد کهنسال بسیاری را می بینم که به هر چه اراده می کنند حتی در هشتاد سالگی دست پیدا می کنند اگر من جوانتر بودم ( یعنی تجربه اکنونم را داشتم ) سه تا کار عمده می کردم 1- هدف گزاری دقیقی بر اساس علایق و توانائیهایم انجام می دادم 2- انسانهای موفق را پیدا می کردم و زندگی آنها را بررسی می کردم و روش آنها را یاد می گرفتم 3- جا پای بزرگان می گذاشتم و برنامه واقعی بر اساس هدف خودم و آنچه یاد گرفته بودم ترسیم می کردم و صبح و شب ، سریع و با اشتیاق در راه موفقیت قدم بر می داشتم . با حساب و کتاب !!! هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
09-05-2014, 11:29 PM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
برای شکستن دیوار ذهنی جملات خود را برای اطلاع عزیزان مرقوم فرمائید.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-06-2014, 12:04 AM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
این داستان در مورد دیوار ذهنی رو قبلا مطالعه کرده بودم در انجمن لازم دیدم اینجا هم بیان بشه در تکمیل سخنان استاد قربانیان عزیز
باشد که رستگار شویم روزی دانشمندى آزمایش جالبى انجام داد. او یک آکواریوم ساخت و با قرار دادن یک دیوار شیشهاى در وسط آکواریوم آن را به دو بخش تقسیم کرد. در یک بخش، ماهى بزرگى قرار داد و در بخش دیگر ماهى کوچکى که غذاى مورد علاقه ماهى بزرگتر بود.. ماهى کوچک، تنها غذاى ماهى بزرگ بود و دانشمند به او غذاى دیگرى نمىداد. او براى شکار ماهى کوچک، بارها و بارها به سویش حمله برد ولى هر بار با دیوار نامریی که وجود داشت برخورد مىکرد، همان دیوار شیشهاى که او را از غذاى مورد علاقهاش جدا مىکرد… پس از مدتى، ماهى بزرگ ازحمله و یورش به ماهى کوچک دست برداشت. او باور کرده بود که رفتن به آن سوى آکواریوم و شکار ماهى کوچک، امرى محال و غیر ممکن است! در پایان، دانشمند شیشه ی وسط آکواریوم را برداشت و راه ماهی بزرگ را باز گذاشت.. ولى دیگر هیچگاه ماهى بزرگ به ماهى کوچک حمله نکرد و به آن سوی آکواریوم نیز نرفت! میدانید چرا ؟ دیوار شیشهاى دیگر وجود نداشت، اما ماهى بزرگ در ذهنش دیوارى ساخته بود که از دیوار واقعى سختتر و بلندتر مىنمود و آن دیوار، دیوار بلند باور خود بود ! باوری از جنس محدودیت ! باوری به وجود دیواری بلند و غیر قابل عبور ! باوری از ناتوانی خویش اگر ما در ميان اعتقادات و باورهاى خويش جستجو کنيم، بىترديد ديوارهاى شيشهاى بلند و سختى را پيدا خواهيم کرد که نتيجه مشاهدات وتجربيات ماست و خيلى از آنها وجود خارجى نداشته بلکه زائيده باور ما بوده و فقط در ذهن ما جاى دارند. به نور نگاه کن ! سایه ها پشت سرت خواهند بود. |
|||
09-06-2014, 12:42 AM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
به نکته جالبی اشاره فرمودند:
اگر ما در ميان اعتقادات و باورهاى خويش جستجو کنيم، بىترديد ديوارهاى شيشهاى بلند و سختى را پيدا خواهيم کرد که نتيجه مشاهدات وتجربيات ماست و خيلى از آنها وجود خارجى نداشته بلکه زائيده باور ما بوده و فقط در ذهن ما جاى دارند. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 | jahanagahi | 239 | 66,232 |
04-25-2022 07:14 AM آخرین ارسال: Donya_khodadadeh |
|
اگر بمن اعتماد داری 7 | jahanagahi | 56 | 15,066 |
03-09-2015 08:24 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
اگر بمن اعتماد داری 6 | jahanagahi | 19 | 4,275 |
06-22-2014 11:46 PM آخرین ارسال: jahanagahi |