ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

تمام آگهی های دعوت به همکاری
زمان کنونی: 09-24-2025, 05:40 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: SHAHROKH
آخرین ارسال: vahidnikooee
پاسخ: 226
بازدید: 47427

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 39 رأی - میانگین امیتازات : 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تمام آگهی های دعوت به همکاری
07-04-2014, 08:39 PM
ارسال: #71
همکاری سه طرفه و سه سر سود
سلام
اسم من علی هست و تقریبا هفت و هشت سالی است که در بازار بازار معاملات ارزی جهانی مشغول به کار هستم.به علاوه شریک پسر خاله ام که ترخیص کار گمرک (بوشهر و بندر گناوه) است نیز می باشم.
از وقتی با این سایت وزین آشنا شدم و مخصوصا موضوعات مربوط به انرژی مثبت و طرز فکر مثبت را خواندم و تاپیکهای را که دیگر دوستان در مورد افزایش بهره وری کارشان زدند و راهکارهائی را که برای افزایش فروششان داشتند را اعلام می کردند و شکر خدا اکثرا نتیجه مثبتی داشتند من وپسر خاله ام هم تصمیم گرفتیم برای افزایش بازدهی کارمان یک بسته پیشنهادی را خدمت دوستان ارائه کنیم که سود آن سه طرفه باشد.
خلاصه پیشنهاد:
مطمئنا خیلی از شما دوستان در میان دوست و آشنا و فامیل تان افرادی را دارید که در امر تجارت مشغول به کار هستند.منظورم از تجارت در این جا خرید اجناس از کشورهای خارجی و فروش آن در کشور هست.مثلا خیلی ها از چین و تایلند و آلمان و بقیه کشورها خرید می کنند و بعد جنس را می فرستند دوبی و از آنجا به بنادر ایران برای ورود به کشور فرستاده میشه.(این جا کار به دو قسمت تقسیم میشه.عده ای از تجار از طریق قاچاقچی ها اقدام به ورود کالا به کشور می کنند و عده ای هم از طریق قانونی جنس را به گمرک می فرستند تا از طریق قانونی کالا را وارد کشور کنند.ما فعلا با دسته اول کاری نداریم و توجه مان را به بازرگانان قسمت دوم معطوف می کنیم.)
خوب وظیفه اصلی شما و مشارکت ما با شما از این جا شروع می شود که این افراد را به ما معرفی کنید تا ما به عنوان ترخیص کار ،امور گمرکی این دوستان را انجام دهیم.
خوب چه نفعی برای شما دارد؟(طرف اول قضیه)
ما 5 درصد از دستمزدمان را برای هر محموله به معرف (که در اینجا شما باشید) می دهیم.
و چون این افراد به احتمال زیاد از دوستان و اقوام شما هستند در آینده هم که از طریق ما اجناس خود را ترخیص کنند شما 5 درصد پورسانت خود را دارید یعنی خدای نا کرده ما نه قصدش را داریم و نه می توانیم شما را دور بزنیم و به شما پورسانت ندهیم و چون وارد کننده کالا شما را میشناسد شما همیشه در جریان هستید که طرف جنس وارد کرده و شما بزودی کمیسیون خود را دریافت خواهید کرد.یعنی کافی است یک بار بتوانید کسی را به ما معرفی کنید و یک درآمد اتوماتیک دائمی داشته باشید.یعنی هر بار دوست شما از طریق ما امور گمرکی خود را انجام دهد شما پورسانت می گیرید.

چه نفعی برای ما دارد؟(طرف دوم قضیه)
کار بیشتر درآمد بیشتر دارد پس ما هم در این جا سود می کنیم.

چه نفعی برای تاجر مربوطه دارد که از طریق ما جنسش را از گمرک ترخیص کند.؟(طرف سوم قضیه؟)
ما یک اکسپرت(نرم افزار اجرای معاملات به صورت اتوماتیک) داریم که حاضر هستیم بدون دریافت وجه اجاره این اکسپرت را بر روی حساب این دوستان تاجر اجرا نمائیم تا منبع درآمد دیگری برای این دوستان به غیر از کار اصلی خود باشد.
ما کلیه امور مربوط به افتتاح حساب و وریفای (تائید) حساب این عزیزان را انجام داده و هزینه اجاره سرور مجازی (vps) برای اجرای نرم افزار بر روی حساب این دوستان را نیز ماهیانه پرداخت می کنیم.
در ضمن حسابها به نام این دوستان افتتاح می شود و کلیه امور واریز وجه و برداشت وجه از حسابشان فقط از طریق خودشان و با دریافت پیامک بر روی گوشی موبایلشان انجام خواهد شد.
این دوستان نیاز به هیچ گونه اطلاعات و دانشی از بازار ندارند و کلیه معاملات به صورت اتوماتیک از طریق اکسپرت ما انجام خواهد شد و تنها کاری که این دوستان باید انجام دهند شارژ حسابشان و برداشت سود از حسابشان می باشد.

گزینه دوم سود دهی برای طرف اول قضیه (یعنی معرف -شما)
چنانچه شما هم تمایل داشتید که این نرم افزار برای شما هم اجرا بشود این کار امکان پذیر است فقط با این تفاوت که بر روی اکانتهای معرف (شما) ده درصد از سود حاصله را دریافت خواهیم کرد و چنانچه شما این ده درصد سود از سود کل را به ما ندهید از ماه آینده دیگر نرم افزار بر روی حساب شما فعال نخواهیم کرد.یعنی شما علاوه بر سودی که بابت ترخیص کالا از ما می گیرید می توانید منبع درآمد دیگری هم داشته باشید.
لازم به ذکر است که جهت تشویق و ترغیب افراد بازرگان در استفاده از خدمات ما در جهت ترخیص کاری ،به عنوان اشانتیون ما بر روی اکانتهای افراد تاجر سودی را از آنها درخواست نخواهیم کرد.
در پایان بک تستی(مشاهد عملکرد اکسپرت در گذشته) از عملکرد اکسپرت را در ذیل مطلب مشاهده می فرمائید.

امیدوارم بتوانیم با همکاری یکدیگر این مشارکت هر سه سر سود را آغاز نمائیم و ادامه بدهیم.
چون شدیدا اعتقاد داریم ادامه دادن شراکت خیلی مهم تر از شروع شراکت است. یادم است در جائی خواندم قدرت افراد در کنار هم بودن آنها است.
موفق باشید
[تصویر: StrategyTester-2014.gif?lgfp=3000]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-04-2014, 09:46 PM
ارسال: #72
RE: همکاری سه طرفه و سه سر سود
واقعا به نظرت چند نفر میتونن کمکت کنن؟
ولی به هر حال از ارومیه کمک خواستی ما هستیم
07-04-2014, 11:17 PM
ارسال: #73
RE: تمام آگهی های دعوت به همکاری
دوست عزیز جناب break
اگر به گراف اکسپرت توجه نموده باشید فقط 83 پوزیشن توسط اکسپرت گرفته شده است.بازه زمانی بک تست نه ماهه است و در این نه ماه حساب 1000 دلاری را به حدود 3000 دلار رسانده است و دارای پرافیت فکتور 25 و حداکثر دراو دان 25 درصد بوده است. و اتفاقا من بازه بک تست را در بد ترین ماههای پارسال یعنی برج 8 شروع کردم تا کارائی اکسپرت را بهتر نشان بدهم.
دوست گرامی شما اگر توجه فرموده باشید هیچ کجا در متن من صحبت از یک شبه پولدار شدن و سود های آنچنانی نکردم.و این اکسپرت هم قرار نبوده و نیست که کسی راملیاردر کند که بخواهد من یا کس دیگری را ملیاردر کند که احتیاج به کار دیگری نداشته باشم فقط به عنوان یک منبع در آمد اضافی با ریسک منطقی و کم و به عنوان اشناتیون معرفی شده است.
دوست من تحصیلات من مهندسی عمران است و شرکت پیمانکاری با گرید 4 راهسازی و ابنیه دارم.در حال حاضر هم منطقه صنعتی ماهشهر یک پروژه بزرگ را در حال اجرا دارم و قبل از آن هم سالها در در فاز 2 و 3 عسلویه مشغول به کارهای عمرانی بوده ام .حالا به نظر شما منطقی است که بگوییم چرا کار ترخیص از گمرک را هم با پسر خاله ام شریک شده ام؟چرا در بازار بازار معاملات ارزی جهانی هم کار می کنم؟چرا در آینده قصد دارم کار جدیدی را در گرجستان شروع کنم؟
البته من به شما حق می دهم تا اسم اکسپرت و اندیکاتور و سیگنال فروش بیاید ناخودآگاه دید منفی به قضیه پیدا کنید چون احتمالا شما هم از این افراد ضربه خورده اید. ولی برادر من اینکه کسی بد باشد دلیلی بر این نیست که همه بد باشند اگر شما تا به حال نتوانسته اید اکسپرت سود ده ببینید دلیلی بر نبودنش نیست.البته خوشبختانه آن در صد معروف 90 به 10 که معرف حضورتان هست در بعضی کشورهای دنیا مثل اندونزی چین و روسیه عوض شده است و تعداد تریدرهای مداوم سود ده بیشتر از تریدر های ضرر ده شده است.(البته متاسفانه در ایران هنوز همان قانون 90 به 10 سر جایش مانده و تغییری نکرده است).به همین خاطر بروکرها که از من و شما زرنگ تر هستند دارن از بروکرهای مارکت میکر به بروکر های ecn تبدیل می شوند.آنها زود متوجه خطر از جانب تریدر ها شده اند و قانون بازی را عوض کردند چون قبلا می دانستند نهایتا شما بازنده هستید مارکت میکر بودند و مستقیما طرف حساب شما بودند.حالا که می بیینند قانون عوض شده به کمیسون خود راضی هستند.نمی دانم جریان بروکر پرایم در 4 سال قبل یادتان هست یا نه.من جهت پیگیری مسئله مستقیما به دفتر بروکر رفتم و از نزدیک پلاگین های بروکر را دیده ام و می دانم وقتی صحبت از اکسپرت سوده ده می کنم بعد از هشت سال تجربه دقیقا می دانم
از چه چیزی صحبت می کنم.اگر از تریدر های قدیمی باشید حتما من را در سایت سرمایه و قیمتها دیده اید.مطمئن باشید من آبرویم را از سر راه نیاورده ام که بخواهم در یک فروم عمومی به آن چوب حراج بزنم.خوشبختانه جوان هفده هیجده ساله هم نیستم که احساساتی باشم و مطلبی را از روی احساس بنویسم.
اصلا شما مشتری به من معرفی کن.من اکسپرت را برای خودت و تاجرت ران می کنم.بعد می ریم دفتر خانه من تعهد کتبی می دهم اگر شما با این اکسپرت ضرر کردید من ضرر شما را می دهم.خوبه؟
ضمانت از این ببشتر چی می خواهید؟
موفق باشید
07-05-2014, 08:05 AM
ارسال: #74
دوست عزیز جناب break
اگر به گراف اکسپرت توجه نموده باشید فقط 83 پوزیشن توسط اکسپرت گرفته شده است.بازه زمانی بک تست نه ماهه است و در این نه ماه حساب 1000 دلاری را به حدود 3000 دلار رسانده است و دارای پرافیت فکتور 25 و حداکثر دراو دان 25 درصد بوده است. و اتفاقا من بازه بک تست را در بد ترین ماههای پارسال یعنی برج 8 شروع کردم تا کارائی اکسپرت را بهتر نشان بدهم.
دوست گرامی شما اگر توجه فرموده باشید هیچ کجا در متن من صحبت از یک شبه پولدار شدن و سود های آنچنانی نکردم.و این اکسپرت هم قرار نبوده و نیست که کسی راملیاردر کند که بخواهد من یا کس دیگری را ملیاردر کند که احتیاج به کار دیگری نداشته باشم فقط به عنوان یک منبع در آمد اضافی با ریسک منطقی و کم و به عنوان اشناتیون معرفی شده است.
دوست من تحصیلات من مهندسی عمران است و شرکت پیمانکاری با گرید 4 راهسازی و ابنیه دارم.در حال حاضر هم منطقه صنعتی ماهشهر یک پروژه بزرگ را در حال اجرا دارم و قبل از آن هم سالها در در فاز 2 و 3 عسلویه مشغول به کارهای عمرانی بوده ام .حالا به نظر شما منطقی است که بگوییم چرا کار ترخیص از گمرک را هم با پسر خاله ام شریک شده ام؟چرا در بازار بازار معاملات ارزی جهانی هم کار می کنم؟چرا در آینده قصد دارم کار جدیدی را در گرجستان شروع کنم؟
البته من به شما حق می دهم تا اسم اکسپرت و اندیکاتور و سیگنال فروش بیاید ناخودآگاه دید منفی به قضیه پیدا کنید چون احتمالا شما هم از این افراد ضربه خورده اید. ولی برادر من اینکه کسی بد باشد دلیلی بر این نیست که همه بد باشند .اگر شما تا به حال نتوانسته اید اکسپرت سود ده ببینید دلیلی بر نبودنش نیست.البته خوشبختانه آن در صد معروف 90 به 10 که معرف حضورتان هست در بعضی کشورهای دنیا مثل اندونزی چین و روسیه عوض شده است و تعداد تریدرهای مداوم سود ده بیشتر از تریدر های ضرر ده شده است.(البته متاسفانه در ایران هنوز همان قانون 90 به 10 سر جایش مانده و تغییری نکرده است).به همین خاطر بروکرها که از من و شما زرنگ تر هستند دارن از بروکرهای مارکت میکر به بروکر های ECN تبدیل می شوند.آنها زود متوجه خطر از جانب تریدر ها شده اند و قانون بازی را عوض کردند چون قبلا می دانستند نهایتا شما بازنده هستید مارکت میکر بودند و مستقیما طرف حساب شما بودند.حالا که می بیینند قانون عوض شده به کمیسون خود راضی هستند.نمی دانم جریان بروکر پرایم در 4 سال قبل یادتان هست یا نه.من جهت پیگیری مسئله مستقیما به دفتر بروکر رفتم و از نزدیک پلاگین های بروکر را دیده ام و می دانم وقتی صحبت از اکسپرت سوده ده می کنم بعد از هشت سال تجربه دقیقا می دانم
از چه چیزی صحبت می کنم.اگر از تریدر های قدیمی باشید حتما من را در سایت سرمایه و قیمتها دیده اید.مطمئن باشید من آبرویم را از سر راه نیاورده ام که بخواهم در یک فروم عمومی به آن چوب حراج بزنم.خوشبختانه جوان هفده هیجده ساله هم نیستم که احساساتی باشم و مطلبی را از روی احساس بنویسم.
اصلا شما مشتری به من معرفی کن.من اکسپرت را برای خودت و تاجرت ران می کنم.بعد می ریم دفتر خانه من تعهد کتبی می دهم اگر شما با این اکسپرت ضرر کردید من ضرر شما را می دهم.خوبه؟
موفق باشید
07-05-2014, 12:24 PM
ارسال: #75
RE: دعوت به همکاری از بازاریابان بیمه
مهلت ارسال رزومه تا دوشنبه می باشد

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
07-06-2014, 02:22 AM
ارسال: #76
درخواست همكاري بازارياب
سلام
مدتي ادويه مخصوص فست فود پخش ميكنم اما وضعيتم طوري نيست كه به شهرهاي ديگه برم اگه از دوستان كسي باشه بهم كمك كنه سود خوبي بهش ميدم اينكار طوريكه اگه يك مشتري پيدا كني به احتمال زياد بطور مداوم خريد ميكنه يعني يك درامد ثابت ماهيانه داريد.
بسته بندي خونگي هست براي همين خريدار فقط شما رو ميشناسه براي همين بازارياب سود خوبي برميداره.چون كيفيت عالي هست هميشه خريد ميكنند. كيفيت عالي كردم و كمتر سود برميدارم تا مشتري راضي باشه.
اين ادويه براي مرغ سوخاري استفاده ميشه تقريبا شبيه kfc هست
ارد نرمال- ارد اسپايسي- مرينت اسپايسي - مرينت نرمال - مرينت استريپس و چند تاي ديگه كه براي پيتزا هست.
اگه كسي باهام همكاري كنه خوشحال ميشم و يا جايي بشناسيد كه بهش از طريق اونا پخش كرد ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

تجارت یعنی پیدا کردن ادمهای خوب
07-06-2014, 02:41 AM
ارسال: #77
RE: درخواست همكاري بازارياب
سلام
من یه تعداد مشتری ثابت برای زعفران دارم و اکثرا مغازه دار هستن
به نظرت به کار اونها میاد ؟
چه شهری هستین ؟ اخه توی پروفایلتون چیزی نبود

ایستاده مردن بهتر از زانو زده زیستن است
07-06-2014, 10:29 AM
ارسال: #78
(07-05-2014 08:05 AM)bahamin نوشته شده توسط:  دوست عزیز جناب break
البته من به شما حق می دهم تا اسم اکسپرت و اندیکاتور و سیگنال فروش بیاید ناخودآگاه دید منفی به قضیه پیدا کنید چون احتمالا شما هم از این افراد ضربه خورده اید. ولی برادر من اینکه کسی بد باشد دلیلی بر این نیست که همه بد باشند .اگر شما تا به حال نتوانسته اید اکسپرت سود ده ببینید دلیلی بر نبودنش نیست.البته خوشبختانه آن در صد معروف 90 به 10 که معرف حضورتان هست در بعضی کشورهای دنیا مثل اندونزی چین و روسیه عوض شده است و تعداد تریدرهای مداوم سود ده بیشتر از تریدر های ضرر ده شده است.(البته متاسفانه در ایران هنوز همان قانون 90 به 10 سر جایش مانده و تغییری نکرده است).به همین خاطر بروکرها که از من و شما زرنگ تر هستند دارن از بروکرهای مارکت میکر به بروکر های ECN تبدیل می شوند.آنها زود متوجه خطر از جانب تریدر ها شده اند و قانون بازی را عوض کردند چون قبلا می دانستند نهایتا شما بازنده هستید مارکت میکر بودند و مستقیما طرف حساب شما بودند.حالا که می بیینند قانون عوض شده به کمیسون خود راضی هستند.نمی دانم جریان بروکر پرایم در 4 سال قبل یادتان هست یا نه.من جهت پیگیری مسئله مستقیما به دفتر بروکر رفتم و از نزدیک پلاگین های بروکر را دیده ام و می دانم وقتی صحبت از اکسپرت سوده ده می کنم بعد از هشت سال تجربه دقیقا می دانم
موفق باشید

دیروز به اخرین ارسال که نگاه میکردم ارسال شما بود ولی چیزی نمایش داده نمیشد Undecided

من فقط یک سوال دارم : وقتی اکسپرتی سوده هست و شما با این همه کار و حتما درامد چه احتیاجی دارید با سرمایه دیگران کار کنید یا به اونها سود برسانید ؟ برا من تعداد پوزیشن ها و اینکه مدت بک تست چقدر بوده مهم نیست
این سوال هنوز بعد از سال ها برای من بی جواب مانده

خوشبختانه من نه از اکسپرت استفاده کردم نه سیگنال خریدم نه در طول این هشت سال کال مارجین شدم ( حتی یکبار هم این اتفاق نیفتاد )

من هم در سرمایه ،قیمت ها، ایران ایگولد و . . . بودم نه با این یوزر اگر خواستید در خصوصی خدمتتون عرض خواهم کرد

خوشبختانه حرف هم رو خوب متوجه میشویم

براتون ارزوی موفقیت میکنم
07-24-2014, 10:23 AM
ارسال: #79
همکاری در توزیع و پخش چند محصول
من در زمینه فروش مستقیم زعفران، زرشک، خاکشیر،زیره،گردو و ... فعالیت دارم و در حال حاضر به صنف های عطاری،رستوران،ابمیوه فروشی، خواربار کلی و جزیی محصول عرضه می کنیم. برای حذف واسطه تمام محصولات بطور مستقیم از کشاورزان خراسان رضوی خریداری می شود.
دوستان گرامی به هر نحوی که مایل به همکاری در فروش در محل سکونت خودشون بودند در خدمتیم.

07-24-2014, 11:25 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-24-2014 11:28 AM، توسط مهندس روح الله زاهد.)
ارسال: #80
سلام ودرود بی پایان بر شما
بنده چنیدین سال هست که در فکر دستگاه تولید برق هستم که بتونه بدون هیچ انرژی فسیلی کارکنه و انرژی مورد نیازش فقط از طبیعت باشه و بتونه در همه شرایط ،شب و روز و گرما وسرما ، کار کنه .
اما مشکلی که هست نیاز به یه سرمایه گذار دارم تا بتونم طرحمو پیاده کنم
در ضمن بگم که اصلا و ابدا با پارکهای علم و فناوری و مجامع نخبگان و نمیدونم این طور جاها اعتماد ندارم و نخواهم داشت

طرح : تولید برق 220 ولت 25 آمپر برای مصرف خانگی
یعنی هر خونه یه دستگاه داشته باشه و برق خونشو تامین کنه
وهمچنین دستگاه طوری هست که اجزای پیچیده نداشته باشه و در صورت خرابی خود فرد بتونه قطعات معیوب رو تعمیر و یا تعویض کنه
سلام مجدد
در ضمن بنده عرضه مستقیم زعفران قائن و زرشک از بهترین منطقه خراسان جنوبی را دارم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج

جهت سلامتی حضرت مهدی صلواتی بلند ختم کن

يادمان باشد كه زنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، زنگ بعد حساب داريم ..!!

نام کاربری قبلی :rohalah1371
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Video کمک و هم فکری و راهنمایی درمورد ارائه کالا یا خدمات به دارندگان ماشین سنگین مهندس روح الله زاهد 1 811 07-09-2017 08:19 AM
آخرین ارسال: hamedmoez
  پیشنهاد همکاری فوق العاده meisam-92 14 6,070 10-04-2016 11:28 PM
آخرین ارسال: mohammad.b
  راهنمایی در مورد خرید لباس زیر به صورت عمده bmw27 4 1,768 04-20-2016 09:11 AM
آخرین ارسال: aligoli
  به یکی از اعضای سایت که با طراحی وب سایت و phpآشناست نیاز دارم Kaseb 3 680 01-09-2016 10:29 PM
آخرین ارسال: هورداد
  نیاز به مشاوره در مورد خرید دستگاه چاپ abolfazl1358 0 1,079 11-01-2014 04:11 PM
آخرین ارسال: abolfazl1358
  من هم به صورت رسمی و جدی شروع کرم مهندس روح الله زاهد 8 2,376 06-03-2014 06:11 PM
آخرین ارسال: زرین خیز
  همکاری خدمات کامپیوتر-کافی نت مرتضی-تهران 12 3,393 05-17-2014 06:07 PM
آخرین ارسال: مرتضی-تهران
  بازاری به نام «خودروهای اجاره‌ای» karafarin 4 1,845 01-25-2014 08:43 PM
آخرین ارسال: karafarin
  قلیان ۲۰۰ هزار تومانی در کافه های تهران! karafarin 0 692 12-27-2013 05:23 PM
آخرین ارسال: karafarin
Question مشاوره در زمینه شغل های اینترنتی mehran121 5 2,301 12-08-2013 12:21 AM
آخرین ارسال: انضباط
  نیاز به راهنمایی noyan 1 1,402 04-27-2013 04:32 PM
آخرین ارسال: m-jalalvand

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS