ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
صادقانه خودت را معرفی کن....... زمان کنونی: 09-23-2025, 09:30 PM |
|||||||
|
صادقانه خودت را معرفی کن.......
|
06-15-2014, 05:48 PM
ارسال: #851
|
|||
|
|||
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
سلام
23 سالمه.فرزند اخر خانواده. و منم و این دنیای ساکت و بی هیجان. کارشناسی اقتصاد کشاورزی دارم. از درجا زدن متنفرم و متاسفانه الان گرفتارش. خیلی علاقمندم که یه طرح در زمینه کشاورزی شروع کنم. مثل پرورش قارچ. که متاسفانه سرمایه ای ندارم. دوستدار خونواده و دوستانم هستم. حتی الامکان اگه کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم. و یک موردی رو خیلی مایل به انجامش هستم اینه که بتونم یه زمانی فرد مفیدی برای استانم، همشهری هام و افراد فقیر باشم. چیز دیگری به ذهنم نمیرسه. امیدوارم منو هم در جمعتون بپذیرید. [همان غاری که از وارد شدن به آن واهمه دارید می تواند سرچشمه آن گنجی باشد که به دنبالش می گشتید ! ![]() |
|||
06-17-2014, 10:06 AM
ارسال: #852
|
|||
|
|||
(11-29-2010 09:56 PM)دکتر روانشناس نوشته شده توسط: اولین قدم...........خودشناسی1....من مینا 27 ساله کارشناسی ارشد ژئوفیزیک دارم .هم اکنون مشغول کار در شهرستانی هستم. اما از میزان درآمدم راضی نیستم. همیشه بدنبال کسب درآمد بیشتر بوده ام. اما نمیدانم دقیقا از چه راهی . خیلی عجول هستم و از هر راهی که امتحان میکنم زود ناامید می شوم. چون اوا کار را با جدیت خیلی زیاد شروع می کنم انرژیم زود تمام می شود. |
|||
06-19-2014, 02:23 PM
ارسال: #853
|
|||
|
|||
سلام.
اول از همه در مورد نام کاربریم اینو بگم که این نام کاربری خیلی اتفاقی به ذهنم اومد و اون رو انتخاب کردم. من مرد هستم. اسمم سهراب هست 31 سالمه و با همسر و پسر 2سالم زندگی می کنم. زندگی متوسطی دارم . جالب ترین نقطۀ زندگیم اینه که فقط یه قسط سبک دارم و مثل خیلی از همکارانم در محل کارم خودمو تو وامها غرق نکردم. راستی من کارمند دولتم که کارم رو هم خیلی دوست دارم. از جوونی دقیقا این شغل رو می خواستم و الان که گاهی بلندپروازی به سرم میزنه و می خوام برای رسیدن به پست های بالاتر تلاش کنم آرزوهای جوونیام یادم میاد و سرجام میشینم و با خودم میگم من که این شغل رو دوست دارم و بجای تغییر پست سعی می کنم کیفیت کاریم رو بالاتر ببرم و در سازمان نقش پرررنگ تری داشته باشم ( چه پر حرفما! ) در مورد ازدواجم اینو بگم که تو دوران دانشگاه با یه خانوم به تمام معنا (که معمولا به این آدما میگیم عشق اول!) آشنا شدم ولی به خاطر ناپختگیم باهاش ازدواج نکردم. اینو بگم که دلتون حسابی برام بسوزه: اون خانوم واقعا عاشقم بود و چقققققدر دل و تفکر بزرگی داشت... خوب حالا هم با یه زن خوب هستم و دوستش هم دارم ولی عشق اولو..... در کل هر وقت این چیزا به ذهنم میاد زودی از تو فکر میام بیرون چون احساس می کنم دارم به همسر فعلیم خیانت می کنم... همسرم مدرک دانشگاهی کشاورزی داره ولی اصلا به این سرمایه عظیمی که در کنار یه کارگر زبردست (یعنی شوهرش که من باشم) داره، دقت نمیکنه و قدرشو نمی دونه و من همیشه از این بابت کلی حرص می خورم. اینم بگم که پدرم در کنار کار دولتی که داشت (و الان بازنشسته شده) همیشه مشغول باغداری و اینا بود... و من کار کشاورزی صنعتی رو از اون یاد گرفتم. خلاصه اینکه از من اصرار راه انداختن پرورش گل و گیاه و اینا با کار من و مدرک همسرم و از همسرم انکار و تنبلی و اینا... ولی یه روزی بالاخره من می زنم تو کار و یه درآمدی هم از اونجا واسه خودم فراهم میکنم. با این سایت هم اینجوری آشنا شدم که تو اینترنت دنبال کارآفرینیا و اینا میگشتم، که با این فروم برخورد کردم. اول از همه هم این چک بالای صفحه نظرمو جلب کرد و این موضوع رو یادم انداخت که: « آدمای موفق و با اعتماد به نفس و برنامه ریز همیشه آرزوهاشون رو می نویسن و بهشون احترام میگذارن! » یکم هم از روحیاتم بگم: من عقیده دارم برای تمام مشکلات دنیا راه حل وجود داره و در مقابل هررررررر مسئله ای چندین راه برخورد (روبرو شدن) وجود داره. از خود تعریف نباشه آدم باهوشی هستم. گیراییم خیلی بالاست و به یادگرفتن همّه چیز علاقه دارم. عاشق شبکه مستند و فیلم های معنا گرا هستم. همیشه دنبال دوست واقعی خودم تو زندگیم بودم و هستم ولی متاسفانه تاحالا بهش برخورد نکردم... حتی چندین بار از کسانی که فکر می کردم آدمای خوب و دوستان خوبی هستند از پشت خنجر خوردم و در این زمینه هم تجربه دارم :| متولد خرداد هستم و طالع بینی خودم رو هم خوندم! اگه شما هم به طالع بینی اعتقاد دارید باید بگم تمام ویژگی های یک خردادماهی در من هست. اینقدر از خودم گفتم، احساس می کنم چه از خود متشکرم که اینا رو گفتم. پس تا همین جا بسه. (اصلا کی همۀ اینا رو می خونه....؟!؟! ) وقت بخیر ![]() |
|||
06-21-2014, 10:44 AM
ارسال: #854
|
|||
|
|||
سلام.من تازه با سایت شما آشنا شدم.صادقانه بخوام بگم من داشجوی مهندسی برقم فقط همین.
|
|||
06-21-2014, 12:41 PM
ارسال: #855
|
|||
|
|||
امیر حسین ام ؛ 22 سالمه ، تازه خدمت ام و تموم کردم و از دانشگاه ام ترم آخر کاردانی انصراف دادم خیلی کار ها از مسافر کشی و تراکت پخش کنی گرفته تا کار کردن با وانت و دست فروشی و مغازه داری و کار کردن در تاسیسات و لوله کشی انجام دادم اما نتیجه ای در بر نداشته.. :|
ساکن تهران هستم و رشته تحصیلیم ام کامپیوتر بوده.. |
|||
06-22-2014, 11:12 AM
ارسال: #856
|
|||
|
|||
داداش به انجمن خوش اومدی
تو حتما موفق میشی. به بهترین ها فکر کن تا برات اتفاق بیافته من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
06-24-2014, 12:10 AM
ارسال: #857
|
|||
|
|||
باسلام 39 ساله هستم ودبیرو علاقمند به کارافرینی وپیشرفت در زمینه مالی میباشم از کامپیوترزیاد نمیدانم عاشق پیشرفت وترقی هستم از شکست نمیترسم بلکه ازان برای رسیدن به اهدافم استفاده میکنم اهل ریسک نیستم شاید به خاطر ضعف اعتماد به نفسم باشدکه با کمک دوستان حل خواهم کردبعدا به این پست سر میزنم امیدوارم در این راهی که قدم گذاشته ام یاریم کنید . "از تو حرکت ازمن برکت"
|
|||
06-24-2014, 07:51 PM
ارسال: #858
|
|||
|
|||
سلام به همه فریبا هستم وچون خانمم سنم رو نمیگم!!!! کارای هنری پتینه -روبان دوزی میکنم چندبا رنمایشگاه پتینه داشتم ولی دوست دارم هم کارم رو گسترش بدم وهم از تجربیات دوستان برای کسب درامدبیشتر ازراههای دیگه استفاده کنم
|
|||
06-24-2014, 08:14 PM
ارسال: #859
|
|||
|
|||
فریبا حان به انجمن خودتون خوش اومدید...
شما بهترینید و لایق بهترین ها موفق تر باشید من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
06-30-2014, 04:29 PM
ارسال: #860
|
|||
|
|||
من 22 سالمه و دانشجوی ترم آخر مهندسی کشاورزی گرایش زراعت و اصلاح نباتات هستم.
از اخلاق های بدم میتونم بگم که خیلی زود ناامید میشم،زود عصبانی میشم و در حال حاضر هیچ امیدی به آیندم ندارم و بخاطر همین اینجا عضو شدم شاید که کمی امید به موفقیت خودم پیدا کنم.به گفته دیگران،باهوش ام اما فقط در شرایطی که حالم خوب باشه و حوصله داشته باشم از هوشم استفاده می کنم. علاقه خیلی زیادی به مترجمی،روزنامه نگاری،همینطور به رشته تحصیلیم دارم. قصد دارم مترجمی زبان ایتالیایی رو بطور جدی و از طریق دانشگاه،شروع کنم و اینکه خیلی دوست دارم کار کنم اما هنوز استعدادهای خودم رو نمیشناسم و این اشکال عمده و اصلی منه و اینکه نمیدونم از کجا شروع کنم |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما | کامیار کاظمی | 1 | 1,941 |
09-02-2012 06:01 PM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان