ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کوتاه ترین و مهمترین تایپیک زمان کنونی: 09-25-2025, 11:32 PM |
|||||||
|
کوتاه ترین و مهمترین تایپیک
|
08-13-2013, 10:57 PM
ارسال: #41
|
|||
|
|||
RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک
(08-13-2013 07:23 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: امروز عزیز ی پرسید در روز چند بار جملات تاکیدی را تکرار کنیم؟ به قول عمو هوشنگ جونم صبح و ظهر و شب بعد از صرف یک لیوان اب ![]() جملات تاکیدی باید اینقدر و اینقدر تکرار شه تا ذهن باورش کنه |
|||
08-13-2013, 11:45 PM
ارسال: #42
|
|||
|
|||
با سلام به همه دوستان گلم
به نظر من باید به هر طریق ممکن خودمون رو توشرایط روحی مثبت نگه داریم . با تکرار جملات تاکیدی مثبت ![]() با مطالعه مثبت ![]() حفظ ظاهر یک آدم مثبت ![]() گوش دادن به موسیقی مثبت ![]() با ارتباط با آدمهای مثبت ![]() و........ و دوری از هرچیزی که مثبت نیست! ![]() طبیعت از خلاء نفرت داره. یعنی همیشه ذهن ما خودش رو درگیر مسائل پیرامونمون میکنه! اگه خودمون به افکارمون جهت مثبت ندیم ، خوب ذهن هم بیکار نمیشینه و هرچی گیرش بیاد رو تحلیل می کنه!ومعلوم نیست از کجاسر در بیاره! خدای مهربون من هر روز منتظر یک معجزه جدید توزندگیم هستم ! ![]() خدایا شکرت که لبی برای لبخند زدن ودلی برای دوست داشتن بندهات به من عطا کردی ![]() ![]() ![]() از راه شگفت خدا پول مثل سیل بطرف من سرازیر شده |
|||
08-13-2013, 11:54 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-13-2013 11:55 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #43
|
|||
|
|||
من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم
من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. هر روز متن بالا را تکرار فرمائید. من انسانی توانا ، خلاق و دوست داشتنی هستم.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
08-14-2013, 12:44 PM
ارسال: #44
|
|||
|
|||
من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم . به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است. من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. اسپري كود كامل سرسبز حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد ![]() |
|||
04-02-2014, 03:38 AM
ارسال: #45
|
|||
|
|||
من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. |
|||
04-10-2014, 11:50 PM
ارسال: #46
|
|||
|
|||
من می توانم موفق شوم.
چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم.[/b] |
|||
04-10-2014, 11:54 PM
ارسال: #47
|
|||
|
|||
ضمن تبریک مجدد سال نو
![]() متن این تایپیک هدیه انجمن به تک تک شما عزیزان است. چندین بار روزانه این متن را با ایمان و باور کامل مطالعه فرمائید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
04-11-2014, 12:03 AM
ارسال: #48
|
|||
|
|||
من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. مهيار: به قول عمو هوشنگ جونم تكرار عبارات تاكيدي صبح و ظهر و شب بعد از صرف یک لیوان اب Big Grin واقعا لذت بردم مثل هميشه عالييييي هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست،زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم. بد ترین گناه نا امیدیست.
((حضرت علی (ع))) |
|||
04-16-2014, 01:49 AM
ارسال: #49
|
|||
|
|||
من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. |
|||
04-16-2014, 02:16 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-16-2014 02:25 AM، توسط iranboy.)
ارسال: #50
|
|||
|
|||
من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. ندیدم شهی در دل آرایی تو!/ علی فانی در هر کاری حکمتی و در حکمتی دنیایی از خیر. Life Is Good Feeling Good Mobile: 09374475969 |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
مطالعه این تایپیک را به همه عزیزان پیشنهاد میکنم | jahanagahi | 6 | 2,229 |
03-22-2015 10:32 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
بحث عزیزان در رابطه با تایپیک :اگر بمن اعتماد داری.... | jahanagahi | 133 | 21,865 |
06-14-2013 04:47 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
زندگی خیلی کوتاه است. هر لحظه ان را زندگی کن. | فرهاد قربانی | 0 | 801 |
04-14-2013 09:18 AM آخرین ارسال: فرهاد قربانی |
|
سئوال و حواب در رابطه با تایپیک مرحله دوم اگربمن اعتماد داری | jahanagahi | 8 | 1,664 |
12-14-2012 12:24 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان