کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: دیگر مطالب آموزنده روانشناسی فردی (/forumdisplay.php?fid=72) +---- موضوع: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک (/showthread.php?tid=9173) |
کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - jahanagahi - 07-26-2013 07:41 PM کوتاه ترین و مهمترین تایپیک در یک پست: من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. هر روز این متن را تکرار فرمائید. RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - صدفی - 07-26-2013 07:54 PM من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. ![]() ![]() ![]() RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - jahanagahi - 07-26-2013 08:18 PM من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. هر روز این متن را تکرار فرمائید. RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - bitumen - 07-27-2013 02:44 PM من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - jahanagahi - 07-27-2013 02:46 PM عزیزان این متن را در این تایپیک آنقدر بنویسید که ذهن کاملا آنرا قبول کند. RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - Divar - 07-27-2013 04:41 PM I Can Because I am Powefull RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - Elixir - 07-27-2013 05:23 PM من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. (07-27-2013 04:41 PM)Divar نوشته شده توسط: I Can Because I am Powefull بابت نوآوری متشکریم.. ![]() RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - poldar - 07-27-2013 06:24 PM من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - iranboy - 07-27-2013 07:32 PM من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. هر روز این متن را تکرار فرمائید. RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - صدفی - 07-27-2013 09:01 PM من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. |