ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

گروه خراسان
زمان کنونی: 09-25-2025, 04:14 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان
نویسنده: sam.in
آخرین ارسال: abolfazl_qn
پاسخ: 702
بازدید: 164679

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 68 رأی - میانگین امیتازات : 3.06
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گروه خراسان
04-06-2014, 05:48 PM
ارسال: #621
RE: گروه خراسان
سلام
با تبریک دیر هنگام نوروز و آرزوی سالی خوش برای همه ی عزیزان
متاسفانه اولین روز عید با خبر تصادف و فوت دو تن از اقوام نزدیک کلا همه ی برنامه های عادی از جمله حضور در سایت تحت الشعاع قرار گرفت.

برنامه ی جلسه ی امروز رو الان دیدم و متاسفانه از دستش دادم.امیدوارم دوستان عزیز شرکت کننده و بانیان اصلی این گرد همایی نتایج رو اطلاع رسانی کنند.
به امید پر بار بودن جلسه .قبلا از عزیزان کمال تشکر رو دارم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-07-2014, 07:28 AM
ارسال: #622
(04-06-2014 05:48 PM)alma نوشته شده توسط:  سلام
با تبریک دیر هنگام نوروز و آرزوی سالی خوش برای همه ی عزیزان
متاسفانه اولین روز عید با خبر تصادف و فوت دو تن از اقوام نزدیک کلا همه ی برنامه های عادی از جمله حضور در سایت تحت الشعاع قرار گرفت.

برنامه ی جلسه ی امروز رو الان دیدم و متاسفانه از دستش دادم.امیدوارم دوستان عزیز شرکت کننده و بانیان اصلی این گرد همایی نتایج رو اطلاع رسانی کنند.
به امید پر بار بودن جلسه .قبلا از عزیزان کمال تشکر رو دارم.

سلام دوست عزیز از شنیدن این خبر واقعا ناراحت شدم،همدردی منو بپذیرید.من و دوستان توی جلسه بودیم وانشالله بزودی نتایج جلسه رو حتما براتون ارسال می کنیم وشما نگران عدم حضور نباشید ،انشالله سعی مکنیم با جزییات مطالب رو بیان کنیم.
04-07-2014, 10:25 AM
ارسال: #623
گزارش اولین جلسه بینظیر سال 93

سلام گرم خدمت همه دوستان گروه و انجمن

خب با عنایت خداوند و زحمات دوستان ، جلسه دیروزبسیار پر بار بود و با حضور دوستان مشتاق انجمن و با حضور
میهمان ویژه جناب آقای صفائیان کلاس آموزشی در حد جلسات بین المللی را تجربه کردیم .

کلیت جلسه تحت الشعاع حضور میهمان گرانقدرمان بود و ایشان که دارای مهندسی مکانیک
و ساکن کالیفرنیای آمریکا هستند و تجربه بسیار عالی حدود 30 سال در کشورهای آلمان و آمریکا
در شرکت زیمنس و همچنین کارآفرینی موفق در زمینه احداث تولیدات قطعات بسیار پیشرفته هواپیما
در آمریکا و همچنین استادی دانشگاه را داشتند ، چون دائره المعارفی ، پاسخ ها و معلومات ناب را در اختیار دوستان قرار دادند .

صحبت از تفاوت های کاری و سیستمی در ایران با اروپا و آمریکا شروع شد و با بازگویی زندگینامه ایشان
به جلسات پاسخ و پرسش در زمینه های مختلف توسط دوستان رسید که با مثال های عینی دوستان
راهکار های بسیار عالی دریافت می کردند .

گزیده ای از سخنان ایشان را برای دوستان می آورم تا عکس های جلسه و مطالب بیشتر توسط دوستان آپ شود .

1- درسال 1900 حدود 50 درصد آمریکائیان
در کشاورزی مشغول بودند و اکنون فقط با 3 درصد ، کشاورزان کل نیازهای غذایی آمریکا و بسیار
از کشورها را تامین می کنند ، پس تکنولوژی و ابزار باید در خدمت صنعت و تولید استفاده شود تا بهره وری افزایش یابد .

2- عامل این ترقی الف : ابزار آلات و ب: نیاز روز افزون مردم است .

در دنیا و مورد اشاره آمریکا و اروپا ، هر روز در حال تغییر و تحول هستند و محصولات
مرتب تغییر و بهبود و برای مصرف ساده تر می شوند .

3- فروشگاه های حتی بزرگ برای همجهتی با تغییرات تقریباً هر 2 سال یکبار تغییرات بنیادی
در دکوراسیون - تبلیغات - چیدمان - و تغییرات روز مره در محصولاتشان انجام می دهند ، مثلاً مک دونالد
هر ماه وعده های غذایی جدیدی به منوی خود اضافه میکند .

4- مردمانشان ایستا نیستند و یکسره در حال نوآوری و بهینه کردن امور هستند ، فعالانه به کشورشان اهمیت می دهند و امور را بر پایه صداقت ، درستکاری ، فعالیت مثبت
انجام می دهند و دزدی در کارشان نیست .

5- عمده فعالیت برای پیشرفت ایران :
- بازگشت مغزها به ایران ،چه نابغه های ایرانی و چه کشورهای دیگر ، نمونه کشور امارات .
- برآورده کردن نیاز جامعه به استادان خوب و آموزش سطوح مختلف جامعه .

همه مانیاز به هدایت داریم پس مهمترین رکن اصلی موفقیت در هر زمینه ای آموزش اولیه
و ادامه مسیر با تکیه بر دانش درست است .

[b]

و مهمترین سوال :
رمز ثروتمندی از دیدگاه ایشان :

هدف - علاقه - دانش و ثبات قدم است .

دوستانی که در این جلسه همراه ما بودند :
آقایان جواد فرجادی - سعید شریفی - میلاد کلیدری - رضا فضایلی -هادی نوعی - مهران یزدانی- مجید کیوان - آقای سروری- آقای جوان - جناب سیدی زاده - رضایی

و خانمها : خانم سیدی و خانم رضایی

میهمان جلسه : مهندس صفائیان ( مهندس ارشد شرکت زیمنس )

در خاتمه از همه دوستانی که در جلسه حضور یافتند صمیمانه
قدردانی می کنیم و حتماً پیگیر ادامه جلسات در آینده نزدیک باشند .

هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
04-07-2014, 10:56 PM
ارسال: #624
با سلام خدمت دوستان عزیز
نکات ومواردی که در حلسه دیروز از نظر من جالب بود رو براتون اعلام میکنم،امیدوارم براتون مفید باشند:
1.یک فرق بسیار مهم در فرهنگ ما ایرانیها که باعث شده که در بسیاری از کارها پیشرفت نکنیم غلی الخصوص در قسمت صنعت ، بحث حسادت بین افراد می باشد.واینکه متاسفانه حاضر نیستیم دانش خودمون رو در اختیار بقیه بزاریم و این مشکل بسیار بزرگی هست
2.یکی از نقاط ضعف ما این هست که خیلی از کارهایی که میتونیم خودمون براحتی انجام بدیدم رو بی حهت به شخص ثانی میسپریم.به طور مثال در بحث با آقای صفاییان در مورد خرید یک دستگاه تزریق پلاستیک واحتمال مشکلات دستگاه ونیاز به تعمیرات ،ایشون پاسخ بسیار جالبی ارایه کردند:قبل از خرید هر دستگاه میشه به سایت سازنده مراجعه نمود و براحتی با استفاده از کاتالوگ استفاده از دستگاه ،عیوب بسیاری که بصورت احتمالی برای دستکاه پیش می آید رو برطرف سازیم.
مثالی که ایشون زدند : جوانان امریکایی در روزهای تعطیل یکشنبه ها خودشون تعمیرات اتومبیل انجام می دهند از تعویض لنت ترمز گرفته تا تعویض روغن!!!!!!!
حالا خداییش ما کجا اینزوری هستیم؟؟؟؟
حتی ماشین رو هم می بریم کارواش!!!!! بحث پولش نیست ها بحث اینه که یه لدت خاصی برای آدم داره وقتی خودش بتونه این کارو انجام بده
3.مهمترین قسمت برای شروع یک کار اینه جو گیر نشیم وبا دانش و اطلاعات کامل بریم سراغ هر کاری ،البته این یه حرف تکراری هست و همه ی ما اونو شنیدیم ولی خوب تکرار یه حرف خوب باعث میشه ملکه ذهن ما بشه پس به نظرم بیام این جمله رو برای خودمون توی دیوار اتاقمون بچسبونیم.
یه لطیفه که مهندس گفتن وجالب بود:یه مشهدی میره تهران برای آموزش رانندگی ، روز امتحان افسر بهش میگه روشن کن بروجلو،یهو روشن میکنه و میزنه دنده عقب ومیره عقب!!!افسره میگه چرا رفتی عقب؟ میگه میستم خیز بگیرم!!! حالا ما هم مواظب باشیم خیلی خیز نگیریم برای حرکت رو به جلو
4.تعیین هدف و نقشه راه هم که دیگه کلیشه ای ترین جمله ای هست که ما ازهمون دوره تحصیل تا امروز فراوان شنیدیم و خوب هم آقاس صفاییان و هم آقای سیدی زاده خیلی روی اون تاکیید داشتند و آقای سیدی زاده مثال این کارو مثل یه نقشه گنج عنوان کردند که مثل فیلم ها که آدرس دقیق توی نقشه داره،باید نقشه ما هم برای اهداف دقیق و کامل باشه . اگر نقشه راه بگه در حوالی یک درخت سیب در باغ، فلان گنج هست ... خیلی فرق داره که بگه در باغ و در قسمت شرقی به فاصله 2 متر از دیوار و در پای درخت سوم سیب گنج وجود داره
خوب دوستان انشالله در پست های بعدی سعی میکنم موارد دیگه ای رو براتون بنویسم انشالله ، امیدوارم مطالب بالا بدردتون بخورن
ازونجایی که ممکنه دستنوشته من خیلی شیوایی نداشته باشه،پس لطفا نظرات وپیشنهادات خودتون روهم بهم بگید تا انشالله بتونم نقاط ضعف رو برطرف کنم .
با تشکر رضا فضایلی
04-08-2014, 10:29 AM
ارسال: #625
سپاس فراوان آقای فضایلی بابت وقتی که گذاشتید 10_004
به هر حال هر فرد از یک زاویه به مباحث مختلف نگاه میکنه...

بازم ممنون 10_004

باران باش و ببار؛
مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟
04-08-2014, 12:04 PM
ارسال: #626
سلام مجدد خدمت دوستان
موارد دیگری که میخوام براتون بیان کنم:
1.طبق صحبت های اساتید حاضر همیشه نباید دنبال پول باشیم چراکه در این صورت هم خیلی سخت به اون می رسیم وهم اینکه با ذهنیت مشغول باعث میشیم از زندگی وخصوصا کار لذت کافی رو نبریم.خوب حالا یعنی چی نباید دنبال پول باشیم یعنی اینکه به پول و درآمد خیلی فکر نکنیم و مطمئن باشیم که اگر درست کار کنیم و برنامه ریزی داشته باشیم خودبه خود درآمد و پول میان سراغ ما و نیاز نیست ما بریم سراغ اونها. به قول آقای سیدی زاده الان ایشون شرایطی دارند مه دیگه به چک شدن چک هاشون اصلا فکر نمی کنند بلکه بصورت اتومات این چک ها پاس میشن چرا؟؟؟ چون اصول کار وقانون جذب رو رعایت می کنند.
2.همیشه سعی کنیم توی کار این ضرب المثل که: ماهی رو هر موقع از آب بگیری،تازه هست رو فراموش کنیم!لابد می پرسید چرا؟ چون به قول آقای سیدی زاده باعث میشه که چند پله از اون آدم هایی که زودتر از ما شروع می کنند عقب بیافتیم .
مثال آقای سیدی زادیSad(اگر یه روز جعفر آقا باهات تماس گرفت و گفت فلان جا فلان زمین رو میای بخریم،شما معطل نکن و بهش بگو بریم ببینیم،اگه گفت امروز وقت ندارم ،بهش بگو آدرس بده و خودت همون روز برو دنبالش و تحقیقات رو انجام بده ،نزار فرصت از کفت بپره...))
3. درس خوندن توی دانشگاه رو به عنوان یه مدرک برای شروع کار طلقی نکنیم،بلکه به دید یک محیط برای باز شدن دیدگاه وعقایدخودمون روش حساب باز کنیم.متاسفانه خود من و اکثر شما دوستان حالت اول رو داریم. من تازه روز جلسه فهمیدم که داشتم عمر وزمانم رو به چه شکلی حروم می کردم. در ظاهر فرقی بین دو نفر که مدرک لیسانس دارن شاید نباشه ولی اونی که فکر کردن رو آموخته می تونه برای کار کردن و رندگی کردن روی مدرکش حساب باز کنه ،نه اونیکه صرفا چند تا امتحان رو پاس کرده با نمره حتی 17 یا 18 . پس بیام از این پس تصور غلط مدرک گرایی رو بزاریم کنار و دنبال یادگیری فکر کردن و باز شدن عقاید باشیم و سعی کنیم با مجهول سازی مطالب برای خودمون و فکر راجب به اونها درک درست و دانش کافی رو پیدا کنیم.
4.یکی از صحبت های جالب آقای سیدی زاده و مهندس صفاییان بحث تصویر سازی های ذهنی بود که اگر دوست داریم که به چیزی برسیم،قبل از رسیدن به اون هدف بیام روزانه 10 دقیقه تصوی از اون رو برای خودمون بسیازیم وباور کنیم که قراره به اون برسیم.
مثلا آقای صفاییان گفتند که دوران کودکی برای خودشون تصویر یک دوچرخه رو تجسم می کردند و فکر می کردند الان اونو دارند واین باعث شده که به خودباوری برسن
دوستان انشالله باز وقت شد نکات دیگری رو هم براتون می نویسم
دوستدارشما رضا فضایلی
[/align][تصویر: Capture.jpg]
پس اگر یکبار شکست خوردیم ،ادامه بدیم
04-08-2014, 11:10 PM
ارسال: #627
سلام دوستان
سلام به اون دوستانی که منتظر جعفر آقا نمی مونند و خودشون مسیر زندگی شون رو تایین می کنند .
سلام دوستان من حمید سیدی زاده هستم و یک تشکر ویژه بکنم از اون دوستانی که برای شرکت در جلسه از شهر های اطراف تشریف آورده بودنند .
راستش نمی دونم بگم جلسه یا سمینار چون تعداد خیلی زیاد شده بود و اگر اطلاع
پیدا میکردم از تعداد دقیق دوستان حتما دفتر رضایی 11 رو هماهنگ میکردم تا دوستان تا سالون دفتر نشینند .
خلاصه همگی خوش اومده بودید و انشالله رضایت دوستان جلب شده باشه .
خوب وقتی استاد هایی داریم که از خارج کشور و کشور های تا حدودی پیشرفته تر تشریف می آورنده باید از اون دوستان استفاده کرد و از دیدگاهاشون نظاره کرد.

یک سری از دوستان سوال جالبی فرموندند :
جناب مهندس اگر شما جای ما بودید چه کاری رو انتخاب می کردید ؟
جواب های جالبی هم داده شد .

اگه اجازه بدین راجب این موضوع در تاپیک بازگشت جادوگر توضیح بدیم .

بازم از دوستان جهت شرکت در جلسه خودشون تشکر میکنم .
شب بخیر

مشکلات برای همه هستند و برای آدم های موفق بیشتر ، فقط آدم های موفق با مشکلات برخورد صحیح انجام می دهند به جای فرار از مشکلات .( حمید سیدی زاده )
04-09-2014, 03:13 PM
ارسال: #628
سلام
یه پیشنهاد داشتم نمیدونم امکانش هست یا نه ولی با توجه به اینکه جلسات گروه خیلی پر بار هستش و برای امثال من با اینکه مشهدی هستیم این فرصت نیست که تو جلسات باشیم اگه ممکنه:
یه دوربین تو جلسه بزارین و فیلم جلسه رو ضبط کنین تا بقیه هم استفاده کنن.
حداقل اینه که فایل صوتی رو تهیه کنید و اون رو تو یه سایت دیگه آپلود کنین
آقای سیدی زاده امیدوارم شما این کار رو پیگیری کنید.
اگه این کار رو بکنین به خیلی از بچه های انجمن کمک کردین
با تشکر
04-09-2014, 09:22 PM
ارسال: #629
(04-09-2014 03:13 PM)saeedhashemi1371 نوشته شده توسط:  سلام
یه پیشنهاد داشتم نمیدونم امکانش هست یا نه ولی با توجه به اینکه جلسات گروه خیلی پر بار هستش و برای امثال من با اینکه مشهدی هستیم این فرصت نیست که تو جلسات باشیم اگه ممکنه:
یه دوربین تو جلسه بزارین و فیلم جلسه رو ضبط کنین تا بقیه هم استفاده کنن.
حداقل اینه که فایل صوتی رو تهیه کنید و اون رو تو یه سایت دیگه آپلود کنین
آقای سیدی زاده امیدوارم شما این کار رو پیگیری کنید.
اگه این کار رو بکنین به خیلی از بچه های انجمن کمک کردین
با تشکر
من یه عنوان یکی از کسانی که انشالله سعی میکنم به هیچ وجه جلسات آینده رو از دست ندم،در حد توانم این کارو براتون انجام میدم انشالله ،البته در جلسه گذشته دوشتان فیلم برداری مختصری رو انجام دادند ولی حجمش به یک گیگ رسید و شریاط آپلود اون ظاهرا سخت هستش
04-10-2014, 03:44 PM
ارسال: #630
اگه فایل صوتیش هم باشه خیلی خوبه
خیلی راحت و تو زمان های پرت مثل تو اتوبوس و .......میشه بهش گوش کرد و استفاده کرد از این مطالب
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  گروه استانی کرمانشاه mohajer.my 90 17,327 07-06-2025 10:28 AM
  گروه استانی گیلان zoofanoon 709 177,963 06-01-2025 03:15 PM
  گروه استانی آذربایجان mosafere55 393 84,435 12-22-2019 05:01 PM
آخرین ارسال: Mohsen taghizadeh
  گروه استانی همدان سعید یوسفی 65 14,267 06-19-2019 06:46 PM
آخرین ارسال: محمد امینی
Lightbulb گروه استان گیلان ؛ تاسیس 1397 (جدید) Neo13 1 736 02-20-2019 08:54 PM
آخرین ارسال: peyman.fc
  گروه استانی بیرجند mortezajafari 59 16,388 02-13-2019 05:57 AM
آخرین ارسال: Asman_help
  گروه استانی گلستان tavakoli 119 22,671 10-13-2018 02:59 PM
آخرین ارسال: DddKing
  گروه پايتخت (تهران و كرج) P@RSA 126 29,757 09-26-2018 11:59 AM
آخرین ارسال: master.seo1989
  گروه قزوین arvin-leo 75 15,683 08-01-2018 03:19 AM
آخرین ارسال: cactoos
  گروه استانی فارس SAMIRA 163 33,729 07-29-2018 08:33 PM
آخرین ارسال: shayan2225
  گروه استانی خوزستان Delta.H 385 75,453 07-12-2018 11:28 AM
آخرین ارسال: Rasoul296
Rainbow گروه استانی هرمزگان spiderboy 80 16,837 07-01-2018 06:45 PM
آخرین ارسال: iranboy
  گروه قم اميرعلي 102 20,953 04-16-2018 12:06 AM
آخرین ارسال: reza-k
  گروه استانی آذربایجان غربی farshid1371 75 13,896 04-08-2018 02:46 PM
آخرین ارسال: naserm123
  گروه استانی يزد hotdvd 69 12,134 02-12-2018 12:52 PM
آخرین ارسال: efat
  گروه استانی بوشهر motafaker77 186 37,022 02-04-2018 09:29 PM
آخرین ارسال: amirctrl
  گروه استانی اصفهان میلاد 266 55,601 01-04-2018 01:18 PM
آخرین ارسال: iranwebshop
  گروه استانی مازندران کوروش بزرگ 98 17,663 11-09-2017 01:23 AM
آخرین ارسال: uhanna
  گروه استانی لرستان کوروش بزرگ 48 8,546 05-24-2017 03:51 AM
آخرین ارسال: kiavash661
  گروه استانی مرکزی emad_khoda 26 5,649 04-11-2017 04:52 PM
آخرین ارسال: hamedforsat

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS