ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
مسیر ثروت( محسن مولایی نسب ) زمان کنونی: 09-24-2025, 02:29 PM |
|||||||
|
مسیر ثروت( محسن مولایی نسب )
|
03-12-2014, 01:07 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-12-2014 01:19 AM، توسط alireza091111.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
مسیر ثروت( محسن مولایی نسب )
مسیر ثروت
فرض كنيم شما يك فرد متوسط با درآمد ماهانه 700هزار تومان هستيد، خوب براي خريد يك خانه 500متري به ارزش 2ميليارد تومان و يك اتومبيل 50ميليوني چقدر بايد كار بكنيد. پاسخ 2هزار و 928 ماه يا به عبارتي 244سال بدون حتي يك ريال مصرف و پسانداز 100درصد و اگر قيمت هم چند سال ثابت بماند. ولي آيا مالكان هزاران خانه 500متر به بالا در تهران و ديگر شهرهاي بزرگ كشور 244سال كار كردهاند. جواب قطعا منفي است. پاسخ ديگر، اما ممكن است ريشه در برداشتهاي اشتباه جامعه ايراني از ثروت باشد. پاسخي ساده حتما «دستشان كج است». ولي واقعا آيا براي داشتن يك زندگي مرفه بايد دستمان كج باشد؟ قطعا چنين پاسخي مردود است نه در تهران و در هيچ شهر ديگر جهان . لازم نيست دستتان كج باشد تا يك زندگي مطلوب داشته باشيد، اما شايد لازم است قدري فكرتان را كج كنيد چرا؟ همه ما با يك مفهوم آشنا هستيم، «كار ميكنيم تا پول داشته باشيم.» از هفت سالگي تا بيست و هفت سالگي درس ميخوانيم تا كاري به دست بياوريم، سر برج بشود حقوق بگيريم و آن حقوق را تا سر برج آينده خرج كنيم و باز ...؟ جالب اينكه در تمام بيست سال زماني كه در مدارس درس ميخوانيم از ويژگي استپهاي روسيه تا نوع پوشش گیاهی امریکا و تا جزاير لانگرهاوس و صدها بيت شعر را ميخوانيم و حفظ ميكنيم، ولي هيچ گاه در مورد اصول اولیه کسب و کار و روش های درست و حلال ثروتمندی چیزی یاد نمیگیریم همواره بچه ها را بین علم و ثروت قرار میدهیم و انتخاب علم را نشان فرهیختگی میدانیم ... . هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست،زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم. بد ترین گناه نا امیدیست.
((حضرت علی (ع))) |
|||
03-30-2014, 12:59 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: مسیر ثروت( محسن مولایی نسب )
خوب پیش از این گفتیم که در تمام دوره تحصیلمان چه در دانشگاه و چه دردوره قبل از آن تمام چیزی هایی که یاد میگیریم در حد تئوری های به درد نخور باقی میمانند در حقیقت باید ریشه خیلی زا مشکلات را در همین اموزش های ناقص و تئوری محض بدانیم . اما چکار باید بکنیم چون به اندازه کافی در تمام مقالات و سخنرانی ها به این موضوع اسفبار پرداخته شده . خوب بهتره هر کاری داریم میکنیم رو متوقف کنیم و چند تا سوال اساسی از خودمون بپرسیم :
1- سیستم گردش مالی من چگونه است ؟ یعنی : درامد ها و مخارج من کدامند و سر فصل های انها چیه ... 2- مجموع دارایی مولد من چقدر است ؟ یعنی : پول ،سرمایه گذاری و یا هر فعالیتی که ماهیانه از انها درامد ایجاد میشود 3- هزینه های من در ماه کدامیک مولد است و کدامیک میرا ؟ یعنی : مخارجی که در ماه انجام میدهید کدامشان منجر به تولید دوباره پول برای شما می شود و کدامشان تنها ارزش پول شما را کاهش میدهند . مثلا خرید یک تلوزیون آخرین مدل آیا به تولید پول برای شما کمک میکند یا اینکه تنها پول شما را خرج میکند و درماه بعدارزشش کمتر و کمتر میشود؟ (همه ما رایانه هایی را در منزل داریم که روزی با قیمت بسیار گزاف خریداری شده اند و در حال حاضر قیمت آنها به طرز باورنکردنی کاهش یافته و شایداصلا ارزش مالی نداشته باشند ،سوالی که از خود باید بپرسیم این است که از این رایانه چقدر پول تولید کرده ایم ؟ حالا بگردید دنبال وسایلی که به همین نحو پول شما را نابود کرده اند) همیشه در پاسخ سوال معروف انشاء در مدرسه ، پول را بهتر میدانستم و در جواب چشمان از حدقه درآمده معلم و یا نگاه حاکی از سرزنش همکلاسی های فرهیخته ام این بخش از انشاء را می خواندم که پول میتواند علم را به خدمت بگیرد و علم میتواند پول را به سربازی ببرد ... معنی اش این است که علم میتواند با استفاده از روش های درست پول را به سربازی برای دفاع از امپراتوری ما تبدیل کند و از آن کارگری 24 ساعته بسازد ...و با پول میتوانید افراد حرفه ای را برای توسعه کسب و کار و توانمندی هایتان در اختیار بگیرید . پول علاوه بر دستمزد بودن ، کارکرد دیگری دارد که ما با ان زیاد آشنا نیستیم . ما با مفهوم دستمزد بودن پول آشناییم در صورتی که پول مفهوم کارگر بودن هم دارد . معنی اش چیست ؟،معنی اش این است که وقتی شما مبلغی پول را در فعالیت اقتصادی سرمایه گذاری میکنید این پول به جای دستمزد تبدیل به کارگر میشود که هر لحظه برای شما خلق ثروت میکند . نکته مهم این است که پول را از حالت راکد خارج کنیم و سیستم گردش مالی خودمان را تغییر دهیم .در حال حاضر اگر به گردش مالی تان نگاه کنید پول حاصل از درآمد شما بعد از کسر مالیات و حق بیمه و غیره وارد گردش مالیتان می شود و صرف مخارج میشود یعنی در حقیقت شما پول را دست به دست میکنید . و آن را صرف مخارجی میکنید که هیچ تاثیری در ثروتمند شدن شما ندارند. اما اگر به روش گردش پول در زندگی ثروتمندان واقعی (منظورم آنهایی است که ثروت را خودشان ساخته اند نه انهایی که ارث برده اند و یا ثروت باد آورده داشته اند ) نگاه کنید میبینید که پولی که صرف مخارجشان میشود از درآمد انها نیست بلکه آنها پولی را خرج میکنند که انتیجه کارگری پول های سرمایه گذاری شده شان است . ادامه دارد .... هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست،زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم. بد ترین گناه نا امیدیست.
((حضرت علی (ع))) |
|||
03-30-2014, 02:43 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
سلام خیلی ممنون از این بحث زیباتون
لطفا راه هایی رو پیشنهاد کنید که بتونیم از درامدمون به عنوان گارگر پول ساز استفاده بکنیم خدایا بگیر از من هر انچه که تو را از من میگیرد |
|||
03-30-2014, 09:04 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
سلام دوست عزيزبحثي روكه شروع كرديدبسيارخوب ومفيداست حتماادامه بديد.رابرت كيوساكي نويسنده كتاب بدربولداروبدربي بولاية دقيقادركتابش همين نكته رو عنوان ميكنه
شیفتگان پرواز رامیل خزیدن نیست. |
|||
04-03-2014, 05:52 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
راه ثروت (3)
یاد آوری : در دو بخش قبلی در مورد ضرورت توجه به مقوله ثروتمندی و ریشه دار کردن این توجه در نسل جوان و نوجوان و همچنین توجه به کارکرد های دیگر پول اشاره بحث شد . اینکه پول کارکرد هایی بجز پرداخت دستمزد و مخارج دارد شاید مفهومی تازه نباشد اما در جامعه امروز ما تنها ماهیت اندوخته بودن و دستمزد بودن پول رواج دارد . به نحوی که دید مقایسه ای بین ثروت با موضوعاتی مثل علم هم از همین نگاه ایجاد شده است بدون توجه به اینکه پول تنها یک قرارداد برای دریافت ارزش است و یک ابزار ساخته دست بشر است نه یک واقعیت در صورتی که علم یک واقعیت است. مقداری که به عقب برگردیم متوجه می شویم اصول بی نیاز بودن در بین تاجران قدیمی که از اهداف تجارت بوده است نکات ظریفی رابرای ما در بر دارد. اول اینکه پول نزد تاجران اصیل هیچ گاه راکد و اندوخته نمیشود یعنی اینکه به محض ورود پول به سیستم این افراد پول بخش بندی شده و به کار گرفته می شود .در دنیای امروز کارمندان و افرادی که حقوق خود را دریافت میکنند در ازای فروش زمان خود پول را دریافت میکنند اما در انتها این پول را بدون اینکه بخش بندی کنند به صورت یک منبع هزینه میکنند . برای به کار گیری پول باید اول حوزه هایی که میتوانید پول خودتان را به کار بگیرید مشخص کنید .معمولا شراکت ها و سرمایه گذاری ها و راه اندازی کسب و کار های مبتنی بر ایده از این دسته هستند .این امور میتوانند شما را در ورود به چرخه مثبت ثروت و بی نیازی کمک کنند . اولین پاسخی که به ذهن خیلی ها میرسه اینه که من پولی برای این جور کارها ندارم اما وقتی خوب نگاه کنید میبینید که پول زیادی هر ماه برای هزینه هایی کمه تنها خواسته شما هستند نه نیاز شما به هدر میرود و از چرخه پول آفرینی خارج میشوند .پاسخ دیگر اینه که من اونقدر پول ندارم که بتونم وارد سرمایه گذاری و یا کارهای بزرگ بشم و جواب هم اینه که به پول زیادی نیاز نیست و قرار نیست شما از اول سرمایه گذاری های سنگین بکنید . هر کسب و کاری که در اطراف خود میبینید با رعایت اصول و توجه به شرایط قابلیت مشارکت و همکاری حتی با سرمایه های بسیار خرد رو داره به شرطی که شرایط همکاری مشخص باشه . مثلا شما می تونید سرمایه محدود خودتون رو با همکاری یه نفر که مشغول کسب و کار هست و البته با دقت مولد بکنید و آرام آرام پله ها رو طی بکنید تا سرمایه شما افزایش پیدا بکنه . توجه به این نکته ضروری هست که در این نوع کار نیازی به حضور شما نیست و در حقیقت سرمایه شماست که داره کار میکنه . خوب خیلی ها ممکنه بگن ما پول رو در بانک میگذاریم و سودش رو دریافت میکنیم و من هم در پاسخ میگم که سودی که در بانک دریافت میکنید از سرعت تورم در ایران کمتره و بنابر این شما متضرر میشید . یه مثال کاربردی از این موضوع مشارکت شما با سرمایه کم در کسب و کار های معتبر محل و شهرتون در شب عید هست .مثلا یه آجیل فروشی اگر نقدینگی مناسبی داشته باشه میتونه فروش و سود بیشتری بکنه و بنابر این ممکنه به جذب سرمایه اندک شما و مشارکت دادن شما در فروش توجه نشون بده ...نمونه های این نوع کار بسیار زیاد هستند اما دقت کنید که اطمینان کافی از اون کسب و کار وجود داشته باشه...شما می تونید یه سبد مشارکت تشکیل بدید و در کارهای مختلف حضور داشته باشید و اینطوری هم ریسک رو بیارید پایین و هم از منابع مختلف درامد کسب کنید . اما برای ورود به اینکار اول باید خودتان را تحلیل کنید دلیل این امر هم ان است که با تحلیل خودتان وارد فضاهایی برای سرمایه گذاری می شوید که میتوانید با تجربه و یا مهارت و توانمندی خودتون شرایط رو بهتر درک کنید و فرصت ها رو بهتر ببینید .یکی دیگر از خروجی های تحلیل شناخت محیط و فرصت هایی هست که در نزدیکی شماست اما شما اونها رو تا حالا ندیدی. برای اینکار سه سوال اساسی زیر را از خودتان بپرسید : 1- مهارت هایی که من را از بقیه متمایز میکنه چیست ؟ 2- چه مشاغل و کسب و کار هایی با این مهارت ها و توانمندی ها مرتبط هستند ؟ 3- مهارت های نزدیکان و افراد مورد اعتماد من چیست و چطور میتونم از ظرفیت های اونها برای درآمد زایی استفاده کنم ؟ ادامه دارد ..... هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست،زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم. بد ترین گناه نا امیدیست.
((حضرت علی (ع))) |
|||
04-05-2014, 09:42 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست،زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم. بد ترین گناه نا امیدیست.
((حضرت علی (ع))) |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
درامد از مغازه مسیر نسبتا شلوغ | safory | 4 | 1,678 |
11-08-2015 11:57 PM آخرین ارسال: safory |
|
کسب ثروت از طریق ربا | abdolhossein | 52 | 10,739 |
10-12-2014 12:01 PM آخرین ارسال: tan-graphic |
|
فرصت ها ثروت اند! | pulaki | 7 | 2,608 |