ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
شرکت راستین رهیافت رایمند زمان کنونی: 09-24-2025, 08:57 PM |
|||||||
|
شرکت راستین رهیافت رایمند
|
03-09-2014, 01:44 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
شرکت راستین رهیافت رایمند
با سلام به اعضای همیشگی و خوب انجمن میلیاردرهای ایران سه سال با ما همراه بودید با سایت و انجمن کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران. مشاوه گرفتید و مشاوره دادید برای کارآفرین شدن و ماندن. و اکنون نوید آن را برای شما همراهان داریم که پس از سه سال همراهی با سایت کارآفرینی، شما می توانید کارآفرینی آنلاین ، آموزش ها و مشاوره های تخصصی تر را در شرکت راستین تجربه کنید. به یاری خدا توانستیم در این سه سال با سایت و انجمنمان همه با هم همایش ها و کلاس ها و دیدارهای حضوری و سفرهای آموزشی تفریحی را با هم تجربه کنیم. حال نوبت به آن رسیده که شما قدمهایتان را فراتر نهاده و خود سردمدار حوزه تجارت الکترونیک شوید. برای کمک به شما همراهان در این زمینه شرکت راستین رهیافت رایمند را با گروهی از مشاوران و متخصصان حوزه اینترنت بنا نهادیم. تا از این پس هم بتوانیم در مجامع و کنفرانس های بزرگتر و علمی تر و نمایشگاه های تخصصی شرکت نماییم و موجبات شهرت بیشتر انجمن و شما همراهانش را فراهم آوریم و هم بتوانیم خدمات تخصصی تر و آموزش های فنی تر و کامل تری به شما بدهیم و نیز با بکارگیری نیروی مشاوران متخصص و با سابقه شما را در مسیر موفقیتتان همراهی بیشتر کنیم. و نیز بتوانیم همایش های بیشتری را در خدمت شما سروران گرامی باشیم. شرکت راستین رهیافت رایمند برای اجرای طرح ها و ایده های آنلاین شما، طراحی لوگو و سایت، تبلیغات آنلاین، مشاوه ها، برگزاری دوره های مورد نیاز کارآفرینی و مشاغل؛ برگزاری همایش ها و شرکت در نمایشگاه ها تشکیل شد. این شرکت دارای دفتر مرکزی در تهران می باشد که شما می توانید با تعیین وقت قبلی مراجعه نمایید. آدرس تهران: بلوار مرزداران- خیابان ایثار- برج افرا شماره تلفن دفتر: 02144296399 آدرس سایت: http://www.rrrco.ir اعضای هیئت مدیره راستین: آقای کامیار کاظمی مدیریت انجمن- خانم MARYAR معاونت انجمن- خانم شهرزاد صدفی از مدیران انجمن از این پس شما می توانید تاریخ های برگزاری دوره ها و کنفرانس ها را در این انجمن و در سایت خود شرکت دنبال کنید. من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
03-09-2014, 02:02 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: شرکت راستین رهیافت رایمند
با سلام خدمت همه همراهان و دوستان عزیز انجمن
من هم بدینوسیله مفتخرم اعلام نمایم با کمک عزیزانم جناب آقای کاظمی و خانم MARYAR عزیز توانستیم بعد از سه سال تلاش بی وقفه و مستمر و جلسات حضوری و آنلاین , راهی تخصصی تر را در پیش گیریم و مجری کارآفرینی آنلاین در ایران باشیم. و هم اکنون در کلیه کارهای مربوط به کسب کار و اینترنت فعالیت داریم. شرکت راستین رهیافت رایمند با حضور مشاوران و متخصصان و خبرگان این عرصه فعالیتی جدید را آغاز میکند و امیداست با توکل به خدا تا بالاترین نقطه موفقیت پیش برویم و شاهد موفقیت تک تک اعضای عزیز انجمن خود باشیم. با تشکر سبز باشید شهرزاد صدفی
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
03-09-2014, 02:34 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
با سلام و ضمن عرض تبریک
یه سوال:آیا شما فقط در مورد کسب و کارهای اینترنتی مشاوره میدین یا همه زمینه های کسب و کار! اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
نگاهی به آیینه بیندازید ![]() ![]() |
|||
03-09-2014, 03:34 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
دوست گرامی شما می توانید برای پرسش ها و کسب اطلاعات بیشتر با شماره دفتر تماس بگیرید.
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
03-09-2014, 03:36 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
تبریک تبریک و تبریک
مطمئنا موفق و پیروز هستید ![]() طراح انواع سازه های صنایع نفت، گاز و پتروشیمی طراح انواع مخازن آب و فاضلاب طراح انواع سازه های اسکلت فلزی و بتنی و سوله دارای پروانه نظارت از سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران [/u] احساس پرانتزی را دارم
که همه ے اتفاقات خوب داخل آن اتفاق مے افتد . آری ؛ خدا را مهمان قلب کوچکم کرده ام |
|||
03-09-2014, 03:41 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
لوگو و سایت زیبایی طراحی کردید
موفقیت شما حتمیست همین الان bookmark کردم ![]() طراح انواع سازه های صنایع نفت، گاز و پتروشیمی طراح انواع مخازن آب و فاضلاب طراح انواع سازه های اسکلت فلزی و بتنی و سوله دارای پروانه نظارت از سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران [/u] احساس پرانتزی را دارم
که همه ے اتفاقات خوب داخل آن اتفاق مے افتد . آری ؛ خدا را مهمان قلب کوچکم کرده ام |
|||
03-09-2014, 04:26 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
تبریک میگم به همه دوستان عزیز
این موفقیت باعث افتخار و خوشحالیمان هست انشالا که در پناه حق موفق و سلامت باشید لطفا نسبت به ثبت دامین rrrco.com هم اقدام کنید، که خدایی نکرده در آینده مشکل ساز نشه در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
03-09-2014, 04:37 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
انشالله روز بروز شاهد موفقیت شما و دیگر عزیزان انجمن باشیم.
![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
03-09-2014, 05:37 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
بچه ها یکی بیاد یک حساب کتاب بکنه ببینیم ما چند تا شیرینی طلبکار می شیم
![]() ![]() ![]() با عرض تبریکات فراوان و آرزوی بهترین ها ![]() به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
03-09-2014, 05:56 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
بسیار خوشحال کننده و امید بخش است.
امیدوارم در سایه هوش و درایت و توکل و تلاش به جایگاهی که شایسته آنید ، دست پیدا کنید . تبریک من و دوستان مشهدی را پذیرا باشید . جناب کاظمی - سرکار خانمها MARYAR و خانم صدفی هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
مخترعین و نخبگان ایرانی در راه مذاکره با شرکت رنو فرانسه | سینا عدنانی | 1 | 585 |
09-09-2018 01:19 PM آخرین ارسال: mahdir938 |
|
نظرسنجی:شما کدام شغل را میپسندید؟حتما شرکت کنید.مهم است | m_grate29 | 52 | 12,897 |
08-16-2015 12:45 AM آخرین ارسال: zy13 |
|
کار در شرکت مهندسین مشاور | foad | 0 | 863 |
07-21-2013 02:46 PM آخرین ارسال: foad |
|
قابل توجه دوستانی که شرکت ثبت شده دارند (مهم) | karafarin | 0 | 1,072 |
07-19-2013 08:02 PM آخرین ارسال: karafarin |
|
جای خالی شرکت ها و برند های ایرانی در فهرست شرکتهای برتر دنیا و مسئولیت ما | nami | 52 | 15,425 |
04-22-2013 12:33 AM آخرین ارسال: حامد |
|
کمک برای نام شرکت | m_grate29 | 15 | 2,641 |
01-15-2013 04:08 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
|
راه اندازی شرکت در زمینه فناوری اطلاعات و موضوعات وابسته | cyberitcp | 2 | 1,508 |
12-05-2012 02:22 PM آخرین ارسال: cyberitcp |
|
شرکت هرمی گاما | omid-shamoosi | 3 | 1,965 |
06-06-2012 10:25 PM آخرین ارسال: mohammadshamosi |
|
نام شرکت | جوان | 19 | 5,337 |
05-21-2012 06:06 PM آخرین ارسال: بهنام ذوالفقارزاده |
|
شرکت واردات و صادرات | srahas | 3 | 2,245 |
04-27-2012 09:32 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
نظرسنجی:شما کدام شغل را میپسندید؟حتما شرکت کنید.مهم است | m_grate29 | 0 | 1,112 |
04-20-2012 11:14 PM آخرین ارسال: m_grate29 |
|
شرکت در نمایشگاه های کارآفرینی و دیجیتال | کامیار کاظمی | 7 | 2,787 |
07-30-2011 06:35 AM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان