ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کافه گپ میلیاردرها زمان کنونی: 09-24-2025, 02:42 AM |
|||||||
|
کافه گپ میلیاردرها
|
02-04-2014, 10:31 PM
ارسال: #3251
|
|||
|
|||
RE: کافه گپ میلیاردرها
خدا رو شکر این ترم مشروط نشدم. آخیییش از دست عذاب وجدان راحت شدم
![]() .....ما فرق داریم.....
|
|||
02-05-2014, 04:00 PM
ارسال: #3252
|
|||
|
|||
از عزیزان خواهش میکنم همه دست به دست هم داده در این روزها که عزیزانمان با مشکل آب و برق وگاز روبرو هستند صرفه جوئی بیشتری داشته باشیم.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
02-10-2014, 06:29 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-10-2014 06:33 PM، توسط صدفی.)
ارسال: #3253
|
|||
|
|||
یادم باشد....
که خدا با من است . که فرشته ها برایم دعا میکنند، که ستاره ها شب را برایم روشن خواهند کرد یادم باشد..... که قاصدکی در راه است، که بهار نزدیک است که فردا منتظرم میماند که من راه رفتن میدانم... و دویدن! و جاده ها قدم هایم را شماره خواهند کرد، اگر روزی دلم گرفت یادم باشد که خدای من اینجاست همین نزدیکی ها و من تنــــــــــــــــــــــــــــــــــــها نیستم..... خدایا! خواندی تاخیر کردم. فرمودی،تقصیر کردم. عمر خود بر باد کردم و بر تن خود بیداد کردم. اگر گوییم ثنای تو گوییم. اگر جوییم رضای تو جوییم. خدایا! گفتی کریمم،امید بدان تمام است. تا کرم تو در میان است،نا امیدی حرام است.
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
02-12-2014, 02:03 AM
ارسال: #3254
|
|||
|
|||
سلام .
فردا امتحان ارشد دارم تا الان بیدارم. خودمونیما هیچی نخوندم. چرا سایت دیگه شور و حال قدیم رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلا سوت و کور شده.. به غیر از تایپیک بورس که اونم چند روزه به خاطر افت شاخص خبری نیست. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست،زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم. بد ترین گناه نا امیدیست.
((حضرت علی (ع))) |
|||
02-17-2014, 02:12 PM
ارسال: #3255
|
|||
|
|||
امروز روز خوبیست. چون خورشید میتابد.
حتی اگر هوا ابری باشد بازهم خورشید میتابد. و ما گرمای آنرا حس میکنیم ونور آن را میبینیم. بخاطر داشته باشید که در اوج مشکلات هم که باشیم باز هم نوری میتابد و راهی برای رسیدن هست. خورشید زندگیتان همیشه طلایی باشد بهترین آرزوها را برایتان میکنیم و شما هم بهترین آرزوها را برای خودتان بخواهید. امروز از آن سوها .........عشق میتابد... دوشنبه ی پربرکت و شادی داشته باشید.
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
02-17-2014, 02:37 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-17-2014 02:40 PM، توسط Elixir.)
ارسال: #3256
|
|||
|
|||
امروز عالی ترین روزه دنیاست و میدونم که فردا بهتره دوشنبه ی همه به خیر و سعادت.. من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم. |
|||
02-21-2014, 06:02 PM
ارسال: #3257
|
|||
|
|||
![]()
آتشی نمى سوزاند "ابراهیم" را
و دریایى غرق نمی کند "موسى" را کودکی، مادرش او را به دست موجهاى "نیل" می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی "عزیز مصر" درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این "قِصَص" قرآنى هنوز هم نیاموختی ؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست ! من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم. |
|||
02-21-2014, 07:05 PM
ارسال: #3258
|
|||
|
|||
از شیخ بهایی پرسیدند:
گاهی سخت میگذرد چه باید کرد؟ گفت: خودت که میگویی ست میگذرد سخت که نمی ماند پس خدارا شکر می گذرد ونمی ماند |
|||
03-03-2014, 01:33 PM
ارسال: #3259
|
|||
|
|||
سلام
امیدوارم روزهایتان با هدفمندی ،انگیزه و شوقی درونی بگذرد . همین حالا فکر کنید و ببینید از محیط اطرافتان چه چیز ی زودتر به فکرتان می آید؟ آیا زیبایی محیط در ذهنتان آمد یا یک تصویر ثبت شده از قبل و یا اینکه نکات منفی محیطتان قبل از هر چیز در ذهنتان متبادر شد؟ عزیزان چارچوب های ذهنی ما باینصورت شکل می گیرند که اول ما باید به چیزی توجه کنیم و یکسری اطلاعات خاص را در نظر بگیریم، سپس اطلاعاتی که مدنظر قرار داده ایم در حافظه ذخیره می شود و در آخر اطلاعاتی که ذخیره شده را در مواقع لزوم بازمی خوانیم و استفاده می کنیم. حالا فکر کنید ما ذهنی داشته باشیم که دائم بدنبال نقائص و کاستی ها باشد بدون آنکه هیچ تلاشی برای تغییر آنها بکند مسلما در این شرایط چارچوب های ذهنی شکل گرفته در ما فقط درباره نکات منفی و نقص هاست و در همه جا اول از همه این نکات منفی در نظر ما میاید.اما فردی را در نظر بگیرید که چشمی زیبا بین دارد به زیبایی ها توجه می کند، آنها را ذخیره و فراخوانی می کند و در مواردی که کاستی و نقصی دید سعی می کند تغییری در آن ایجاد کند و کاری کند .مطمئن باشید نحوه زندگی و سلامت جسمی و روانی این دو نفر با هم متفاوت خواهد بود. عزیزان دل! ذهن خود را تمرین دهید، از همین الان شروع کنید هرکجا که هستید بگردید و یک نکته مثبت پیدا کنید، اگر نکته منفی هست فکر کنید چگونه می توانید آن را برطرف کنید حتی گامی کوچک برداشتن بهتر از هیچ کاری نکردن است. برای دو هفته آینده این تمرینها را انجام داده و هر شب نتایج آن را در دفتر خود یادداشت کنید: ۱- هر روز حداقل به یک مورد زیبایی طبیعی که در اطرافتان هست توجه کنید (طلوع آفتاب، غروب آفتاب، ابرها، بارش برف و باران، رنگین کمان، حرکت برگها، جیک جیک گنجشکان، گل، میوه ها و سبزیجات). ۲- محیط اطرافتان را زیبا کنید (از لحاظ زیبایی شناسی) ۳- به یک قطعه موسیقی گوش بدهید ، و ببینید چگونه حس زیبایی شناسی شما را تحت تاثیر قرار می دهد ۴- از یک موزه دیدن کنید و یک اثر هنری را مشاهده کنید . ببینید چقدر حس زیبایی شناسی شما را لمس می کند ۵- یک لانه یا دستگاهی که برای پرنده ها دانه پخش می کند را آویزان کنید و به تماشای آنها بنشینید ۶- فضای بیرون منزلتان را به مناسبتهای مختلف تزئیین کنید. ۷-در چهره یک کودک زیبایی را کشف کنید. ۸-عکسی از یک منظره طبیعی یا کسی که دوستش دارید را پس زمینه کامپیوترتان قرار دهید. ۹-هرهفته به این نکته توجه کنید وبا مرور کنید که چگونه خوبی دیگران بر زندگی شما تأثیر گذاشته است. ۱۰-به نقطه قوت و توانایی یکی از اطرافیانتان دقت کنید و به خاطر آن از او حسن جویی کنید. ۱۱-به تغییرات ظریف فصلها دقت کرده و آن را درک و قدردانی کنید. چشمانتان زیبا بین
|
|||
03-05-2014, 06:43 PM
ارسال: #3260
|
|||
|
|||
نظر مدیریت در مورد قالب جدید برای انجمن
سلام و خسته نباشید میخواستم بگم که این قالب یکمی کهنه نیست به نظر مدیریت عزیز و دوستان؟؟؟؟؟؟
گفتم اگه میشه قالب جدیدتر و زیباتری دیده بشه برای انجمن و اگر قالبی در نظر دارن مدیریت عزیز ما رو خبر دار کنند که خوشحال میشیم باتشکر خداوند سبحان حقوق مردم را برحقوق خود مقدم داشته ، پس هركس حقوق مردم را ادا نمايد به اداي حقوق الهي مي انجامد. امام علی(ع) سایت :jannat-co.ir |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
ضرب المثلهای میلیاردرها | مهدی ر | 9 | 2,437 |
06-09-2015 11:49 AM آخرین ارسال: رها آزاد |
|
گالری اتومبیل میلیاردرها | Delta.H | 111 | 22,868 |
11-30-2014 06:19 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 69 مهمان