ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
حساب استقلال مالیام (۲۰٪) را چطور چاق و چله کنم؟! زمان کنونی: 09-23-2025, 11:32 PM |
|||||||
|
حساب استقلال مالیام (۲۰٪) را چطور چاق و چله کنم؟!
|
06-22-2013, 07:38 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
|||
06-24-2013, 05:31 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: حساب استقلال مالیام (۲۰٪) را چطور چاق و چله کنم؟!
با سلام.
به نظر بنده افزایش درآمد با افزایش ساعات کاری و انجام کار پاره وقت و افزایش پس انداز همچنین کاهش هزینه ها با کم کردن مخارج روزانه و هزینه های غیر ضروری میتونه اولین و بهترین راهکار ها برای رسیدن به استقلال مالی باشه. اهداف مالی من : ذهن ثروتمند---کسب ثروت---حفظ ثروت---به اشتراک گذاشتن ثروت |
|||
08-04-2013, 02:27 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
عزیزم حرکتی کند و دراز مدت هست
در ایم مملکت به برکت چالشها و سیاستهای دولت بهترین کار تو راه دلالی هست ولی باز اگه انصاف و خدا را هم در نظر داشته باشی خداوند به زندگی و سرمایه ات برکت میده من پیشنهاد میکنم برای اینکه در این مسیر از وسویه های نفس و شیطان و یه شبه پولدار شدن رها بشی و ارامش را در زندگی حفظ بکنی 10-20 درصد از عملکرد دلالی را به افراد نیاز مند اختصاص بدی میدونی عزیزانم به قول آقای پرسیویی در فیلم مارمولک که بنده اگه هزاران بار نیگاش بکنم باز هم سیر نمیشم انواع و اقاسم راه هست برای رسیدن به خدا و ثروت مهم شاه کلید را داشته باشی التماس دعا |
|||
01-28-2014, 04:26 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
با سلام این اولین پستم هست
من شغل و حرفه ی شمارو نمیدونم ولی به همه توصیه میکنم خلاقیت رو چاشنی کار کنید 1 خلاقیت و نو نگری کوچیک در هر شغلی میتونه تحول عظیمی تو درآمد و تعداد مشتریان و محبوبیت بیشتر شما داشته باشه کار، روز رو کوتاه میکنه، عمر رو دراز |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
درخواست کمک با 5 میلیون پول چیکار کنم؟ | sa ray | 23 | 17,362 |
01-11-2019 02:38 PM آخرین ارسال: رضا سلطانی |
|
میخوام مدتی سخت برای پول کار کنم ک حدودا 30 .40 میلیون گیرم بیاد . کامل بخونین | miladtop74 | 0 | 1,539 |
11-28-2016 10:26 PM آخرین ارسال: miladtop74 |
|
چطور می شوم که 25 میلیون را دو برابر کرد | nehzat | 4 | 4,950 |
11-01-2014 10:33 PM آخرین ارسال: bibak@zah |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان