06-22-2013, 07:38 PM
06-24-2013, 05:31 PM
با سلام.
به نظر بنده افزایش درآمد با افزایش ساعات کاری و انجام کار پاره وقت و افزایش پس انداز همچنین کاهش هزینه ها با کم کردن مخارج روزانه و هزینه های غیر ضروری میتونه اولین و بهترین راهکار ها برای رسیدن به استقلال مالی باشه.
به نظر بنده افزایش درآمد با افزایش ساعات کاری و انجام کار پاره وقت و افزایش پس انداز همچنین کاهش هزینه ها با کم کردن مخارج روزانه و هزینه های غیر ضروری میتونه اولین و بهترین راهکار ها برای رسیدن به استقلال مالی باشه.
08-04-2013, 02:27 AM
عزیزم حرکتی کند و دراز مدت هست
در ایم مملکت به برکت چالشها و سیاستهای دولت بهترین کار تو راه دلالی هست
ولی باز اگه انصاف و خدا را هم در نظر داشته باشی خداوند به زندگی و سرمایه ات برکت میده من پیشنهاد میکنم
برای اینکه در این مسیر از وسویه های نفس و شیطان و یه شبه پولدار شدن رها بشی
و ارامش را در زندگی حفظ بکنی 10-20 درصد از عملکرد دلالی را به افراد نیاز مند اختصاص بدی
میدونی عزیزانم به قول آقای پرسیویی در فیلم مارمولک که بنده اگه هزاران بار نیگاش بکنم باز هم سیر نمیشم
انواع و اقاسم راه هست برای رسیدن به خدا و ثروت
مهم شاه کلید را داشته باشی
التماس دعا
در ایم مملکت به برکت چالشها و سیاستهای دولت بهترین کار تو راه دلالی هست
ولی باز اگه انصاف و خدا را هم در نظر داشته باشی خداوند به زندگی و سرمایه ات برکت میده من پیشنهاد میکنم
برای اینکه در این مسیر از وسویه های نفس و شیطان و یه شبه پولدار شدن رها بشی
و ارامش را در زندگی حفظ بکنی 10-20 درصد از عملکرد دلالی را به افراد نیاز مند اختصاص بدی
میدونی عزیزانم به قول آقای پرسیویی در فیلم مارمولک که بنده اگه هزاران بار نیگاش بکنم باز هم سیر نمیشم
انواع و اقاسم راه هست برای رسیدن به خدا و ثروت
مهم شاه کلید را داشته باشی
التماس دعا
01-28-2014, 04:26 PM
با سلام این اولین پستم هست
من شغل و حرفه ی شمارو نمیدونم ولی به همه توصیه میکنم خلاقیت رو چاشنی کار کنید
1 خلاقیت و نو نگری کوچیک در هر شغلی میتونه تحول عظیمی تو درآمد و تعداد مشتریان و محبوبیت بیشتر شما داشته باشه
من شغل و حرفه ی شمارو نمیدونم ولی به همه توصیه میکنم خلاقیت رو چاشنی کار کنید
1 خلاقیت و نو نگری کوچیک در هر شغلی میتونه تحول عظیمی تو درآمد و تعداد مشتریان و محبوبیت بیشتر شما داشته باشه