ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
33سال سن با18میلیون پول زمان کنونی: 09-24-2025, 01:08 AM |
|||||||
|
33سال سن با18میلیون پول
|
12-08-2013, 11:43 AM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: 33سال سن با18میلیون پول
یعنی دوستان میگن بأاین پول گاری نداشته باشم بزارم کنار؛برم بیرون کارکنم
|
|||
12-08-2013, 12:23 PM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
(12-08-2013 11:43 AM)zohor نوشته شده توسط: یعنی دوستان میگن بأاین پول گاری نداشته باشم بزارم کنار؛برم بیرون کارکنم اصلا و ابدا اینکار رو نکن . وقتی دوست نداری واسه کسی کاری ، کنی مجبور نیستی . اما همیشه یادت باشه که اگه نمی خوای واسه کسی کار کنی باید به این نخواستنت احترام بزاری و برای خودت هم کار نکنی . تا حالا افراد بدشانس رو دیدی ؟ اونایی که دست به هرکاری میزنن موفق نمیشن ؟ جایی استخدام میشن اخراج میشن بیزینس میزنن ورشکست ؟ دیدی عایا ؟ این افراد واقعا بدشانسن ؟ نه جیگرم ، اینا فقط کسایی هستن که دانش ندارن . اگه میخوای به موفقیت مالی برسی باید دانش پولسازی داشته باشی . باید بدونی که بموقعش چیکار کنی . من اگر 18 میلیون تومان داشته باشم و میخواستم برای خودم کار کنم ، 3 میلیون تومن اون رو با شرکت در انواع کلاس های کارافرینی ، حسابداری ، زبان ، مدیریت ، بازاریابی و فروش و غیره خرج میکنم تا دانش پولسازی رو بدست بیارم . این دوره ها مطمئن باش 5-6 ماه بیشتر طول نمی کشه و تو طول این مدت هم ذهنم رو اماده میکنم . باور کن 5 سال دیگه ، خودتم باورت نمیشه چطور میلیاردر شدی . ![]() |
|||
12-08-2013, 01:59 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
دوست عزیز یکبار دیگه هم عرض کردم بستگی به خودتون داره که چطور نگاه کنید و از موقعیت و فرصت هاتون استفاده کنید.
به نظر من تا زمانی که اینقدر استرس فکری داشته باشید همین تبدیل به استرس رفتاری میشه و اول دست و پای فکرتون رو میبنده و محدود میکنه و بعد دست و پای خودتون رو و قدرت عملکرد رو ازتون میگیره. من با این میزان پول حتی کمتر چندتا محموله صادراتی ارسال میکنم.نمیدونم شما چرا اینقدر مستاصل شدین. به نظرم کمی فکرتون رو آزاد کنید. استرس رو از خودتون دور کنید. بعد خیلی ساده اول توانایی های خودتون رو بسنجید و حتی یادداشت کنید. با خودتون صادق باشید! بعد فرصتهای اطراف رو شناسایی کنید و علایقو کشش خودتون رو نسبت به سرمایه گذاری و ورود به هر فرصت جداگانه بررسی کنید. در ثانی جای خوبی اومدین و کمک گرفتین.. اینجا مثل یک معدن با ارزش هست و کاربرای ارزشمند اینجا مثل دونه های الماس.. راهنمایی ها و راهکارهایی که ارائه میدن رو دست کم نگیرید. ساده نیست.. شما در جمع افرادی هستید که خود ساخته هستند و تصمیم گرفتن و تونستن بر خلاف جهت آب شنا کنن.. بهشون اعتماد کنید.. باور کنید خیلی راحت راه پیش روتون روشن میشه و میتونید به هدف و مقصدتون نزدیک بشید! به همین سادگی ! |
|||
12-08-2013, 04:03 PM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
(12-08-2013 12:23 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: من اگر 18 میلیون تومان داشته باشم و میخواستم برای خودم کار کنم ، 3 میلیون تومن اون رو با شرکت در انواع کلاس های کارافرینی ، حسابداری ، زبان ، مدیریت ، بازاریابی و فروش و غیره خرج میکنم تا دانش پولسازی رو بدست بیارم . اصلی ترین چیزی که نیاز داری برای ثروتمندی دقیقا همینه دانش پول ساختن به نظر من از همین امروز شروع به یادگیری کن کتاب هارو بگیر و بخون به نظر من اگه 6 ماه یا یه سال کتاب بخونی و کلاس بری کار نکنی ولی دانش پول سازی رو یاد بگیری بهتر از اینه که الان شروع کنی کسی که پولسازی بلده استرس نمیشناسه ، شکست نمیشناسه و فقط یه چیز در انتظارشه موفقیت از همین امروز شروع کن |
|||
12-08-2013, 04:35 PM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
واقعأ ممنون ازاینهمه انرژی ک به آدم میدین؛ازتک تک دوستان تشکرمیکنم ک اینهمه بهم روحیه میدین
|
|||
12-08-2013, 10:57 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
موفقیت هر عزیزی در انجمن موفقیت همه عزیزان انجمن است.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-09-2013, 08:08 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-09-2013 08:10 AM، توسط bmj.)
ارسال: #27
|
|||
|
|||
(12-08-2013 04:03 PM)sir-mahyar نوشته شده توسط:(12-08-2013 12:23 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: من اگر 18 میلیون تومان داشته باشم و میخواستم برای خودم کار کنم ، 3 میلیون تومن اون رو با شرکت در انواع کلاس های کارافرینی ، حسابداری ، زبان ، مدیریت ، بازاریابی و فروش و غیره خرج میکنم تا دانش پولسازی رو بدست بیارم . سلام تو شهر من کلاس مدیریت و کار افرینی و... وجود نداره میشه لطفا چند تا کتاب تو این زمینه ها به من معرفی کنید |
|||
12-09-2013, 09:59 AM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
(12-09-2013 08:08 AM)bmj نوشته شده توسط:(12-08-2013 04:03 PM)sir-mahyar نوشته شده توسط:(12-08-2013 12:23 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: من اگر 18 میلیون تومان داشته باشم و میخواستم برای خودم کار کنم ، 3 میلیون تومن اون رو با شرکت در انواع کلاس های کارافرینی ، حسابداری ، زبان ، مدیریت ، بازاریابی و فروش و غیره خرج میکنم تا دانش پولسازی رو بدست بیارم . سلام برای داشتن دانش مالی یه سری کتاب ها هست که به هم مرتبطه و باید بخونی و یاد بگیری به نظر من این کتاب ها رو بخون برای شروع برای مدیریت زمان: قورباغه رو قورت بده (این کتاب خیلی کوتاه و مختصر ولی عالی میتونی باهاش زمان رو در اختیار بگیری) برای پولسازی :پدر پولدار پدر بی پول (این کتاب هم که فکر نکنم نیاز به معرفی داشته باشه، جز کتاباییه که حتما باید خونده باشی) اول از همه این دوتارو بخون بعد کتاب تجسم خلاق رو بخون تا علاوه بر چیز های قابل لمس بتونی از کائنات هم کمک بگیری برای یادگیری حسابداری: حسابداری عزیز نبوی برای بازاریابی: روانشناسی فروش (البته بازاریابی چیزیه که تا انجام ندی با هزارتا کتاب هم یاد نمیگیری ولی داشتن این اطلاعات روانشناسی خیلی عالی جواب میده) این کتاب ها یه جورایی ضروری هستن و هر کسی باید بدونه بعد از اینا این ها هم پیشنهاد میشه کتاب ثروتمند ترین مرد بابل کتاب چهار راه پولسازی کتاب هوش مالی به روش کیوساکی چهار اثر فلورانس قدرت کتاب زیاده همین هارو بخونی اکثر چیز هارو یاد میگیری بقیش به استفاده خودت بر میگرده موفق تر باشید |
|||
12-09-2013, 04:03 PM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
همین الانشم توخونه راهم نمیدن؛میگن کاری براخودت جورنکردی حق نداری بیای خونه؛حالاچ برسه 1سال برم کلاسهایی ک دوستان گفتن اونوقت بایدتوخیابون بخوابم این1سال
|
|||
12-09-2013, 08:21 PM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
با درود
داداش به نظر من با توجه به توضیحاتی که از شرایطتت و خلق و خوی خودت دادی ، بهترین انتخاب در حال حاضر ، خرید یک وانت یا سواری برای کار کرایه و مسافرکشی هست ، نه اینکه با اینکار آیندت را بسازی ، نه ، ولی برای استارت مستقل شدن کار مثبتی هست ، درامد بدی هم نداره . همین که توی جریان کار بیفتی ، مخصوصا اگر وانت بخری ، می تونی خرد خرد وارد کار مورد علاقه ات بشی ، در مورد خرید ماشین هم نگران نباش ، افت زیادی در کار نیست ، از زمان احمد شاه تا حالا تو این مملکت داره همه چیز گرون می شه ، بعد از این هم همینطوره برات آرزوی موفقیت می کنم به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان