ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
33سال سن با18میلیون پول زمان کنونی: 09-24-2025, 04:03 AM |
|||||||
|
33سال سن با18میلیون پول
|
12-07-2013, 11:33 AM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: 33سال سن با18میلیون پول
دوست عزیز خیلی از بچه های همین سایت با دست خالی شروع کردن شما که ماشالله می گید 18 میلیون هم پول دارید!
فقط خواهشا با برنامه ریزی و تحقیق برید جلو! اموزش و یادگیری رو فراموش نکنید و اگه براتون ممکن هست چند دوره و کلاس رو شرکت کنید و کتاب بخونید به تعداد کافی! ارتباط با من ![]() ![]() |
|||
12-07-2013, 11:58 AM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
18 ميليون پول داري!!! ميگي همين؟؟؟
اگه هدفات بزرگه، خودتم بزرگ شو، ببخشيد رك ميگم ولي حتماً برو زير دست يكي، يه مدت كار كن، اين غرور و قد بودن بايد بشكنه كه پيشرفت كني. برنتامه ريزي كن براي خودت قبل از هر چيزي. برنامه ريزي كن كه مثلاً امروز تمرين مي كني اگه كسي بهت زور گفت، قاطي نكني و بتوني منطقي باهاش برخورد كني. جاهايي هم هست تو زندگي كه بايد بگي باشه!! با اينكه كاملاً حق با توئه. انشاء الله از من ناراحت نميشي، بچه هاي انجمن تا حدودي با نوشتن هاي من آشنا هستن، قدبازي و غرور الكي تورو به هيچ جا نمي رسونه. نمي توانيم با باقي ماندن در آنچه هستيم، به آنچه مي خواهيم برسيم تغییر نام کاربری : آقامحسن ----- > محسن قلي زاده |
|||
12-07-2013, 04:17 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
ن دوست عزیزچراناراحت بشم شمالطف دارید؛راستش من قد نیستم؛برعکس همه میگن خیلی آدم آرومو کم حرفیم؛ولی توکارباصاحب کارهمیشه مشکل دارم؛حدود18ساله اینطوریم متأسفانه نتونستم غلبه کنم بهش
|
|||
12-07-2013, 08:05 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
راستی بنظرشمادوستان ماشین قیمتش پایین میاد؛
|
|||
12-07-2013, 08:26 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
RE: 33سال سن با18میلیون پول | |||
12-07-2013, 08:39 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
میخواستم۱ماشین مدل پایین بگیرم بندازم توآژانس فعلأ تاعیدکارکنم؛ولی میترسم بخرم چن ماه دیگه قیمت بیاد پایین؛پول اون چند ماه کارم ازدست بره؛یعنی پول کارم بره براضرر ماشین
|
|||
12-07-2013, 09:11 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
به نظرم شما باید اول با خودتون کنار بیاید-اینکه نتونستی تو یه کاری دووم بیاری و مدام شغل یا محل کار تو عوض کنی بر میکرده به خودت-این که میکید من اعصاب ندارم ، من نمیتونمو آقا بالا سرو این حرفارو بریزید کنار لطفا
|
|||
12-07-2013, 10:18 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
مشکل من اینه که زورم میادبرادیگران کار کنم؛باخودم میگم چراخودم نباید جای اوناباشم؛
دوس دارم کار برای خودم باشه؛هرچند پولشم اندک باشه |
|||
12-07-2013, 11:17 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
دوست عزیز من با نظر محسن موافقم علتش هرچی که میخواد باشه اما با احترام شما کار گروهی را باید یاد بگیری و این یه مشکلی هست که شما با همه به مشکل بر میخوری
از هرکی بپرسی مطمئن باش هیچ کی دوست نداره رییس داشته باشه اما حساب دو دو تا چهارتاست هر کی طاووس خواهد جور هنوستان کشد شما واسه موفقیتت به افراد نیاز داری و فلسفه تشکیل جوامع انسانی هم همینه از خودت پرسیدی چرا اونجوری که میخوای موفق نشدی؟ شاید علتش همین باشه به نظر من به جای قانع کردن خودت که من نمیتونم رییس داشته باشم بر مشکل اصلی سرپوش نذار گیر کارت شاید همین باشه امیدوارم از لحن صریح من ناراحت نشده باشی اما قلب مطلب را پیدا کن در مورد ماشین به نظر من تجدید نظر کن، با پولی که داری ایده های قویتری رو شکار کن همیشه پیروز باشید شرایط کدام است، من خود شرایط هستم |
|||
12-07-2013, 11:21 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
(12-07-2013 08:39 PM)zohor نوشته شده توسط: میخواستم۱ماشین مدل پایین بگیرم بندازم توآژانس فعلأ تاعیدکارکنم؛ولی میترسم بخرم چن ماه دیگه قیمت بیاد پایین؛پول اون چند ماه کارم ازدست بره؛یعنی پول کارم بره براضرر ماشین شما می خوای با 18 میلیون ماشین بخری و کار کنی خب اگه این کارو بکنی با بقیه چه فرقی داری؟ با ادمایی که فکر نمی کنن و مسخره ترین راه رو برای کار انتخاب می کنن دوست من تو بهترین سن و با بهترین سرمایه هستی از خودت و محل زندگیت و همه علایقت و اهدافت بگو تا بهتر بشه راهنماییت کرد خواهشا کامل بگو و در مورد این که این 18 میلیون رو از کجا اوردی موفق و موفق باشی |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان